Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (25 μέλη και 288 επισκέπτες)

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057

Ευχαριστω πολυ,αν και βαριεμαι φετος πολυ να μπαινω σε παραπανω απο ενα και πηγαινω στοχευμενες εξορμησεις,θα πεταχτω να δω και θα γραψω κριτικη αργοτερα....ελπιζω να την βρω σχετικα συντομα χαχαχχχα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Live  :headbaning1: (μ)πάντα :orchestra: τώρα  :effemine:

Φυλής 71 ισόγειο:
Αντζελίνα,η κοντή αδύνατη μελαχροινή.  :kissass:

Φυλής 71 όροφος:
Άντρεα,η μελαχροινή χοντρούλα πιτσιρίκα.  :jade:

Φυλής 69 ισόγειο:
Άννα,η μελαχροινή με την κωλάρα.  :assshake:

Φυλής 69 όροφος:
Μαρία,η μελαχροινή αδύνατη.  :boobies:

Φυλής 67:
Λάουρα,η καστανή αδύνατη βυζοπούλα.  :tits2:

Φυλής 65 ισόγειο:
Έλενα,η καστανόξανθη ψηλή νταρντάνα.  :humpleg:

Φυλής 65 όροφος:
Άννυ,η ξανθιά μικρούλα  :babycry: και Εμμανουέλα,η γνωστή μελαχροινή με το ωραίο σώμα.  :cum:

Φυλής 84 ισόγειο:
Τζένη,η μελαχροινή πρόστυχόφατσα με το ωραίο κορμί  :think: και Beauty η μαυρούλα.  :afro:

Φυλής 84 όροφος:
Τζώρτζια και Μαριάννα οι δύο ωραίες ξανθές πιτσιρίκες.  :jelous:

Φυλής 86 όροφος:
Βερόνικα,η ζουμερή κοκκινομάλλα  :bottom: και Στέλλα,μελαχροινή ψηλή με πιασίματα.

Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια,η αδύνατη μελαχροινή  :boobies: και Αλίνα,η ξανθιά ψηλή καπουλάτη πιτσιρίκα.

Φυλής 61:
Νίκη,η γλυκοπρόσωπη αδύνατη μελαχροινή.  :boobies:

Φυλής 66 αριστερά:
Αντριάννα,η ξανθιά αδύνατη  :crazy: και Ιωάννα το μελαχροινό πιτσιρικοστύλιαρο.  :s&m_2:

Φυλής 66 δεξιά:
Τατιανοκώλα,η γνωστή καστανή μετριοπρόσωπη κοπέλα.  :kissass:

Φυλής 56:
Μάγια,η ψηλή καστανόξανθη πιττσιρίκα με το σκιστομάτικο πρόσωπο και τις βυζοτορπίλες.  :tits2:
Νάνσυ,το ωραίο χαμηλοκώλικο πιπίνι.  :cool2:

Φυλής 54 ισόγειο:
Αλεξάνδρα,το μικροσκοπικό πιπίνι με το αγγελικό προσωπάκι.  :boobies:

Φυλής 54 όροφος:
Έλενα,η καστανόξανθη βυζοπιτσιρίκα.  :tits:

Στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9:
Δεξιά,η ωραία μελαχροινή αδύνατη σκιστομάτα Ειρήνη.  :headbaning1:
Το αριστερό κατάστημα,κλειστόν.

Φωκαίας 17 ισόγειο:
Αλίνα,το σκουρόδερμο καστανόξανθο πιτσιρίκι.  :afro:

Φωκαίας 17 όροφος:
Ξένια,η καστανή μιλφ με το ζουμερό σώμα.  :s&m_3:

Φωκαίας 19:
Βίκυ,η καστανή γλυκοπρόσωπη γεματούλα κοπέλα.  :tits2:

Το Φωκαίας 25 άνω,κλειστόν.

Φωκαίας 25 ισόγειο:
Σόφη,η ξανθιά αδύνατη σκυλομιλφ  :s&m_2: και Τζανίνα,η ψηλή ξανθιά ωραία Ρουμανοπιτσιρίκα.  :rolleyes:

Επίσης στο Ρεμούνδου 21 άνω,η μελαχροινή όμορφη πιπινοΑλεξάνδρα,η γνωστή γυρολόγος πιτσιρίκα.

Στο Διδύμου 7 δεξιά,η τουμπανιασμένη τατουαζάτη Τζωρτζιάννα ενώ το Διδύμου 7 αριστερά κλειστόν λόγω  :police:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Γρηγορη επισκεψη στο Φ.54  με σκοπο τη γνωριμια με τη φιλτατη Αλεξανδρα...μπηκα μεσα,χαλαρωσα και σε 3 λεπτα ηταν εξω η νεαρα.Για τα δικα μου γουστα ειναι το πιο ομορφο προσωπο που θυμαμαι απο φυλης οσα χρονια παω.Σωματακι μοντελε,συνησταται για διαιτητικους,ωραιο κορμι απλα εγω ειμαι λιγο του πιασιματος...Για αγνωστους λογους βγηκα εξω και περασα διπλα στο 54(οροφο) εκει ειδα την ελενα οπως μου τη συστησε,παρεα με τις βυζαρες της...λεω εδω ειμαι στο στοιχειο μου...Παρολα αυτα ενιωσα καπως περιεργα στο σαλονι και βγηκα παλι εξω....πηρα μια ανασα και μπηκα στην Αλεξανδρα μιας και ειχα πολυυυυυ καιρο να παω με τοσο αδυνατη κοπελα...Δεν μετανιωσα ουτε μισο ευρο...χαδακια και μαλακιτσες που ειναι το μαραζι μουγια αρχη και πιπα που εφτανα αμυγδαλες τοσο μεσα που τον εβαζε.Γυρισμα στα τεσσερα και εδω ηρθε η εκπληξη,περιμενα να ξενερωσω γιατι θα επιανα κοκκαλα....αλλα ισα ισα ειχε και πιασιματακι η κωλαρα της...τελειωσα,ειπαμε τις καληνυχτες μας και γυρισα χαρουμενος!!!

Υ.Γ  Θα δοκιμασθουν και οι βυζαρες της διπλανης συντομα,δεν αφηνω τετοιο βυζι χωρις να μπει στο ιστορικο του βυζαγματος μου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Περνώντας από το Ιωαννίνων 3 (ισόγειο) κατά τις 00.00, πέτυχα μια ρωσσίδα μιλφού, Άννα, Πολυάννα, κάτι τέτοιο μου είπε η υπηρεσία. Μιλφού, με δικτυωτό φόρεμα, με τούμπανο βυζάρα, άγριο/σκυλέ πρόσωπο. Δε βλέπω κάποια κριτική. Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ
Πήγαινε φίλε στην Άννα  με τα χίλια. Πολύ καλή μέσα και γενικά σαν συμπεριφορά. Εγώ όσες φορές έχω πάει, ενώ  έχω περάσει το χρόνο ποτέ της δεν παραπονεθηκε. Βέβαια το ένα βυζί είναι κάπως πεσμένο,  αλλά αν το υπόλοιπο σώμα σου αρέσει δε νομίζω να ξενερώσεις.

joe_love

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
0
Σημερα με την Έλενα  φυλής 54επανω.
Οσες φορες την εχω πάρει......την ιδια ξυνιλα βλεπω. Τέρμα!!!!!!! Πολυ ξυνο μουρα ρε παιδι μου....

Reddevil7

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Βιολετα από τα  Φωκαίας δούλευε αυτή την περίοδο ?

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ύπάρχουν κι'άλλα μικροπροβληματάκια.

Έρευνα σε επτά οίκους ανοχής και ένα ξενοδοχείο των Αθηνών, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί άνδρες και δεκατρείς γυναίκες (δύο ημεδαπές και ένδεκα αλλοδαπές, διαφόρων υπηκοοτήτων), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, προσήχθη μία αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πρωινή:
Φυλής 19 η Νίκη με το μπλε κομπινεζόν, με ανάλ.

Ωραιο το γαλλικο "ανάλ". Θυμιζει παλια Αθηνα με πουστηδες τσατσους και κοσμο που καβλωνε ακουγοντας περιγραφες σεξ σκηνων με γκεη φρασεολογιο. Ηταν το γκεη αλατοπιπερο που νοστιμευε τη συνουσια.

Τενόρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Μείναμε πίσω στην ενημέρωση σήμερα  :think:
Υπάρχουν και εξαρτημένοι πο την αναζητούν  :grin: Σαν το δελτίο των 8 ένα πράγμα...  :headbaning1:

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Αλέξια από κολωνού 11 ισόγειο, είχε εργαστεί και στην Φωκαίας παλιά.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
48
Πόντοι
6
Ρε παιδια λιγη βοηθεια για την Μπαρμπορα απο Βεργας 6 υπογειο. Δεν την εχω δει ποτε και διαβαζοντας τις κριτικες θελω να κανω μια επισκεψη με την πρωτη ευκαιρια.  :walkingpenis:

Δεν μπορω να καταλαβω ομως αν ειναι χοντρη η αδυνατη. Εχω μπερδευτει. Οι χοντρες δεν μ αρεσουν.

Μπορει καποιος να μου πει μια πορνοσταρ με αναλογο σωματοτυπο οπως ειναι τωρα δεν μιλαμε για πιο παλια που ηταν πιο χοντρη η πιο αδυνατη και καποια που να της μοιαζει στη φατσα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
η βιολετα δουλευε σημερα το πρωι τυπε στο φωκαιας  27 υπογειο μαζι με την καμελια

diaithil1975

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2016
Κριτικές
4
Like
426
Πόντοι
21
Ρε παιδια λιγη βοηθεια για την Μπαρμπορα απο Βεργας 6 υπογειο. Δεν την εχω δει ποτε και διαβαζοντας τις κριτικες θελω να κανω μια επισκεψη με την πρωτη ευκαιρια.  :walkingpenis:

Δεν μπορω να καταλαβω ομως αν ειναι χοντρη η αδυνατη. Εχω μπερδευτει. Οι χοντρες δεν μ αρεσουν.

Μπορει καποιος να μου πει μια πορνοσταρ με αναλογο σωματοτυπο οπως ειναι τωρα δεν μιλαμε για πιο παλια που ηταν πιο χοντρη η πιο αδυνατη και καποια που να της μοιαζει στη φατσα?
Πηγαινε και μην το ψαχνεις πολυ!!! Η κοπελα ειναι μια κατηγορια απο μονη της!!! Αρκει να μην εχει τα τρελα της αλλα και ετσι πουλα της και εσυ τρελα!!!! Δεν επιτρεπεται μπουρδελιαρης να μην την εχει παρει!!!! :takethis:

waldy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
280
Μιας που ειμαι απειρος στα μπουρδελα επειδη πηγαινω κυριως σε στουντιο να ρωτησω αν ξερετε καποια στανταρ που να εχει αυτο που λεμε μουνι-πηγαδι! Συνηθως στα στουντιο ειναι πιο στενες και θελω να δοκιμασω και κατι τετοιο... Οποιος ξερει...

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.466
Πόντοι
206
Πηγαινε και μην το ψαχνεις πολυ!!! Η κοπελα ειναι μια κατηγορια απο μονη της!!! Αρκει να μην εχει τα τρελα της αλλα και ετσι πουλα της και εσυ τρελα!!!! Δεν επιτρεπεται μπουρδελιαρης να μην την εχει παρει!!!! :takethis:
Δουλευει ακομα η Μπαρμπορα; Θυμαμαι καποια φαση ειμουν φαν της. Κάθε 2-3 μερες την καρφωνα το πρωι.  Συνταγή γιατρου το ειχα κανει. Θυμαμαι φωκαιας και Αχαρνων δουλευε...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μιας που ειμαι απειρος στα μπουρδελα επειδη πηγαινω κυριως σε στουντιο να ρωτησω αν ξερετε καποια στανταρ που να εχει αυτο που λεμε μουνι-πηγαδι! Συνηθως στα στουντιο ειναι πιο στενες και θελω να δοκιμασω και κατι τετοιο... Οποιος ξερει...
Κάρλα από ιωαννινων 5

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom