sapiosexual
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 18
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Ξέρει κάποιος γιατί καινουριο πολύ αδύνατο απο Μ.Αλεξάνδρου 25??
Ξέρω οτι στο σαλόνι έπιανα ταυτόχρονα και τα δύο κωλομαγουλα της μαζι, με μια παλαμη.
Ξέρει κάποιος γιατί καινουριο πολύ αδύνατο απο Μ.Αλεξάνδρου 25??
oxi και γκιλφ ρε τυπε.σπασμενο μιλφ,οκ.και οι συναγωνιστες στις κριτικες την λενε 40-45 αν δεις.μηπως την μπερδευεις με το γκρανυ στο υπογειο του 30; :S :S :Sαυτη ειναι γκιλφ ρε νασο.δεν την εχω παρει οχι.
αυτη ειναι γκιλφ ρε νασο.δεν την εχω παρει οχι.ναι τυπε μου,την εχεις δει η παρει; :S :S :S
oxi και γκιλφ ρε τυπε.σπασμενο μιλφ,οκ.και οι συναγωνιστες στις κριτικες την λενε 40-45 αν δεις.μηπως την μπερδευεις με το γκρανυ στο υπογειο του 30; :S :S :S
[/quote ναι.
τυπε μου μην σου πω ψεματα γιατι ειχα να κατεβω καιρο,σημερα παντως βραδυ δεν ηταν κατω στο Ιασωνος 20 που γαμιεται συνηθως.μηπως λειπει;λες να γυρισε στον Γυφτοκατμαν;παντως σιγουρα ξερουν οι συναγωνιστες εδω μεσα. :S :S :SΝασο ξερεις που γαμιεται η κορινα αυτες τις μερες?
στο 20 εχει να παει καιρο.πηρε μεταγραφη στην κολωνου.την ειχα παρει πριν κανα 15ημερο στο κολωνου 24.αν θυμαμαι καλα.τυπε μου μην σου πω ψεματα γιατι ειχα να κατεβω καιρο,σημερα παντως βραδυ δεν ηταν κατω στο Ιασωνος 20 που γαμιεται συνηθως.μηπως λειπει;λες να γυρισε στον Γυφτοκατμαν;παντως σιγουρα ξερουν οι συναγωνιστες εδω μεσα. :S :S :S
Στο Κολωνού 23 στο ανάκτορο θές να πείς προφανώς.στο 20 εχει να παει καιρο.πηρε μεταγραφη στην κολωνου.την ειχα παρει πριν κανα 15ημερο στο κολωνου 24.αν θυμαμαι καλα.
Την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε στο Ιάσονος 20 δεξιά στη δεύτερη βάρδια.στο 20 εχει να παει καιρο.πηρε μεταγραφη στην κολωνου.την ειχα παρει πριν κανα 15ημερο στο κολωνου 24.αν θυμαμαι καλα.
ειμαι μεσαπρέπει να βάζουμε ρεφενέ να στέλνουμε κάποιον βόλτα με εντολή έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης... :-)
Πρωινη βαρδια ξερουμε αν ειναι η σουζη στο αγκυρας?
Αυτό το σκιστρόνΗ η ανδριανα από Ακομινάτου που είναι ρε αλάνια;
ακριβως φιλε ναι.κ μπηκα στο δωματιο με το τζακι.χαχα!!Στο Κολωνού 23 στο ανάκτορο θές να πείς προφανώς.
Υποτίθεται επιστρέφει σε κάνα 20ήμερο.
Ωραιος ο τυπος τσακαλος σευχαρηστο!!!Σήμερα δουλεύει απόγευμα.
αυτη ειναι που περασε κ απο Βεργας?Υποτίθεται επιστρέφει σε κάνα 20ήμερο.