Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (7 μέλη και 171 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αναφερω οτι σημερα ειναι πρωι,ομως μπορει να την πετυχεις και απογευμα στα φυλης 84α,β και
86α μερικες φορες
free,θυμαμαι οτι ειχες πει ΙΣΩΣ,απλα το αναφερω γιατι μου χε κινησει λιγο τη περιεργεια,τη ροζα τη θυμαμαι πριν αρκετα χρονια στο ιδιο σπιτι και μαλιστα με 25 ευρω,ηταν πολυ πιο αδυνατη μαλιστα
το τελευταιο καιρο,πριν ενα χρονο περιπου εκανε ξανα επανεμφανιση στο ιδιο σπιτακι που δουλευε πριν,τοτε το σωμα της ηταν το σωμα ενος κοριτσιου,τωρα εχει γινει πιο θυληκο και σεξι με περισσοτερες καμπυλες αλλα στα πλαισια ενος λεπτου,καλιγραμου κορμιου
ατου της το πολυ καλο στοματικο,στο σεξ εχει βελτιωθει αλλα δεν στα δινει ολα
Φιλτατε μια πληροφορια, η Τζουλι στη Φ 84α, τι ωρες ειναι???
Εμένα μου είχε φανεί την τελευταία φορά κάπως ίσως να έκανα λάθος - την έχω τιμήσει 4-5 φορές άλλωστε, θεωρώ πολύ καλό το κορμί της και συμφωνώ ισδιαίτερα σεξουαλικό.
Αψογη ενημερωση οπως παντα :thumbsup:
Σκεψου στο φιλετο της Φυλης που ειναι αυτα τα 9-10 σπιτια να ερχοντουσαν 5-6 κοπελες καινουργια φουρνια επιπεδου Μιλενας,Ελλης στο κρεβατι και συμπεριφορα σαν την Τανια π.χ, τι θα γινοταν κατω κι ας ανεβαινε και λιγο η τιμη.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
piatsa,την καλησπερα μου καταρχην,με τη φυλης ποτε δεν μπορεις να ξερεις, πoτε
θα σκασουν ενα,δυο η'περισσοτερα κοριτσια που θ αλλαξουν το κλιμα,και εκει που υπαρχει ηρεμια ξαφνικα να ξεσπασει καταιγιδα,
επισης αν εχεις μια συχνη επαφη μπορεις στα μουλωχτα και κει που δειχνουν τα πραγματα σε υφεση να πετυχεις καποια πολυ καλα κομματια για πολυ λιγο και να τα ευχαριστηθεις χωρις να σε παρει χαμπαρι ο περισσοτερος κοσμος

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι τα ζαρζαβατικα και τα φρουτα σε πολυ καλες τιμες στους παγκους της Φυλης οπως και τα κοριτσια μας, :boobies:οτι παρεις 20ευρω :boobies:
Φ65 πιτσιρικα ωραιο στηθος καλο σωματακι και μαγουλακι φραπα
Φ84 ισογειο αλβανιδα τσατσα αλβανιδα πουτανα καλουτσικη εμφανισιακα με μακρυ καστανοξανθο μαλλι
Φ92 Ευα ρωσιδα μιλφ πολυ ωραια γυναικα ωραιο κορμι και προσωπο,η τσατσα ελεγε κατι στη παρουσιαση για ελευθερο στοματικο,αλλα προσκυνημα στα δωματια και στο σαλονι και τελικα καταθεση σε Βαρβαρα απο Φ71 πανω θα ακολουθησει κριτικη

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Και η δική μου ενημέρωση.

Φυλής 84Α λεπτή ψηλή κατσαροκαστανομάλλα μέτριο πρόσωπο, τα τυπικά
Φυλής 84Β η Ρόζα
Φυλής 86Α η Σόνια ξανθό μέτριο όπου έλεγε ότι κάνει ισπανικά, 69 κλπ.
Φυλής 86Β η γνωστή με τα ωράια στήθη - πάγος στο δωμάτιο.
Φυλής 69Α Η Χριστινα κατσούφα
Φυλής 69Β η Αντζελλα ή Κάρλα Αλβανή ισπανόφωνη ωραίο κορμί μέτρια φάτσα με εξτρά εντός
Φυλής 92 - πήγαινα για Τόνια - βγήκε η Ευα milf κουκλάρα με ωραίο κορμί αλλά δεν είχα όρεξη για 40άρα. Εξτρά ακάποτα, 69, ισπανικά κώλοι κλπ.
Φυλής 80 η Βίκυ μελαχρινό μέτριο σε όλα
Φυλής 66Δ ένα άβυζο ξανθό και αυτή 69 ισπανικά (με τι?) κλπ.

Φωκαίας 27 Β τόσο αδιάφορο μελαχρινό που δεν θυμάμαι
Φωκαίας 27Α μαυρόμπαζάκι
Φωκαίας 25Β αδιάφορο πάλι μελαχρινό.

Δεν θα έκανα κατάθεση σήμερα αλλά τελευταία στιγμή άνοιξε το Φωκαίας 17Β η Φλώρα (Σάντυ?) και είδα ένα μετριο κοριτσάκι που φαινόταν νεούδι (ψάρακας) με βυζί τούμπανο και μπήκα (βλ. κριτικη)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παιζει τωρα Φυλης
Σκουπιδιαρικα σε διαταξη μαζευουν τα της λαικης
214 κλειστο
200 τιποτα το αξιοσημειωτο
134υπογειο Αννουλα
134ισογειο Κατερινα,πολλη ωρα αναμονης στο σαλονι,γλυκια κοπελα θα τιμηθει
109ισογειο μελαμψη βραζιλιανιζει καλο κορμι κι ωραιο τσιμπουκοστομα
59ισογειο μετρια κοπελα απαρατηρητη
80 προσκυνημα,πολυ ωραιο κωλο η γκομενα αλλα στη φατσα εφαιρνε σε Νικο Τσιαντακη με μελαχρινο κουπ!!
Ολα τα αλλα κλειστα εκτος απο Φ71 ισογειο στο οποιο δεν μπηκα

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει τωρα Φυλης
Σκουπιδιαρικα σε διαταξη μαζευουν τα της λαικης
214 κλειστο
200 τιποτα το αξιοσημειωτο
134υπογειο Αννουλα
134ισογειο Κατερινα,πολλη ωρα αναμονης στο σαλονι,γλυκια κοπελα θα τιμηθει
109ισογειο μελαμψη βραζιλιανιζει καλο κορμι κι ωραιο τσιμπουκοστομα
59ισογειο μετρια κοπελα απαρατηρητη
80 προσκυνημα,πολυ ωραιο κωλο η γκομενα αλλα στη φατσα εφαιρνε σε Νικο Τσιαντακη με μελαχρινο κουπ!!
Ολα τα αλλα κλειστα εκτος απο Φ71 ισογειο στο οποιο δεν μπηκα

επιτελους τοσο καιρο και τελικα ενα post με ουσια και οχι π@π@ριες

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τι εχει παθει αυτη?
Θα μπηκε ο αναδρομος Ερμης στο ζωδιο της :2funny: :2funny:
Περα απο την πλακα η κοπελα απο οτι φαινεται δουλευει διπλοβαρδια τοσο καιρο.Χοντρο γαμησι!!Σωματικο και ψυχολογικο!

Επισκέπτης
Στο Φ.80 το μελαχροινο με τον ωραιο κωλο και τη σκατοφατσα,μακρια.Το χειροτερο σεξ ever.Καταρχην ειναι κωλοαλβανιδα,μπαινει μεσα ξεκινωντας μια τραγικη πιπα.Αφου τελειωνει μου λεει ελα πισωκολλητο χωρις να με ρωτησει αν θελω η αν μου αρεσει.Το σεξ φυσικα αισχος.Ευτυχως ημουν πολυ καυλωμενος και εχυσα.Προσοχη γιατι δουλευει και στα διπλανα φ.82,86.ΟΥΣΤ ΜΠΑΖΟ :tickedoff:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Στο Φ.80 το μελαχροινο με τον ωραιο κωλο και τη σκατοφατσα,μακρια.Το χειροτερο σεξ ever.Καταρχην ειναι κωλοαλβανιδα,μπαινει μεσα ξεκινωντας μια τραγικη πιπα.Αφου τελειωνει μου λεει ελα πισωκολλητο χωρις να με ρωτησει αν θελω η αν μου αρεσει.Το σεξ φυσικα αισχος.Ευτυχως ημουν πολυ καυλωμενος και εχυσα.Προσοχη γιατι δουλευει και στα διπλανα φ.82,86.ΟΥΣΤ ΜΠΑΖΟ :tickedoff:
η Μόνικα ήταν η Βουλγάρα ?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
περασε κανένας συναγωνιστής απο αλκαμενούς 117 να μου πει ποια κοπέλα δουλεύει πρωτινη βάρδια?????

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχει πετυχει κανενας καμια τσατσα junky, σε ενα στη λιοσιων, ποθμπαινεισ και εχει μια αυλη, κατι σαν παρκιν, και παραμιλαει μπροστα σου? μου το ειπε ενας φιλος, πηγαμε να την δω και ξεκαρδιστηκα στα γελια

Επισκέπτης
Oχι αλλα βλεπω συνεχεια μια κωλογρια να καθεται εξω στο μπαλκονι με τα βυζια σχεδον βγαλμενα.Ειναι πουρο ολκης και τα βυζια της κρεμονται μεχρι το πατωμα,αφου καθε φορα που περναω με τη μηχανη απο κατω φοβαμαι μη μου ερθουν τα βυζια στο κεφαλι.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
e καλα αυτη η γρια ειναι κλασσικη πια!
εχει γινει αναφορα παρα πολλες φορες...
το θεμα ειναι να βρεθει καποιος συναγωνιστης που εχει κανει την θυσια κ την εχει παρει και να κανει μια περιγραφη!
εκει νομιζω θα ειναι το κορυφαιο ποστ ever εδω μεσα!!

Επισκέπτης
Φιλε amc-anthony ναι η πατσαβουρα η Μονικα ηταν,βουλγαρα ειναι? γιατι εμενα μου φερνει προς Αλβανια.Την Αντελλα απο Φωκαιας την ξαναειδε κανενας?Την εχω γαμησει 28 φορες(τις μετραω)και θελω και αλλες.Φανταστειτε οτι ειναι κομοδινο στο σεξ,που να εκανε και εξτρα ακαποτα-πρωκτικα με συμετοχη,τρεις μισθους θα ηθελα.Μαλιστα την τεταρτη φορα την εχω τραβηξει και βιντεο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φιλε amc-anthony ναι η πατσαβουρα η Μονικα ηταν,βουλγαρα ειναι? γιατι εμενα μου φερνει προς Αλβανια.Την Αντελλα απο Φωκαιας την ξαναειδε κανενας?Την εχω γαμησει 28 φορες(τις μετραω)και θελω και αλλες.Φανταστειτε οτι ειναι κομοδινο στο σεξ,που να εκανε και εξτρα ακαποτα-πρωκτικα με συμετοχη,τρεις μισθους θα ηθελα.Μαλιστα την τεταρτη φορα την εχω τραβηξει και βιντεο.
αλβανοφαίρνει λίγο . η αντέλλα το καλύτερο κομοδίνο της φυλής σιγά μην έκανε πρωκτικό και ακάποτα . μαλακία το βίντεο γέρο .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Oχι αλλα βλεπω συνεχεια μια κωλογρια να καθεται εξω στο μπαλκονι με τα βυζια σχεδον βγαλμενα.Ειναι πουρο ολκης και τα βυζια της κρεμονται μεχρι το πατωμα,αφου καθε φορα που περναω με τη μηχανη απο κατω φοβαμαι μη μου ερθουν τα βυζια στο κεφαλι.
η κωλόγρια κάθεται από έξω με το μπουρνούζι και φωνάζει ονόματα .

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
τι φωναζει δηλαδη? οτι ονοματα να'ναι?
γιωργο, μανωλη, γιαννη και αμα κατσει εκατσε? χαχαχαχα
τι αλλο φωναζει?

δενμπορει καποιος θα βρεθει να εχει κανει την θυσια..
αναμενουμε πληροφοριες...!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τι φωναζει δηλαδη? οτι ονοματα να'ναι?
γιωργο, μανωλη, γιαννη και αμα κατσει εκατσε? χαχαχαχα
τι αλλο φωναζει?

δενμπορει καποιος θα βρεθει να εχει κανει την θυσια..
αναμενουμε πληροφοριες...!!!
ναι για να ανέβεις πάνω φωνάζει ονόματα . και λέει έλα πάνω να μου χαλάσεις λέει . εγώ έχω ανέβει αλλά ξέρασα και δεν ξανανέβηκα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom