George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Ξέρει κανείς αν η Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ χτυπάει καμιά βραδινή βάρδια πουθενά;
Ολες οι πιτσιρικες ειναι ψυχρες και απομακρες στο κρεββατι
Αν δούλευε θα ήταν πρώτη είδηση στα πορνοσάιτ! ;)Τελικά η Καζακστανη δουλεύει ή οχι; Κάπου μπερδεύτηκα.
Δουλεύει καιτοι υπανδρη;
Αν δούλευε θα ήταν πρώτη είδηση στα πορνοσάιτ! ;)
Δοκίμασα πρόσφατα την Ιονέλα στο Λεωνίδου 6,μόνιμη χωρίς αλλαγή κοπέλα,αν και αφανής χωρίς κάτι αξιοπρόσεκτο πάνω της προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες με απλό και "69" στο πρόγραμμά της.
streetwalker το φυσικό σου είναι ίσιες πουτσότριχες? :S :SΕτσι ηξερα κι εγω. Κατι για κομμωτηριο διαβασα και περιμενα να την εντοπισει κανενας τυπος για να παω να μου κανει περμαναντ στις πουτσοτριχες.
Που τη θυμήθηκες αυτή......?Καλησπερα στους συναγωνιστες.εχει δει κανεις τωρα τελευταια..την χριστινα απο κολωνου 53.ακριβως στο φαναρι ξερετε..ειναι ακομα εκει τα πρωινα?
μια φορα την εχω παρει.ειχα περασει καλα.ειναι τιμιο γκομενακι ,εντυπωση κ αξεχαστη για την ουλη στο στερνο της.Που τη θυμήθηκες αυτή......?
Σχημα λογου ρε τυπε μου.streetwalker το φυσικό σου είναι ίσιες πουτσότριχες? :S :S
αστειευομαι τύπεΣχημα λογου ρε τυπε μου.
Αν ομως το Χριστινακι ανοιγε ενα μπαρμπερικο για το κατω κεφαλι θα χεζοταν στο ταληρο.
Πριν από λίγο βόλτα στα κεντρικά της Φυλής καθώς και στην Φώκαιας όπου
Φυλής 86α Βερόνικα 22χρονη Ρωσίδα κοκκινομάλλα το μαλλί δύο κοτσιδακια γυαλάκια, κοντοπουτανη με ωραία πιασιματακια 3αρι σιλικονατα βυζια πάρα πολύ ωραία φτιαγμένα με φοβερή αφή ολοστογγυλη κωλαρα και πολλά τατου μικρά και μεγάλα με χαρακτηριστικό το πιστόλι, με ακα τελειωτικό στο στόμα κωλο και 69 (δεν ανακοινώνεται),τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου,
Ήμουνα κι εγώ τακτικός πελάτης της,καλόκαρδη κοπέλα αλλά έκανε υπεραπλό πρόγραμμα.Σταμάτησε κι αυτή και παντρεύτηκε στην Ουκρανία κατά τα λεγόμενα των υπηρεσιών.Καλησπερα στους συναγωνιστες.εχει δει κανεις τωρα τελευταια..την χριστινα απο κολωνου 53.ακριβως στο φαναρι ξερετε..ειναι ακομα εκει τα πρωινα?
μαλιστα..!! Πολλες παντριες ακουω τωρα τελευταια για κοπελες του μεταξιου.αννα απο ιασωνος 10 , η τζουλια μαυρη απο ιασωνος 30 ιπογειο.απο υπηρεσιες...Ήμουνα κι εγώ τακτικός πελάτης της,καλόκαρδη κοπέλα αλλά έκανε υπεραπλό πρόγραμμα.Σταμάτησε κι αυτή και παντρεύτηκε στην Ουκρανία κατά τα λεγόμενα των υπηρεσιών.