mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Η πιάτσα στο μετάξι, είναι σήμερα γεμάτη μουσουλμάνους, επειδή χθες έληξε το γαμω- ραμαζάνιΠαντου ειναι το κυριως κοινο οι εγχρωμοι.
Η πιάτσα στο μετάξι, είναι σήμερα γεμάτη μουσουλμάνους, επειδή χθες έληξε το γαμω- ραμαζάνιΠαντου ειναι το κυριως κοινο οι εγχρωμοι.
Εχω προσωπικη εμπειρια μαζι της, και μπορω να εχω αποψη. Η συγκεκριμενη για μενα είναι ΦΟΛΑ.[size=11pt]Ωραία ενημέρωση μύστη!
Αλήθεια, σε τάισε εσένα προσωπικά φόλα ή έτσι έχεις ακούσει στην πιάτσα?[/size]
- Ιάσωνος 37 κάτω: Μίκι. Πανέμορφο πλάσμα που λατρεύω.
Η πιάτσα στο μετάξι, είναι σήμερα γεμάτη μουσουλμάνους, επειδή χθες έληξε το γαμω- ραμαζάνι
[size=11pt]Σεβαστή η άποψη...Εχω προσωπικη εμπειρια μαζι της, και μπορω να εχω αποψη. Η συγκεκριμενη για μενα είναι ΦΟΛΑ.
[size=11pt]Σεβαστή η άποψη...
Τελικά, για να περάσει κάποιος καλά με τη συγκεκριμένη, πρέπει να είναι νέος και να βλέπεται... [/size]
Έχεις παράδειγμα γνωστού σου που να πέρασε καλά με την Όλγα; Ακόμα και ο Παράκμας λέει ότι φόλεψε.[size=11pt]Σεβαστή η άποψη...
Εγώ έχω θετικότατη εμπειρία με το Ολγάκι, παρόλο που δεν ενδίδει πια στον Ρομαντισμό...
Τελικά, για να περάσει κάποιος καλά με τη συγκεκριμένη, πρέπει να είναι νέος και να βλέπεται... [/size]
[size=12pt]ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ:Έχεις παράδειγμα γνωστού σου που να πέρασε καλά με την Όλγα; Ακόμα και ο Παράκμας λέει ότι φόλεψε.
θα ακολουθήσει κριτική καθώς και μπόνους φωτός των βυζιων της αχυστα και χυμενα...
Όχιπαιδια σημερα λεω να παω το βραδι απο φυλης, ψαχνω ωραια στιτα βυζια καλη φατσουλα κ χυσιμο στο στομα.. εχετε να προτεινετε τιποτα?
.........
.......... Επίσκεψη πρίν λίγο ...... Αγκύρας 1.......
.... Ίέρεια Μαριάννννννα....... δεν ξερω άν παραβιάζω έσωτερικο κανονισμό γραπτό ή και άγραφο...άκουσιως..πάντως μέχρι σήμερα έπιμένω , άμετανόητος.....
Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πεθάνεις αύτός είναι πάνω στο σέξ , όπως έγραφε ό καταραμένος γραφιάς του έρωτα, Ζορζ Μπατάιγ .............
Άκρως ερωτικη και αισθησιακή η μαριαννα
Ελπίζω να παραμένει ακόμη έτσι αν και πιστεύω οτι ίσως να είναι και καλύτερη ακόμη
Πραγματικη ιερεια,θυμίζει την μαντάμ Μπατερφλαι
..........
.........
.......... Επίσκεψη πρίν λίγο ...... Αγκύρας 1.......
.... Ίέρεια Μαριάννννννα....... δεν ξερω άν παραβιάζω έσωτερικο κανονισμό γραπτό ή και άγραφο...άκουσιως..πάντως μέχρι σήμερα έπιμένω , άμετανόητος.....
Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πεθάνεις αύτός είναι πάνω στο σέξ , όπως έγραφε ό καταραμένος γραφιάς του έρωτα, Ζορζ Μπατάιγ .............