Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (18 μέλη και 231 επισκέπτες)

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Νωρίτερα  ;)

Φυλής 109 όροφος  :orchestra:
Ένα βοδι νέα κοπέλα.
Αλίνα λέει και κλαίει.
Καιρό είχα να δω τέτοιο μπαζο.  Φυσικά προσπέρασα και γάμησα πιο κάτω.  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Στη Φωκαίας...

Στο Φωκαίας 25 ισόγειο,είναι η Τζώρτζια.
Ξανθιά κοπέλα,σχετικά αδύνατη,με όμορφο πρόσωπο.

Κομοδινακι.

Απευθειας περασμα καποτας σε ξεκαυλωτη ψωλη. 

Δεν ξερει να στηνεται (ή δεν θελει να στηνεται οπως πρεπει, για να αποφευγει τη βαθια διεισδυση).

Θελει καθοδηγηση η νεαρα.

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Οντως κομοδινο η κυρια... Το εχω κλαψει και εγω το 20αρι...

Ξεγελαει η ωραια εμφανιση και το ναζι στο σαλοναρισμα...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας,
Ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο η Φωτεινή Γκμοχ και η Ρωξάνη.Η Ρωξάνη μιλφ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Φορούσε ολόσωμο.Την Γκμοχ την ξέρετε.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα η Γκμοχ και στο σώμα η Ρωξάνη.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η ώριμη Βικτώρια,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η Καίτη κλασσικά.Ψηλή,νταρντάνα,με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά κοντά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κοπέλα καινούργια,με πιασιματάκια και ξανθά μακριά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.Την κοπέλα προλόγισε η άλλη εργαζόμενη του οίκου,υπέρβαρη,με βυζάρες και κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο η Σόνια,αθίγγανη,γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Είχε ξεκινήσει προσφάτως απο Αλκιβιάδου 16Β.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο στο δεκάρικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο η Ειρήνη.Προμίλφ,με μαύρα μακριά μαλλιά.σωμα με πιαισματάκια αρμονικά κατανεμημένα και βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα.Φορούσε μαύρο ολόσωμο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 ήταν στον οίκο με την δεξιά πόρτα στο αριστερό μαγαζί η Ελένη σε κανονικό πρόγραμμα.Με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κοντή,ελαφρώς γεματούλα.Στο δεξιό μαγαζί ήταν η Αλίνα γνωστή και σαν Μπιάνκα,Λαβίνια,αδύνατη,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,πρόσωπο σχετικά τραχύ σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξανδρου 28 στον οίκο με την αριστερή πόρτα κλασσικά η Πάολα,ψηλή,γεματούλα με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ενημερώνω ότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Το υπόγειο ήταν ολοσχερώς καμμένο απότι μπόρεσα να δω καθώς και ο οίκος άνοχης στα αριστερά ήταν καμμένος χωρίς να μπορέσω να καταλάβω το μέγεθος της ζημιάς.Το μαγαζί που εργαζεται η ώριμη Ελένη κλειστό επίσης δεν γνωρίζω αν έχει υποστεί και αυτό κάποια ζημιά.Εμπρησμός,απροσεξία; Αν έχει δημοσιευθεί κάτι η όποιος γνωρίζει τι ακριβώς έγινε ας ενημερώσει.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ανοιχτό ήταν το ισόγειο.Εργαζόταν κάποια Σύλβια νομίζω,κοντή,με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Φορούσε μαύρο ολόσωμο.Αδιάφορη με πρόγραμμα κανονικό.Ο όροφος κλειστός.
Στο Κολωνού 53 ήταν μιλφ με όνομα Νικόλ.Ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μακριά καστανόξανθά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 48 ήταν κλασσικά η ώριμη Άντζελα.Ψηλή,με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών.Σε κανονικό πρόγραμμα,μέσα στο δωμάτιο προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο κοπέλα,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 ανοιχτό ήταν το δεξιό μαγαζί όπου εργάζονταν η Βίκη,μιλφ,ψηλή,νταρντάνα,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,γεματούλα,με αυγουλωτά μάτια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Βίκη έχει εργαστεί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 σεβαστό χρονικό διάστημα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Αλίσια,Ρωσόφωνη μιλφ, με μακριά ξανθά μαλλιά.πρόσωπο περίεργο τραχύ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Αλίσα είχε ξεκινήσει απο Κολωνού 48.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο επέστρεψε η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλύ.Κανονικών κιλών με πιασιμάτα και ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Μαύρο ολόσωμο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Λαριγγοτσιμπουκάκι όπως το χαρακτηρίζει η ίδια.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο ήταν κοπέλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καρέ καστανομελί μαλλιά.Αδιάφορη σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο σαν κοπέλα εμφανίστηκε η τριαντάρα Αλβανίδα που έκανε την υπηρεσία.Γεματούλα.με μαλλιά καστανοκόκκινα λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο σύμφωνα με την υπηρεσία ήταν καινούρια κοπέλα απο Ρωσία σε κανονικό πρόγραμμα.Εμφανίστηκε κοπέλα,κοντή,με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Όχι κάτι σπουδαίο.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η ώριμη Κατερίνα απο Ουκρανία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους,πρόσωπο σπασμένο.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο οίκο στο αριστερό μαγαζί σε ντουέτο η Ρίτα,λεπτή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά προς το καρέ.Μαζί με την πρώην Αλεξάνδρα απο τα Φυλής 7 κοπέλα γεματούλα με βυζάρες και καστανά σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αμφότερες ανακοίνωσαν κανονικό πρόγραμμα.Στο δεξιό μαγαζί η Καρίνα γεματούλα με βυζάρες και καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Αλλαγή ρότας.
Στο Διδυμου 27 ήταν το κλασσικό δίδυμο Βαλεντίνα-Τζίνα.Η Βαλεντίνα μιλφ,λεπτή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων της και τατού πεταλούδα στην δεξιά ομοπλάτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Τζούλια,ψηλή,γεματούλα,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της περίπου η οποία κάνει και πρωκτικό επιπλέον.Πρώτη συνεύρεση στην Βαλεντίνα η οποία είναι πολύ καλή. Υπηρεσία ήταν η  συμπαθητική αν και κάπως ντροπαλή νεαρή.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο ήταν η γκράνυ Ελένη,λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά σε πρόγραμμα υπερφούλ όπως είπε η ίδια.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η μιλφ Μαρία.Κοπέλα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα την οποία και πάντα επιδεικνύει με καμάρι στο σαλόνι και μαλλιά μαύρα κατσαρά μακριά.Σε γυμνό τεελιωτικό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Διδύμου 16 σε ντουέτο η Αναστασία,κανονικών κιλών με βυζάρες και ξανθά μαλλιά καρέ με την Όλγα γεματούλα,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Το μαγαζί δεν ανακοινώνει ανοιχτά τα προγράμματα. Κανονικό ανακοινώνει αλλά η Όλγα σίγουρα κάνει ελεύθερο στοματικό και με την Αναστασία θα πρέπει να το διαπραγματευτείς.
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" έτσι είναι γνωστή στους παλιότερους.Λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά και σώμα με τατού.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο ήταν η Αλεξάνδρα.Αθίγγανη,ψηλή,με ωραία τριάρια βυζιά,κανονικών κιλών και μαλλιά μαύρα πάνω απο τους ώμους.Μελαμψό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.Πρόκειται για την Μόνικα απο τα Φυλής 84,86 και άλλα μαγαζιά.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο ήταν η Βαλεντίνα.Γνωστή κυρίως απο τα Διδύμου 18 υπόγειο όπου εργάζεται απογεύματα.Έχει εργαστεί και στα Έλλης 2,Φυλής 86,Φωκαίας 17 ισόγειο. Ρωσόφωνη,κανονικών κιλών,με μαλλιά σγουρά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο σε ντουέτο η Βιολέτα και η Κρυσταλλία γνωστή και σαν Ιωάννα.Η Βιολέτα με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και η Κρυσταλλία έχει βάψει τα μαλλιά της πλέον μαύρα και τα είχε ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος αμφότερες.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η Τζανίνα,ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών νοστιμούλα,παλιά καραβάνα με θητεία στο Μεταξουργείο και στην Φυλής στο Φυλής 67 συγκεκριμένα. Ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η Λαόυρα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο κάπως τραχύ.Ελεύθερο στοματικό και κώλος.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Σαμπρίνα αθίγγανη εκ Βουλγαρίας,κοντή με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πίσω στην μέση της φέρει μεγάλο τατού με τριαντάφυλλα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Νικόλ.Νεαρή απο Μολδαβία,κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 59 ήταν η Άννα,κοντή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Αδιάφορη.Με ελεύθερο στοματικό και κώλο.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό μαγαζί σε ντουέτο η Μαρία και η Ναταλύ.Η Μαρία η γνωστή μιλφ,ψηλή,με κοντά μαύρα μαλλιά και βυζάρες.Η Ναταλύ η σχετικώς καινούρια,ελαφρώς γεματούλα με τα μακριά μαλλιά που απο μαύρα τα έβαψε ξανθά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Άντζελα απο Αλβανία η οποία εργάζεται κλασσικά εκεί.Έχει λεπτύνει και έχει μακριά μαύρα μαλλιά.Σε πρωκτικό.Αν έκανε και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό θα ήταν σίγουρα η επιλογή μου.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Βανέσα απο Αλβανία,μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών με μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά στο ύψος των ώμων της,χαρακτηριστική μύτη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Στο Φυλής 84 στο ανακαινισμένο ισόγειο ήταν η Αντζελίνα,κοπέλα, ψηλή,λεπτή,με ξανθά μακριά πλατινέ μαλλιά.Η γνωστή όμορφη κοπέλα με το κανονικό πρόγραμμα που εργαζόταν κυρίως στο Φυλής 65 ισόγειο.
Το Φυλής 86 όροφος κλειστό.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Τίνα σε ελεύθερο στοματικό.Κοπέλα,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Σόνια,ψηλή,λεπτή,νεαρή κοπέλα,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.Εργάζεται και Φωκαίας 19.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο η καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία Ναταλύ.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,σώμα ελαφρώς ατσούμπαλο.Ξανθά μαλλιά καρέ.Βυζιά τριάρια περίπου καλής υφής.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος που σε εμένα το τελευταίο δεν το έκανε.Εντυπώσεις μέτριες.Εργάζεται απογεύματα και στο Φωκαίας 19.
Στο Φυλής 69 στον όροφο κλασσικά η Τζούλια.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο παρουσιάστηκε μία Μαρία με καλά Ελληνικά,κανονικών κιλών με έλάχιστα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα πάνω σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 109Β στο ισόγειο ήταν η μιλφ Βίκη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Κοντή,κανονικών κιλών με πιαισματάκια και μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Έχει εργαστεί και στα Διδυμου 27, Μεγάλου Αλεξάνδρου 22, Ιάσωνος 46 όροφος.
Καλό Σαββατοκύριακο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξερουμε ποτε γυρηζη η σουζη απο αγκυρας διοτι θα πω το μουνι μουνακι ; :grin:

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πάντως ρε παιδιά ή Σόνια από το φυλής 84 ανακαινισμένο που το είδα χτες ή το 65 όροφος είναι πολύ μουναρα,μπορει να είναι χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες απ ότι διαβάζω ,αλλά είναι μουναρα....αξίζει να δοκιμασω κι ας είναι φολα

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Πάντως ρε παιδιά ή Σόνια από το φυλής 84 ανακαινισμένο που το είδα χτες ή το 65 όροφος είναι πολύ μουναρα,μπορει να είναι χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες απ ότι διαβάζω ,αλλά είναι μουναρα....αξίζει να δοκιμασω κι ας είναι φολα

Την έχω σπασει στον πουτσο και το τσιμπουκι της εχει βελτιωθει αρκετα..

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ενημέρωση ΦΩΚΑΙΑΣ 9 ώρα 17:00 - 3/9/2016

ΑΝΤΖΥ

θα επισυνάψω και κριτική αλλά μέχρι να ανέβει ας την βάλω εδώ για πιο άμεση ενημέρωση..

Δυστυχώς...η Άντζυ....ξεφούσκωσε σε σχέση με .. παλιά...

Και όταν εννοώ παλιά εννοώ επί εποχή Φιλιππίδου και μαζί με Μόνικα τσατσά...

Πέρασα σήμερα (πρώτος απογευματινός πελάτης).... Μια και διάβασα πως είναι και απόγευμα και την είχα χάσει..
Μπαίνοντας (με το που άναψε το φωτάκι)...μου την παρουσιάζει η τσατσά πριν βγει...και δεν αναφέρει πρωκτικό...Ωχ λέω πάλι γκαντέμης δεν την πέτυχα...Βγαίνοντας όμως την βλέπω...έφαγα σκάλωμα γιατί την είχα αφήσει ξανθιά και έγινε καστανή...την ρωτάω για πρωκτικό και...φάγαμε πόρτα...είπε θα το κόψει για καιρό για να...ξεκουραστεί....

Άντε λέω να μπω αν και το πορνοένστικτό μου μου έλεγε να κάνω πίσω...

Μπαίνω και περιμένω...έρχεται και αν και πρώτος πελάτης με παίρνει κάποια...ψιλομασχαλίλα...φφφ....κάτι τέτοια με ξενερώνουν...3sec γλύψιμο ρώγας μου χωρίς να βγάλει εσώρουχα...και καπότα σε πεσμένο μόριο...λέω πάει το χάσαμε το παιχνίδι...της βγάζω σουτιέν της ζητάω να βγάλει και τα πέδιλα να βλέπω πατουσακια (το έκανε αλλά με δείγμα αγγαρείας μια και λέει πρέπει να τα ξαναβάλει και ίσως περιμένουν πελάτες...) τες πα...πάω κάπως να καυλώσω και γυρίζει 69 (δεν έγλειψα)....αλλά δεν έβλεπα φως...της λέω κάτσε να σηκωθώ όρθιος στο κρεββάτι να με τσιμπουκώνεις που το έκανε αδιαμαρτήρητα...και μουσπασε τον πούτσο φτιάχνοντας συνέχεια το προφυλακτικό προς τον κορμό και καλά μην βγει....ήμαρτον...

Αφού ας πούμε βρήκα κάποια στύση μου ζήτησε να μπω ιεραποστολικά αλλά της ζήτησα στα 4....

Στήθηκε, την σφυροκώπησα (και αφού βγήκε κανα 2-3 φορές να σαλιώσει το προφυλακτικό λέει μην είναι στεγνο και σπάσει) έχυσα και γεια σας....

Δυστυχώς απογοήτευση....

υ.γ. πολύ άγχος με το προφυλακτικό την είδα...και απότι διάβασα από προηγούμενος συναγωνιστές το ίδιο κάνει πια σε όλους...για να έκοψε και τον κώλο πιστεύω κάτι παίζει...ίσως της έσπασε καμιά καπότα σε γαμήσι από κώλο και έχει αγχωθεί?...και να έκοψε το κωλί? τί να πω....αλλά και τόσο άγχος στην πίπα με το προφυλακτικό?!?!?! δεν ξέρω μάγκες...κάπως περίεργα μας τα λέει το μωρό....

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μίνι ενημέρωση από πιατσα ότι τσέκαρα στη 2η βαρδια :

- Κολωνού 11 όροφος κατά τις 18.00 που περασα
 δεν είχε πάει η Ροδίκα και ήταν μια χάλια μαύρα
 οπότε έμεινα με την πουτσα αρμ.
- Κεραμεικού 15β ήταν η Βιβη αλλά το προσωπακι της
 δεν μου έκανε κλικ.
- Αχιλλέως και Μαραθώνος στο ημιυπόγειο ήταν η Τανια
 ψηλο στυλιαρι με βυζάρες αλλά θυμόμουν ότι μάλλον είχε
 κακές κριτικές και την έκανα. Με τα μαλλιά της Αφρο,
 δεν της πήγαιναν καθόλου.
- Ιασωνος 19 όροφος η Αντριαννα ένα στυλιαρι πιπινι
  με μαύρα μαλλιά πιασμενα σε κοτσιδα ομορφουλα
 από Μολδαβία, 1.70+ παιδικό βυζακι με ρογα καγκελο
 αγγουρη στο γαμησι, αλλά εγώ πέρασα καλά. Φοβάται
 σπάσιμο καποτας και τραβιεται αμέσως μόλις χυσεις,
 αλλά τη γούσταρα την πιπινα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Φυλής, Μεταξουργείο (Φωτογραφίες)[/size]

17:30

Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο),

DSC01082.jpg

Κολωνού 45 (δεξιά), η Φωτεινή «Γκμοχ», με κατάμαυρο μαλλί μαζεμένο σε κοντή αλογοουρά, άσχημο πρόσωπο μ' έντονα βαμμένα μάτια, μεγάλο, κρεμασμένο στήθος, χαμηλό ανάστημα, ευτραφής.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17,

DSC01085.jpg

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αυτη  η τζωρτζια   απο    φωκαιας    25  μεγαλη    φολα   μεχρις   στιγμης    το περιμενα πηγε ο  ξαδερφος μου  

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Συναγωνισταί Καλησπέρα,  :hi: :hi:
Ξέρουμε τί ώρες δουλεύει η  :boobies: :boobies: mature Αλιόνα από Διδύμου που δούλευε και μια περίοδο Φυλής??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :hi: :hi:

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Εχω ανάγκη τo κωλί της τύποι.. plz  :helpplea:

φιρι φιρι το πας να φας μπλοκ με τη φωτογραφια που ανεβασες. Αφου οπως βλεπω εχεις το facebook της, γιατι δεν τη ρωτας κατευθειαν; Εγω εχω καιρο να την πετυχω παντως.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η κατσαρομαλλα Αλβανεζα στο Φωκ25 οροφο λεει τιποτα στο κρεββατι; Χαμογελαστη την ειδα στο σαλονι, ισως να υπακουει τουλαχιστον.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν την εχω παρει αλλα δεν αξιζει 20ρικο εμφανισιακα! :sunglasses: Επιπεδου Μεταξουργειου ειναι! :woldman:

Μου αρεσουν οι κοντες κατσαρομαλλες. Δεν εχει αλλη η Φυλης αυτου του τυπου, εκτος απο τη Νικη στο υπογειο 61.

Το αν μπορει να σταθει στη Φυλης μια πουτανιτσα εξαρταται απο το κρεββατι που κανει. πχ Αν ειχαμε αλλη μια Χριστινα Καζακσταν σε τεχνικη/σεξουαλισμο, εστω ασχημουλα και με απλο προγραμμα, θα εκανε σιγουρη επιτυχια.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μου αρεσουν οι κοντες κατσαρομαλλες. Δεν εχει αλλη η Φυλης αυτου του τυπου, εκτος απο τη Νικη στο υπογειο 61.

Το αν μπορει να σταθει στη Φυλης μια πουτανιτσα εξαρταται απο το κρεββατι που κανει. πχ Αν ειχαμε αλλη μια Χριστινα Καζακσταν σε τεχνικη/σεξουαλισμο, εστω ασχημουλα και με απλο προγραμμα, θα εκανε σιγουρη επιτυχια.
Πολυ πιθανο να την δουμε στο Μεταξι! :sunglasses: Ο καιρος θα δειξει.Η Νικη δεν αξιζει.Την εχω παρει και εχω γραψει κριτικη :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θυμηθηκα το Κατερινακι το κοντουλικο. :'(

Ωραια γαμουσαμε μεχρι πριν λιγα χρονια, Χριστινα, Αννα, Κατερινακι. Εγω περνουσα καλα και με την Αννα απο Φ74 που δεν την ηξεραν πολλοι. Πανε τα στανταρακια.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Δικιο εχεις, εμενα θα μου μεινει το ακαποτο τσιμπουκι απο τη μιρελα το μπισκοτακι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom