Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (17 μέλη και 202 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
συμφωνο δεν γινεται να πληρωνεις και  σε εφτα λεπτα τι ειμαστε ρομποτ  σντε με βρωμοσπιτα αυτα 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
κανονικα θα επρεπε 15 λεπτα σεξ να ισουται με το αντιτιμο των 10 και 20 ευρω αντιστοιχα,μου αρεσει που κτυπανε τις πορτες οι τσατσογριες επειδη εχουν κοσμο στο σαλονι ενω στην ουσια δεν θα μπει κανεις δωματιο απο αυτους που περιμενουν.κουτοπονηρο μυαλο τι να περιμενει κανεις απο τελειωμενα ανθρωπακια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
πολλες φορες σε ενα μπουρδελλο μπορει να ειναι πολλα  ατομα     και να περιμενουν την κοπελα     μολις την δουν θα φυγλουν απλως εχουν κανει ζημια στον συναγωνιστη που γαμαει βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις κορασιδων που εχουν πολλα δωματια και πρεπει να  περιμενεις  

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
οι τσατσογριες δεν ειναι ευγενικες οπως νομιζουν μερικοι επειδη τους πρηζουν τα αρχιδια να κατσουν στον καναπε,το κανουν επειδη πολλοι μπουρδελιαρηδες μολις δουν πολυ κοσμο στο σαλονι αποχωρουν πριν καν δουν την πουτανα

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
πολλες φορες σε ενα μπουρδελλο μπορει να ειναι πολλα  ατομα     και να περιμενουν την κοπελα     μολις την δουν θα φυγλουν απλως εχουν κανει ζημια στον συναγωνιστη που γαμαει βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις κορασιδων που εχουν πολλα δωματια και πρεπει να  περιμενεις  

εμείς φταίμε σε αυτό που δεν τους έχουμε ρίξει άκυρα.
με τέτοια νέκρα βωμούς θα έπρεπε να μας έχουν ανάψει και να μας παρακαλάνε.
βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που τα κορίτσια είναι καθώς πρέπει.

οι τσατσογριες δεν ειναι ευγενικες οπως νομιζουν μερικοι επειδη τους πρηζουν τα αρχιδια να κατσουν στον καναπε,το κανουν επειδη πολλοι μπουρδελιαρηδες μολις δουν πολυ κοσμο στο σαλονι αποχωρουν πριν καν δουν την πουτανα

;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
καποιοοι πηγαινουν να παρουν ματι καποιοι κανουν την τσαρκα τους ωστε να αποφασισουνε ποια  κοπελα θα  γαμησουν     αλλα  αυτοι που παιρνουν ματι κανουν ζημια στον συναγωνιστη υπαρχουν και ατομα που κανουν φασαρια και δεν μπορει να συγκεντρωθει  ο συναγωνιστης 

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
 Γιώργο, τέτοια άτομα με σύμπλεγμα κατωτερότητας [nferiority complex,που λέμε στο χωριό] είναι πάντα που το κανουν αυτό που περιγραφεις,εννοώ τη φασαρία, τα θυμάμαι πάντα ότι υπήρχαν στα μπουρδέλα (μιλαω από πολλές δεκαετίες εμπειρία ). Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ψυχιατρικές περιπτώσεις  και προσωπικά πιστεύω ότι το κάνουν λόγω βαρειάς σεξουαλικής  ανεπάρκειας.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ναι φιλε αλλα κανουν την ζημια αρκετες φορες και με τον τροπο τους  δινουν το πατημα να χτυπησει την πορτα   η τσατσα   διοτι λενε οτι θελουν να δουν την κοπελα  και το μονο που κανου ειναι η να πιασουν κουβεντα με την κοπελα η να χουφτωσουν και να μην μπουν καν δωματιο    

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
γιωργο αυτη η τινα απο το φυλης86 που μου συστησες να παω ειναι ενα μπαζο του κερατα χοντροκωλα με ενα μεγαλο ταττουαζ εγω θελω πιπινι του γαλακτος λεπτοκαμωμενη

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
πηγαινε στην σονια φυλης 84  στο ισογειο   ειναι πιπινι η κοπελα

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
μια ψηλη μελαχρινη που κουνιεται οπως κουνιοταν η καλαματα οταν εκανε σεισμο λες, αυτη φολα μου φαινεται εμενα,την εχεις πηδηξει;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.615
Πόντοι
41.129
γιωργο αυτη η τινα απο το φυλης86 που μου συστησες να παω ειναι ενα μπαζο του κερατα χοντροκωλα με ενα μεγαλο ταττουαζ εγω θελω πιπινι του γαλακτος λεπτοκαμωμενη

πιπινι γαλακτος ψαξε για βιβη απο μεταξι στις ενημερωσεις ή ντορινα

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
μια ψηλη μελαχρινη που κουνιεται οπως κουνιοταν η καλαματα οταν εκανε σεισμο λες, αυτη φολα μου φαινεται εμενα,την εχεις πηδηξει;

Έμπαινε και μη διστάζεις. Μια χαρά θα περάσεις.

Ωραίο πιπίνι με τρομερό κωλαράκι είναι και η Μαργκώ από Βέργας 3. Στα 4 είναι δύναμη.  :rockon:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.249
Πόντοι
14.615
Μεσημέρι

Κων166 υπόγειο
Νικώλ, νεαρή λεπτοφυής, μαυρομαλλούσα, μοντελέ, ντίβα  :jerking: = φόλα.

Κων166 ισόγειο
Δύο τραγωδίες:
α) Κατερίνα, προμιλφ, χονδρή, ξανθό καρέ μαλλί, 2.5ρια, χύσιμο στο στόμα (στόμα που ευωδίαζε από τα ψωλοχύματα συναγωνιστών).
β) Δούκισσα  :2funny: ημεδαπή, νεαρή, χονδρή, μελαχρινή, μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5ρια, στυλ αριστοκρατικό  :jerking:

Ιωαν5
Υβόν, εύσωμη, μελαχρινή, καλλίγραμμη, όχι του γούστου μου.

Ιωαν3 άνω
Σάρα, νέγρα, με πιασίματα.

Ιωαν3 ισόγειο
Αγάπη, Αλβανίς, μελαχρινή, εύσωμη, γερό σκαρί, καλλιγραφικές δερματοστιξίες στον κορμό, μπλε ούλα, 2.5ρια, κωλάρα king size, extra 10 euro για χύσιμο στο στόμα, extra 10 euro για σοδόμηση.
Η βοηθός επεξηγηματική και παραστατικότατη, ανέφερε ότι εάν ήταν άνδρας θα είχε γαμήσει την Αγάπη.
Με έπεισε.
Επέλεξα την υπεραπλή εναλλακτική με ένα εικοσάρικο, γιατί τα άλλα με μπερδεύουν και με καθυστερούν.
Καλή η Αγάπη, καλός άνθρωπος.
Τον έπαιρνε, ενώ έδινε χαμόγελα και καλά λογάκια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
η καθε κοπελα  φιλε εχει τα δικα  της θεματα δεν ταιριαζουμε με ολες τις κοπελες  για αυτο που θες πιστευω οτι θα περασεις καλα  με την σονια  μια τιμια περιπτωση ειναι το βραδυ η σαρα  απο φωκαιας ισογειο το  βραδυ   

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.249
Πόντοι
14.615
τυπε μου μαλλον ειχες καιρο να το δεις το μωρο, χαιρομαι που αναθεωρεις  :hi:
Ναι, ίσως δεν ήμουν σαφής στα παλιότερα μηνύματα: Η Νικώλ είναι εμφανίσιμη, αλλά έχω προσπαθήσει να τη γαμήσω δύο φορές, ανεπιτυχώς.
Ψυχρή, απόμακρη, απαγορεύει να της αγγίζεις το μαλλί.
Ενδεχομένως δεν ταιριάζουν τα ζώδιά μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom