Οταν λες Σοφια εννοεις την κοντη ξανθουλα που ηταν πριν καναν χρονο Φυλης 54, η οποια το παιζει Θεσσαλονικια ενω ειναι αλβανιδα και η οποια πηρε μεταγραφη για Λιοσιων
οχι αυτη φιλε την αλλη που δουλευει αγ.Πετρου και που δυστυχως δεν εχω δοκιμασει ακομα να δω αν ισχυουν αυτα που ακουγονται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Τί έπαθε το Σοφάκι Συναγωνιστή Δωρητή, ενημέρωσε PLZ έστω με PM,αυτη πηρε την κατω βολτα,που την θυμηθηκες τωρα?
κρίμα το κοριτσάκι, και ήταν και τόσο πολύ εξυπηρετικό.
Εύχομαι να της πάνε όλα καλά, αλλά ενημέρωσε κι εσύ.
Τουλάχιστον να της μεταφέρουμε την θετική μας σκέψη/ενέργεια να είναι καλά.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω απλα δεν ακουγεται πια,καποτε γινοταν χαμος και υπηρχαν πολλοι αγαπητικοι εδω μεσαΤί έπαθε το Σοφάκι Συναγωνιστή Δωρητή, ενημέρωσε PLZ έστω με PM,
κρίμα το κοριτσάκι, και ήταν και τόσο πολύ εξυπηρετικό.
Εύχομαι να της πάνε όλα καλά, αλλά ενημέρωσε κι εσύ.
Τουλάχιστον να της μεταφέρουμε την θετική μας σκέψη/ενέργεια να είναι καλά.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
επισκεψη σημερα το απογευμα στη φυλης
φυλης 134 υπογειο η αννα απο βουλγαρια
φ 134α η ξανθια κατερινα,πηγα αποκλειστικα γι αυτη αλλα θα επρεπε να περιμενω,ετσι πηγα και
φ 134 πανω,οπου υστερα απο παρα πολυ καιρο συναντησα την αγαπημενη μου μαργαριτα,ακολουθει κριτικη
φ 134α η ξανθια κατερινα,πηγα αποκλειστικα γι αυτη αλλα θα επρεπε να περιμενω,ετσι πηγα και
φ 134 πανω,οπου υστερα απο παρα πολυ καιρο συναντησα την αγαπημενη μου μαργαριτα,ακολουθει κριτικη
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
επισκεψη σημερα το απογευμα στη φυλης
ΑΡΧΟΝΤΑ Xilnik, διάβασα την κριτική σου για την Μαργαρίτα σου, και
είδα έναν Ρομαντικό Ποιητή του Έρωτα, Α ΡΕ τί μας κάνουνε οι παλιοκαργιόλες
οι Γυναίκες ΡΕ, όλο στην καψούρα μας ρίχνουνε λέμε !!! ΑΝΤΕ στην Υγειά μας και
ΠΑΝΤΑ ΝΤΟΥΡΟΙ, καλύτερα να πονάνε αυτές για μας, παρά εμείς για κείνες...
δεν ξερω απλα δεν ακουγεται πια,καποτε γινοταν χαμος και υπηρχαν πολλοι αγαπητικοι εδω μεσα
Τo Σοφακι ηταν αστερι αλλα μεχρι ενα σημειο. πολυ ανεφεραν για διαφορεσ αλλεσ υπηρεσιες πραγμα εντελως στην φαντασια τους. τα ειχα σηζητηση μαζι της καθωτι ενημερωνοταν το Σοφακι απο το internet.
πλεον δεν ειναι οπως ηταν στη Φυλης και εχει γινει ιδιοτροπει. δεν μπορεισ να την ψυχολογησεις. υπαρχουν στιγμες που σε βγαζει ςεκτος εαυτου, σαλταρης απο τα λεγομενα της και αναρωτιεσαι εαν ειναι αυτο το σοφακι που καποτε ηξερα.
τεσ πα, παντος παιζει λιοσιων βραδυα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
οπως σου εχω πει scorpie με την καλημερα μου,μπορει να μαστε ευαισθητοι αλλα ειμαστε και σκληροι,και μια διευκρινηση για τη μαργαριτα διαβαζοντας ξανα τη κριτικη του frappe μιας και ειναι και οn line,για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,αν και εχω την εντυπωση οτι λεμε για την ιδια ψιλη κοκκινομαλα μαργαριτα σ ενα σημειο αναφερει οτι ειναι αβυζη,καμια σχεση αφου εχει πολυ ωραιο και πλουσιο στηθος ειδικα σε σχεση με το λεπτο του κορμιου της,αν μπορει ας δωσει μια απαντηση μηπως εννοει καποια αλλη που δεν νομιζω
Πρωινομεσημεριανή Κυρακάτικη βόλτα στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής και Λιοσίων. έτυχε να πάω ένα φίλο στο σταθμό του τρένου και αποφάσισα να το συνδιάσω με την αγαπημένη βολτίτσα...
Ξεκίνησα μιάς και ήμουν στη περιοχή απο τη Τροφωνιόυ:
Στο 13Β (δίπλαστο βανζινάδικο): Μεγάλος χρόνος αναμονής στο σαλόνι. Βγαίνει ενα μιλφ ασιάτισα, ψιλομέτριας εμφάνισης όμως. Δεν μου έκανε κλίκ και έφυγα.
Στο 11 επάνω: Η γνωστή Αγάπη, η χοντρούλα με τα ισπανικά κλπ.
Στα άλλα δυο της Τροφωνίου αδιάφορα σε εμφάνιση μιλφ, και με σχετικά κακή συμπεριφορά. Βγήκαν στο σαλόνι και είπαν απλώς: θες να περάσεις...
Στη Κνίδου ένα μελαχρινό με απλώς καλούτσικο σωματάκι
Ρεμούνδου 21: η γνωστή Ντενίζα
Ρεμούνδου 21Α: Βίκυ απο θεσσαλονίκη, ένα μιλφ καλούτσικης απλώς εμφάνισης για μιλφ.
Ρεμούνδου 20: Ενα ξανθό σχετικά καλούτσικο, ψιλομίλφ και αυτό.
Αγίου Πέτρου: ένα μελαχροινό καλούτσικο. ϊσως άξιζε δοκιμή.
Περγάμου 1: ένα μελαχρινό με πολύ καλό σώμα
Φυλής 134 στο ισόγειο: Μια καστανή με ωραίο σωματάκι, και πολύ μακριά μαλλά τα οποία ρίχνει πάνω στο στήθος στης (βγαίνει χωρίς σουτιέν). Όνομα Τάνια ή Τόνια, δε θυμάμαι καλά.
Φυλής 134 Επάνω: Τζέσικα, ξανθούλα, με καλούτσικο σωματάκι. Και αυτή αξίζει δοκιμής μάλλον.
Πιπίνου και φυλής στο γωνιακό: Μια όλγα αρκετά μεγάλης ηλικίας, ξανθιά.
Φυλής 92: Πήγα μήπως βρώ την Τίνα που έχω δοκιμάσει και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, ή την Ευα που έχουν γραφτεί πολλά. Τελικά ήταν μια μόνικα. Ξανθούλα, ωραίο σωματάκι, ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τατού.
Φυλής 84Β: Μπήκα αλλά δε θυμάμαι καλά. Νομίζω οτι ηταν μελαχρινή, η τσατσα είπε και όνομα αλλά ουτε αυτό θυμάμαι. Ας με συγχωρέσουν οι συνάδελφοι...
Φυλής 84Α: Η τσατσά είπε για κάποια Άννα, αλλά επειδή αργούσε την έκανα.
Φυλής 67: Μελαχρινή με μέτριο προς καλό σώμα, αλλά την είδα λίγο βιαστική. Την έχω ξαναπετύχει σε βραδινή βάρδια.
Φυλής 69 κάτω: Ντίνα ρουμάνα, μελαχρινή, αρκετά καλό σώμα, κάνει 69, και ισπανικό. εκεί γύρισα να καταθέσω. έχω στείλει κριτική!!
Φυλής 71 Α (επάνω): Μια μελαχροινή, αρκετά ομιλητική. Μάλλον η Βαρβάρα που έχουν γραφτεί αρκετά.
Φυλής 71Β: Ένα καλούτσικο μωράκι, με καλό σωματάκι, αλλά με ύφος πολύ ψωνισμένο, οπότε δρόμο...
Ξεκίνησα μιάς και ήμουν στη περιοχή απο τη Τροφωνιόυ:
Στο 13Β (δίπλαστο βανζινάδικο): Μεγάλος χρόνος αναμονής στο σαλόνι. Βγαίνει ενα μιλφ ασιάτισα, ψιλομέτριας εμφάνισης όμως. Δεν μου έκανε κλίκ και έφυγα.
Στο 11 επάνω: Η γνωστή Αγάπη, η χοντρούλα με τα ισπανικά κλπ.
Στα άλλα δυο της Τροφωνίου αδιάφορα σε εμφάνιση μιλφ, και με σχετικά κακή συμπεριφορά. Βγήκαν στο σαλόνι και είπαν απλώς: θες να περάσεις...
Στη Κνίδου ένα μελαχρινό με απλώς καλούτσικο σωματάκι
Ρεμούνδου 21: η γνωστή Ντενίζα
Ρεμούνδου 21Α: Βίκυ απο θεσσαλονίκη, ένα μιλφ καλούτσικης απλώς εμφάνισης για μιλφ.
Ρεμούνδου 20: Ενα ξανθό σχετικά καλούτσικο, ψιλομίλφ και αυτό.
Αγίου Πέτρου: ένα μελαχροινό καλούτσικο. ϊσως άξιζε δοκιμή.
Περγάμου 1: ένα μελαχρινό με πολύ καλό σώμα
Φυλής 134 στο ισόγειο: Μια καστανή με ωραίο σωματάκι, και πολύ μακριά μαλλά τα οποία ρίχνει πάνω στο στήθος στης (βγαίνει χωρίς σουτιέν). Όνομα Τάνια ή Τόνια, δε θυμάμαι καλά.
Φυλής 134 Επάνω: Τζέσικα, ξανθούλα, με καλούτσικο σωματάκι. Και αυτή αξίζει δοκιμής μάλλον.
Πιπίνου και φυλής στο γωνιακό: Μια όλγα αρκετά μεγάλης ηλικίας, ξανθιά.
Φυλής 92: Πήγα μήπως βρώ την Τίνα που έχω δοκιμάσει και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, ή την Ευα που έχουν γραφτεί πολλά. Τελικά ήταν μια μόνικα. Ξανθούλα, ωραίο σωματάκι, ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τατού.
Φυλής 84Β: Μπήκα αλλά δε θυμάμαι καλά. Νομίζω οτι ηταν μελαχρινή, η τσατσα είπε και όνομα αλλά ουτε αυτό θυμάμαι. Ας με συγχωρέσουν οι συνάδελφοι...
Φυλής 84Α: Η τσατσά είπε για κάποια Άννα, αλλά επειδή αργούσε την έκανα.
Φυλής 67: Μελαχρινή με μέτριο προς καλό σώμα, αλλά την είδα λίγο βιαστική. Την έχω ξαναπετύχει σε βραδινή βάρδια.
Φυλής 69 κάτω: Ντίνα ρουμάνα, μελαχρινή, αρκετά καλό σώμα, κάνει 69, και ισπανικό. εκεί γύρισα να καταθέσω. έχω στείλει κριτική!!
Φυλής 71 Α (επάνω): Μια μελαχροινή, αρκετά ομιλητική. Μάλλον η Βαρβάρα που έχουν γραφτεί αρκετά.
Φυλής 71Β: Ένα καλούτσικο μωράκι, με καλό σωματάκι, αλλά με ύφος πολύ ψωνισμένο, οπότε δρόμο...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ωραια ενημερωση sexotak!
Kι η μικρη συνεισφορα μου
Τροφωνιου13 πανω μια Φιλλιπινεζα μου φανηκε εμενα σαν παγοκαταψυκτης με ποδια
Τροφωνιου13 ισογειο αντιπαθητικη μιλφ ελληνιδα,μου θυμισε το τραγουδι απο τις τρυπες..Γρια πουτανα που ξυριζει τα ποδια της..
134υπογειο Στεφανια την εχω ξαναδει καλο κορμι φατσα μετρια η τσατσα ισχυριζοταν οτι ειναι χαδιαρα
Πιπινου65 θεια Ολγα προτεινεται για μια φορα
Φυλης92 Μονικα
Βριλλησου 57 Ευα και........
ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ55 Σαμανθα οπου κι εζησα μεγαλες στιγμες Μου ανοιγει η τσατσα κι ειναι η ταναπου ξαπλωμενη στον καναπε και παιρνει ποζες με την τσατσα με την ψηφιακη ανα χειρας να την φωτογραφιζει και να της κανει παρατηρησεις για τον τροπο που ποζαρει.Να της λεει που να βαζει το χερι,να μη γελαει κι αλλο που δεν ηθελα να συμβαλλω κι εγω ετσι ωστε το γλυκυτατο αυτο κοριτσι να βγει σαν μανεκενι στην φωτογραφηση του στουντιο!!!
Kι η μικρη συνεισφορα μου
Τροφωνιου13 πανω μια Φιλλιπινεζα μου φανηκε εμενα σαν παγοκαταψυκτης με ποδια
Τροφωνιου13 ισογειο αντιπαθητικη μιλφ ελληνιδα,μου θυμισε το τραγουδι απο τις τρυπες..Γρια πουτανα που ξυριζει τα ποδια της..
134υπογειο Στεφανια την εχω ξαναδει καλο κορμι φατσα μετρια η τσατσα ισχυριζοταν οτι ειναι χαδιαρα
Πιπινου65 θεια Ολγα προτεινεται για μια φορα
Φυλης92 Μονικα
Βριλλησου 57 Ευα και........
ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ55 Σαμανθα οπου κι εζησα μεγαλες στιγμες Μου ανοιγει η τσατσα κι ειναι η ταναπου ξαπλωμενη στον καναπε και παιρνει ποζες με την τσατσα με την ψηφιακη ανα χειρας να την φωτογραφιζει και να της κανει παρατηρησεις για τον τροπο που ποζαρει.Να της λεει που να βαζει το χερι,να μη γελαει κι αλλο που δεν ηθελα να συμβαλλω κι εγω ετσι ωστε το γλυκυτατο αυτο κοριτσι να βγει σαν μανεκενι στην φωτογραφηση του στουντιο!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eπειδη μειναν λιγες μερες μεχρι ο μεγιστος πορνορεπορτερ PITSI απολυθει απο τα αφιλοξενα ελληνικα στρατα κι ερθει ξανα πισω στα παλια λημερια παραθετω μια απο τις κορυφαιες στιγμες του....χαιρετο ολουσ τουσ πλασματικουσ ευεργετες τισ αδισοπιτισ γκαυλας!
καλιμεριζο ολουσ τουσ αιοσφορουσ του αγοραιου παθους!
με σιγχοριτε για τιν πορνοαπουσια μου αλλα διστιχοσ ο χρονοσ μου ειναι ελαχιστοσ!
δεν πτοουμαστε ομοσ και σινεχιζουμε ακαθεκτι τισ πορνοενιμεροσεισ μας!
εχο καιρο να παρακολουθισο το φορουμ ...ελπιζο ομος ολοι οι σινεμπουρδελιαριδεσ να ειστε καλα και να πιτσιλατε τακτικα!
λοιπον ασ προχορισουμε στα ενδοτερα...!
τιν προιγουμενι βδομαδα αναμιχτικα σε μια περιπετια που θα σας διιγιθο αμεσοσ!
κανοντασ τσαρκουλα με τον λαμπρο και πιστο φιλιδονο ιποτι τισ ιδονισ σκιντο ..και επισισ και με εξερετο πορνορεπορτερ του φορουμ γκανκ...
στα μπουρδελοσοκακια τισ φιλισ..
μια στασι στο φιλισ 84β στου μαρκαργιαν το κοκινοσπιτο ο γκανκ με προιδοποιησε για εκφιλι πορνοσταρ !ενα τρελο νιμφιδιο που διψαει για τιμορια και σπερμα!
με καθοδιγισε λοιπον το γουστο του ρεπορτερ γκανκ και μολισ βγικε ι πορνι στο σαλονι εκλισα τα ματια οστε να μιν τιν δο!τιν φιλαξα για εκπλιξι στο δοματιο...μπενο λοιπον στο δοματιο...αφου πλιρονο με πορνοευρο το μαρκαριαν!
ι πορνι ομοσ προιγουμενοσ επρεπε να πιτσιλιστει στο διπλανο δοματιο....
απο τιν αμιχανια και τιν γκαυλα μου κατι επρεπε να κανο οστε να περασει ι ορα τιν αναμονισ που ειναι και τοσο καυλοτικι!
μια πορτα ξιλινι χοριζε τα δοματιακια που μια κλιδαροτριπα ξεπροβαλοταν αναμεσα στιν ξιλινι και ατακτι πορτουλα που χοριζε τα πορνοδοματια στι μεσι!
μπενι ι πορνι στο διπλανο σιναγονιστι και αμεσοσ ι ματια του πορνορεπορτερ διαπερνα στιν απεναντι οχθι!
ι εκφιλι πορνι καθοσ πρεπει ντιμενι...με μια καυλοτικι φουστιτσα...
αρχισε ενα περιφιμο τσιμπουκλοβερ στον φιλατατο και ισιχο χιστι!
καθοσ επισισ τον ετριβε στο στιθοσ!
ο ιδονοβλεψιασ πιτσι σινεχισε ακαθεκτοσ το εργο του ματιου!
αμεσοσ μετα τιν γιρναει στα τεσερα οπου με ενα αργο και μεθιστικο γαμισακι αρχιζει να τιμοραει τιν ατιθασι ξανθομαλοθσα πριγπιπεσα τις γκαυλας!
το ενα ποδι του ακουμπουσε με το γονατο στο κρεβατι και το αλο ποδι του πιο ψιλα με τιιν πατουσα του να ακουμπαει το κρεβατι ...και τιν τιμορουσε αργα και βασανιστικα...ι πορνι εβγαζε κραυγεσ ιδονισ...και ο χιστισ μαγεμενοσ απο το ποττο τισ καυλασ σινεχιζε το εργο που μολισ ειχε αρχισει!
ο μιστισ ομοσ κουραστικε και οι ρολοι αλαξαν....το ιεραποστολικο πιρε θεσι σε αυτι τιν γαλινια τιμορια!
ο ψολαρασ δισκολευοταν ομοσ να εκσπερματοσι και ι πορνι τον ξαπλοσε στο κρεβατι και αρχισε να παλινδρομι ξεφρενα το εργαλειο του!!!
εκεινι τι στγμι και οι διο ματιεσ τουσ(πορνι και χιστισ) στραφικαν προσ τιν κλιδαροτριπα και μπανισαν ποσ ενασ πορνοιδονοβλεψιασ παρακολουθουσε αυτον τον επισιμο αγονα που κριθικε ακαταλιλοσ τελικα για ανιλικουσ!
αφου λοιπον το ιθικο του σιναγονιστι μαλον επεσε ...ι πορνι σταματισε τισ παλινδρομισεισ και ιρθε για ενα παγκοσμιο τουρνουα στο δικο μου δοματιακι!
οσο για τιν πορνι...ονοματι ιλιανα ,εκφιλι ξανθια πορννοσταρ με τεραστιες βιζαρεσ!
ενα τιπικο πιτσιλισμα φιλισ....pitsilable!
στα μειον το πολι ανοικτο τριπακι τισ!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ!
Επισκέπτης
Οσον αφορα τη Βαρβαρα,φυλης 71 πανω,δουλευε στο Ισμηνης 2 το στουντιο και εκανε ολα τα προγραμματα,τα οποια και τιμησα.Στο σεξ μετρια πραγματα αλλα φιλοτιμη.Την πηρα και στη φυλης με 20ευρω και με συν 10Ε χυσιμο στα βυζια.Οπως μου ειχε εξομολογηθει η μουναρα η Ντοριν,η γερμανιδα,η Βαρβαρα λατρευει το σεξ.Μελανο σημειο του σπιτιου η κομπλεξαρα και ασχετη τσατσα η οποια την επομενη φορα θα την χαστουκισω.
Επισκέπτης
ΦΥΛΗΣ 71 κατω,δουλευει μια μαυρομαλα Τσεχα πολυ καυλιαρα η οποια δουλευε δυο σπιτια πριν.Δυο φορες την εχω παρει.Η γκομενα πολυ σεξυ και γουσταρει να γαμιεται αβερτα.Την δευτερη φορα μου ειπε αν θελω πιπα ακαποτη με συν 10Ε,φυσικα και δεχτηκα.Μου τον αρπαξε στο στομα και μονο που δεν μου τον μασησε,τελος χυσιμο στα βυζια οπως παντα.Φιλοι συναγωνιστες παντα να ενημερωνουμε ο ενας τον αλλο για τα εξτρα μιας γκομενας που δεν ειναι γνωστα και οταν μπαινετε σε καποιο σπιτι παντα να ρωτατε και ας μην σας το λενε στην υποδοχη.Το λεω γιατι εχω βγαλει κελεπουρια απο αυτη την τακτικη μου.Χαιρετισματα και ΥΓ(για ορισμενους κομπλεξικους):οι πουτανες ανηκουν σε ολους............
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Γέρο έβγαλες και σήμερα παραδάκι βλέπω .
επισκεψη σημερα φυλης 134α για την ξανθια κατερινα,δεν ηταν εκει,στη θεση της η μιρελα,μελαγχροινη,πολυ καλη,
ακολουθει κριτικη
συμφωνώ και επαυξάνω για μιρέλλα η οποία νομίζω ότι εργαζόταν στην ιάσωνος 20 αν θυμάμαι καλά προ ενάμιση έτους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις