Kαλησπέρα δεν θα γράψω πολλά αλλά λίγα και καλά!
Ξεκίνημα από Βέργας 3 μήπως και πετύχω την καινούρια κοπέλα από Ουκρανία με όνομα Κίρα.Ήταν εκεί! Πρόκειται για κοπέλα, 24 ετών,λεπτή, με λίγη κοιλίτσα και χαλαρό σωματάκι,στήθη περίπου τριάρια,μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία και είχε πλεγμένα σε κοτσίδα,στρογγυλό πρσωπάκι.Ελεύθερο στοματικό. Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις. Την Κίρα την πέτυχα στον όροφο.
Στο ισόγειο αριστερά ήταν η Λέιλα η άλλη νεαρή κοπέλα του οίκου με ελεύθερο στοματικό και αυτή.Λεπτούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά,σωματάκι πιο σφιχτό απο την Κίρα.
Στο Φυλής 109Β στο ισόγειο δηλαδή ήταν δύο κοπέλες. Με μεγάλη μου χαρά πρώτη παρουσιάστηκε η Ναταλύ, αγαπημένη μου κοπέλα και στανταράκι. Η Ναταλύ εργαζόταν τελευταία στο Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο, πιο πριν στο Βέργας 3 και αρχικά όταν είχε ξεκινήσει στο Αλκιβιάδου 16Β όπου δούλευε σαν Ελένη. Η Ναταλύ είναι λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Αρκετά σέξυ κοπέλα με βάση τα προσωπικά μου γούστα. Μαζί της ήταν η Εύα,κανονικών κιλών,με μαλλιά καστανά κοντά σγουρά. Πρόκειται για όσους την ψάχνουν για την Εύα που εργαζόταν ένα διάστημα προσφάτως στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο την οποία είχα πάρει και αυτή με καλές εντυπώσεις. Αμφότερες οι κοπέλες προσφέρουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69 στο πρόγραμμα τους.Εννοείται ότι πέρασα με την Ναταλύ την οποία και είχα να δω σίγουρα πάνω απο χρόνο καθώς είχε αποχωρήσει στην πατρίδα της. Παραμένει σε πάρα πολύ καλά επίπεδα!
Αυτά τα λίγα μιας και η βόλτα τελείωσε αναπάντεχα αλλά πολύ ευχάριστα.
Καλό Σαββατοκύριακο!