Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα ! Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό ?
προχτες δουλευε στη 3η στο πάνωρε μαγκες παλι δευτερη βαρδια πηγα στο βεργας 3 και δεν ητανε η μαργκω , τι διαολο σταματησε ?
μια μαρινα δουλευει συνεχεια .
Διδυμου 20,χαμος και αλαλαγμος λιγα λεπτα μετα τις 5 το απογευμα.
Τα εικοσαρικα βγαινουν με τη μία απο τις τσεπες (κυριως) ηλικιωμενων,τα δωματια ειναι φουλαρισμενα,αρκετοι πληρωνουν για δευτερη φορα (καποιος μπροστα μου εδωσε τριτο παραβολο!)
"Η Τζινα ειναι,την ξερετε;" ρωταει η ευγενικη αλλα πανικοβλητη υπηρεσια.
Η Τζινα λοιπον...Καστανη σακαφιορα μιλφ με αδυνατο κορμι,φατσα...μαπα αλλά...
Προσφερει υπηρεσιες ολοσωμου βιολογικου καθαρισμου (τυπου Αλιονας και Πωλινας) γλειφοντας και καταπινοντας τα παντα-ακομη και τα πομολα απ'τις πορτες μού φανηκαν περιεργα γυαλιστερα.
[size=11pt]Χτες το απόγευμα που πέρασα, για να πορθήσω τον κώλο της Τζούλιας, συνάντησα τη Στέλλα. Μου είπαν ότι η Τζούλια θα γαμιέται στην 3η βάρδια.Η Τζουλια απο Φυλης 69 τι ωρες δουλευει;
Ακριβώς, είναι η ίδια κοπέλα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Μιχ99 έχει παράρτημα στα ρδέλα και αλλάζει κάποιες κοπέλες... Αν δεν έχει δουλειά στο μασάζ και το λέει η καρδιά σου καλή είναι και η Φυλής...Συνάδελφοι επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, η Μαρίνα στο Φυλής 109 είναι η ρωσσοκορεάτισσα από το Μιχαλακοπούλου 99;
Δευτερη βαρδια απογευματινη, να δω και ΄γω τα μπουρναζοτεμαχια.
φυλης 54β: Χριστινα η μελαχρινη τσαχπινα, με πολυ ωραιο βαψιμο σημερα , νομιζα οτι ηταν αλλη κοπελα μεχρι να τη γνωρισω.
φυλης 65α οροφος: Τζουλια η γερμανιδα, σταθερη αξια μεσα στο δωματιο, τιμηθηκε.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα απο τον αστερισμο της Ανδρομεδας, με τον κυρ Βασιλη σε μεγαλα κεφια και να ανακοινωνει οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο. Εγω με φτερα στα ποδια να φευγω μακρια, γιατι ηξερα οτι αμα την εβλεπα θα περναγα ξανα και ηθελα αλλα αυτη τη φορα. Πρεπει να ξεφυγω απο τα μαγικα της διχτυα, νιωθω οτι εχω παθει, οτι και ο γασπαρης με την αννυ.
Φυλής 67 Λαουρα η μελαχρινη με τις κρεμαστες βυζαρες.
φυλης 71α: Μαιρη μελαχρινη με μεγαλο κωλο και πιασιματα. Καπως αδυνατισμενη μου φανηκε.
φωκαιας 9 αριστερα: Αντζυ η καστανη,ξανθια πιπινα. Καλη μου φαινετε αυτη, πως δεν την εχω τιμησει ποτε .
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα και με πρωκτικο παντα στο προγραμμα.
φωκαιας 17α ισογειο: ΜΙα μελαχρινη σκουροδερμη, μετρια φατσα.
φωκαιας 19: Σονια η μελαχρινη κορμαρα, δωματιο.
φωκαιας 25α οροφος: Λουιζα το μελαχρινο, μετριο εμφανισιακα πιπινι. Νομιζω η τσατσα την προσφωνησε με αλλο ονομα σημερα.
διδυμου 7α: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα με τα πιασιματα.
διδυμου 7β Κοπελα μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, αλλα με ωραιο σωματακι και κωλαρακι ποιημα. Στα υποψιν.
διδυμου 8α οροφος: Μια μελαχρινη, σγουρομαλλα μπαμπατσικη νομιζω Νατασσα.
διδυμου 20: Μια χοντρη καστανη, νομιζω Ιωαννα(πολλα νομισματα μαζευτηκαν , συγνωμη).
διδυμου 22:Ειρηνη ξανθια και Μπιανκα καστανη, τα μπουρναζομουνετα. Αντε παλι τα ιδια, ρε σεις χαλαρωστε λιγο. Οσο υποκειμενικη και να ειναι η ομορφια, η Μονικα Μπελουτσι πως να το κανουμε δηλαδη, ειναι ομορφη για ολους. Ποσο ωραιες ειναι αυτες :S? Με την Ειρηνη καπως πιο ομορφη.
προχτες δουλευε στη 3η στο πάνω
Η σονια φωκαιας 19 ειναι μια ψηλη μελαχρινή με τατουαζ στο χερι? Ειναι η ίδια που ηταν φυλής 84β στον οροφο? Αν ναι ξερουμε τι ωρες βρισκεται εκει?
Παιχτη μαλλον δεν πρεπει να ειναι αυτη που λες. Η Σονια δουλευει κυριως στα φωκαιας 19 και φυλης 65 ισογειο και οροφος, και μια φορα την ειχα πετυχει και στο φυλης 86 οροφος. Εσυ λογικα θα αναφερεσαι στην Κατερινα, που δουλευε και στο φυλης 59 οροφος.
Γι αυτο είναι αυτα τα κορίτσια,για να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και να ενδιδουμε μέχρι τέλους σε όλους τους πειρασμούςφυλης 65α οροφος: Τζουλια η γερμανιδα, σταθερη αξια μεσα στο δωματιο, τιμηθηκε.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα απο τον αστερισμο της Ανδρομεδας, με τον κυρ Βασιλη σε μεγαλα κεφια και να ανακοινωνει οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο. Εγω με φτερα στα ποδια να φευγω μακρια, γιατι ηξερα οτι αμα την εβλεπα θα περναγα ξανα και ηθελα αλλα αυτη τη φορα. Πρεπει να ξεφυγω απο τα μαγικα της διχτυα, νιωθω οτι εχω παθει, οτι και ο γασπαρης με την αννυ.