Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (13 μέλη και 198 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία μικρή στοχευμένη βόλτα στην απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο το Φυλής 86 όροφος όπου σε ντουέτο εργαζόταν οι Ρωσόφωνες μιλφ Βερόνικα και Ναταλία.Η πρώτη με μακριά κόκκινα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,όμορφες τριαμισάρες βυζάρες σιλικονάτες καλής υφής,κωλάρα και τατού στό σώμα.Στο σαλόνι και στο δωμάτιο φορούσε γυαλιά.Φουλ πρόγραμμα. Όπως καταλάβατε ήταν η πρώτη επιλογή της ημέρας. Μέσα στο δωμάτιο είναι καλή. Η Ναταλία,έχει καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της, σώμα με πιασίματα και κάνει όλα τα άλλα, πλην τελειωτικού στο στόμα της.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο κατευθύνθηκα με σκοπό να δω και την Αλεξάνδρα.Πρόκειται για πιπίνι 19 ετών κατά δήλωση του,Ρωσόφωνο, λεπτό,με λευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά,μικρά στήθη,κοντή σχετικά,εμφανίσιμη.Πρόγραμμα κανονικό συμπεριλαμβανομένου και του 69. Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έγινε στο πιπίνι αυτό.Για το πρόγραμμα που προσφέρει η μικρή έμεινα ευχαριστημένος.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Βερόνικα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Παλίά καραβάνα η Ρωσόφωνη, γνωστή και ως Νίκα απο Διδύμου 20 και Αγκύρας 12 παλιότερα.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η Άλα πρώην Ντανιέλα απο τα Φυλής 109Β και Ιάσωνος 46 όροφος και σαν Άλα στα Διδύμου 20 και 22 προσφάτως.'Εχει αναφερθεί απο συναγωνιστές ότι εργάζεται ή εργαζόταν προσφάτως και στην τρίτη βάρδια στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στόν όροφο. Μιλφ,με μελαμψό δέρμα,καστανόξανθα μαλλιά προς το καρέ,λεπτή (έχει προσθέσει κιλά).Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν κλασσικά η ώριμη Πατρίτσια,με πιασιματάκια και κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Αλκιβιαδου 16Β ήταν η Νάντια πρώην Τίκα απο Αχιλλέως 48 ημιόροφο. Αθίγγανη μιλφ, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε φουλ πρόγραμμα.
Τέλος στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η αθίγγανη μιλφ Αλέξια η αλλιώς Αλεξάνδρα με ξεκίνημα απο το 16Β.Εργάζεται και πρωινά στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Γεματούλα,με μελαμψό δέρμα και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.
Καλό Σαββατοκύριακο!

Cik

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μηπως ξερει κανεις , τι απεγινε η νικα η ξανθια χοντρουλα ρωσιδα? απο ιασωνος 36.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Μια σύντομη ενημέρωση κι απο εμένα. Θα γράψω μόνο για όσες μ΄αρέσαν γιατί πραγματικά παίζουν και αρκετά μπάζα. Υποκειμενικά πάντα. Κατέβηκα κατα τις 10 φυλής. Τα μισά σπιτακια έιχαν τα φώτα σβηστά! Απο το 71 μέχρι και το 65 και απο τις 2 μεριές του δρόμου σκοτάδι. Το ίδιο και στο τέρμα στη μοντελοαλυσίδα. Οπότε ξεκίνησα απο Φιλιππίδου. Στον όροφο η Σιμόνα η οποία δε ξέρω αν ειναι ιδέα μου καθώς είχα να τη δώ απο το καλοκαίρι αλλα νομίζω οτι έχει πάρει αρκετά κιλάκια και έχει γίνει πιο καμπυλωτή.Τη θυμόμουν πιο skinny και μικροκαμωμένη. Η κωλάρα πάντως εκεί! Μπήκα στον πειρασμό αλλα είπα να συνεχίσω τη βόλτα. Αφού βγήκα είδα οτι είχαν ανάψει μερικά απ' τα αρχικά σβηστα φωτάκια. Στο 84 ισόγειο η Σόνια, απέναντι στο 65 όροφος η Χριστίνα η πιπίνα που έιχα πολύ καιρό να πετύχω. Το ίδιο παιχνιδιάρα και γενικά βγάζει κάτι το ναζιάρικο. Ακριβώς όπως τη θυμάστε. ΚΟντούλα με ωραία βυζάκια και γλυκό προσωπάκι. Στο 71 πετυχα και πρώτη φορά την Αντζελίνα. Κορμάρα προσωπάρα, πάντα για τα δικά μου γούστα αλλα μου φάνηκε λίγο ταλαιπωρημένη και άκεφη οπότε είπα να μη το ρισκάρω. Αλλά σίγουρα θα ξαναπάω.

Κι εκεί που είμαι έτοιμος να φύγω είδα φώτα στη μοντελοαλυσίδα! Μπήκα στο 54 ώπου η τσατσα μου παρουσίασε την Αλεξάνδρα. Δε την είχα ξαναδεί. Ακριβώς οπως την περιγράψανε και οι υπόλοιποι. Amateur φάση! Tα τακούνια τα έσερνε! Skinny σώμα με πολύ όμορφο πρόσωπο. Ανακοινώθηκε τελείως απλό. Τιμήθηκε με σχετικά καλές εντυπώσεις. Θα ακολουθήσει σχετική κριτική. Σε γενικές γραμμές καλά προκαταρκτικά, πίπα μέτρια, δε σ αφήνει να πιάσεις μαλλιά και σε προσπάθεια deep throat τραβήχτηκε. Δε ξέρει καλά ελληνικά αλλά εντάξει μπορείς να συνενοηθείς. Αυτό που μου κανε εντύπωση είναι οτι ηταν πολύ σφιχτή σε συνδυασμό με τη θέα στα 4 για εμάς τους λάτρης των skinny δεν αφήνει και πολλά περιθώρια! Τελείωσα σε 2 λεπτά! Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλα εγώ θα την ξανατιμήσω σίγουρα επειδή είναι ακριβώς του γούστου μου.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Καλημερα.
Γνωριζει κάποιος κάτι για μια Εύα Ελληνίδα στο Ιασωνος 1β αριστερο μαζι με την Ρίτα τρίτη βάρδια και Αναστασια λιοσίων 79Α , παλι τρίτη βάρδια?
Ευχαριστω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Πριν κάποιες μέρες, πήρα το απόγευμα
στο Αγκύρας 12Α τη Σούζυ !  :rockon:

Ρωσόφωνη ξανθιά, λεπτή και γλυκειά.

Με στυλάκι σαν :

http://[URL unfurl="true"]www.russiangirlhq.com/wp-content/uploads/2016/01/cute-blonde-russian-girl-at-the-beach.jpg[/img[/URL]]

Ζώδιο Λέων μου είπε ότι ειναι. Λεβ στα Ρώσικα

Πολύ απαλή και συνεργάσιμη.  :headbang3:

Για χαβαλέ, μαθαίνουμε τα ζώδια από τις κοπέλες: Λέων
είναι η Γιάννα από Φυλ 54, η πιο πάνω Σούζυ ,
η Αντζελίνα από Φυλ84 , η Νάνσυ από Φυλ 54
και άλλες !   :headbang3:

[img]http://img10.deviantart.net/81bb/i/2006/068/1/9/zodiac_girl_leo_by_odin14.jpg

Mr.pit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα καινούργιος στο BOURDELA. Μήπως ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω την Αντζελα από αλβανια Γυρω στα 38 την είχα πάρει στο Διδυμου 27 ξανθιά με φουλ πρόγραμμα και έβγαινε στο σαλόνι γυμνή τελευταία δούλευε στο Αλκιβιάδου 16Β

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Καλημερα.
Γνωριζει κάποιος κάτι για μια Εύα Ελληνίδα στο Ιασωνος 1β αριστερο μαζι με την Ρίτα τρίτη βάρδια και Αναστασια λιοσίων 79Α , παλι τρίτη βάρδια?
Ευχαριστω.
Την Εύα την έχω πάρει δύο φορές,μία στο Ιάσονος 10 τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε σαν Λάουρα,κι άλλη μία εκεί που την είδες.Εντελώς υπεραπλό πρόγραμμα,προσπαθεί να σου φάει τον χρόνο και να αποφύγει το γαμήσι με καυλάντα στην οποία τα καταφέρνει πολύ καλά,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,πίπα της πλάκας,δεν σε αφήνει με τις στάσεις που παίρνει να το τρώει βαθιά,συν ότι η πόρτα χτυπάει πολύ γρήγορα,με μία λέξη,φόλα!Η Ρίτα είναι αρκετά παλιά,αλλά κι αυτή μία από τα ίδια...

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Την Εύα την έχω πάρει δύο φορές,μία στο Ιάσονος 10 τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε σαν Λάουρα,κι άλλη μία εκεί που την είδες.Εντελώς υπεραπλό πρόγραμμα,προσπαθεί να σου φάει τον χρόνο και να αποφύγει το γαμήσι με καυλάντα στην οποία τα καταφέρνει πολύ καλά,δεν αφήνει δαχτυλιάσματα,πίπα της πλάκας,δεν σε αφήνει με τις στάσεις που παίρνει να το τρώει βαθιά,συν ότι η πόρτα χτυπάει πολύ γρήγορα,με μία λέξη,φόλα!Η Ρίτα είναι αρκετά παλιά,αλλά κι αυτή μία από τα ίδια...

Οκ  σ' ευχαριστω.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σημερα με την Έλενα  φυλής 54επανω.
Οσες φορες την εχω πάρει......την ιδια ξυνιλα βλεπω. Τέρμα!!!!!!! Πολυ ξυνο μουρα ρε παιδι μου....

Επειδή την έχω πάρει αρκετές φορές,μ'εμένα μόνο ξινή δεν είναι.Ένα πρόσχαρο κοριτσάκι που περνάω καλά μαζί της.Δεν ξέρω με εσένα τι συμβαίνει.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Περιμενω πως και πως να περασει η ωρα να δοκιμασθει και απο μενα αποψε η ελεναρα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Μηπως  ειδατε πουθενα την Αλινα gilf  με πλαινε μαλλι απο βεργας 6 , μαγνησιας 1  τελευταια .

το Μαγνησίας 1 είναι κάτι μήνες τώρα κλειστό στην πρωινή βάρδια, ξανάνοιξε ;;

• Like

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Μπορει κανεις να μου πει με ποια διασημη μοιαζει σωματικα η Μπαρμπορα βεργας 6α? Αλλος λεει βυζι 3αρι αλλος 5αρι. Οτι να ναι.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Μπορει κανεις να μου πει με ποια διασημη μοιαζει σωματικα η Μπαρμπορα βεργας 6α? Αλλος λεει βυζι 3αρι αλλος 5αρι. Οτι να ναι.

Για  μενα ειναι 3,5αρι , ειναι ωραιο στηθος ,την πηρα χθες και ηταν μια χαρα οπως και αλλη μια φορα πριν κανα διμηνο. Μαλλον ειναι στις καλες της, αξιζει να τη δοκιμασεις, ειναι γυναικα νομιζω που οι περισσοτεροι απο εμας θα θελαμε να ειναι ετσι οι γυναικες μας.
Γνωμη μου παντα , αν την δοκιμασεις ευχαμαι να περασεις καλα

• Like

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Φυλής 74 πρωινή βάρδια .... συνέβρεση με Μιλένα.. ακολουθεί κριτική
:takethis:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mία μικρή ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο Φυλής 109Β στην Αλίνα πρώην Σάνδρα και Ροδίκα.Νόστιμη κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μακριά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς γνωστή απο τους οίκους Ιάσωνος 19 και Κολωνού 11 όροφος που είχε εργαστεί παλιότερα.Σε ελεύθερο στοματικό.Πρώτη συνεύρεση σε αυτήν την κοπέλα η οποία είναι πολύ καλή μέσα στο δώματιο.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η καινούρια κοπέλα Γιασμίν η "Τουρκάλα" ,νεαρή,κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά (τα έχει βάψει) πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Σόνια κλασσικά,νεαρή,ψηλή,λεπτήμε μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο σε ντουέτο η Χριστίνα Κού με την πιπίνα Χριστίνα.Η πρώτη κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και σιλικονάτα στήθη και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω.Η δεύτερη,κοντή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,πρόσχαρη στο σαλόνι.Επιστροφή της Χριστίνας λοιπόν.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο η Ρωξάνη,μιλφ,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο σε ντουέτο η Βικτώρια,μιλφ,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω σε φουλ και η ώριμη Λίνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 κλασσικά η μιλφ Καίτη με ελεύθερο στοματικό,ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια και ξανθά κοντά μαλλιά.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην αριστερή είσοδο 2 κοπέλες.Η πρώτη αθίγγανη,υποέρβαρη με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά και η δεύτερη επίσης αθίγγανη καινούρια,κανονικών κιλών με μελαμψό ωραίο σώμα,μαύρα μακριά μαλλιά.Η πρώτη ελεύθερο στοματικό η δεύτερη κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα δεύτερη στάση στην ώριμη Ελένη την Λευκορωσίδα,ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο  στοματικό τελειωτικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Σουσάνα,μιλφ,Αλβανέζα,παχουλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο οι ώριμες Ρωσόφωνες Ειρήνη και Ναταλία η Τουρλοκωλιάστρα. Η πρώτη ψηλή,κανονικών κιλών με κοντά ξανθά μαλλιά και η δεύτερη κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μακριά ξανθά μαλλιά και κωλάρα την οποία και τουρλώνει στο σαλόνι.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο βάθος του διαδρόμου η μιλφ Ναταλύ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο η παλιά καραβάνα Μπέλλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 στο ισόγειο η Τζούλια,κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά κατσαρά πάνω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Μιρέλλα με καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια.Σε γυμνό τσιμπούκι στους Έλληνες.Μαζί της η Στεφανία,αθίγγανη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και καστανά σγουρά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η μιλφ Λύδια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ψηλή με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.
Στο Δεληγιώργη 39 σε ντουέτο η Γωγό απο το Κολωνού 27 υπόγειο,κοντή,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,τραχύ πρόσωπο,γυμνασμένο σώμα.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.Μαζί της η Νίκη απο το Ακομινάτου 2 ισόγειο,κοντή,λεπτή,με λίγα πιασιματάκια ιδίως στην περιφέρεια,καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,χάνει στο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ακομινάτου 2 στον όροφο η Χριστίνα σε κανονικό πρόγραμμα.Γεματούλα,με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο η Άννα,κοπέλα,γεματούλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ισόγειο η Μαρία η Φυλακόβια σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ισόγειο η Μιράντα μιλφ γνωστή απο τα ΔΙδύμου 18 υπόγειο και Αλκιβιάδου 16Α. Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Φορούσε ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Κανονικό πρόγραμμα στα μαγαζιά αυτά.Στα προηγούμενα έκανε φουλ.
Στο Ιάσωνος 31 δεξιά σε ντουέτο η Ελένη Πετράκη και η Τζέσικα σε κανονονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο χόστελ η Μόνικα πρώην Αλεξάνδρα από τα Φυλής 84,86,71 Φωκαίας 25.Αθίγγανη με πιασιατάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά προς το καρέ.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο η μιλφ Αννίτα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η γυρολόγος μιλφ Αλίνα,υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα σε αυτό το σπίτι.
Στο Ιάσωνος 20 αριστερό ισόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ Γιάννα απο Ιάσωνος 10 και Κολωνού 23.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαλλιά καστανά προς το καρέ.
Τέλος στο Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο η Ντιάνα,ψηλή,κανονικών κιλών,με ωραίο σώμα,καστανόξανθα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα μη συμπεριλαμβανομένου 69.
Αυτά για σήμερα.
Καλά να περνάτε!

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011

Συνημμένα

• 83870219.jpg
    83870219.jpg
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 30

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Τι κι αν είχε γυρίσει το χριστινάκι χτές, εγώ πέρασα τελικά με Γιασμίν απο φυλής 65 να δοκιμάσω και αυτό το νέο φρούτο. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο. Αν και δεν δείχνει να μην της αρέσει αυτό που κάνει, με εμένα φαινόταν αρκέτα κουρασμένη, σε κάποιες στάσεις που κάναμε κιολάς σαν να ήθελε να κοιμηθεί, ίσως έφταιγε οτι είχα πάει νωρίς στην βάρδια της. Ομιλητική μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί της μιας και μιλάει αρκετά καλά αγγλικά και απο κοντά δεν μικροδείχνει τόσο πολύ όσο στο σαλόνι. Δεν είναι Τουρκάλα, μου είπε λεπτομέρειες απο την πόλη καταγωγής της που πρέπει να είσαι απο εκεί για να τις ξέρεις. Φάουλ μεγάλο οτι μύριζε λίγο το νινί της πιθανόν απο κάποια μόλυνση. Υπηρεσία, δεν βάζουμε πότε τις κοπέλες να δουλεύουν όταν τίθωνται θέματα υγιεινής  :(, δείχνει ασέβεια κυρίως προς τα κορίτσια.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Η Μπιουτι απο Φ65 περιπου τι ηλικια ειναι?
Ποσο μεγαλο Βυζι?
Εχει κυταριτιδα λογω κολαρας?
Ειναι κατραμι ή σοκολατε?
Κοντη ψηλη?
Εχει καμμια κριτικη?

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Μάγκες γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Αλέξια στο Κολωνού 11 ισόγειο ;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom