Σημερα το βραδακι με τη βροχη
Φυλης 134α η ξανθια κατερινα,καταθεση,πηγα χαλαρος και μετα απο δυο λεπτα μαζι της ο πυραυλος όχι μονο ειχε σηκωθει αλλα ηταν ετοιμος για εκτοξευση,εχυσα ολοκληρος και ηταν πολυ ομοφα μαζι της τα 15 περιπου λεπτα που ημασταν μαζι
Φυλης 92 η χριστινα που ανεφερε ο σκορπιος,ωραιο αδυνατο κορμι,την ειχα ξαναδει και ειχα πει πριν λιγες μερες ότι μοιαζει παρα πολύ με την αντζι από φωκαιας
Φ 86 β η τζουλι,με το κουλουρι και τον ωραιο πισινο
Φ 86α η μαρια η κοπελα που δουλευει τα πρωινα στο 86β,προφανως εγινε αλλαγη μεταξυ τους
Φ 84 πανω η λουιζα ωραια κοπελα με σγουρα μακρια μαλια,λεπτο κορμι, θ αρεσει στον hotscorpio
Φ 84 κατω η γνωστη αννα η πολωνεζα
Φ80 η μονικα,η μελαγχροινη
φ 59 πανω η κλαουντια που κλαις τα λεφτα σου,αν δεν ειχα δει τις κριτικες θα εμπαινα
φ 59 κατω η μισελ η τσεχα
φ 65 πανω η ροξανη,το κατσαρομαλικο πιπινι με τα λευκα εσωρουχα
φ 65 κατω η αλεξανδρα με τα υπεροχα βυζια,καταθεση μετρητων καθως μπηκα στο δωματιο,όχι όμως και σπερματος ,καθως ηταν η τριτη καταθεση σε λιγη ωρα,αφου ασχοληθηκα με τα βυζια της για πεντε περιπου λεπτα , στη συνεχεια ηρθε από πανω με εντονους ρυθμους, κατοπιν ιεραποστολικο και τελος πισωκολλητο διχως όμως σε ολη τη διαρκεια ν ακουστει εστω και ενας μικρος αναστεναγμος…αν και ημουν πολύ αγριος σε ολη τη διαρκεια της πραξεως
φ67 η μονικα το ξανθο κοριτσι με το αδυνατο σωμα
φ 69 πανω η χριστινα,υπεροχος πισινος
φ69 κατω η λαρισα
φ71 πανω η αννα μαρια από ρουμανια,μετα τη κατερινα η δευτερη καταθεση στεφθηκε μ επιτυχια αλλα αφηνοντας μου το αισθημα του ανικανοποιητου καθως αν και ηρθε και από πανω και στο πισωκολλητο είναι αρκετα καλη,κατι λειπει,επομενως δεν την ξαναπαιρνω
φ 71 η μιρελα,δυστυχως δεν μπορεσα να μπω καθως ειχε προηγηθει η αννα μαρια,αφησα όμως ένα παραθυρακι ανοιχτο..τελικα δεν ξαναπερασα αν και με την αλεξανδρα τα παρατησα γι αυτό το λογο,μηπως παω μετα καθως αν εκανα και τριτη καταθεση το εργο θα λαμβανε τελος
φ 54 κατω η στελλα με τα ωραια βυζια και την αμφιλεγομενη συμμετοχη που ο stratigosss ανετα μπορει να συμπεριλαβει στο στοιχημα
διδυμου 8 πανω η λιζα ,ξανθο,δεμενο κορμι,με καρε μαλλι
δισυμου 8 κατω η πωλινα
φωκαιας 25 κατω η μαιρη ,ένα μετριο πιπινι με καλο σωματακι
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,ένα πολύ εντυπωσιακο καβλωτικο ψιλο μελανουρι που όμως αν μπεις μεσα θα κλαις το εικοσαρικο όπως ειμαι σιγουρος θα το εκλαψε ο συναγωνιστης που με λαχταρα το εδωσε για να μπει μεσα
φωκαιας 19 η μονικα,ένα πολύ ωραιο μελαγχροινο μωρο,εντυπωσιακο με τα τακουνια αλλα δεν μπηκα καθως το συγκεκριμενο σπιτι μ εξαιρεση την βικυ,δεν με πειθει,ιδιως τα απογευματα
φωκαιας 17 η καρμελα,ένα ξανθο καβλωτικο μωρο,με βυζαρες,κωλαρα,φοραει παντα ενα μαυρο strapless προφανως για να καλυπτει την κοιλιτσα της, που εχω δει για πολύ λιγο και στο φυλης 65 πανω,καλο μου ειπε ενας συναγωνιστης,κανει πολλα κουνηματα στο σαλονι,τελος
φωκαιας 17 κατω, η δωρα,ωραιο μωρο,καλο σωματακι και ερωτικο υφος,νομιζω εχει μιλησει θετικα καποιος συναγωνιστης για την εν λογω κοπελα