Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (27 μέλη και 295 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
συναγωνιστες και συντροφοι μια χριστινα στο φυλης 71 που στο σαλονι χορευει και κανει μαλακιες λεει τιποτα;δισταζω να μπω γιατι συνηθως ειναι μουφες οσες κανουν τετια κολπα,η αποψη σας;

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Συνάδελφοι στο 109 ισόγειο τα πρωινά παίζει εδώ και καιρό μελαχροινο (οχι το μαυριδερό) ψηλό με φανταστική παρουσία. Το χει πάρει κανείς??

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
συναγωνιστες και συντροφοι μια χριστινα στο φυλης 71 που στο σαλονι χορευει και κανει μαλακιες λεει τιποτα;δισταζω να μπω γιατι συνηθως ειναι μουφες οσες κανουν τετια κολπα,η αποψη σας;
...εχουν γραφτει τοσα πολλά για την εν λόγο τανα που θα σε κραξουνε και μονο για την ερωτηση

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ενημερωση extra small
Φυλης 134 υπογειο καινουργια κοπελα Στεφανια αδυνατη ωραιο κορμι νεα στο επαγγελμα,αυτο με εκανε να μην μπω!
134ισογειο Τανια τιμηθηκε για ακομη μια φορα πολυ καλη και παλι

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
...εχουν γραφτει τοσα πολλά για την εν λόγο τανα που θα σε κραξουνε και μονο για την ερωτηση
ουπςςςςςςςςςςς σοβαρα;σορρυ ρε παιδια θα μου διεφυγε με τον χαμο που γινετε!!!!στην αναζητηση που εβαλα ελεγε 69 και 71 πανω χριστινα κατω χριστινα!!!και τα μπερδεψα!!!κανενα link να διαβασω;thankssssss

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

[size=30pt] Κρα - κρα - κρα.... [/size]

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χριστίνα από το Καζακστάν είναι καλή στο προτείνω και βρίσκεται στο 69 πάνω το πρωί και απόγευμα .

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

:knuppel: :knuppel: :knuppel:

[youtube=425,350]E_msdk11V_I[/youtube]

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
λοιπον καλησπερα λογω τεχνικου προβληματος αναφερω ημερησια καθιερομενη ενημερωση κυριακης πρωι

περγαμου 27 μελαχποινη μετρια συμπαθητικη
ρεμουνδου 21 η γνωστη ντενιζα βλεπε κριτικη παντως απο οτι ειπε θα ειναι εκει ολη την εβδομαδα πρωι και βραδυ
ρεμουνδου 20 μελαχρινοαδιαφορο που ζητουσε 25 γιουρια
αγ.πετρου η ελενη
φ134 υπογειο καστανοξανθο συμπαθητικο αλλααχαρο στοπερπατημα
φ134 πανω μελαχροινο μετρια που ελεγε σιγασιγα μεσα ομως η τσατσα την κραζω γιατι για αλλη μια φορα αρχιζε να φωναζει γιατι δεν μπαινω και μαλιστα με ειδε και την προηγουμενη μερα εκει.τι να πω
φ109κατω ενα ξανθο με πολυ καβλωτικο προσωπο και μικροκαμωμενο
φ 92 η τινα η κοντουλα
φ71κατω με τσατσα την ευα μια ξανθια ηοποια περασε εν ριπη οφθαλμου
φ71πανω ν μπαρμπαρα η τσατσα και εδω αρχιζε να κραζει γιατι δεν περναμε μεσα
φ65 κατω μια ξανθια κατω του μετριου
φ69κατω ενα ωραιο μωρακι μελαχροινο που εκανε ισπανικο και 69
φ69 πανω η χριστινα με κοκκινο μαλλακι αλλα χωρς διαθεση
φ67 μετριο μελαχροινο
φ 80κατερινα στο ονομα κοντο μελαχροινο με ωραιο βυζακι
φ59κατω μια νταρντανα ξανθια δεν μπορω να θυμηθω ονομα ολο το ξεχναω
φωκ 17 κατω η αλινα
φωκ 17πανω ηαντζυ με αλλαγη χρωματος μαλλιοων μαυρα το επεζε νεα με 69 μεσα
στο λαβυρινθο μια μαυρουλα που ελεγε οτι ειναι καλη οχι γρηγορα μεσα και οτι δεν κανει μαλακιες με πελατες
απεναντι στο 25 στο υπογειο αλλη μαυρουλα που χουφτωνε
φ66δ η γωστη κατερινουλα που ειναι εκει καθε κυριακη πρωι
φ 40 μια χαριτωμενη μλαχροινουλα
διδυμου8 κατω η λιζα μιλφ ξανθια αδυνατη.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μήπως λές για τη Χριστίνα στο Φυλής 69Α?Για ρίξε και μια ματιά www.bourdela.com/content/view/1051/225/]εδώ[/url].

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα εριξες μαυρη πετρα στα στριπτηζαδικα και αχολεισαι μονο με τα των οικων αγαπητε ?

Εχω παρα πολυ καιρο να ποσταρεις εκει...

καλά κάνει φίλτατε.Μακάρι να ακολουθούσαν όλοι το παράδειγμά του.Τό μόνο πού θα γίνει είναι να βγείς κερδισμένος και σε χρήμα και σε πολλά άλλα.Φιλικά  ο ακάποτος συναγωνιστής!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τελικα εριξες μαυρη πετρα στα στριπτηζαδικα και αχολεισαι μονο με τα των οικων αγαπητε ?

Εχω παρα πολυ καιρο να ποσταρεις εκει...
Θα ποστάρω και στα στρίπ φίλτατε  ;) Τα στρίπ είναι ο μισός τρόπος ζωής μας  :rockon: (ο άλλος μισός είναι τα ρδέλα  :grin:)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
λοιπον καλησπερα λογω τεχνικου προβληματος αναφερω ημερησια καθιερομενη ενημερωση κυριακης πρωι
...
φ 92 η τινα η κοντουλα
...
φ69 πανω η χριστινα με κοκκινο μαλλακι αλλα χωρς διαθεση
...
διδυμου8 κατω η λιζα μιλφ ξανθια αδυνατη.

ΑΨΟΓΟΣ Ο Λοστρόμος λέμε !!!
Εγώ απλά υπογράμμισα δύο 'καλά μωρά'.

Υ.Γ. Το Λιζάκι με την κορμάρα το έψαχνα γιατί ταιριάζουμε στο 'ΣΕΧ' :-)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λοστρόμε εύγε! Και επί της ευκαιρίας, ωραίο άβαταρ :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
σημερα μεσημερι
φυλης 65 πανω η ρωξαννη,το κατσαρομαλικο πιπινι με τα λευκα εσωρουχα
φ 65 κατω,επισης ρωξαννη,μελαγχροινο κοντοπουτανο που εχω δει και στο πανω μερικες φορες
φ 67 η μαρια απο βουλγαρια,καταθεση,ενα μελαγχροινο ομορφο κοριτσι απο βουλγαρια,εχω γραψει θετικη κριτικη πριν λιγο καιρο
οταν την ειχα δει στο 134α,εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος,πολυ καλο κοριτσι
φ 71 πανω η μπαρμπαρα,πολυ σεξι και εγγυηση μεσα
φ 71 κατω στην υπηρεσια ηταν η ευα η οποια μιλησε για μια καταπληκτικη σλοβανα με σωμα μοντελου και φανταστικη μεσα,τελικα ηταν η νελλη
που εχει δουλεψει μαζι με την περιφημη μιλενα στο 71 το πανω και κατοπιν στο 59 οπου ειχε δημιουργηθει και συγχυση στους συναγωνιστες
αν ηταν αυτη η μιλενα..
η νελλη ειναι πραγματι μια αρκετα γλυκια και εντυπωσιακη ψιλη κοπελα και συνηθως πολυ φιλοτιμη μεσα
φ 84α η τζουλι,η κοπελα με τη γαμψη μυτη και τον ωραιο πισινο,αρκετα αλλαγμενη με μακρια καστανοξανθα κατσαρα μαλια
φ 84β η ροζα,καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι ισως εχει παρει καποια κιλα,δεν ειναι αληθεια,η κοπελα εξακολουθει να εχει πολυ ωραιο
και σεξι να προσθεσω σωμα τ οποιο θα μπορουσες να πεις και λεπτο,οχι αδυνατο
φ 86 η σονια ενα ξανθο κοντοπουτανο με κοτσιδακια ,την εχω ξαναδει σε αυτη τη πλευρρα των σπιτιων,ηρθε κοντα μου φερνοντας τα στηθη της στο προσωπο μου,με τροπο που μ ερεθισε αρκετα,κοινως το εικοσαρικο
παρα τριχα δεν βγηκε καθως  καταθεση δεν ειχε γινει πριν αλλα μετα στη μαρια στο 67
φ 86 β η μαρια,μια καστανοξανθη κοπελα που ειναι καθημερινα εκει,την εχω δει πολυ παλαιοτερα στη διδυμου 8 κατω,αλλα δεν με ειχε ευχαριστησει τοτε η αποδοση της την μια φορα που την πηρα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
φ 84β η ροζα,καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι ισως εχει παρει καποια κιλα,δεν ειναι αληθεια,η κοπελα εξακολουθει να εχει πολυ ωραιο και σεξι να προσθεσω σωμα τ οποιο θα μπορουσες να πεις και λεπτο,οχι αδυνατο

Εμένα μου είχε φανεί την τελευταία φορά κάπως ίσως να έκανα λάθος - την έχω τιμήσει 4-5 φορές άλλωστε, θεωρώ πολύ καλό το κορμί της και συμφωνώ ισδιαίτερα σεξουαλικό.

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
σημερα μεσημερι
φ 65 κατω,επισης ρωξαννη,μελαγχροινο κοντοπουτανο που εχω δει και στο πανω μερικες φορες
φ 67 η μαρια απο βουλγαρια,καταθεση,ενα μελαγχροινο ομορφο κοριτσι απο βουλγαρια,εχω γραψει θετικη κριτικη πριν λιγο καιρο
φ 71 κατω στην υπηρεσια ηταν η ευα η οποια μιλησε για μια καταπληκτικη σλοβανα με σωμα μοντελου και φανταστικη μεσα,τελικα ηταν η νελλη
που εχει δουλεψει μαζι με την περιφημη μιλενα στο 71 το πανω και κατοπιν στο 59 οπου ειχε δημιουργηθει και συγχυση στους συναγωνιστες
αν ηταν αυτη η μιλενα..
η νελλη ειναι πραγματι μια αρκετα γλυκια και εντυπωσιακη ψιλη κοπελα και συνηθως πολυ φιλοτιμη μεσα
φ 84α η τζουλι,η κοπελα με τη γαμψη μυτη και τον ωραιο πισινο,αρκετα αλλαγμενη με μακρια καστανοξανθα κατσαρα μαλια
φ 84β η ροζα,καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι ισως εχει παρει καποια κιλα,δεν ειναι αληθεια,η κοπελα εξακολουθει να εχει πολυ ωραιο
φ 86 η σονια ενα ξανθο κοντοπουτανο με κοτσιδακια ,την εχω ξαναδει σε αυτη τη πλευρρα των σπιτιων,ηρθε κοντα μου φερνοντας τα στηθη της στο προσωπο μου,με τροπο που μ ερεθισε αρκετα,κοινως το εικοσαρικο
παρα τριχα δεν βγηκε καθως  καταθεση δεν ειχε γινει πριν αλλα μετα στη μαρια στο 67
φ 86 β η μαρια,μια καστανοξανθη κοπελα που ειναι καθημερινα εκει,την εχω δει πολυ παλαιοτερα στη διδυμου 8 κατω,αλλα δεν με ειχε ευχαριστησει τοτε η αποδοση της την μια φορα που την πηρα

Φιλτατε μια πληροφορια, η Τζουλι στη Φ 84α, τι ωρες ειναι???

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
σημερα μεσημερι
αν ηταν αυτη η μιλενα..
Αψογη ενημερωση οπως παντα :thumbsup:
Σκεψου στο φιλετο της Φυλης που ειναι αυτα τα 9-10 σπιτια να ερχοντουσαν 5-6 κοπελες καινουργια φουρνια επιπεδου Μιλενας,Ελλης στο κρεβατι και συμπεριφορα σαν την Τανια π.χ, τι θα γινοταν κατω κι ας ανεβαινε και λιγο η τιμη.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom