xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
αναφερω οτι σημερα ειναι πρωι,ομως μπορει να την πετυχεις και απογευμα στα φυλης 84α,β και
86α μερικες φορες
free,θυμαμαι οτι ειχες πει ΙΣΩΣ,απλα το αναφερω γιατι μου χε κινησει λιγο τη περιεργεια,τη ροζα τη θυμαμαι πριν αρκετα χρονια στο ιδιο σπιτι και μαλιστα με 25 ευρω,ηταν πολυ πιο αδυνατη μαλιστα
το τελευταιο καιρο,πριν ενα χρονο περιπου εκανε ξανα επανεμφανιση στο ιδιο σπιτακι που δουλευε πριν,τοτε το σωμα της ηταν το σωμα ενος κοριτσιου,τωρα εχει γινει πιο θυληκο και σεξι με περισσοτερες καμπυλες αλλα στα πλαισια ενος λεπτου,καλιγραμου κορμιου
ατου της το πολυ καλο στοματικο,στο σεξ εχει βελτιωθει αλλα δεν στα δινει ολα
θα σκασουν ενα,δυο η'περισσοτερα κοριτσια που θ αλλαξουν το κλιμα,και εκει που υπαρχει ηρεμια ξαφνικα να ξεσπασει καταιγιδα,
επισης αν εχεις μια συχνη επαφη μπορεις στα μουλωχτα και κει που δειχνουν τα πραγματα σε υφεση να πετυχεις καποια πολυ καλα κομματια για πολυ λιγο και να τα ευχαριστηθεις χωρις να σε παρει χαμπαρι ο περισσοτερος κοσμος
86α μερικες φορες
free,θυμαμαι οτι ειχες πει ΙΣΩΣ,απλα το αναφερω γιατι μου χε κινησει λιγο τη περιεργεια,τη ροζα τη θυμαμαι πριν αρκετα χρονια στο ιδιο σπιτι και μαλιστα με 25 ευρω,ηταν πολυ πιο αδυνατη μαλιστα
το τελευταιο καιρο,πριν ενα χρονο περιπου εκανε ξανα επανεμφανιση στο ιδιο σπιτακι που δουλευε πριν,τοτε το σωμα της ηταν το σωμα ενος κοριτσιου,τωρα εχει γινει πιο θυληκο και σεξι με περισσοτερες καμπυλες αλλα στα πλαισια ενος λεπτου,καλιγραμου κορμιου
ατου της το πολυ καλο στοματικο,στο σεξ εχει βελτιωθει αλλα δεν στα δινει ολα
Φιλτατε μια πληροφορια, η Τζουλι στη Φ 84α, τι ωρες ειναι???
Εμένα μου είχε φανεί την τελευταία φορά κάπως ίσως να έκανα λάθος - την έχω τιμήσει 4-5 φορές άλλωστε, θεωρώ πολύ καλό το κορμί της και συμφωνώ ισδιαίτερα σεξουαλικό.
piatsa,την καλησπερα μου καταρχην,με τη φυλης ποτε δεν μπορεις να ξερεις, πoτεΑψογη ενημερωση οπως παντα
Σκεψου στο φιλετο της Φυλης που ειναι αυτα τα 9-10 σπιτια να ερχοντουσαν 5-6 κοπελες καινουργια φουρνια επιπεδου Μιλενας,Ελλης στο κρεβατι και συμπεριφορα σαν την Τανια π.χ, τι θα γινοταν κατω κι ας ανεβαινε και λιγο η τιμη.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
θα σκασουν ενα,δυο η'περισσοτερα κοριτσια που θ αλλαξουν το κλιμα,και εκει που υπαρχει ηρεμια ξαφνικα να ξεσπασει καταιγιδα,
επισης αν εχεις μια συχνη επαφη μπορεις στα μουλωχτα και κει που δειχνουν τα πραγματα σε υφεση να πετυχεις καποια πολυ καλα κομματια για πολυ λιγο και να τα ευχαριστηθεις χωρις να σε παρει χαμπαρι ο περισσοτερος κοσμος