Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 389 άτομα (32 μέλη και 357 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η κατερίνα δεν κάνει ακάποτα η τσατσά δεν έχει πει κάτι τέτοιο .

Αυτη η τσατσα η ρωσίδα?
ΤΤελευταία φορά που πέρασα της πρότεινα να ελθει αυτη με τα διπλά, απάντησε ότι δε γίνεται γιατί για άλλη δουλεία κάνει εδώ.
Τη γουστάρω πισοκολήτό να βλέπω την κολάεα της και να τις τραβάω τις βυζάρες!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
καλή η θείτσα αλλά κορυφαία η Εύα και γαμώ

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Ωρα 14:00. Τα ΠΑΝΤΑ κλειστά στην Φυλής και περίχωρα. Μην χάσετε τον χρόνο σας.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σκάσανε μπατσικά πάλι φιλαράκο .

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
λοιπον γυρησα πριν απο λιγο και ολα ηταν ανοιχτα μινι ενημερωση γιατι βιαζομουν λιγο.

ρεμουνδου 20 κατω η λανα μια ξανθουλα πετιτ
αγ.πετρου η σοφια
φ134 υπογειο η αννουλα
φ134 ισογειο η ανι
φ109 η τζινα η πρωινη στο 69κατω βλεπε ενημερωση
φ92 η μικρουλα μελαχροινη τονια τι λενε;
φ71 κατω η σλοβενα αυτη την φορα η ευα ειπε για εξτρα μεσα οποιος παρει ας πει τι παιζει
φ67 μια ξανθια αδιαφορη
φ80 μια μελαχροινη κατω του μετριου
φ66δ μια κοντουλα πετιτ μελαχροινη
φωκ 17κατω νεο αιμα με φιξαρισμενο μαλλακι και ωραιο βυζι
φωκ 17πανω η γνωστη καρλα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φ71 κατω η σλοβενα αυτη την φορα η ευα ειπε για εξτρα μεσα οποιος παρει ας πει τι παιζει
lostrome αυτη η σλοβενα ειναι η ψιλη ξανθια νελη η' αλλιως μυριαμ που ηταν και στο 59? μου κανει εντυπωση αυτο περι εξτρα και βλεπω τωρα τελευταια αυτο το εξτρα να ισχυει σε αρκετα σπιτια,τι στο διαολο γινεται,τοσο αναγκη εχει αυτη η μουναρα να κανει ,για να προσεχουμε λιγακι..

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
lostrome αυτη η σλοβενα ειναι η ψιλη ξανθια νελη η' αλλιως μυριαμ που ηταν και στο 59? μου κανει εντυπωση αυτο περι εξτρα και βλεπω τωρα τελευταια αυτο το εξτρα να ισχυει σε αρκετα σπιτια,τι στο διαολο γινεται,τοσο αναγκη εχει αυτη η μουναρα να κανει ,για να προσεχουμε λιγακι..
Μηπως εννοει τη μελαχρινη ελλη?

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Βραδινή  βόλτα  στις  23  10.30  φυλής  71  επάνω  Άννα Μαρία  με  την  βαρεμένη  τσατσα  γκαλινα  έρχεται  στο  σαλόνι  δεν  με  τράβηξε  και  πολύ  καλό  βυζί  είχε  αλλά  από  την  μέση  και  κάτω  τίποτα κάποια  άλλη  φορά  της  λέω  τησ  τσατσας. περίμενα  την  αντζυ εκεί .και  μετά Φώκαιας  17  κάτω  αλλά  ούτε  εκεί  η  αντζυ  και  βγαίνει  η  δόρα και  μπήκα  για  δοκιμή .πολύ  ευγενική  με  μαλακό  δέρμα  και  καλή  πίπα  που  της  αρέσει  και  πολύ  και  με  συμμετοχή  προτείνεται  είναι  πέντε  ημερών. ακολουθει  και  κριτική

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
xilnik ειναι η ξανθια αυτη που λετε τωρα ακουσα και εγω απο την τσατσα για εξτρα με εξτρα λεφτα μεσα βεβαια δεν μπηκα και δεν ρωτησα αν καποιος συναγωνιστης παει ας ενημερωσει

Επισκέπτης
Μαγκες προσοχη με τις πουτανες της Φυλης,γιατι οταν τα βλεπετε κλειστα σκαει η αστυνομια και σχεδον καμια δεν εχει χαρτια,οπως που αποκαλυψε η Λιλυ που δουλευει στο φ84.Συνεπως και δεν περνανε και γιατρους οποτε το νου σας.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες προσοχη με τις πουτανες της Φυλης,γιατι οταν τα βλεπετε κλειστα σκαει η αστυνομια και σχεδον καμια δεν εχει χαρτια,οπως που αποκαλυψε η Λιλυ που δουλευει στο φ84.Συνεπως και δεν περνανε και γιατρους οποτε το νου σας.
σημερα γυρω στις 3 ηταν ολα κλειστα φυλησ και φωκαιασ εκτοσ απο φ71 κατω...τι εγινε???για πιο πριν η αργοτερα δεν ξερω οπως επισης και για το αν ηταν κλειστα η οχι τα 3 στην φ134 περιπου και στην αρχη τησ φ...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθεσινή εξόρμηση στο Μεταξουργείο στις 22:00 με συνοδηπόρο τον συναγωνιστή Βυζολάγνο... τα σέβη μου... :rockon: :boobies:
Δεν θα περιαυτολογήσω... σε γενικές γραμμές.... ένα χωματουργικό ήθελα να είχα να τις έβαζα μέσα, τις περισσότερες!!
Είχα να κατέβω ακρετό καιρό και απογοητεύτηκα!! Λίγα αξιόλογα, Κολωνού 30Α, και κάνα 2 ακόμα που δεν θυμάμαι που!
Ταλικά καταλήξαμε στην Ειρήνη, Αχχιλέως 40 αλλά την πετύχαμε την ώρα που ντυνόταν!! >:( >:(
ΤΑ είπαμε λίγο και αφού δεν βρήκαμε τίποτε άλλο, περιμέναμε την Σόνια να πιάσει δουλειά... :boobies:
Καλή πίπα, γαμήσι από πάνω και ανάσκελα!! Υ΄στερα πήγαμε για κάνα σάντουιτς να πάρουμε τις χαμένες θερμίδες :cheesy: :cheesy:!!

Αυτάαα...... :rockon:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
την Δευτέρα το πρωί πήρα την Εύα στο Φυλής 92. για την ηλικία της έχει καλό κορμί! πίπα με καπότα βαθιά και μετά με έξτρα 20 ευρώπουλα της πήρα το κουλούρι. πολύ στενό, κόλλησε η καπότα και δεν έβγαινε, αλλά η τύπισα δεν παίρνει χαμπάρι όσο και να την σφυροκοπάς!!!   

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρια εχω φαει τον κοσμο να βρω την αγγελικη απο ιππωνακτος αθανασιας και διδυμου κ φωκαιας παλιοτερα.εχω ξαναρωτησει κ μου ειπαν σταματησε.ξερει κανεις κατι νεοτερο?

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παληκάρια αυτή η Τίνα η Ρουμάνα που είναι τώρα στο Φυλής 92 είναι αυτή που δούλευε και στο Φυλής 104 το κάτω και παλιότερα στο Φυλής 69 το κάτω? Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί για ύποπτο κρούσμα αρρώστειας..(βλέπε κριτκή στο Φυλής 69 το κάτω) αν είναι αυτή.. δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Είναι πάντως και μια άλλη Τίνα την οποία την είχα πάρει στο 134 στο υπόγειο πριν το καλοκαίρι.. αυτή είναι σαφώς καλύτερη απο την άλλη, πάντως και οι 2 είναι Ρουμάνες.. αχ αυτή η Ρουμανία σκέτη παραγωγή πορνιδίων είναι..  :cheesy: όποιος ξέρει σχετικά ας απάντήσει.. ποια είναι!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παληκάρια αυτή η Τίνα η Ρουμάνα που είναι τώρα στο Φυλής 92 είναι αυτή που δούλευε και στο Φυλής 104 το κάτω και παλιότερα στο Φυλής 69 το κάτω? Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί για ύποπτο κρούσμα αρρώστειας..(βλέπε κριτκή στο Φυλής 71 το κάτω) αν είναι αυτή.. δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Είναι πάντως και μια άλλη Τίνα την οποία την είχα πάρει στο 134 στο υπόγειο πριν το καλοκαίρι.. αυτή είναι σαφώς καλύτερη απο την άλλη, πάντως και οι 2 είναι Ρουμάνες.. αχ αυτή η Ρουμανία σκέτη παραγωγή πορνιδίων είναι..  :cheesy: όποιος ξέρει σχετικά ας απάντήσει.. ποια είναι!
η Τίνα που ξέρω εγώ είναι αυτή που είχες δει στο 134 το υπόγειο το καλοκαίρι έχει δουλέψει στο 67 και στο 92 τώρα για την άλλη δεν ξέρω που λες πως είναι ύποπτη για αρρώστια .

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αχαα.. αυτή είναι.. και την έψαχνα! μου λύθηκε η απορία..  ;)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
η Αννούλα στο Φωκαίας 25 που δίνει έξτρα μέσα πως είναι από περιγραφή;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η Τίνα που ξέρω εγώ είναι αυτή που είχες δει στο 134 το υπόγειο το καλοκαίρι έχει δουλέψει στο 67 και στο 92
αυτη anthony την εχω ακουσει και ως κρινα και εχει δουλεψει πραγματι σε αυτα που ανεφερες και σε μερικα αλλα σποραδικα,δεν την εχω παρει,μια φορα παντως στο 134 το υπογειο
κατι κραυγουλες απ το δωματιο τις ακουγα για να μαι ειλικρινης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom