Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (30 μέλη και 255 επισκέπτες)

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
εκανα γιωργο απλα μπηκα στο πρωτο που βρηκα στριβοντας δεξια απο την χευδεν και συναντησα την Αννα και επειδη εξωτερικα μου αρεσε μπηκα οποτε μετα εφυγα νευριασμος και ξενερωμενος απιστευτα απο την σταση της,απειχα καιρο απο το σπορ και επανηλθα τωρα δριμυτερος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκανες λαθος σε αυτο το θεμα η κοπελα  αυτη δεν μπαινεις για κανενα λογο 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
γιαυτο σε ρωτησα φιλαρακι αν εχεις να προτεινεις κατι αξιολογο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και για βραδυ τη μιλφ    λιζα απο  φιλιππιδου  11  α  ειναι πολυ τιμια  κοπελα 

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Γρήγορη περατζάδα το απόγευμα από διδύμου, όπου στο 18, στο άντρο της Αλιόνας, εμφανίστηκε η .... Γκάμπυ (από αλκιβιάδου κ χωματιανού) με φουλ πρόγραμμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα στο Μεταξουργείο και πέριξ τιμησα την Ιβοννη στο Ιωαννίνων 5 ,θα ακολουθήσει κριτική και φωτος του δωματίου.
image.jpg
5_2.jpg

5_3.jpg
5_5.jpg

5_6.jpg
5_7.jpg

5_8.jpg
5_9.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα που έκανα κατέληξα στο Κωνσταντινουπολεως 166α, πέτυχα μετά από πολύ καιρό που έλειπε την μιλφ Νικόλ, την τιμησα θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
166.jpg
166_2.jpg

166_3.jpg
166_5.jpg

166_4.jpg

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Νυχτερινό περασμα απο φυλης κ φωκαιας.
Φωκ 27 ισογειο η γνωστη σε ολους Σαρα σε απλο πρόγραμμα οπως παντα.
27 οροφος η καστανοξανθη Σοφια με φουλ προγραμμα οπως ανακοινωθηκε..σαλοναρισε ολογυμνη απο το δωματιο.
2
Υπογειο κ 24 δεν περασα.
19 οροφος η Ιονελα με κορμαρα κ διαφορα τατου κ η Σαντρα ψιλο γεματουλη κωλο κ καλο σωματακι..Εβγαζε κατι προστυχο στο προσωπο...ελευθερο στοματικο κ οι δυο.
7 ιπογειο μια ξανθια με πολυ ωραιο βυζι κορμι κωλο που εφερνε λιγο στον μπακς μπανι αλλα πολυ ωραιο συνολο.
7 ισογειο η αντζυ που οσο παει κ χαλαει...περπατουσε σαν συγκαμενη.
19 ισογειο η τσουπωτη Ελενα κ η βυζαρου Αλινα αλλα κομματακι κρεμασμενα με ελευθερο κ εδω

Η Αλίνα είναι η γνωστή παχουλή πιτσιρίκα Αντζελα με το πεσμένο 3,5ρι στήθος που δούλευε στον ίδιο οικο ή πρόκειται για άλλη κοπέλα ?

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
τυπε γιατρός εισαι ? :think: της πηρες μουνοζουμα και τα αναλυσες ?
μη την κακολογεις άδικα.  :hi:
γιατρος οχι δεν ειμαι αλλα απο τη μυρωδια αυτη τι να υποθεσω οτι επαιζε το μουνι της με σαρδελες?οκ δεν λεω αλλα για να μη ραγιζω τη καρδια σε αυτους που χασανε τα αυγα και τα πασχαλια με τη παρτη της.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Που ειναι τα ρουχα σου ρε τυπε? Εχουμε συνηθησει στις φωτος τα ρουχα σου και δεν ειναι ουτε στη κρεμαστρα. Τελικα γαμησες ή μπηκες για τραβηξεις φωτο του δωματιου και εφυγες  :idiot: :think:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
γιατρος οχι δεν ειμαι αλλα απο τη μυρωδια αυτη τι να υποθεσω οτι επαιζε το μουνι της με σαρδελες?οκ δεν λεω αλλα για να μη ραγιζω τη καρδια σε αυτους που χασανε τα αυγα και τα πασχαλια με τη παρτη της.

Ρε παιδιά για το Μετάξι μιλάμε, εγώ κοιτάω να την παίρνω
στην αρχή της βάρδιας για να είναι καθαρουλα, ίσως το
μαγαζί να μην έχει και ντουζιέρα για να φρεσκαρεται το μωράκι.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
παιδια θα ερθω αθηνα και θελω αν παω σε εναν οικο μεσημερι.

εχετε να μου προτεινετε καμια καλη ? κοντα στην ομονοια κατα προτιμηση?

(οχι πολυ λεπτη)
ευχαριστω εκ των προτερων.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
ηταν ενα στην μενανδρου παλια αλλα πρεπει να εχει κλεισει αυτο γιατι οποτε εχω περασει δεν βλεπω φως αναμμενο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Που ειναι τα ρουχα σου ρε τυπε? Εχουμε συνηθησει στις φωτος τα ρουχα σου και δεν ειναι ουτε στη κρεμαστρα. Τελικα γαμησες ή μπηκες για τραβηξεις φωτο του δωματιου και εφυγες  :idiot: :think:
τελικα η μαλακία δεν έχει όρια.... φυσικά και γάμισα ,καταρχήν φαίνονται τα παπούτσια , εκτός αν τα έβγάλα για να μην χαλάσω το παρκέ  :jerking: :jerking: :jerking: άντε πάρε και την φώτο με τα ρούχα ...δεν έχετε βαρεθεί να σχολιάζεται συνέχεια μαλακίες ?
5_4.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Επειδή πολλοί την ψάχνουν και αρκετοί μου έχετε στείλει και ΠΜ ,τώρα στο Ρεμουνδου 21α δουλεύει η Σασα δηλαδή η Αλεξάνδρα πρώην Λολίτα από Φυλής 109β και Βεργας 3 δεξιά,πέρασα άλλη μια φορά μαζί της ,μόνο πίπα και τελείωμα στο στόμα, για άλλη μια φορά τα κατάπιε όλα φυσικά.

Δεν ξαναπαταω σε αυτο το ξεπετοσπιτο μετα τη φολα που εφαγα με την Ολγα. Η τσατσα φωναξε στα 8 λεπτα επειδη μπηκε πελατης.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Η Νίκα (το δυνατό MILF) από το Ιάσωνος 36 θα επιστρέψει σε δύο βδομάδες από ότι ενημέρωσε η υπηρεσία του οίκου.

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Γρήγορη βόλτα στη Διδυμου στη β' βαρδια για να ρίξω ένα στη Βίκυ/Βικτωρια του 7α .... δυστυχώς ήμουν ;τυχος, ήταν κλειστό όπως και το διπλανό 7β με την Εμιλυ .... αυτά τα δύο σπίτια πολύ αστατα τον τελευταίο χρόνο ....

Από την περιπολία στη Φυλής κ πέριξ, κατέγραψα τα παρακάτω:

Φ.54 ισόγειο: ή Βερονικα σε απλο/69

Φ.56 ισόγειο: ή ξανθούλα Ναταλυ σε απλό/69

Φ.59 ισόγειο: δύο κοπέλες, ή Άννα και ή Νικολ, ψιλομπαταλεμενες κ οι δυο, η Νικολ με κώλο, ή άλλη με κυτταριτιδα ..

Φιλιππιδη 11α ισόγειο: μία καινουργια, καστανοξανθη, νεαρή, βαριά βαριά 18, καλό σώμα με καμπύλες, με ακαποτο κ τελειωτικο στο στόμα. Δεν συγκράτησα όνομα...

Φ.65 ισόγειο: μία κοπέλα ονόματι Μίσα, λίγο μαυρυδερη, με αρκετές καμπύλες, νεαρό,σφικτο όμως σώμα. Απλό πρόγραμμα από ο,τι καταλαβα.

Φ.65 όροφος: ή όμορφη μελαψη ρωσογερμανιδα Γιουλη με το κατσαρό μαλλί. Σε απλό πρόγραμμα. Αυτή θυμάμαι είχε πολύ δυνατή πίπα ...

Φ.71 ισόγειο: δύο κοπέλες, μία ξανθιά μία μελαχρινή (Τζουλια), ψιλομπατεμενες και οι δύο ....

Αυτά ....

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες εχθες τιμησα την Ρωσιδα Αννα απο το Φυλης 66Α με την ασπρη πορτα με το ομορφο σεξυ φορεμα που φοραει αλλα δεν περασα καλα μεσα ειναι τοσο φολα οσο ηταν σε μενα;.

Δύο φορές πέρασα μαζί της, την μία ήταν τέλεια και τη δεύτερη ήταν τελείως φολα όπως την περιγραφές, καθόλου δεκτηκη σε τίποτε ...

Άβυσσος φίλε μου ...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Βραδυνη κάθοδος στο Μεταξι(στη δευτερη βαρδια) με στοχο την αδυνατουλα Αννα, στο Κολωνου 15(αριστερο), που τελικα ατυχησα, και δε τη βρηκα, και στραφηκα σε άλλη Αννα. Να πω τι ειδα και σε μερικα σπιτακια που επισκεφτηκα :

Ιασωνος 30 ισογειο : Η "εγχρωμη" Τζουλια.
Ιασωνος 30 οροφος : Η ξανθια Μολδαβη Νατασα από Ιασωνος 19(οροφος).
Ιασωνος 19 ισογειο : Η μιλφ Νανα.
Ιασωνος 19 οροφος : Το στυλιαρι, η νεα πιτσιρικα Αντριαννα.
Ιασωνος 20α : Η γυρολόγος Κλαουντια.
Ιασωνος 20β : Η Φωτεινη-Λουμινιτσα.
Ιασωνος 20γ : Η πιπινα Βιβή, από Κεραμεικου 15(ισογειο), και προσφάτως από Ιασωνος 37(επισης ισογειο).

Κολωνου 11 ισογειο : Η Ντορινα με τους βυζους, και το πολύ ομορφο προσωπο.
Κολωνου 11 οροφος : Η Ροντικα, με υφος που μου θυμησε Αννα-Ιλονα.....
Κολωνου 15 αριστερα : Για κακη μου τυχη ελειπε η Αννουλα η skinny, και στη θεση της ηταν η Μαγδα.
Κολωνου 15 δεξια : Η Αννα η φρυδατη, και η αθιγγανη ξανθια γεματουλα Κορινα, από το Κολωνου 11(υπογειο).
Κολωνου 23 ανακτορο : Η καινουργια newcomer Φελιτσια.
Κολωνου 23 υπογειο΅: Η Ειρηνη, από Ιασωνος 44 δεξια.
Κολωνου 27 υπογειο : Η Λαουρα, η πολύ ομορφη πιπινα.
Κολωνου 27 ισογειο : Η πετιτ Ελενα.
Κολωνου 30 ισογειο : Η Κατερινα, η ιδιοκτητρια, που αν ακουσα καλα, ειπε 15 ευρω.
Κολωνου 32 υπογειο : Η Μαρια η "λατιν".

Ιασωνος 10 οροφος : Η Αννα, η πιτσιρικα, που εγινε και η καταθεση, αλλα ενώ πηγαίνανε όλα ωραια, και ομαλα, μου τεθηκε θεμα χρονου από την ιδια στα 7 λεπτα, και όπως είναι φυσικο, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ πλεον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom