You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ανέβηκα και μου λέει έχεις να μου χαλάσεις ένα εικοσάρικο σε 2 δεκάευρα και μου λέει να της πάρω ένα πακέτο τσιγάρα λέει γιατί ξέμεινε και μου λέει θα με γαμήσεις δωρεάν . μόνο και μόνο που λέει θα με γαμήσεις δωρεάν με έπιασε το στομάχι μου .ανεβηκες και τι εγινε? τι σου ειπε?
κανε μια περιγραφη...αυτα τα παρακμιακα σκηνικα ειναι τα καλυτερα!!
τσιγαρα πηρες?ανέβηκα και μου λέει έχεις να μου χαλάσεις ένα εικοσάρικο σε 2 δεκάευρα και μου λέει να της πάρω ένα πακέτο τσιγάρα λέει γιατί ξέμεινε και μου λέει θα με γαμήσεις δωρεάν . μόνο και μόνο που λέει θα με γαμήσεις δωρεάν με έπιασε το στομάχι μου .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι φυσικά .τσιγαρα πηρες?
για τον πούτσο είναι μέσα γάμησε τα . φοράει πάντα το ίδιο μπουρνούζι η καλόγρια . εεεεεεεεεε λίγο ήμουν και τυχερός και την κοπάνισα . μπίχλα δεν λες τίποτα βρωμάει πατσουλί με κλεισούρα και άλλα .χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! το σκηνικο πως ειναι εκει μεσα? μπιχλα μεγαλη?
αυτη τι φοραγε? !!!!
από του χάρου τα δόντια γλίτωσες μάλλον!!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
πέρνα καμιά βόλτα να την δεις δε σε τρώει .καλα ποιος την γαμαει αυτη δηλαδη?
θα βρεθει καποιος εθελοντης απο εδω μεσα????
εμφανισιακα πως ειναι? εχω διαωασει μεσα εδω για αυτην αλλα δεν την εχω δει ποτε..
για λεγε..
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά όπως θέλεις αλλά ο μπουρδελιάρης πρέπει να κάνει πάντα και την υπέρβαση και να έχει και ρίσκο .μπα..φοβαμαι στην ιδεα πως δεν θα ειμαι τοσο τυχερος οσο εσυ κ δεν θα αποδρασω...!!!
κασκαντεριλικι και ετσι ε?μη βγει ξινο μονο...καλά όπως θέλεις αλλά ο μπουρδελιάρης πρέπει να κάνει πάντα και την υπέρβαση και να έχει και ρίσκο .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μπα από τα καλύτερα φίλε ποτέ δεν μου βγαίνει ξινό .κασκαντεριλικι και ετσι ε?μη βγει ξινο μονο...
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
η βικούλα στην διδύμου είναι απογευματινές βάρδιες?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
η τινα η ρουμανα είναι .Φυλης 92 μελαχρινο καλο προσωπακι αλλα πολυ αδυνατο
Επισκέπτης
παντως μαγκες αμα εχει κανενας τηλ.απο call girl να το στειλει με pm.Βαρεθηκα να γαμαω τις ιδιες και τις ιδιες.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γέρο τώρα στην ηλικία σου τι να γαμήσεις ? πάρε της πουτάνες της φυλής και μετά βλέπουμε .παντως μαγκες αμα εχει κανενας τηλ.απο call girl να το στειλει με pm.Βαρεθηκα να γαμαω τις ιδιες και τις ιδιες.
καλα ποιος την γαμαει αυτη δηλαδη?
θα βρεθει καποιος εθελοντης απο εδω μεσα????
εμφανισιακα πως ειναι? εχω διαωασει μεσα εδω για αυτην αλλα δεν την εχω δει ποτε..
για λεγε..
Ρε παιδιά, αυτή που λέτε στη Λιοσίων, μήπως είναι η γνωστή "Γιαγιά με το νυφικό", με την οποία είχαμε ρίξει ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΛΙΑ πριν από 2-3 χρόνια?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
η γρια νύφη η παλιά καραβάνα .Ρε παιδιά, αυτή που λέτε στη Λιοσίων, μήπως είναι η γνωστή "Γιαγιά με το νυφικό", με την οποία είχαμε ρίξει ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΛΙΑ πριν από 2-3 χρόνια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις