ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
ενας τυπος επιτεθηκε σε συναγωνιστη χωρις λογο
Aυτό που "παίζει" πάντως τώρα είναι, ότι το Φιλιππίδου 11 το ισόγειο είναι ανοιχτό, κι επίσης αυτό που επίσης "παίζει" τώρα είναι ότι δουλεύει η Λίζα...... ;)
Ξυπνιτζή, παράθεση στον εαυτό μου, έκανα απλά γιά να επιβεβαιώσω του λόγου το αληθές. Αλλά εγώ θα ΄λεγα να κάνεις ένα κόπο να πεταχτείς να μας το επιβεβαιώσεις κι εσύ αν θέλεις, εκτός αν διά μαγείας το βρείς κλειστό παλι..... Αλλά να πας "τώρα" όμως που (υπο)δηλώνει το παρόν, και το στιγμιαίο όμως. Προλαβαίνεις μέχρι τις 7 που βγαίνει ο ήλιος. Ετσι?Προοδεύεις βλέπω.
Έμαθες (επιτέλους) τη διαφορά του "τώρα" που (υπο)δηλώνει το παρόν και το στιγμιαίο με το "σταθερά" που (υπο)δηλώνει το διαρκές και το συνεχόμενο.
Εύγε και εις ακόμη ανώτερα και δίχως να κάνεις παραθέσεις στον εαυτό σου.
Ναι φόλα η Γιασμίν φίλε μου...μπορεί να μη βιαζόταν αλλά δεν είναι για πολλά...όσο για την τσατσά τις θέλει τις φάπες τηςΦολα δηλαδη
Αν είναι να κάνουμε και μαθήματα σεξ σε πουτάνες, τότε γάμησέ τα...την γιασμιν οταν την γαμησα προσπαθουσε λιγο να τραβηχτει και την πιεσα λιγο για να της τον μπηξω.ανηκει στην κατηγορια πιπινοπαρθενα και θελει λιγο να την δασκαλεψεις
Γενικά οι περισσότερες τσατσάδες θέλουν τις φάπες τους...Ναι φόλα η Γιασμίν φίλε μου...μπορεί να μη βιαζόταν αλλά δεν είναι για πολλά...όσο για την τσατσά τις θέλει τις φάπες της
Αν έχεις όμως χρήμα και υπομονή να διαθέσεις θα σε ανταμείψει με γαμησάρες! ;)Αν είναι να κάνουμε και μαθήματα σεξ σε πουτάνες, τότε γάμησέ τα...
Μονο 2 μετρανε στην φυλης τα τελευταια 2 χρονια στανταρ! Εγω παντος βλεπο πολους που περνανε και κανεις δεν εχει παραπονο!Ναι φόλα η Γιασμίν φίλε μου...μπορεί να μη βιαζόταν αλλά δεν είναι για πολλά...όσο για την τσατσά τις θέλει τις φάπες της
Ξυπνιτζή, παράθεση στον εαυτό μου, έκανα απλά γιά να επιβεβαιώσω του λόγου το αληθές. Αλλά εγώ θα ΄λεγα να κάνεις ένα κόπο να πεταχτείς να μας το επιβεβαιώσεις κι εσύ αν θέλεις, εκτός αν διά μαγείας το βρείς κλειστό παλι..... Αλλά να πας "τώρα" όμως που (υπο)δηλώνει το παρόν, και το στιγμιαίο όμως. Προλαβαίνεις μέχρι τις 7 που βγαίνει ο ήλιος. Ετσι?
Αγαπητε πονηριδη, βλεπω συνεχιζεις να πουλας πνευμα. Λοιπον, εχουμε και λεμε. Για το θεμα της ωρας που εγραψα, ενας συναγωνιστης ετυχε την ωρα που ημουνα στο σαλονι, να ρωτησει τη τσατσα, μεχρι τι ωρα δουλευει η κοπελα, και του ειπε μεχρι τις 7. Οκ μεχρι εδώ? Ωραια.Δυστυχώς χθες βιάστηκα να σε συγχαρώ για το ότι έμαθες να διακρίνεις τη διαφορά του "τώρα" που (υπο)δηλώνει το παρόν και το στιγμιαίο με το "σταθερά" που (υπο)δηλώνει το διαρκές και το συνεχόμενο.
(Όπως βλέπεις στα ξαναγράφω μια και η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως...)
Επεξέτεινες λοιπόν το "τώρα" των 00:50 οπότε και πέρασες από τη Φιλιππίδου (προκειμένου να αποδείξεις το αληθές του λόγου σου) εως τις 07:00,ώρα κατά την οποία (όπως μας ενημέρωσες) "θα είναι στη διάθεσή του κοινού η Λίζα" και ώρα που "βγαίνει ο ήλιος".
Επειδή λοιπόν η νύχτα βγάζει επίσκοπο και η αυγή μητροπολίτη,σου είμαι βαθύτατα ευγνώμων για αυτή την...μεγαλοκαρδία σου,διότι στις 04:37 (ακριβώς) που πέρασα από την Φιλιππίδου,ο όροφος ήταν ανοικτός ενώ το ισόγειο κλειστό.
Με τις υγείες σου.