Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (31 μέλη και 193 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
Πριν λιγο στην αρχη της απογευματινης βαρδιας:

Ιασωνος 11 πάνω: δύο κοπελες Ροντίκα και Ντιάνα.

Ιασωνος 11 ισογειο: μια νεαρή με ωραίο σώμα και περίεργη μυτη στα 15

Ιασωνος 11 υπόγειο: Αντζελα που σαλονάρει γυμνόστηθη.

Ιασωνος 15 αριστερα: Τζωρτζια λεπτή με λιγο θέμα στα δόντια (τιμήθηκε με ένα δυνατό γαμησι για την αρχη του μηνα).
κολωνου..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Το μεσημέρι ήταν η ναταλι και η λανα,ξανθιές με παρόμοιο σωματοτυπο,δηλαδή κορμι θηλυκό με τις καμπύλες στα σωστά σημεία
.........

......... Ή γνώση είναι μία άξία άφ έαυτής  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
θελω στυλ λιζας  και αντζυς και σαρα  και υπαρχει και το  μωρακι 

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, επειδή θα κατέβω σύντομα, στο μεταξουργείο πλέον είναι πιο καλά πλέον για να κυκλοφορήσεις; Και παλιά ήταν,πριν 2 χρόνια είχα πάει, απλά ρωτάω μήπως έχει καθαρίσει κάπως το μέρος από τοξικομανείς κτλ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.898
Πόντοι
10.686
Θα σε στενοχωρήσω,αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση,κι επιπρόσθετα έχουν εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο στην Κολωνού πολλοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες,όπως το αντιλαμβάνεται κανείς... Καλόν είναι τις μεταμεσονύκτιες ώρες να μην κυκλοφορείς ξέμπαρκος,κι αν έχεις αυτοκίνητο ή μοτό καλύτερα να μην τα σταθμεύεις σε απομονωμένα σημεία.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Επί διήμερον και νυχθημερόν προσπαθώ για την Έλενα στο Φυλής 54 άνω και στο Χωματιανού 11Α αλλά φευ! Είναι μονίμως κλειστά. Στο Διδύμου 7Α η ρωσίδα Βικτώρια, ψηλή, καλό σώμα αλλά αδιάφορο πρόσωπο. Μαυροτσούκαλη δε...

Εγώ ήμουν τυχερός και την βρήκα και στα 2 πριν μέρες... (19/8 Χωματιανού-απόγευμα και 28/8 Φυλής-πρωί)....Ίσως ναχει περίοδο και κάνει...break...

Την Άτζυ από Φωκαίας (με τσάτσο τον Άρη συνήθως) ψάχνω αλλά...δεν...
Είμαι άτυχος...

Απόγευμα με βολεύει αλλά....δεν την έχω πετύχει

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Θα σε στενοχωρήσω,αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια βελτίωση,κι επιπρόσθετα έχουν εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο στην Κολωνού πολλοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες,όπως το αντιλαμβάνεται κανείς... Καλόν είναι τις μεταμεσονύκτιες ώρες να μην κυκλοφορείς ξέμπαρκος,κι αν έχεις αυτοκίνητο ή μοτό καλύτερα να μην τα σταθμεύεις σε απομονωμένα σημεία.

Πρωινές ώρες θα κινηθώ εκεί,άρα υποθέτω πως θα είμαι μια χαρά τότε!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Η λουιζα απο κολονου 11 υπογειο αυτες της μερες θα ειναι νυχτα?αν δει κανεις ας πει τυποι μου την εχω τεραστια αναγκη επισης ας πει καποιος αν κανει ακομα ελευθερο στοματικο!!!αν κανει ακομα θα ειναι πολυ πιο καλτ!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Για τους ενδιαφερόμενους,επιστροφή της Αλιόνας σήμερα το απόγευμα στο Διδύμου 18 ισόγειο.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μινι στοχευμενη τσαρκα δευτερη απογευματινη.

φωκαιας 25 οροφος: Βανεσσα καστανη σγουρομαλλα, μετριο προσωπο, κοντη με κανονικο σωμα. Καινουργια κοπελα ανακοινωσε η τσατσα.
φυλης 66α: Αννα Ιλονα η ξανθια κουκλα, στο δωματιο. Για οσους ψαχνουν τη Ρενατα δε γυρισε ακομα, τουλαχιστον στο συγκεκριμενο οικο.
φυλης 84α ισογειο: Σονια το μελαχρινο αλογο με την κορμαρα. Αλλο μουνι απο δω.
φυλης 65α οροφος: Ντιανα ο μουναρομουναρος, και ο στοχος της καταδρομικης μου μετα απο εναμιση σχεδον μηνα. Φωτια να πεσει να με καψει, να πω εγω κακα λογια για τη Ντιανα, αλλα μετρια πραγματα στον αγωνα σημερα. Τι κι αν γεμισε τις μπαταριες της απο τις διακοπες οπως μου ειπε η ιδια, εμενα μου φανηκε κουρασμενη και το ολο σκηνικο μυριζε ψιλοξεπετα. Δυο τρια πεταχτα φιλια του κωλου(που ειναι τα γλειψιματα στο λαιμο και τα παθιασμενα φιλια στο προσωπο  :-) και ενα τυπικο γαμησι. Ασε που μυριζε και λιγο το λουλουδι της, λαστιχιλα απο τις καποτες ή ιχθυιλα, δεν μπορεσα να καταλαβω  :dunno:. Μαλλον τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε πως αν η πουτανα σε θεωρει δεδομενο πεφτει και η αποδοση της μαζι σου. Επισης σημερα διαπιστωσα οτι δεν τελειωνω μονο εγω γρηγορα μαζι της αλλα και οι αλλοι συναγωνιστες, μιας και τα δυο προηγουμενα δωματια πριν απο μενα τα καθαρισε σαν αυγο μεσα σε τεσσερα λεπτα το καθενα. Εμενα σε εξι. Μαλλον μας κανει μαγικα με την ομορφια της και λαβες ζιου ζιτσου με τον μουνι της για να τελειωνουμε γρηγορα  :grin:.
.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια...

Στο Φυλής 71 ισόγειο,είναι το ωραίο πλην όμως ψιλοφολίστικο διδυμάκι:
Η Χρύσα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμάκι και η Μαίρη η μελαχροινή πολύ ωραία κοπέλα.Όχι και τόσο αδύνατη αυτή αλλά ζουμερή όσο πρέπει.
Με απλό πρόγραμμα.

Το Φυλής 71 όροφος είναι κλειστό.

Στο Φυλής 69 ισόγειο,είναι η Στέλλα η ξανθιά αδύνατη αλλοιθωρίζουσα μιλφ-με γυαλάκια για τους φετιχιστές.
Είδε κι απόειδε στην άγονη Λιοσίων και είπε να (ξανα)αναζητήσει την τύχη της στη Φυλής.
Με πρωκτικό στο μενού της.

Το Φυλής 69 όροφος είναι κλειστό.

Στο Φυλής 67,είναι το γνωστό μελαχροινό δίδυμο:Μαρία η πιτσιρίκα με το συμπαθητικό πρόσωπο και με κανονικό σώμα (με μικρό και ψιλοπεσμένο στήθος) και Λάουρα η γνωστή βυζαρού-σαν να μαράθηκαν οι μπάλλες της.Με πρωκτικό  πρώτη,με 69 η δεύτερη.

Στο Φυλής 65 ισόγειο,είναι η Έλενα η ψηλή καστανή νταρντάνα.
Με δήθεν αθώο-παιχνιδιάρικο σαλονάρισμα για να ανακοινώσει τα ελεύθερα στοματικά της-τελειωτικά στα ποπουδάκια της κλπ περίεργα.

Στο Φυλής 65 όροφος,κάποιος είχε κλείσει για μία ώρα την Ντιάνα!Ωριαία αναζωογόνηση κυττάρων!

Απέναντι,στο Φυλής 84 ισόγειο,είναι η Σόνια με το βαρκαρίσιο σαλονάρισμα και τα "ιντερκούλερ,επισκευή υδραυλικών και σπασμένων μπεκ" που προσφέρει η κοπέλα κατά τον κυρ Βασίλη.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Στο Φυλής 84 όροφος,είναι η Ειρήνη.
Ξανθιά κοντή γεματούλα με θηλυκό πρόσωπο και με πιασίματα ιδίως στον κώλο τον οποίο και δίνει.

Στο Φυλής 86 ισόγειο,είναι η ξανθιά Τίνα που με αυτό το χρώμα στα μαλλιά έχει γίνει σαν ψιλοξεπλυμένη.Δεν έχει άσχημο σωματάκι για όσους δεν τους αρέσουν τα εντελώς στεγνά - και με καλό,ζουμερό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα-στήθος.

Το Φυλής 86 όροφος είναι κλειστό.

Στο Φυλής 61,είναι κλασσικά η ξανθιά ψηλή Τζούλια η ωραία με το αδυνατισμένο (σε σχέση με το παρελθόν) κορμί και η Νίκη η κοντή μελαχροινή σγουρομάλλα,μαζεμένη και αυτή σωματικά.
Με απλό η πρώτη και με πρωκτικό η δεύτερη.

Στο Φυλής 59,είναι η ξανθιά κοντή μετριοπούλα Άννα,με το ζουμερό σώμα με πρωκτικό στο μενού της.
Μαζί της η Τζούλια η οποία δεν είναι κακή:
Κοντή,μανιτζέβελη,προστυχόφατσα,ωραίο σωματάκι,προκλητικό κωλαράκι.
Με ελεύθερο στοματικό η κυρία.

Στο Φυλής 66δ,είναι (όπως και τις προηγούμενες ημέρες) η Άννα-Ιλόνα με το μοντελέ κορμί.Με 69 - και σχεδόν ένα τέταρτο στο δωμάτιο παρακαλώ!

Στο Φυλής 56,είναι η μικρή Έλενα.
Σήμερα,σε αυτό το μαγαζί που την πρόσεξα καλύτερα,δεν μού έκανε ιδιαίτερη εντύπωση:
Ένα ψιλομέτριο κοριτσίστικο  προσωπάκι,με κανονικό σώμα και με υπερσυμπιεσμένο στήθος μέσα σε μικρότερο (απ'το κανονικό) σουτιέν.

Στο Φυλής 54 ισόγειο,είναι η Βαλέρια.
Αδυνατισμένη,ψιλοελκυστική αλλά κάτι το ξινό έχει στη φάτσα της που τη χαλάει.

Στον όροφο του 54,είναι η Χριστίνα η μελαχροινή πολύ όμορφη πιτσιρίκα με την κορμάρα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στη Φωκαίας...

Στο Φωκαίας 9 δεξιά,είναι η Ειρήνη.Μελαχροινή,όμορφα σκιστά μάτια,ωραίο πρόσωπο,καλό κορμί-αρχίζει και ξαναπαίρνει στον κώλο.Με πρωκτικό.

Στο Φωκαίας 9 αριστερά,είναι η Άντζυ η γνωστή κοντή αδύνατη πιτσιρίκα με το χαρακτηριστικό τραχύ πρόσωπο.Απόψε ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα παρακαλώ!

Στο υπόγεια Φωκαίας 7,δεξιά είναι η ξανθιά (πλέον) Έμυ.Αδύνατη,με περίεργη φάτσα και δήθεν προκλητικό σινάμενο κουνάμενο σαλονάρισμα.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα.

Ευθεία,η κοντή καστανή χοντρούλα πιτσιρίκα Άντζελα,γλυκοπρόσωπη και με πλουσιότατα όλα τα ελέη της,χέρια να έχει κάποιος για να πιάνει!
Με ελεύθερο στοματικό.

Τα Φωκαίας 17 είναι κλειστά.

Στο Φωκαίας 19,είναι η Ναταλί . Ξανθιά,σχετικά ψηλή κοπέλα,δεν είναι κακή στο πρόσωπο και με κορμί γεμάτο-ιδίως απ'τη μέση και κάτω.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Στο Φωκαίας 25 όροφος,είναι η Βανέσα.
Μελαχροινή αδύνατη σγουρομάλλα μιλφ,με άγριο πρόσωπο δηλωτικό της καταγωγής της την οποία μάλιστα (προς τιμή της) ανακοινώνει στο σαλόνι.Με ελεύθερο στοματικό και 69.

Στο Φωκαίας 25 ισόγειο,είναι η Τζώρτζια.
Ξανθιά κοπέλα,σχετικά αδύνατη,με όμορφο πρόσωπο.

Στο Φωκαίας 27 υπόγειο,είναι κλασσικά η Χριστίνα η ξανθιά αδύνατη "Ελληνοουκράνεζα" όπως συστήνεται από τότε που δουλεύει εδώ,σε αυτό τον οίκο.

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο,είναι η Μαρία.
Ξανθιά κοντή πιτσιρίκα,συμπαθητικούλα,με λίγα πιασίματα-πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά από τότε που πρωτοδούλεψε και ήταν σαν σκιάχτρο.
Μαζί της η Γκάμπυ η ακεντράριστη.
Και για τις δυο ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Στο Φωκαίας 24,ήταν η Κατερίνα η ξανθιά μετριοπρόσωπη γεματούλα.Όχι κάτι το ιδιαίτερο - τα πάντα εκτός κώλου και αυτή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom