ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
συμφωνο δεν γινεται να πληρωνεις και σε εφτα λεπτα τι ειμαστε ρομποτ σντε με βρωμοσπιτα αυτα
πολλες φορες σε ενα μπουρδελλο μπορει να ειναι πολλα ατομα και να περιμενουν την κοπελα μολις την δουν θα φυγλουν απλως εχουν κανει ζημια στον συναγωνιστη που γαμαει βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις κορασιδων που εχουν πολλα δωματια και πρεπει να περιμενεις
οι τσατσογριες δεν ειναι ευγενικες οπως νομιζουν μερικοι επειδη τους πρηζουν τα αρχιδια να κατσουν στον καναπε,το κανουν επειδη πολλοι μπουρδελιαρηδες μολις δουν πολυ κοσμο στο σαλονι αποχωρουν πριν καν δουν την πουτανα
γιωργο αυτη η τινα απο το φυλης86 που μου συστησες να παω ειναι ενα μπαζο του κερατα χοντροκωλα με ενα μεγαλο ταττουαζ εγω θελω πιπινι του γαλακτος λεπτοκαμωμενη
μια ψηλη μελαχρινη που κουνιεται οπως κουνιοταν η καλαματα οταν εκανε σεισμο λες, αυτη φολα μου φαινεται εμενα,την εχεις πηδηξει;
παιρνει πρωτοβουλιες φιλαρακι αυτη? γιατι βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιαςΈμπαινε και μη διστάζεις. Μια χαρά θα περάσεις.
παιρνει πρωτοβουλιες φιλαρακι αυτη? γιατι βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας
παιρνει πρωτοβουλιες φιλαρακι αυτη? γιατι βλεπεις ειμαι και καποιας ηλικιας
Ναι, ίσως δεν ήμουν σαφής στα παλιότερα μηνύματα: Η Νικώλ είναι εμφανίσιμη, αλλά έχω προσπαθήσει να τη γαμήσω δύο φορές, ανεπιτυχώς.τυπε μου μαλλον ειχες καιρο να το δεις το μωρο, χαιρομαι που αναθεωρεις