Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (4 μέλη και 165 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
τυπε αμα μυριζεις γεροντιλας δεν εχεις ελπιδα με καμμια πουτανα.
Αυτό ισχύει για μερικά πουτανάκια, όχι όμως για όλα.
Κάποια πουτανάκια, πετάνε τη σκούφια τους για μπαρμπάδες και παπούδια, καθότι οι μεγάλοι άνθρωποι συνήθως είναι νηφάλιοι, άπιωτοι, άκακοι, προσεκτικοί, ευγενικοί και καθαροί.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Αυτό ισχύει για μερικά πουτανάκια, όχι όμως για όλα.
Κάποια πουτανάκια, πετάνε τη σκούφια τους για μπαρμπάδες και παπούδια, καθότι οι μεγάλοι άνθρωποι συνήθως είναι νηφάλιοι, άπιωτοι, άκακοι, προσεκτικοί, ευγενικοί και καθαροί.

Το να σέβεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους είναι θέμα ανθρώπου και όχι ηλικίας.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
με 20 ευρω απο τα οποια η κορασιδα θα παρει τα 10 να μην εχεις πολλες απαιτησεις  :hi:
ουτε αυτη να εχει απαιτησεις να γαμιεται με νεαρους γυμνασμενους με θεληματικο πηγουνι οταν δουλευει μεσα στην βρωμα για ενα ποτο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ενταξει δεν [ρεπει να εχουμε κακιες  και ολες η κοπελες η τανες εχουν καποιες παραξενιες  εγω εχωτυχει με κοπελα της δουλειας  δεν λεω ονομα να περασω τοσο καλα που δεν το πιστευα  εγω εχω το πλεονεκτημα ευγενικος και καλη εμφανιση

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
γιωργο αμα εισαι τοσο εμφανισημος γιατι πας στα μπουρδελα και τρως φολες και δεν γαμας τα καλυτερα μουνια που κυκλοφορουν

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
ουτε αυτη να εχει απαιτησεις να γαμιεται με νεαρους γυμνασμενους με θεληματικο πηγουνι οταν δουλευει μεσα στην βρωμα για ενα ποτο

Όπως και να το κάνεις δεν παύει να ναι γυναίκες και να χουν γούστα και αυτές όπως και μεις και ας είναι επαγγελματίες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα κανω  ολα  δεν   μου   μου αρεσει να  γαμαω μονο τα καλυτερα μουνια  θελω και  το  καλτ γαμησι   ωστε να εχω  περισσοτερες  γυναικες  εγω δεν  ειαμι για υποχρεωσεις ειμαι μικρος ακομα 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα δεν θα γράψω πολλά αλλά λίγα και καλά!
Ξεκίνημα από Βέργας 3 μήπως και πετύχω την καινούρια κοπέλα από Ουκρανία με όνομα Κίρα.Ήταν εκεί! Πρόκειται για κοπέλα, 24 ετών,λεπτή, με λίγη κοιλίτσα και χαλαρό σωματάκι,στήθη περίπου τριάρια,μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία και είχε πλεγμένα σε κοτσίδα,στρογγυλό πρσωπάκι.Ελεύθερο στοματικό. Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις. Την Κίρα την πέτυχα στον όροφο.

Στο ισόγειο αριστερά ήταν η Λέιλα η άλλη νεαρή κοπέλα του οίκου με ελεύθερο στοματικό και αυτή.Λεπτούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά,σωματάκι πιο σφιχτό απο την Κίρα.

Στο Φυλής 109Β στο ισόγειο δηλαδή ήταν δύο κοπέλες. Με μεγάλη μου χαρά πρώτη παρουσιάστηκε η Ναταλύ, αγαπημένη μου κοπέλα και στανταράκι. Η Ναταλύ εργαζόταν τελευταία στο Ιωαννίνων 3 στο ισόγειο, πιο πριν στο Βέργας 3 και αρχικά όταν είχε ξεκινήσει στο Αλκιβιάδου 16Β όπου δούλευε σαν Ελένη. Η Ναταλύ είναι λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Αρκετά σέξυ κοπέλα με βάση τα προσωπικά μου γούστα. Μαζί της ήταν η Εύα,κανονικών κιλών,με μαλλιά καστανά κοντά σγουρά. Πρόκειται για όσους την ψάχνουν για την Εύα που εργαζόταν ένα διάστημα προσφάτως στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο την οποία είχα πάρει και αυτή με καλές εντυπώσεις. Αμφότερες οι κοπέλες προσφέρουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και 69 στο πρόγραμμα τους.Εννοείται ότι πέρασα με την Ναταλύ την οποία και είχα να δω σίγουρα πάνω απο χρόνο καθώς είχε αποχωρήσει στην πατρίδα της. Παραμένει σε πάρα πολύ καλά επίπεδα!

Αυτά τα λίγα μιας και η βόλτα τελείωσε αναπάντεχα αλλά πολύ ευχάριστα.

Καλό Σαββατοκύριακο!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Τροφωνίου 13 όροφος: Η Μπετάρα βγήκε από δωμάτιο και πλένονταν,ξαναπλένονταν και ματαξαναπλένονταν...
Και αφού έριξε κι εγώ δεν ξέρω πόσα κυβικά επάνω της,βγήκε στο σαλόνι με τα βυζιά έξω, αναψοκκοκινισμένη και με χαμόγελο ευτυχίας-ανακούφισης!!!
(Ύστερα από λίγο απ'το δωμάτιο ξεπρόβαλλε εμφανίσιμος τεκνοπιτσιρικάς!!!Άλα της η Μπέτυ!!!)
Πυρωμένη-ξεπυρωμένη,τα είπε μόνη της τα σχετικά ελεύθερα στοματικά τελειωτικά στα στήθη και 69...

[/quote]

Έβαλε η Μπετάρα στο πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό??

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
προφεσορα στο βεργας ειχε κινηση την ωρα που πηγες ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δευτερα θα παω πρωινη βαρδια για τσαρκα και γαμησι στο φωκαιας 7 υπογειο για ναταλι με  εχει καυλωσει αγρια αυτη η  κοπελα   

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Live tora  :effemine: tora live  :orchestra:

Φωκαίας 17 ισόγειο: Η Έλενα η μελαχροινή ψηλή κοπέλα - πιο συμπαθητική απόψε με σχεδόν κοντό μαλλί,σώμα το ίδιο νταρντανέ.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 17 όροφος: Η Ιονέλα η γνωστή τσιγγανοΡουμάνα με θηλυκή φάτσα-ωραίο κορμί η άτιμη!
Βγήκε μετά από κάνα τέταρτο από δωμάτιο και ήταν ψιλοαγανακτισμένη!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Η γνωστή ξανθιά γεματούλα Καρολίνα.Ανακοινώθηκαν ως συνήθως τα πάντα εκτός κώλου.

Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Σάρα η όμορφη καστανή πιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο  πρόσωπο και με αδύνατο κορμί.
Με τελειωτικό στο σώμα και με 69.

Φωκαίας 24: Η Αγάπη η ξανθιά μιλφ.Ανακοινώνεται τελειωτικό στο σώμα και 69.

Τα Φωκαίας 19 , 25α και β και 27 όροφος ήταν κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom