Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (9 μέλη και 192 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
+Βεργας 3.jpg

+Βεργας 3 (2).jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76 :kneel: :kneel:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eνημέρωση απο την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
Ξεκίνημα απο Κωλοκυνθούς 38 όπου στο δεξιό μαγαζί ήταν η Μπόνα με πρωκτικό.Ωριμή απο Αλβανία,κοντή,κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά.Στο μαγαζί ευθεία μπροστά ήταν η Μιρέλα,αθίγγανη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στο μαγαζί με την είσοδο στα αριστερά είχε την Τζώρτζια η Γεωργία,παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Κολωνου 27 υπόγειο.Δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ.Στο σαλόνι εμφανίστηκε πιο σουλουπωμένη,πιο λεπτή και με τακούνια.Εμφανισιακά είναι λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και πρόσωπο τραχύ.Ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε.Αποφάσισα να την δοκιμάσω.Έχει χάσει την παλαιά αίγλη της απο άποψη προσφερομένων υπηρεσιών.Πλέον είναι ψυχρή επαγγελματίας.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η σχετικά καινούρια Ρωσόφωνη μιλφ Τάνια,σώμα με λίγα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και βυζιά τριάρια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Μαρία η "φυλακόβια".Αθίγγανη,κοντή,με μελαμψό δέρμα,σώμα γυμνασμένο,κανονικών κιλών.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Όλα τα Ιάσωνος 46 ήταν κλειστά.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Ρωσώφωνη μιλφ Μαρία,ψηλή,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πρόκειται για παλιά κοπέλα η οποία και επανέκαμψε στα μπουρδελάκια σχετικά πρόσφατα.Κανονικό πρόγραμμα.Η Μαρία έχει εργαστεί στα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, Ιάσωνος 30 στον όροφο,Κολωνού 15 και άλλα μαγαζιά.
Στο Κολωνού 48 η μιλφ Ντάνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλίσια,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,χάνει αρκετά στο πρόσωπο, μαζί με μία καινούρια προμιλφ την Κατερίνα κοντή,ελαφρώς γεματούτσικη,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,φιλάκια,αγκαλιές και για τις δύο κοπέλες.
Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο ήταν η Μόνικα από το Ιάσωνος 20 όροφος.Κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο ήταν η Ειρήνη η γνωστή αθίγγανη μιλφ απο το Ιάσωνος 44.Κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά προς το καρέ, σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο,προμιλφ,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και πρόσωπο κάπως περίεργο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Τέλος στο Βέργας 3 στο αριστερό ισόγειο πήγα να τσεκάρω την καινούρια άφιξη.Το όνομα της είναι Λέλα,είναι νεαρή,λεπτή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα σε μεγάλη αλογοουρά.Νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.Πρόσφερε μόνο ελεύθερο στοματικό.Λεπτομέρειες στην κριτική.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλά μπάνια σε όσους πάνε παραθαλλάσια για διακοπές η γουηκεντ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Τέλος στο Βέργας 3 στο αριστερό ισόγειο πήγα να τσεκάρω την καινούρια άφιξη.Το όνομα της είναι Λέλα,είναι νεαρή,λεπτή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα σε μεγάλη αλογοουρά.Νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.Πρόσφερε μόνο ελεύθερο στοματικό.Λεπτομέρειες στην κριτική.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και καλά μπάνια σε όσους πάνε παραθαλλάσια για διακοπές η γουηκεντ.
περιμένω την κριτική , αυτή Η Λειλα είναι αρκετά λεπτή και δεν την επέλεξα
καλό σαββατοκύριακο και σε σένα

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ενημερωση από τη τρεχουσα βαρδυα(τριτη) από Φυλης και Φωκαιας :

Πιπινου 65(μαναβικο) : Η Τζουλια.

Στη Φυλης :

136 οροφος  : Η Αλινα, μελαχρινη με μαυρα ισια μαλλια με καλα πιασιματα.
134 ισογειο : Η Αννα, αλαβανιδα, παλια μεταξουργιωτισσα. Αδιαφορη.
109 ισογειο : Η Λολιτα, μια κοκκινομαλλα σκελετωμενη μιλφ.
109 οροφος  : Η Τζουλια, ξανθια αλβανιδα, για τα μπαζα.
71  ισογειο : Η Μαιρη, σχιστοματα με ωραιες καμπύλες, και με πρωτοτυπια, ένα μπουστακι που φοραγε, με τ' ονομα της.
71  οροφος  : Η Ειρηνη, μια γλυκεια κοντουλα κοπελα.
69  ισογειο : Η ξανθια Στελλα.
69  οροφος  : Η αλβανιδα ξανθια Τζουλιαννα.
67  ------- : Η Αντινα.
65  ισογειο : Η Ελενα η νταρντανομπασκετμπολιστρια.
65  οροφος  : Η Γιασμιν....κριμα τ' ονομα....χαλια μαυρα...
84β οροφος  : Η Κατερινα, η υπέρμαχος της μεγαλης αλβανιας. Μαυρο....
61  υπογειο : Η ξανθια συμπαθητικη Τζουλια, μ' ένα μπαζακι, τη Νικη.
59  ισογειο : Η Χριστινα, μια μελαχρινη νταρντανα, και η Αννα(για κλωτσιες).
66α ------- : Το ψυχακι, η Αννα-Ιλονα.
56  ------- : Η Βαλερια.
54  ισογειο : Η Ορορα, που δε φαινεται από το πολύ σολαριουμ.

Στη Φιλιππίδου :

11 ισογειο : Η Λιζα.
11 οροφος  : Η καραΦΟΛΑΡΑ Τζανινα.

Στη Φωκαιας :

7  υπογειο(δεξι): Η ΦΟΛΑ Εμυ.
9  αριστερο     : Η Αντζυ, και η βυζαρου Λαουρα, που εχει χασει αρκετα κιλα.
9  δεξι          : Η βουλγαρα Ειρηνη, με τα γυαλακια της. Σα μαθητρια ηταν...
17 ισογειο       : Η Εμμανουελα, ένα τσουπωτο μελανουρι.
17 οροφος       : Η Κορινα, μελαχρινη με ωραιο προσωπο, σωμα, στηθος. Η πιο ωραια της βολτας μου.
19  -----------  : Η Τζουλια, η "ρωσογερμανιδα" και καλα....Επισης αρκετα καλη.
25 οροφος       : Η Λουιζα.
25 ισογειο       : Η Ανκα.
27 υπογειο      : Η Χριστινα, η παραμυθοουκρανεζα......
27 β              : Η Αλεξια.
27 οροφος       : Η Χριστινα(όχι η βουλγαρα), και η Γκαμπυ, οι δυο πρωην Μεταξουργιωτισσες.
24 λαβιρυνθος   : Η Αγαπη.

Καλο ξημέρωμα σε ολους.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
...............

καταρχην συγχαρητηρια για την ενημερωση ! κατα δευτερον απο οτι αντιλαμβανομαι τιποτα το αξιολογο δεν υπηρχε στα τσαρδια που κινηθηκες !

Ενημερωση από τη τρεχουσα βαρδυα(τριτη) από Φυλης και Φωκαιας :

Καλο ξημέρωμα σε ολους.

η μετριοτης της μετριοτης κατα κυριο λογο! δυστυχως !

στεναχωριεμαι με το πως εχει πεσει το επιπεδο ... γενικοτερα ...

βεβαιως συνεχιζουν να υπαρχουν καλες επιλογες ... αλλα θελει ψαξιμο ... (ακομη και στις ηδη υπαρχουσες) μιας και καποιες εχουν βελτιωθει , οπως επισης και καποιες εχουν χειροτερεψει ....

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=30pt]Επίσης να μην περιμένετε την παραμικρή ενημέρωση για μπουρδέλα στο εξής από μένα.[/size]

Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Δεληγιώργη 39: Άλλη μια υπέροχη 10-λεπτη ερωτική σχέση με την αγαπημένη μου Ιωάννα.

Πάνω στην πράξη είχαμε τον παρακάτω διάλογο:

- Είσαι πολύ καλή γυναίκα εσύ.
- Εγώ;;; Καριόλα είμαι!
- Δεν είσαι καριόλα. Πουτάνα είσαι. Είστε οι πιο καλές γυναίκες.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο κωλάντερο του Άσα Κωλάντερου. Τις μαγκιές σου γαμιόλη αλλού.
[size=11pt]Τσίμπα μια βόμβα στο κωλαντεράκι σου Πικεράκο!  :blowup:[/size]

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Δεληγιώργη 39: Άλλη μια υπέροχη 10-λεπτη ερωτική σχέση με την αγαπημένη μου Ιωάννα.

Πάνω στην πράξη είχαμε τον παρακάτω διάλογο:

- Είσαι πολύ καλή γυναίκα εσύ.
- Εγώ;;; Καριόλα είμαι!
- Δεν είσαι καριόλα. Πουτάνα είσαι. Είστε οι πιο καλές γυναίκες.

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο κωλάντερο του Άσα Κωλάντερου. Τις μαγκιές σου γαμιόλη αλλού.
Μια φορά στο τόσο μπαίνω κι εγώ,έτσι για το χαβαλέ να... κάψω ένα δεκάρικο.Από τη μια διαμαρτύρεται άμεσα ή έμμεσα για τις αραιές επισκέψεις,από την άλλη δεν κάνει το κάτι παραπάνω από τις τυπικές υπηρεσίες για να σε κρατήσει...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλίσια,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,χάνει αρκετά στο πρόσωπο, μαζί με μία καινούρια προμιλφ την Κατερίνα κοντή,ελαφρώς γεματούτσικη,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,φιλάκια,αγκαλιές και για τις δύο κοπέλες.
Η Κατερίνα που είδες δεν είναι εντελώς καινούργια,την είχα δει τους προηγούμενους μήνες στο Κολωνού 53.
Να συμπληρώσω ότι χθες το πρωί έιδα στο Κολωνού 23 το ανάκτορο μια καινούργια κατά την υπηρεσία με τον μπερέ μελαχροινή τσιγγανοειδή με μεγάλη μύτη,σφιχτό νεανικό κορμί,ανακοινώθηκε ''69''.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μίρα από Μαραθώνος 59 χθες στην τρίτη βάρδια. Απίστευτο τσοντογαμήσι.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Την πήρα ιεαραποστολικά όπου άνοιξε τα ατελείωτα πόδια της σε ένα σπαγκάτο που και οι πιο έμπειρες χορεύτριες θα ζηλεύανε. Βέβαια με τα γλειψίματα που μου έκανε στις μπάλες και πιο κάτω, σιχάθηκα να τη φιλάω στο στόμα, παρόλο που με άφηνε.

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
915
Πόντοι
1.061
Αν πάει κάποιος σήμερα απο Φυλής ας ενημερώσει αν δουλεύει η Τζούλια-Τζουλιάννα η Αλβανίδα στο Φ69.
Ευχαριστώ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μικρη ενημερωση απο φωκαιας    ξεκιναμε φωκαιας 27 υπογειο η γνωστη  καμελια    27 ισογειο  η ανδριαννα και η αλεξανδρα  οροφος 27 μαρια και η λαουρα η ξανθια  και φωκαιας 24 η ολγα  και φωκαιας 19 κριστυ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μίρα από Μαραθώνος 59 χθες στην τρίτη βάρδια. Απίστευτο τσοντογαμήσι.  :knockinb: :knockinb: :knockinb: Την πήρα ιεαραποστολικά όπου άνοιξε τα ατελείωτα πόδια της σε ένα σπαγκάτο που και οι πιο έμπειρες χορεύτριες θα ζηλεύανε. Βέβαια με τα γλειψίματα που μου έκανε στις μπάλες και πιο κάτω, σιχάθηκα να τη φιλάω στο στόμα, παρόλο που με άφηνε.
Δεν έχεις ανακαλύψει και συνειδητοποιήσει ακόμα την αξία της φυσικής και δυναμικής ανοσοποίησης...  ;)

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11

Οροφο ή ισογειο;;;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Άγκυρας 12Α ήταν η Μαρία και μια κοπέλα που δεν είχα ξαναδεί, νομίζω Ναταλί την είπε.

Νεαρή, γεματούλα, με κοιλίτσα, γλυκό ωραίο πρόσωπο Ρωσικών χαρακτηριστικών.
Μικρό βυζάκι αλλά με πολύ ωραία ρώγα, λεπτή και μακριά, που θέλεις να την έχεις στο στόμα σου ή να την τσιμπάς.

Στα του κρεβατιού την έβαλα στα 4, αλλά κουνιόνταν πολύ και με αποσυντόνιζε, οπότε έβαλα όλο μου το βάρος με το χέρι μου στην πλάτη της και την ακινητοποίησα, όσο κουνιόμουν από πίσω.

Εκείνη την στιγμή μου θύμισε λίγο τσόντα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom