Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (11 μέλη και 214 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μιας που βλεπω piatsa kαι scorpio να ρωτησω κατι,μπορει και ο vrikolakas να ξερει,θυμαστε μια πολυ ωραια ξανθια στο 59 με καπως κοντο μαλλι,λεπτη αλλα με πολυ μεγαλο στηθος που δουλευε εκει,θυμαμαι οταν ηρθε την πρωτη μερα στο 59 ητανε 10000δρχ η΄'τριαντα ευρω,δουλεψε για λιγο και στο 65 κατω,δε θυμαμαι τ ονομα,αντζελα,νατασα,θα σας γελασω,εμοιαζε  με γερμανιδα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
μιας που βλεπω piatsa kαι scorpio να ρωτησω κατι,μπορει και ο vrikolakas να ξερει,θυμαστε μια πολυ ωραια ξανθια στο 59 με καπως κοντο μαλλι,λεπτη αλλα με πολυ μεγαλο στηθος που δουλευε εκει,θυμαμαι οταν ηρθε την πρωτη μερα στο 59 ητανε 10000δρχ η΄'τριαντα ευρω,δουλεψε για λιγο και στο 65 κατω,δε θυμαμαι τ ονομα,αντζελα,νατασα,θα σας γελασω,εμοιαζε  με γερμανιδα
Θυμαμαι μια αλλα οχι ιδιαιτερα λεπτη,με 10000δρχ δικιο εχεις,αν λεμε την ιδια πρεπει να την λεγανε Αντζελα και να δουλευε μετα στο Πιπινου 118.Γερμανιδα ειναι αυτη που λεω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το σωμα και το στυλ εφερνε πολυ σε σαρον στοουν,πολυ ωραιο μ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γραψε λαθος εγω ελεγα για μια ξανθια με κατσαρο μαλλι και βυζαρες αλλα οχι ιδιαιτερα λεπτη

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χτες απογευμα.71Β μελαχρινη γεματουλα δε μου γεμισε το ματι(η ελλη που ειναι?).69Β καταθεση στη κλασσικη αξια Λαρισσα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Εγώ με αυτό το όνομα Άντζελα ή Νατάσσα ή Τάνια θυμάμαι μια Γεωργιανή
που δούλευε κυρίως στο Διδύμου 8Β παλιά και πιο 'πρόσφατα' στο 8Α με 25 ευρώ
και για λίγο καιρό πρίν το Σοφάκι στο Φ54Β, αυτή ήταν αρχικά αδύνατη
χαρακτηριστικά αλλά μετά που γέννησε τα βυζιά της έγιναν ωραίοι μεγάλοι πύραυλοι
και την τελευταία φορά που την πήρα στο Διδύμου 8 το Πάνω με 25 ευρώ ήταν με
μακριά καστανά μαλλιά. Αλλλά στο κρεββάτι ήταν προς το έπιπλο. :-)

Υ.Γ. αυτή που λέω εγώ είχε δουλέψει και στο Φ86Β για καιρό πριν δουλέψει εκεί η
Ελενίτσα η Πολωνέζα με τον γκέι τσάτσο Άρη. Είχε και σκυλάκι σαλονιού μάλλον
πεκινουά και είχε πάρει αυτοκίνητο yaris μόλις είχαν βγεί τα yaris και τότε όλες οι γκόμενες θέλαν να αγοράσουν yaris.... χεχεχε, ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, Η ΔΟΜΗ ???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα το βραδακι με τη βροχη
Φυλης 134α  η ξανθια κατερινα,καταθεση,πηγα χαλαρος και μετα  απο δυο λεπτα μαζι της ο πυραυλος όχι μονο ειχε σηκωθει αλλα ηταν ετοιμος για εκτοξευση,εχυσα ολοκληρος και ηταν πολυ ομοφα μαζι της τα 15 περιπου λεπτα που ημασταν μαζι
Φυλης 92 η χριστινα που ανεφερε ο σκορπιος,ωραιο αδυνατο κορμι,την ειχα ξαναδει και ειχα πει πριν λιγες μερες ότι μοιαζει παρα πολύ με την αντζι από φωκαιας
Φ 86 β η τζουλι,με το κουλουρι και τον ωραιο πισινο
Φ 86α η μαρια η κοπελα που δουλευει  τα πρωινα  στο 86β,προφανως εγινε αλλαγη μεταξυ τους
Φ 84 πανω η λουιζα ωραια κοπελα με σγουρα μακρια μαλια,λεπτο κορμι, θ αρεσει στον  hotscorpio
Φ 84 κατω η γνωστη αννα η πολωνεζα
Φ80 η μονικα,η μελαγχροινη
φ 59 πανω η κλαουντια που κλαις τα λεφτα σου,αν δεν ειχα δει τις κριτικες θα εμπαινα
φ 59 κατω η μισελ η τσεχα
φ 65 πανω η ροξανη,το κατσαρομαλικο πιπινι με τα λευκα εσωρουχα
φ  65 κατω η αλεξανδρα με τα υπεροχα βυζια,καταθεση μετρητων καθως μπηκα στο δωματιο,όχι όμως και σπερματος ,καθως  ηταν η τριτη καταθεση σε λιγη ωρα,αφου ασχοληθηκα με τα βυζια της για πεντε περιπου λεπτα , στη συνεχεια ηρθε από πανω με εντονους ρυθμους, κατοπιν ιεραποστολικο και τελος πισωκολλητο διχως όμως σε ολη τη διαρκεια ν ακουστει εστω και ενας μικρος αναστεναγμος…αν και ημουν πολύ αγριος σε ολη τη διαρκεια της πραξεως
φ67 η μονικα  το ξανθο κοριτσι με το αδυνατο σωμα
φ 69 πανω η χριστινα,υπεροχος πισινος
φ69 κατω η λαρισα
φ71 πανω η αννα μαρια από ρουμανια,μετα τη κατερινα η δευτερη καταθεση στεφθηκε μ επιτυχια αλλα αφηνοντας μου  το αισθημα του ανικανοποιητου καθως αν και ηρθε και από πανω και στο πισωκολλητο είναι αρκετα καλη,κατι λειπει,επομενως δεν την ξαναπαιρνω
φ 71 η μιρελα,δυστυχως δεν μπορεσα να μπω καθως ειχε προηγηθει η αννα μαρια,αφησα όμως ένα παραθυρακι ανοιχτο..τελικα δεν ξαναπερασα αν και με την αλεξανδρα τα παρατησα γι αυτό το λογο,μηπως παω μετα καθως αν εκανα και τριτη καταθεση το εργο θα λαμβανε τελος
φ 54 κατω η στελλα με τα ωραια βυζια και την αμφιλεγομενη συμμετοχη που ο stratigosss ανετα μπορει να συμπεριλαβει στο στοιχημα
διδυμου 8 πανω η λιζα ,ξανθο,δεμενο κορμι,με καρε μαλλι
δισυμου 8 κατω η πωλινα
φωκαιας 25 κατω η μαιρη ,ένα μετριο πιπινι με καλο σωματακι
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,ένα πολύ  εντυπωσιακο καβλωτικο ψιλο μελανουρι που όμως αν μπεις μεσα θα κλαις το εικοσαρικο όπως ειμαι σιγουρος θα το εκλαψε ο συναγωνιστης  που με λαχταρα το εδωσε για να μπει μεσα
φωκαιας 19 η μονικα,ένα πολύ ωραιο μελαγχροινο μωρο,εντυπωσιακο με τα τακουνια αλλα δεν μπηκα καθως το συγκεκριμενο σπιτι  μ εξαιρεση την βικυ,δεν με πειθει,ιδιως τα απογευματα
φωκαιας 17 η καρμελα,ένα ξανθο καβλωτικο μωρο,με βυζαρες,κωλαρα,φοραει παντα ενα μαυρο strapless προφανως για να καλυπτει την κοιλιτσα της, που εχω δει για πολύ λιγο και στο φυλης 65 πανω,καλο μου ειπε ενας συναγωνιστης,κανει πολλα κουνηματα στο σαλονι,τελος
φωκαιας 17 κατω, η  δωρα,ωραιο μωρο,καλο σωματακι και ερωτικο υφος,νομιζω εχει μιλησει θετικα καποιος συναγωνιστης για την εν λογω κοπελα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΑΡΧΟΝΤΙΚΕ ΑΡΧΟΝΤΑ XILNIK μετά κι από αυτήν σου την ενημέρωση ένα μόνο
μπορώ να πώ ΤΑΠΕΙΝΑ και με ΕΥΛΑΒΕΙΑ: ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ !!!

.........................................................................

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Χτες απογευμα.71Β μελαχρινη γεματουλα δε μου γεμισε το ματι(η ελλη που ειναι?).69Β καταθεση στη κλασσικη αξια Λαρισσα.
Λαρισσα και πασης φυλης..η γκομενα μονο με την πιπα σε στελνει...κι εχει και πανεμορφο προσωπο

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πολυ ενημερομενος αδερφακι. Προσεχε τις ξοβεργες τωρα ομως.  :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ γέλιο με την κρυομένη χρηστίνα στο φυλής 92 που η τσατσά έλεγε στον κόσμο όταν εφευγα οτι δεν εχει φιλια και μαλακίες!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το βραδακι με τη βροχη
Φυλης 134α  η ξανθια κατερινα,καταθεση,πηγα χαλαρος και μετα  απο δυο λεπτα μαζι της ο πυραυλος όχι μονο ειχε σηκωθει αλλα ηταν ετοιμος για εκτοξευση,εχυσα ολοκληρος και ηταν πολυ ομοφα μαζι της τα 15 περιπου λεπτα που ημασταν μαζι
Φυλης 92 η χριστινα που ανεφερε ο σκορπιος,ωραιο αδυνατο κορμι,την ειχα ξαναδει και ειχα πει πριν λιγες μερες ότι μοιαζει παρα πολύ με την αντζι από φωκαιας
Φ 86 β η τζουλι,με το κουλουρι και τον ωραιο πισινο
Φ 86α η μαρια η κοπελα που δουλευει  τα πρωινα  στο 86β,προφανως εγινε αλλαγη μεταξυ τους
Φ 84 πανω η λουιζα ωραια κοπελα με σγουρα μακρια μαλια,λεπτο κορμι, θ αρεσει στον  hotscorpio
Φ 84 κατω η γνωστη αννα η πολωνεζα
Φ80 η μονικα,η μελαγχροινη
φ 59 πανω η κλαουντια που κλαις τα λεφτα σου,αν δεν ειχα δει τις κριτικες θα εμπαινα
φ 59 κατω η μισελ η τσεχα
φ 65 πανω η ροξανη,το κατσαρομαλικο πιπινι με τα λευκα εσωρουχα
φ  65 κατω η αλεξανδρα με τα υπεροχα βυζια,καταθεση μετρητων καθως μπηκα στο δωματιο,όχι όμως και σπερματος ,καθως  ηταν η τριτη καταθεση σε λιγη ωρα,αφου ασχοληθηκα με τα βυζια της για πεντε περιπου λεπτα , στη συνεχεια ηρθε από πανω με εντονους ρυθμους, κατοπιν ιεραποστολικο και τελος πισωκολλητο διχως όμως σε ολη τη διαρκεια ν ακουστει εστω και ενας μικρος αναστεναγμος…αν και ημουν πολύ αγριος σε ολη τη διαρκεια της πραξεως
φ67 η μονικα  το ξανθο κοριτσι με το αδυνατο σωμα
φ 69 πανω η χριστινα,υπεροχος πισινος
φ69 κατω η λαρισα
φ71 πανω η αννα μαρια από ρουμανια,μετα τη κατερινα η δευτερη καταθεση στεφθηκε μ επιτυχια αλλα αφηνοντας μου  το αισθημα του ανικανοποιητου καθως αν και ηρθε και από πανω και στο πισωκολλητο είναι αρκετα καλη,κατι λειπει,επομενως δεν την ξαναπαιρνω
φ 71 η μιρελα,δυστυχως δεν μπορεσα να μπω καθως ειχε προηγηθει η αννα μαρια,αφησα όμως ένα παραθυρακι ανοιχτο..τελικα δεν ξαναπερασα αν και με την αλεξανδρα τα παρατησα γι αυτό το λογο,μηπως παω μετα καθως αν εκανα και τριτη καταθεση το εργο θα λαμβανε τελος
φ 54 κατω η στελλα με τα ωραια βυζια και την αμφιλεγομενη συμμετοχη που ο stratigosss ανετα μπορει να συμπεριλαβει στο στοιχημα
διδυμου 8 πανω η λιζα ,ξανθο,δεμενο κορμι,με καρε μαλλι
δισυμου 8 κατω η πωλινα
φωκαιας 25 κατω η μαιρη ,ένα μετριο πιπινι με καλο σωματακι
φωκαιας 25 πανω η βερονικα,ένα πολύ  εντυπωσιακο καβλωτικο ψιλο μελανουρι που όμως αν μπεις μεσα θα κλαις το εικοσαρικο όπως ειμαι σιγουρος θα το εκλαψε ο συναγωνιστης  που με λαχταρα το εδωσε για να μπει μεσα
φωκαιας 19 η μονικα,ένα πολύ ωραιο μελαγχροινο μωρο,εντυπωσιακο με τα τακουνια αλλα δεν μπηκα καθως το συγκεκριμενο σπιτι  μ εξαιρεση την βικυ,δεν με πειθει,ιδιως τα απογευματα
φωκαιας 17 η καρμελα,ένα ξανθο καβλωτικο μωρο,με βυζαρες,κωλαρα,φοραει παντα ενα μαυρο strapless προφανως για να καλυπτει την κοιλιτσα της, που εχω δει για πολύ λιγο και στο φυλης 65 πανω,καλο μου ειπε ενας συναγωνιστης,κανει πολλα κουνηματα στο σαλονι,τελος
φωκαιας 17 κατω, η  δωρα,ωραιο μωρο,καλο σωματακι και ερωτικο υφος,νομιζω εχει μιλησει θετικα καποιος συναγωνιστης για την εν λογω κοπελα
Κορυφαια ενημερωση τα σεβη μου!Αν και στον επιλογο κατι λειπει

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ :headbang2: :headbang2:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
piatsa καλημερα, λυπαμαι αλλα πρεπει να ξαναπεριγραψεις
Σημερα το πρωι
Διδυμου 8 κατω η βικυ,mlf την εχω δει αρκετες φορες
Δισυμου 8 πανω η μαρια ,mlf επισης με τα ξανθα κοτσιδακια
Φυλης 40 πανω,η πωλινα,η ξανθια,αρκετα ανανεωμενη εμφανισιακα,εχει δουλεψει και αχαρνων 85,είναι καλη,αλλα δεν σε κερδιζει στο σεξ,για 20 ευρω όμως αξιζει αρκετα
Φ 40 κατω η γνωστη μαιρη
Φ 66 η μικροσκοπικη κατερινα με ξανθο μαλι αυτή τη φορα!
Φ 59 πανω η μισελ
Φ 59 κατω η τσεχα ντανιελα
Φ 84α η ντινα του Anthony
Φ 84β η αννα η πολωνεζα
Φ86 α η σοφια η ξανθια που δουλευει εκει
Φ86 η μαρια που ηταν χτες το απογευμα στο 86 πανω,αυτά με τις βαρδιες ισχυουν και για τη πωλινα και για την αννα
Φυλης  92  η  αντζελα,πολύ μετριο και αδιαφορο κοντοπουτανο
Φυλης 65 κατω η αμαλια γνωστη και από το 66
Φ 67 η μελαγχροινη μαρια από βουλγαρια,πολύ καλη μεσα
Φ71 πανω η αντζι του lostromoυ από φωκαιας,ηρθε στο σαλονι χορευοντας χωνοντας το προσωπο μου στα στηθακια της
Φ71 κατω η μελαμψη καρμεν ,γνωστη και από φυλης 109 του χαρη
Φωκαιας και αχαρνων  η λανα,μια μαυρη κοπελα με στρουμπουλο κορμι,όπως μαυρη με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα στο διπλατης κλαρας (δεν ηταν),καμια σχεση με το φιδισιο καλλιγραμο κορμι που εχουν ορισμενες εγχρωμες
Φωκαιας 25 κατω η λουιζα,με δευτερη ματια  σε σχεση με χτες το βραδι δεν μου αρεσε και  ως εκ τουτου δεν τη προτεινω στον hotscorpio
Φωκαιας 25 πανω η αντζελα,που δεν εχει πια μονο κωλαρα ,εχει παχυνει πολύ
Φωκαιας 17 πανω η φλωρα ,μετρια εμφανιση
Φωκαιας 17 κατω η χριστινα,η κοπελα μοιαζει με την αντζι αλλα τελικα δεν είναι η αντζι από φωκαιας,όταν περπατησε στο σαλονι και ο κωλος της πηγαινε όπως η βαρκουλα ακυβερνητη στο κυμα την θυμηθηκα,προκειται για τη χριστινα που εχω δει και φυλης 69 κατω

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
piatsa καλημερα, λυπαμαι αλλα πρεπει να ξαναπεριγραψεις
Σημερα το πρωι
Διδυμου 8 κατω η βικυ,mlf την εχω δει αρκετες φορες
Δισυμου 8 πανω η μαρια ,mlf επισης με τα ξανθα κοτσιδακια
Φυλης 40 πανω,η πωλινα,η ξανθια,αρκετα ανανεωμενη εμφανισιακα,εχει δουλεψει και αχαρνων 85,είναι καλη,αλλα δεν σε κερδιζει στο σεξ,για 20 ευρω όμως αξιζει αρκετα
Φ 40 κατω η γνωστη μαιρη
Φ 66 η μικροσκοπικη κατερινα με ξανθο μαλι αυτή τη φορα!
Φ 59 πανω η μισελ
Φ 59 κατω η τσεχα ντανιελα
Φ 84α η ντινα του Anthony
Φ 84β η αννα η πολωνεζα
Φ86 α η σοφια η ξανθια που δουλευει εκει
Φ86 η μαρια που ηταν χτες το απογευμα στο 86 πανω,αυτά με τις βαρδιες ισχυοθν και για τη πωλινα και για την αννα
Φυλης  92  η  αντζελα,πολύ μετριο και αδιαφορο κοντοπουτανο
Φυλης 65 κατω η αμαλια γνωστη και από το 66
Φ 67 η μελαγχροινη μαρια από βουλγαρια,πολύ καλη μεσα
Φ71 πανω η αντζι του lostromoυ από φωκαιας,ηρθε στο σαλονι χορευοντας χωνοντας το προσωπο μου στα στηθακια της
Φ71 κατω η μελαμψη καρμεν ,γνωστη και από φυλης 109 του χαρη
Φωκαιας και αχαρνων  η λανα,μια μαυρη κοπελα με στρουμπουλο κορμι,όπως μαυρη με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα στο διπλατης κλαρας (δεν ηταν),καμια σχεση με το φιδισιο καλλιγραμο κορμι που εχουν ορισμενες εγχρωμες
Φωκαιας 25 κατω η λουιζα,με δευτερη ματια  σε σχεση με χτες το βραδιδεν μου αρεσε και  ως εκ τουτου δεν τη προτεινω στον hotscorpio
Φωκαιας 25 πανω η αντζελα,που δεν εχει πια μονο κωλαρα ,εχει παχυνει πολύ
Φωκαιας 17 πανω η φλωρα ,μετρια εμφανιση
Φωκαιας 17 κατω η χριστινα,η κοπελα μοιαζει με την αντζι αλλα τελικα δεν είναι η αντζι από φωκαιας,όταν περπατησε στο σαλονι και ο κωλος της πηγαινε όπως η βαρκουλα ακυβερνητη στο κυμα την θυμηθηκα,προκειται για τη χριστινα που εχω δει και φυλης 69 κατω
Φ 84β η αννα η πολωνεζα Την πουτσοκοψα χθες χεχεεχε . Με θυμονταν η ατιμη εχει κανει τα μαλλια της καστανα τωρα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μπράβο και πάλι ρε φίλε xilnik  ;) . μου αρέσει για την Τίνα που είπες του Anthony  :cheesy: . Σε πάω ρε φίλε  :rockon: .

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πώς θυμάστε ρε παιδιά τι είδατε σε τόοοοοοοσα σπίτια;;; :think: Με σημειωματάρια μπαινοβγαίνετε;;

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Αριστη ενημέρωση.Μπράβο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom