Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 210 άτομα (15 μέλη και 195 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Προσυπογράφω.Στηρίζουμε τις Ελληνίδες σωστές  :pipa1: κοπέλες για να μένουν τα λεπτά στην Ελλάδα!
Και ψηφίζουμε Ελληνική Λύση-Κυριάκο Βελλόπουλο,(δεν άντεξα να μην το πω).

Ο Βελόπουλος γράφεται με δύο λ ;

Στηρίζω  Νάνσυ  σε Διδύμου 7 ή Φυλ. 54.  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Η Αθηνά είναι θεά !!!  Πολύ όμορφη και θερμή γυναίκα, ερωτεύσιμη...          Το μόνο κακό όταν το κάνω μαζί της , είναι ότι θυμάται τις ατάκες κάποιου συναγωνιστή που τον λένε "ΠΥΡΑΥΛΟ"... αλλά παρά όλα αυτά η επαφή μαζί της είναι ανεπανάληπτη... Της το συγχωρώ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ  = Οξαποδώ      ;)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Προσυπογράφω.Στηρίζουμε τις Ελληνίδες σωστές  :pipa1: κοπέλες για να μένουν τα λεπτά στην Ελλάδα!
Και ψηφίζουμε Ελληνική Λύση-Κυριάκο Βελλόπουλο,(δεν άντεξα να μην το πω).

Στηρίζουμε Αθηνά  :wanker: ψηφίζουμε Βελόπουλο  :woldman:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Παιδες, αυτή η Καμελια στην φωκαιας που κανει τα πάντα, αξιζει στο δωματιο? γιατι εχω την εντυπωση πως οι κοπελες που πριν μπεις λενε οτι κανουν τα παντα δεν αξιζουν μέσα...

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Παιδες, αυτή η Καμελια στην φωκαιας που κανει τα πάντα, αξιζει στο δωματιο? γιατι εχω την εντυπωση πως οι κοπελες που πριν μπεις λενε οτι κανουν τα παντα δεν αξιζουν μέσα...

Αξιζει, δεν θα το μετανοιωσεις

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Η Αθηνά είναι θεά !!!  Πολύ όμορφη και θερμή γυναίκα, ερωτεύσιμη...          Το μόνο κακό όταν το κάνω μαζί της , είναι ότι θυμάται τις ατάκες κάποιου συναγωνιστή που τον λένε "ΠΥΡΑΥΛΟ"... αλλά παρά όλα αυτά η επαφή μαζί της είναι ανεπανάληπτη... Της το συγχωρώ...
Φαίνεται ότι πρέπει να πάω να τη γαμήσω πάλι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πατριώτη, δε μετράνε οι φωτογραφίες με τα βρακιά σου...
Ξεκίνα πάλι να ανεβάζεις φωτογραφίες από τα πουτανάκια όπως παλιά (μουνιά, κώλους, βυζγιά, μπούτια, κλπ)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936

Αξιζει.Αν κανεις και λιγο πλακιτσα και λιγο ευγενεια και τροπους θα περασεις πολυ καλα!

Onetime

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Παιδάκια λίγο βοήθειαΠροτείνεται μου κάποιο παρόμοιο σαν την πιπινα την Χριστίνα από διδύμου 7α οεο

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Βόλτα σε μερικούς οίκους σήμερα το μεσημέρι.
Φυλής 54 πάνω, η Νάνσυ.
Φυλής 56, μια ομορφούλα με ωραίο σώμα, όνομα δεν ανακοινώθηκε.
Φυλής 86 ισόγειο, η Μάγια με την Αλίνα.
Φυλής 86 πάνω, η Στέλλα (αν θυμάμαι σωστά).
Φυλής 65 πάνω μια ωραία μελαχρινή αδυνατούλα, δυστυχώς δεν συγκράτησα όνομα.

Εκτός από την Στέλλα, όλες οι υπόλοιπες κοπέλες, βγήκαν στο σαλόνι γυμνόστηθες.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια.
Στο Φυλής 109Β ήταν κλασσικά η Αλίνα πρώην Σάνδρα-Ροδίκα.Κοπέλα λεπτή με ξανθά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα,ανοιχτούς οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό.Πρώτη συνεύρεση σε αυτήν την κοπέλα.
Στο Μαγνησίας 1 το οποίο άνοιξε πρωινά μετά απο πολύ καιρό εργαζόταν καινούρια κοπέλα η Σοφία.Πρόκειται για μιλφ,με αρκετά μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της, σώμα με λίγα πιασίματα και ελαφριά κοιλιά.Το πρόγραμμα της είναι τα πάντα εκτός κώλου.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο κλασσικά η Μαίρη,νόστιμη κοπέλα,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο, η Αλίσα,κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά μακριά πιασμένα σε αλογοουρά.'Εχει εργαστεί και στο ισόγειο καθώς και Φωκαίας 19.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Τζούλια η γνωστή μίλφ απο τον όροφο,το Φωκαίας 19 και πολύ παλιότερα και τα Φυλής 49 και Αλκιβιάδου 16Γ.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στον όροφο η μιλφ Εύα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ περίπου.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Μάγια,κοπέλα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λεπτή σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η μιλφ Στέλλα,ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά μαύρα κάτω από τους ώμους σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στον όροφο η Τζώρτζια απο τα Φωκαίας 25.Κοπέλα,κανονικών κιλών με λίγα όμορφα  πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μακριά μαλλιά.Εμφανίστηκε χωρίς γυαλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Μικαέλα,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και τατού στον ένα της μηρό.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 η Βίκη απο το Φυλής 69 ισόγειο,σε ελεύθερο στοματικό.Κοπέλα,ελαφρώς γεμάτη,με καστανά μαλλιά προς το καρέ.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο το δίδυμο Τζανίνα και Ηλέκτρα. Η Τζανίνα παλιά καραβάνα,ψηλή με μακρία ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και η Ηλέκτρα ημεδαπή κατά δήλωση της,λεπτή,λιγάκη νωθρή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Πρόκειται για την Ηλέκτρα απο Φιλιππίδου 11 και Φωκαίας 24. Ο όροφος κλειστός και έχουν βάψει την έξοδο γαλανό χρώμα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο η φόλα Ανδριάννα.Δεν έμεινα να την δω.
Στο Φωκαίας 24 στον όροφο η Άντζελα κοπέλα γεμάτη με ελεύθερο στοματικό.Δεν εμεινα να την δω.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η μιλφ Μαρία,με πιασίματα,μαύρα μακριά μαλλιά και κωλάρα.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η μιλφ Κατερίνα η Σέρβα,κανονικών κιλών με μαλλιά κοντά καστανόξανθα ,βυζάρες.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Αλκιβιάδου 16Α στο υπόγειο ήταν η μιλφ Νάντια,αθίγγανη,κανονικών κιλών  με πιασιματάκια,βυζάρες και μαλλιά μακριά καστανόμαυρα.Παλιά καραβάνα μπαρουτοκαπνισμένη. Φουλ πρόγραμμα.
Το Αλκιβιάδου 16Β κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η μιλφ Σόνια,κανονικών κιλων με πιασιματάκια,βυζάρες σιλικονάτες και μαλλιά καστανά αραιά κοντά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Η βόλτα συνεχίστηκε λίγο και στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Βικτώρια η γνωστή υπέρβαρη μιλφ που εργάζεται σταθερά εκεί.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Ρωξάνη,γεματούλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό μαγαζί ήταν η Ελένη.Η γνωστή Ρουμάνα που έχει εργαστεί και σαν Χριστίνα στο Φωκαίας 25 όροφος.Σαν Ελένη έχει εργαστεί στα Ιάσωνος 44 και Ιάσωνος 20Β. Κανονικών κιλών με λιγα πιασιματάκια (έχει παχύνει λίγο) και καστανόμαυρα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα. Παλαιότερα ανακοίνωνε και ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο σε ντουέτο η μιλφ Αλιόνα,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.Και μαζί της η Άννα,γεματούλα με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα νομίζω.Η Μαρία είναι στην πατρίδα της και δεν έχει επιστρέψει ακόμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η μιλφ Αλίσια,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.'Εχει εργαστεί και στα Κολωνού 48,27 όροφος.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο μία Ντιάνα γεματούλα.Σε κανονικο πρόγραμμα.Δεν έμεινα να την δω.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο μαγαζί με την αριστερή είσοδο ήταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία,η Χριστίνα.Πρόκειται για νεαρή κοπέλα,λεπτή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και λευκό δέρμα. Κανονικό πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του 69.Πέρασα για ένα τεστάρισμα. Δεν με κάλυψε.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο ήταν μόνο η ώριμη Ειρήνη,ψηλή,λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 αριστερή είσοδος μαγαζί δεξιά του διαδρόμου η Μαρία,κοπέλα υπέρβαρη με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος η μιλφ Ναταλία σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά προς το καρέ.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο κλασσικά η Μπέλλα.Παλιά καραβάνα.Λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Άννα απο Ρουμανία.Έχει εργαστεί σε πάρα πολλά μαγαζιά Μ.Α 28,Αλκιβιάδου 16Β,Φυλής 65 ισόγειο,Φυλής 61 υπόγειο,Ιάσωνος 30 ισόγειο, Ιάσωνος 32 ισόγειο και υπόγειο, Κολωνού 27 υπόγειο και Διδυμου 27 κατά σειρά εμφανίσεως. Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Αποφάσισα να την ξαναπάρω μετά απο πολύ καιρό.Καλή αλλά έχει πέσει σε επιδόσεις συγκριτικά με όταν πρωτοξεκίνησε.Δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.Για όσους δεν την ξέρουν είναι λεπτή,με βαμμένα ξανθά πλατινέ μαλλιά πλέον ίσια προς το καρε,στο σώμα της έχει προσθέσει αρκετά τατού πλέον.Πολλά λουλούδια,πεταλούδες,λέξεις καρδούλες.
Καλό τριήμερο σας εύχομαι!

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
σήμερα ξέρετε αν δουλεύει η χριστίνα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936

iohanes

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Βολτα απο Φυλης πριν καμια ωριτσα.Τα στανταρακια μου τα εχω καψει τελευταιο μηνα, ορεξη για μπες-βγες δεν ειχα οποτε καθομουν και σκεφτομουν που εχω καιρο να παω,δεν ηθελε και πολυ σκεψη,μα Φωκαιας 27 βεβαια,στην αυτοκρατορικη Καμελια :) :)
Ειναι ορισμενες κοπελες που ειναι σταθερες αξιες στον χρονο,γλυκια,υπομονετικη,καβλιαρα.
Περασα ενα ομορφο κυριακατικο πρωινο.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Στην αρχη της τρεχουσας βαρδιας στο μεταξι

Ιασωνος 27 Νικολετα πολυ σκινυ
Ιασωνος 10 Αννα και μια αλλη τσιγγανα που δεν θυμαμαι ονομα σε απλο και ισπανικο η τσιγγανα
Ιασωνος 33 Μαρια το ξωτικο συνεχεια απο πρωτη βαρδια
Ιασωνος 37 Ανδριαννα
Μεγαλου Αλεξανδρου 28 στο δεξι Κατερινα
Κολωνου 27 οροφος Φωτεινη χοντρη και Σιμονα
Κολωνου 27 υπογειο Μαρια ξανθια λεπτη με φουλ συνεχεια απο πρωτη βαρδια μαλλον
Κολωνου 48 Η Βαλερια σε ντουο με μια αλλη που δεν συγκρατησα ονομα.
Κολωνου 30 οροφος Κατερινα η Κατια
Κολωνου 30 ισογειο Μαρια
Κολωνου 23 υπερυψωμενο ισογειο Νικολ
Κολωνου 15 δεξι Αννα

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
χαιρετω τους υπερτατους μυστες
σημερα πρωι νη βαρδια μιας και δεν πηγα για μπανιο λογο προβλεψεων βροχης κλπ
λεω δεν.....οποτε παω φυλης 71α αρχικα με ενα πιπινακι 18 προς 19 συμφωνα με τα λεγομενα τσατσας
οντως μικρο εμφανισιακα αλλα φαινοταν περπατιμενο αρκετα ωστε να ξερει να μοιραζει φολες ....
στο 69β με τα 2 3 σκαλοπατια ( παρακαλω διορθωστε αν υπαρχει λαθος στον αριθμο) ειναι η τζουλια με καμπυλες
βυζι 3αρι και κολο σπεσιαλ με πολυ κεφι και ορεξη που ομως δεν περασα ηθελα να δω πρωτα κι αλλα ...
84α ισογειο ενα μελαχρινο μελανουρι που καβλαντιζε με καμια 10 πιτσιρικαδες που δεν φευγανε απτο μπουρδελο ....
δεν θυμαμαι ονομα
φιλιπιδου 11β το ισογειο αφου το διπλα ηταν κλειστο βρηκα την αλισα νεα κατατα λεγομενα της τσατσας πετιτ
γυρω στα 35 μου φανηκε βγηκε με πολυ κεφι ....
φωκαιας 19 μια ευσωμη μικρη σε ηλικια μελαχρινη ... πολυ μουτρομενη για να κατσω....
25 το κατω (το πανω κλειστο) η τζανινα
27 υπογα η αννα (που ειναι ηβιολετα?)
ισογειο η καμελια εχει αδυνατισει πιο πολυ και τις παει ... στον οροφο δεν θυμαμαι τη ειδα .... :huh:
στο 24 αρι ηταν ο αρης με την αλεξια αλεξανδρα βυζομπαλουδικο μελαχρινο της αλυσιδας

φυλης συνεχεια 54 α ( 1 οροφος ) η ελενη με βυζαρες που οσο φολα κι αν μυριζε εγω μπηκα....
η κοπελα μου δηλωσε μετα το πρωτο 5 λεπτο οτι ο χρονος ειναι λιγοστος, μετα μου προτεινε να παρω μισαωρο
100 ευρα , της ειπα οτι αμα ειχα 100 θα πηγαινα με κολ γκερλ.... οποτε τα κατεβασε στα 60.
μετα της ειπα πως πανω απο 20 δεν .... οποτε το πηρε αποφαση και εκατσε λιγο ακομα ....
αλλα με πουτσο μελατο δυσκολα θα εχυνα οποτε μου ειπε συγγνωμη και με αφησε αχυστο!!! :S
πηγα διπλα στο μεσαιο ισογειο οπου ειχα δει την μαγια μελαχρινο καβλακι ψιλο νταρντανικο μαζι με ενα ιδιου στυλ
που δεν θυμαμαι ονομα.... η μαγια με το χαμογελο της και την διαθεση της καταφερε να με κανει να χυσω
μου εκανε εντυπωση που με κοιτουσε συνεχεια οσο γαμαγα και χαμογελουσε με καβλα, το γουσταρει το πουτανακι, το ζει!!
στο αριστερο εισογειο ηταν η ναταλι μελαχρινο με τουμπανατο βυζο  που το εχω στα υποψη...

αυτα τα ολιγα απο το μετωπο....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τελευταια φορα με σονια και το ενοω μου καταγδαρε το καυλ      οπως και βυλαουρα οπου την εκανα χου εφοσον δεν εκανε 69 ετσι και αυτη λογο αγαρμποσινης.... οτι λεω το κανο!!! Περα απο αυτο μπορει ναχε νευρα απο εναν φουσκα που ειχε πριν....δεν με ενδιαφερη....αλλα μπορει ναχε ,αν κρινο απο το υφος του καθβγηκε απο το δωματιο.... και  αυτος εδοσε πονο μεσα απλα ειχε καλα νευρα καθος εβγενε...και ενα οφ τοπικ για το βλεματακι πουριξε αλλα στυλ δεν επετριδη !!ακριβος τα ιδια κιλα σηκονο χωρις αναβολικο!Δεν τουριξα καμια γιατι αυτος στανταρ θα ψαχνη το σηκοτιωτου σεωλιγο καιρο..αμαρτια ηταν!Και ας παρη κανα ντουφαλακ για την δυσκοιλιοτητα! Αντε με της ψυχοτικες και τους γκαντεμιδς!!μονο με τα στανταρακια μου απο δω και περακαι αυτα εναλαξ για να μην καλομαθενουν αν και η μια εκ των 2  ειναι πολυ ξηγημενο παιδι και αυτο φανηκε εφοσον της ειπα τα παντα για μενα και αντι να το παρη πανο της ξηγιετε ακομα καλητερα!!καλο βραδυ τυποι μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom