You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Βεργας 6 το απογευμα ηταν η γνωστη Ριτα. Διπλα στο υπογειο η Χριστινα η λεπτη γυφτορουμανα απο Φωκαιας. Στο 3 αριστερα καινουριο φρουτο 0% λιπαρα ξανθο αθωο. Δεξια δυο χοντρες. Πανω η Μαργκω με υφος "ποινην εκτιω, αγγαρεια κανω".
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δύο τσούρκες γαμεύθησαν σήμερα στην απογευματινή βάρδια:
Βίκυ από Πιπίνου 118: Είχα ακούσει τα καλύτερα, οπότε ήμουν περίεργος να δω ιδίοις όμμασι τι ψάρια πιάνει. Σε γενικές γραμμές η πραγματικότητα είναι αντάξια της φήμης. Καλή, ρομαντική, χαριτωμένη, αλλά φουλ τσακωμένη με την επικοινωνία. Ελληνικά ξέρει μόνο τα βασικά, αγγλικά ίσα που συνεννοείσαι και πέταγε κάτι ρώσικα. Στο γλωσσικό θέμα αλλά και το social time χρήζει βελτίωσης.
Φυλής 54: Μια πετίτ κοπελίτσα που το όνομά της δε συγκράτησα, εκεί που δούλευε παλιά η Ορόρα. Δε την έχω ξαναδεί αλλά κατά τα λεγόμενα της τσατσάς είναι παλιά και επέστρεψε μετά από ένα διάστημα απουσίας. Αφού παίξαμε λίγο μαξιλαροπόλεμο ( ), τη γάμησα άγρια μετά από κάμποσο ρεκτιφιέ που της άρεσε. Είχαμε και μια φιλοσοφική συζήτηση στο τέλος για το ξύρισμα της κάτω περιοχής.
Βίκυ από Πιπίνου 118: Είχα ακούσει τα καλύτερα, οπότε ήμουν περίεργος να δω ιδίοις όμμασι τι ψάρια πιάνει. Σε γενικές γραμμές η πραγματικότητα είναι αντάξια της φήμης. Καλή, ρομαντική, χαριτωμένη, αλλά φουλ τσακωμένη με την επικοινωνία. Ελληνικά ξέρει μόνο τα βασικά, αγγλικά ίσα που συνεννοείσαι και πέταγε κάτι ρώσικα. Στο γλωσσικό θέμα αλλά και το social time χρήζει βελτίωσης.
Φυλής 54: Μια πετίτ κοπελίτσα που το όνομά της δε συγκράτησα, εκεί που δούλευε παλιά η Ορόρα. Δε την έχω ξαναδεί αλλά κατά τα λεγόμενα της τσατσάς είναι παλιά και επέστρεψε μετά από ένα διάστημα απουσίας. Αφού παίξαμε λίγο μαξιλαροπόλεμο ( ), τη γάμησα άγρια μετά από κάμποσο ρεκτιφιέ που της άρεσε. Είχαμε και μια φιλοσοφική συζήτηση στο τέλος για το ξύρισμα της κάτω περιοχής.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Χριστινα ρωσιδουλα
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Χριστινα ρωσιδουλαΦυλής 54:[/b] Μια πετίτ κοπελίτσα που το όνομά της δε συγκράτησα, εκεί που δούλευε παλιά η Ορόρα. Δε την έχω ξαναδεί αλλά κατά τα λεγόμενα της τσατσάς είναι παλιά και επέστρεψε μετά από ένα διάστημα απουσίας. Αφού παίξαμε λίγο μαξιλαροπόλεμο ( ), τη γάμησα άγρια μετά από κάμποσο ρεκτιφιέ που της άρεσε. Είχαμε και μια φιλοσοφική συζήτηση στο τέλος για το ξύρισμα της κάτω περιοχής.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Είναι λίγο φολιτσα..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Γενικά έχουμε μια τάση να λέμε φόλες όλες αυτές που κάνουν (υπερ)απλά προγράμματα. Η πραγματική φόλα είναι η κακόκεφη που έχει ένα ύφος λες και κάνει βαριά αγγαρεία και που δεν αφήνει να την αγγίξεις πουθενά. Αερόπιπα μετά από πέρασμα καπότας σε πεσμένο καβλί και μόνο μουνί μέσα σε 5 κιλά κρέμα.Είναι λίγο φολιτσα..
καλησπερα σημερα το πρωι περιπου στις 10.30 στο μπου του Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ηταν μια ψηλη χοντρουλα με κοντο αγορε ξανθο μαλλι..ξερεις κανεις πως την λενε ή καποια αλλη πληροφορια?
Καιτη. Καλη, αλλα οταν ειναι μονη στη βαρδια, ξεπετα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
........Γενικά έχουμε μια τάση να λέμε φόλες όλες αυτές που κάνουν (υπερ)απλά προγράμματα. Η πραγματική φόλα είναι η κακόκεφη που έχει ένα ύφος λες και κάνει βαριά αγγαρεία και που δεν αφήνει να την αγγίξεις πουθενά. Αερόπιπα μετά από πέρασμα καπότας σε πεσμένο καβλί και μόνο μουνί μέσα σε 5 κιλά κρέμα.
......... ἔσσεται ἦμαρ !!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Πρωινή ζεστή τσάρκα στις 11:30 σε μερικά τυχαία
Φωκαίας
19 μελαχρινό σκουρόχρωμο πιπίνι με στητό στηθάκι 2αρι απλό με 69
17 κάτω ο κ. Αρης ανήγγειλε το πρόγραμμα της Εσμεράλντας καρφωμένος στον καβάλο μου
9 ισόγειο η Σύλβια ψηλή ήρθε ολόγυμνη κρύβοντας όμως από σεμνότητα το μικρό της στήθος
27 υπόγειο η Νικολλέτα σε φουλ και κώλο
27 ισόγειο η Αντριάννα νταρντάνα με στήθη 3αρια 69 και κώλο όχι cim όμως, μαζί με την Αλεξάνδρα πετίτ γλυκό κορίτσι με ακα και cim. Επιθετικές και πιεστικές παρτούζα στα 30€
27 όροφος ξανθιά καλίγραμμη σε φουλ και κώλο
24 η Σάρα το μελαχρινό λεπτό μωρό κλασσικά κάθησε πάνω μου και η Έλενα ξανθιά με ακάλυπτο το μικρό της στήθος και δυσανάλογα μεγάλη περιφέρεια - άνισος ανταγωνισμός
Φυλής
84 ισόγειο η Ντίνα με ακα και 69 καλό κορμί 2αρι στήθος και ωραία ρόγα
71 ισόγειο παρουσιάστηκε μόνη της γονατιστή μπροστά μου ενώ καθόμουν αυτοεκθειάστηκε, οδήγησε τα χέρια μου στα στήθη της τα οποία και χούφτωσα ευχαρίστως, αποκάλυψε το ένα το οποίο ξαναχούφτωσα πάλι ευχαρίστως, ζητούσε γλωσόφιλα τα οποία απέφυγα και σηκώθηκα να φύγω οπότε μου ρίχνει μία ξυλιά στην πλάτη λέγοντας ότι θα μου "έδινε και μπουνιά, να πιάνω ξέρω όχι να περνάω" ... έτσι
Φωκαίας
19 μελαχρινό σκουρόχρωμο πιπίνι με στητό στηθάκι 2αρι απλό με 69
17 κάτω ο κ. Αρης ανήγγειλε το πρόγραμμα της Εσμεράλντας καρφωμένος στον καβάλο μου
9 ισόγειο η Σύλβια ψηλή ήρθε ολόγυμνη κρύβοντας όμως από σεμνότητα το μικρό της στήθος
27 υπόγειο η Νικολλέτα σε φουλ και κώλο
27 ισόγειο η Αντριάννα νταρντάνα με στήθη 3αρια 69 και κώλο όχι cim όμως, μαζί με την Αλεξάνδρα πετίτ γλυκό κορίτσι με ακα και cim. Επιθετικές και πιεστικές παρτούζα στα 30€
27 όροφος ξανθιά καλίγραμμη σε φουλ και κώλο
24 η Σάρα το μελαχρινό λεπτό μωρό κλασσικά κάθησε πάνω μου και η Έλενα ξανθιά με ακάλυπτο το μικρό της στήθος και δυσανάλογα μεγάλη περιφέρεια - άνισος ανταγωνισμός
Φυλής
84 ισόγειο η Ντίνα με ακα και 69 καλό κορμί 2αρι στήθος και ωραία ρόγα
71 ισόγειο παρουσιάστηκε μόνη της γονατιστή μπροστά μου ενώ καθόμουν αυτοεκθειάστηκε, οδήγησε τα χέρια μου στα στήθη της τα οποία και χούφτωσα ευχαρίστως, αποκάλυψε το ένα το οποίο ξαναχούφτωσα πάλι ευχαρίστως, ζητούσε γλωσόφιλα τα οποία απέφυγα και σηκώθηκα να φύγω οπότε μου ρίχνει μία ξυλιά στην πλάτη λέγοντας ότι θα μου "έδινε και μπουνιά, να πιάνω ξέρω όχι να περνάω" ... έτσι
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Ε, τι περιμένεις από έναν άνδρα και μια γυναίκα......
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
στη χθεσινη τριτη βαρδια εριξα 2 καταθεσεις στη μιλφ βικτωρια απο κολωνου 30 με καλες εντυπωσεις και μια καταθεση στη ειρηνη απο φωκαιας 7 -9 ?δεν ειμαι σιγουρος και αυτη με καλες αντυπωσεις.ωραιο τσιμπουκι?ε πολυ φτυσιμο και φοβερο στησιμο με τη κωλοτρυπιδα στο πιατο!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε εχω να παω μερες στο επανω φιλιππιδου δεν ξερω με σιγουρια για την ηλεκτρα
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Δεληγιώργη 39: Άλλη μια υπέροχη 10-λεπτη ερωτική σχέση με την αγαπημένη μου Ιωάννα.
Πάνω στην πράξη είχαμε τον παρακάτω διάλογο:
- Είσαι πολύ καλή γυναίκα εσύ.
- Εγώ;;; Καριόλα είμαι!
- Δεν είσαι καριόλα. Πουτάνα είσαι. Είστε οι πιο καλές γυναίκες.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο κωλάντερο του Άσα Κωλάντερου. Τις μαγκιές σου γαμιόλη αλλού.
- Δεληγιώργη 39: Άλλη μια υπέροχη 10-λεπτη ερωτική σχέση με την αγαπημένη μου Ιωάννα.
Πάνω στην πράξη είχαμε τον παρακάτω διάλογο:
- Είσαι πολύ καλή γυναίκα εσύ.
- Εγώ;;; Καριόλα είμαι!
- Δεν είσαι καριόλα. Πουτάνα είσαι. Είστε οι πιο καλές γυναίκες.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο κωλάντερο του Άσα Κωλάντερου. Τις μαγκιές σου γαμιόλη αλλού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
γυρισα πριν απο λιγο απο τσαρκα σε διαφορετικα σπιτακια σημερα ξεκινησα απο αχιλεως 48 η γνωστη ιλονα μετα πηγα βεργας 6 και ειδα την χριστινα γνωστη κοπελα μου φανηκε μετα πηγα φυλης 71 η γνωστη αλινα μετα πηγα φυλης 86 β ηταν η τινα το 86 κλειστο 84 β μια ροζα κλειστο το 84 α μετα πηγα στο 65 β φυλης η γνωστη ελενα 65 α η ντιαννα και τελος 54 β η αουρορα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
Στη συνέχεια πριν από λίγο μετά από βόλτα στη Λιοσίων και περίξ δοκίμασα στο Βεργας 3 δεξιά την Νταιανα καστανή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 4αρια συν βυζι, απλό πρόγραμμα όπου με πέντε ευρώ μετατράπηκε σε ισπανική τελειωτικη δηλώνει Ιταλίδα.... 24 ετών, μαζί και η Εύα που προσφερθηκε να έρθει στο δωμάτιο να μου μεταφράζει αλλά την πήρε πελάτης, θα ακολουθήσει κριτική καθώς και μπόνους φωτός των βυζιων της αχυστα και χυμενα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις