Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (18 μέλη και 229 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Λοιπον, εδωσα κι εγω το μπλε παραβολο στην "Αθηνά Πειραιωτισσα"...

Η κοπελα ειναι προσχαρη και με καλο service.

Απ' την αλλη, εχει μια πολυ επιτηδευμενη πουτανέ συμπεριφορα, που εμενα με ξενερωνει.

Το σωμα της εχει πιασιματα (πολυ καλο φυσικο στηθος), αλλά ρεπει προς το παχουλο.
+ Δεν ειναι πολυ ομορφη στα χαρακτηριστικα του προσωπου.

Εν τελει, δεν θα ελεγα οτι περασα μια απ' τις καλυτερες εμπειριες μου στο χωρο του 20ευρου.
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου! Η συγκεκριμένη, καλή είναι για μια φορά έτσι για την εμπειρία. Προσωπικά, δύσκολα θα ξαναπήγαινα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τη συμπεριφορα  τυπε και ξενερωσες ηταν καλη στο κρεβατι  αυτο μετραει

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011

Απ' την αλλη, εχει μια πολυ επιτηδευμενη πουτανέ συμπεριφορα, που εμενα με ξενερωνει.

Το σωμα της εχει πιασιματα (πολυ καλο φυσικο στηθος), αλλά ρεπει προς το παχουλο.

Εν τελει, δεν θα ελεγα οτι περασα μια απ' τις καλυτερες εμπειριες μου στο χωρο του 20ευρου.

Πρόσωπο όπως τα λες και χειρότερα ΑΛΛΑ

1. οι βυζάρες ειναι σιλικόνη 100% (εισαι σιγουρος οτι περασες?)
2. το σωμα ειναι τέλειο για τα δικα μου γουστα. Επειδή τείνει να γίνει πια φυσιολογικό να λεμε τις ανορεξικες κοπελες "φυσιολογικές" θα πω οτι το σωμα της Αθήνας ειναι το κανονικο (και σεξυ)
3. αυτο το "επιτιδευμενη πουτανε συμπεριφορά" θα ηθελα να το εχουν όλες οι πουτάνες!
Σιχαίνομαι το ψευτοαγαπουλιστικο που εχετε μάθει τις πουτανες να σας θεατρινιζουν... είμαστε καποιας ηλικιας και εμπειρίας, δε μπορουμε να ανεχτουμε ψευτοερωτες και ψευτοκαυλαντα που γουσταρετε μερικοι μερικοι...θελουμε πουτανες να γαμιούνται και οχι πουτάνες να μας το παίζουν ερωτευμένες!

Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
23
Πόντοι
0

Εάν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις το φυσικό από ένα τεχνητό (έστω και καλοφτιαγμένο) στήθος ή να μη διακρίνεις το όμορφο με το πολύ όμορφο πρόσωπο,μάλλον έχει δίκιο τελικά ο ημίτρελλος που σε έβριζε χθες!

Διαφωνώ και ως προς την αξιολόγηση της απόδοσης της συγκεκριμένης κοπέλας που έγινε από τον άλλον συναγωνιστή:
αποτελεί σταθερή αξία και τιμάει και με το παραπάνω το 20άρικο που παίρνει.

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Η Αθηνουλα πολυ καλη στο δωματιο, απο τις καλύτερες στο facesitting, εχω κανει άπειρες γλειφοκωλαδες μαζι της

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26

Μόνο το πρωί εργάζεται η Αθηνά?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε παιδια, δεν αντιλεγω: Η κοπελα ηταν κλασεις ανωτερη απ' το 90% των ιεροδουλων της Φυλης.
Και πολυ συμπαθης, δεκτικη κλπ κλπ...

Ομως, οι τόσο ψευτικες αντιδρασεις εμενα με ξενερωνουν.
Για τον ιδιο λογο ειχα ξενερωσει, πχ, με την βιζιτα Δημητρα (καυλιαρα μεν, αλλά fake).

Απο προσωπο, η κοπελα ΔΕΝ ειναι ωραια. Μην τρελαθουμε κιολας.

Το βυζι μπορω να δεχτω οτι ειναι σιλικονη, αλλά ειναι η καλυτερη σιλικονη που εχω πιασει.
Ισως επειδη ταιριαζει και με το μπαμπατσικο σωματοτυπο.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη   μια χαρα  ειναι η αντιδρασεις της κοπελας πληρωνουμε να γαμησουμε οχι να φαμε φολα  η  να εχουμε καποια χαζοχαρουμενη τανα

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Σημερα μεσημερακι περασα απο Χωματιανου στο κατω ηταν μια νταρντανα εω στο Β πανω ηταν η νικολ λιγο πιο ψηλη απο το μετριο με ωραιο στηθος και μαλλι προς το καρε.
Αληθεια αυτη η Αντριαννα καθε ποτε εμφανιζεται ??? Δεν την εχω πετυχει ποτε!
Διδυμου 27 ηταν τρια κοριτσια η Βικυ-Βερονικα, η Ολγα και η ξανθια Μαρια. Ολες μιλφ ενω οι πρωτες της κατηγοριας  νταρντανα.
Γνωρισα καλυτερα τη Μαρια κι εφυγα με πολυ καλες εντυπωσεις. Ανεβαινει κριτικη.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ρε παιδια, δεν αντιλεγω: Η κοπελα ηταν κλασεις ανωτερη απ' το 90% των ιεροδουλων της Φυλης.
Και πολυ συμπαθης, δεκτικη κλπ κλπ...

Ομως, οι τόσο ψευτικες αντιδρασεις εμενα με ξενερωνουν.
Για τον ιδιο λογο ειχα ξενερωσει, πχ, με την βιζιτα Δημητρα (καυλιαρα μεν, αλλά fake).

Απο προσωπο, η κοπελα ΔΕΝ ειναι ωραια. Μην τρελαθουμε κιολας.

Το βυζι μπορω να δεχτω οτι ειναι σιλικονη, αλλά ειναι η καλυτερη σιλικονη που εχω πιασει.
Ισως επειδη ταιριαζει και με το μπαμπατσικο σωματοτυπο.
Μην αλλαζεις γνωμη επειδη στην πεσανε. Πες τα οπως ειναι.

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31

Η Αθηνά είναι θεά !!!  Πολύ όμορφη και θερμή γυναίκα, ερωτεύσιμη...          Το μόνο κακό όταν το κάνω μαζί της , είναι ότι θυμάται τις ατάκες κάποιου συναγωνιστή που τον λένε "ΠΥΡΑΥΛΟ"... αλλά παρά όλα αυτά η επαφή μαζί της είναι ανεπανάληπτη... Της το συγχωρώ...

Επισκέπτης
Κι εγώ ψιλοφολα είχα φάει με την Αθηνά όπως και με την μαρίνα60 που την εκθειάζουν όλοι

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κι εγώ ψιλοφολα είχα φάει με την Αθηνά όπως και με την μαρίνα60 που την εκθειάζουν όλοι

Εσένα δεν σε μετράμε  στο δείγμα γιατί περνάς καλά μόνο με ταριχευμένες μούμιες στυλ Αλιόνας

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Η Αθηνά είναι θεά !!!  Πολύ όμορφη και θερμή γυναίκα, ερωτεύσιμη...          Το μόνο κακό όταν το κάνω μαζί της , είναι ότι θυμάται τις ατάκες κάποιου συναγωνιστή που τον λένε "ΠΥΡΑΥΛΟ"... αλλά παρά όλα αυτά η επαφή μαζί της είναι ανεπανάληπτη... Της το συγχωρώ...
Προσυπογράφω.Στηρίζουμε τις Ελληνίδες σωστές  :pipa1: κοπέλες για να μένουν τα λεπτά στην Ελλάδα!
Και ψηφίζουμε Ελληνική Λύση-Κυριάκο Βελλόπουλο,(δεν άντεξα να μην το πω).

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom