Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (16 μέλη και 219 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα ! Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό ?  :grin:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
η μαιρη στο διδυμου 22 μετα απο τι ωρα δουλευει???απογευματινο αναφερεται αλλα εχω σκασει στις 17:45 και ειδα τα μπουρναζογκομενακια

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε μαγκες παλι δευτερη βαρδια πηγα στο βεργας 3 και δεν ητανε η μαργκω , τι διαολο σταματησε ?
μια μαρινα δουλευει συνεχεια .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Διδυμου 20,χαμος και αλαλαγμος λιγα λεπτα μετα τις 5 το απογευμα.
Τα εικοσαρικα βγαινουν με τη μία απο τις τσεπες (κυριως) ηλικιωμενων,τα δωματια ειναι φουλαρισμενα,αρκετοι πληρωνουν για δευτερη φορα (καποιος μπροστα μου εδωσε τριτο παραβολο!)

"Η Τζινα ειναι,την ξερετε;" ρωταει η ευγενικη αλλα πανικοβλητη υπηρεσια.
Η Τζινα λοιπον...Καστανη σακαφιορα μιλφ με αδυνατο κορμι,φατσα...μαπα αλλά...
Προσφερει υπηρεσιες ολοσωμου βιολογικου καθαρισμου (τυπου Αλιονας και Πωλινας) γλειφοντας και καταπινοντας τα παντα-ακομη και τα πομολα απ'τις πορτες μού φανηκαν περιεργα γυαλιστερα.

Αρεσει στους ηλικιωμενους γεροντας το rimming? :think: Μηπως τους ανακουφιζει τις αιμορροειδες;

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Η Τζουλια απο Φυλης 69 τι ωρες δουλευει; :)
[size=11pt]Χτες το απόγευμα που πέρασα, για να πορθήσω τον κώλο της Τζούλιας, συνάντησα τη Στέλλα. Μου είπαν ότι η Τζούλια θα γαμιέται στην 3η βάρδια. :zfuck:

Η Στέλλα είναι ξανθιά με ωραίο καθημερινό πρόσωπο, όμορφα κατανεμημένο βάρος και με περιποιημένα άκρα.  :lheel:

Με πρωκτικό και ακα στοματικό κρεμπιέ στο μενού.  :pipa1:[/size]

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
πριν λιγο
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25-δεξιά. Πήγαινα για την Βίκυ. Η τσατσά μου ειπε πως θα είναι από τις 12 και μετά. Εκεί ήταν  μία χοντρή κοντή μελαχροινη με μεγάλα βυζιά , Αννα την έλεγαν και η Μαρια , αδύνατη με μικρά βυζιά εκφυλοφατσα
Κωλονού 47 το κατω- μια χοντ΄ρη ξανθιά με μεγάλα βυζιά, άσχημη. Ζάνα την έλεγαν. Την ρώτησα εάν κάνει αυταρχικό και μου είπε όχι.
Κωλονου 27Β-η ΦΩτεινή, αδύνατη κοντούλα με μικρά βυζιά, καστανη,  Ρωσιδα milf που δεν μιλάει ελληνικά και η Αλίσια μια ασχημη με μακρυ μαλλί αλλά καλό σώμα για αυταρχικο. Εκαναν ελεύθερο τσιμπούκι τελειωτικο. Ρώτησα την τσατσά για αυταρχικό. Πηγε με΄σα να τις ρωτήσει. Τελεικά έκαναν και οι δύο. Πέρασα με την Φωτεινή.
Κωλονου 23-Νατάσα, ξανθιά με μεγάλο κώλο και χοντρα ποδια.
Κωλονου15 δεξιά-Αννα, αδύνατη, κοντό μαλλί, μικρά βυζιά.
Κωλονου15αριστερά-Τζούλι, ξανθιά, ψηλη, καλό σώμα για αυταρχικο.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Η Πωλινα στο Καλυμνου 48 τι ωρεσ δουλευει το πρωι?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Συνάδελφοι επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, η Μαρίνα στο Φυλής 109 είναι η ρωσσοκορεάτισσα από το Μιχαλακοπούλου 99;
Ακριβώς, είναι η ίδια κοπέλα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Μιχ99 έχει παράρτημα στα ρδέλα και αλλάζει κάποιες κοπέλες... Αν δεν έχει δουλειά στο μασάζ και το λέει η καρδιά σου καλή είναι και η Φυλής...

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Δευτερη βαρδια απογευματινη, να δω και ΄γω τα μπουρναζοτεμαχια.

φυλης 54β: Χριστινα η μελαχρινη τσαχπινα, με πολυ ωραιο βαψιμο σημερα  :erection:, νομιζα οτι ηταν αλλη κοπελα μεχρι να τη γνωρισω.
φυλης 65α οροφος: Τζουλια η γερμανιδα, σταθερη αξια μεσα στο δωματιο, τιμηθηκε.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα απο τον αστερισμο της Ανδρομεδας, με τον κυρ Βασιλη σε μεγαλα κεφια και να ανακοινωνει οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο. Εγω με φτερα στα ποδια να φευγω μακρια, γιατι ηξερα οτι αμα την εβλεπα θα περναγα ξανα και ηθελα αλλα αυτη τη φορα. Πρεπει να ξεφυγω απο τα μαγικα της διχτυα, νιωθω οτι εχω παθει, οτι και ο γασπαρης με την αννυ.
Φυλής 67 Λαουρα η μελαχρινη με τις κρεμαστες βυζαρες.
φυλης 71α: Μαιρη μελαχρινη με μεγαλο κωλο και πιασιματα. Καπως αδυνατισμενη μου φανηκε.
φωκαιας 9 αριστερα: Αντζυ η καστανη,ξανθια πιπινα. Καλη μου φαινετε αυτη, πως δεν την εχω τιμησει ποτε  :think:.
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα και με πρωκτικο παντα στο προγραμμα.
φωκαιας 17α ισογειο: ΜΙα μελαχρινη σκουροδερμη, μετρια φατσα.
φωκαιας 19: Σονια η μελαχρινη κορμαρα, δωματιο.
φωκαιας 25α οροφος: Λουιζα το μελαχρινο, μετριο εμφανισιακα πιπινι. Νομιζω η τσατσα την προσφωνησε με αλλο ονομα σημερα.
διδυμου 7α: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα με τα πιασιματα.
διδυμου 7β Κοπελα μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, αλλα με ωραιο σωματακι και κωλαρακι ποιημα. Στα υποψιν.
διδυμου 8α οροφος: Μια μελαχρινη, σγουρομαλλα μπαμπατσικη νομιζω Νατασσα.
διδυμου 20: Μια χοντρη καστανη, νομιζω Ιωαννα(πολλα νομισματα μαζευτηκαν  :grin:, συγνωμη).
διδυμου 22:Ειρηνη ξανθια και Μπιανκα καστανη, τα μπουρναζομουνετα. Αντε παλι τα ιδια, ρε σεις χαλαρωστε λιγο. Οσο υποκειμενικη και να ειναι η ομορφια, η Μονικα Μπελουτσι πως να το κανουμε δηλαδη, ειναι ομορφη για ολους. Ποσο ωραιες ειναι αυτες  :S? Με την Ειρηνη καπως πιο ομορφη.

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Δευτερη βαρδια απογευματινη, να δω και ΄γω τα μπουρναζοτεμαχια.

φυλης 54β: Χριστινα η μελαχρινη τσαχπινα, με πολυ ωραιο βαψιμο σημερα  :erection:, νομιζα οτι ηταν αλλη κοπελα μεχρι να τη γνωρισω.
φυλης 65β ισογειο: Ντιανα απο τον αστερισμο της Ανδρομεδας, με τον κυρ Βασιλη σε μεγαλα κεφια και να ανακοινωνει οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο. Εγω με φτερα στα ποδια να φευγω μακρια, γιατι ηξερα οτι αμα την εβλεπα θα περναγα ξανα και ηθελα αλλα αυτη τη φορα. Πρεπει να ξεφυγω απο τα μαγικα της διχτυα, νιωθω οτι εχω παθει, οτι και ο γασπαρης με την αννυ.
Φυλής 67 Λαουρα η μελαχρινη με τις κρεμαστες βυζαρες.
φυλης 71α: Μαιρη μελαχρινη με μεγαλο κωλο και πιασιματα. Καπως αδυνατισμενη μου φανηκε.
φωκαιας 9 αριστερα: Αντζυ η καστανη,ξανθια πιπινα. Καλη μου φαινετε αυτη, πως δεν την εχω τιμησει ποτε  :think:.
φωκαιας 9: Ειρηνη η ομορφη μελαχρινη βουλγαρα και με πρωκτικο παντα στο προγραμμα.
φωκαιας 17α ισογειο: ΜΙα μελαχρινη σκουροδερμη, μετρια φατσα.
φωκαιας 19: Σονια η μελαχρινη κορμαρα, δωματιο.
φωκαιας 25α οροφος: Λουιζα το μελαχρινο, μετριο εμφανισιακα πιπινι. Νομιζω η τσατσα την προσφωνησε με αλλο ονομα σημερα.
διδυμου 7α: Ναταλι η ξανθια ρωσιδα με τα πιασιματα.
διδυμου 7β Κοπελα μελαχρινη με συμπαθητικη φατσουλα, αλλα με ωραιο σωματακι και κωλαρακι ποιημα. Στα υποψιν.
διδυμου 8α οροφος: Μια μελαχρινη, σγουρομαλλα μπαμπατσικη νομιζω Νατασσα.
διδυμου 20: Μια χοντρη καστανη, νομιζω Ιωαννα(πολλα νομισματα μαζευτηκαν  :grin:, συγνωμη).
διδυμου 22:Ειρηνη ξανθια και Μπιανκα καστανη, τα μπουρναζομουνετα. Αντε παλι τα ιδια, ρε σεις χαλαρωστε λιγο. Οσο υποκειμενικη και να ειναι η ομορφια, η Μονικα Μπελουτσι πως να το κανουμε δηλαδη, ειναι ομορφη για ολους. Ποσο ωραιες ειναι αυτες  :S? Με την Ειρηνη καπως πιο ομορφη.

Η σονια φωκαιας 19 ειναι μια ψηλη μελαχρινή με τατουαζ στο χερι? Ειναι η ίδια που ηταν φυλής 84β στον οροφο? Αν ναι ξερουμε τι ωρες βρισκεται εκει?

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Η σονια φωκαιας 19 ειναι μια ψηλη μελαχρινή με τατουαζ στο χερι? Ειναι η ίδια που ηταν φυλής 84β στον οροφο? Αν ναι ξερουμε τι ωρες βρισκεται εκει?

Παιχτη μαλλον δεν πρεπει να ειναι αυτη που λες. Η Σονια δουλευει κυριως στα  φωκαιας 19 και φυλης 65 ισογειο και οροφος, και μια φορα την ειχα πετυχει και στο φυλης 86 οροφος. Εσυ λογικα θα αναφερεσαι στην Κατερινα, που δουλευε και στο φυλης 59 οροφος.

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Παιχτη μαλλον δεν πρεπει να ειναι αυτη που λες. Η Σονια δουλευει κυριως στα  φωκαιας 19 και φυλης 65 ισογειο και οροφος, και μια φορα την ειχα πετυχει και στο φυλης 86 οροφος. Εσυ λογικα θα αναφερεσαι στην Κατερινα, που δουλευε και στο φυλης 59 οροφος.

Τη θυμαμαι την κατερινα με τα πολλα τατου! Στο 84 κι αυτη. Ειχα παει ενα βραδυ και περιμενα να τη βρω αλλα ηταν η Σονια. Η κατερινα απ οτι μου ειχε πει τοτε η Σονια έφυγε για Νορβηγια.. Δε ξέρω κατα ποσο στεκει αλλα απο τοτε εχω να την πετύχω. Αν κάποιος εχει πληροφορίες με ενδιαφέρει!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
κατι καλο 3η βαρδια μεταξι? :helpplea:

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
Πριν λίγο.....
Ιάσωνος1- εκεί ήταν η Μαρίνα , μια αδύνατη ρωσίδα με μικρά βυζιά και άσχημο πρόσωπο. Την προηγούμενη φορά που είχα περάσει από εκεί μου είχε πει πως έκανε αυταρχικό. Πέρασα χωρίς να ρωτήσω. Καλό ξεκώλιασμα στα 10 ευρώ!!
Κωλονού27Β-είδα την Λύδια, μια με κοντό μαλλί, χοντρή με μεγάλα βυζιά και την Αλίσια , ξανθιά , άσχημη , με μικρά βυζιά , κορμάκι καλό ,που είχα δει και χθες το απόγευμα . Πέρασα με Αλίσια που από χθες ήξερα πως έκανε αυταρχικό στο δεκάρικο. Πάρα πολύ καλή στο στράπον!! Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή!!
Κωλονού15-Η Καίτη, κοντό ξανθό μαλλί, μεγάλα βυζιά, χοντρή.
Κωλονού48-Η Βαλέρια, με μαλλί ξανθό, μεγάλα βυζιά, αδύνατη και  η Αντζελα, με κοντό μαλλί πιο χοντρή.
Κωλονού47 κάτω-μία μελαχροινή χοντρή με μεγάλα βυζιά.
Κωλονού47 πάνω-Η Κατερίνα , με ξανθό μαλλί, μικρά βυζιά, ωραίο σώμα, αλλά όταν ρώτησα την τσα2 , που ήταν δίπλα της , εάν έκανε αυταρχικό και εκείνη την ρώτησε στη γλώσσα της , η Κατερίνα αφού αρνήθηκε , μετά κα΄θώς μιλούσαν μεταξύ τους και μάλλον η τσα2 της εξηγούσε τι ήταν το αυταρχικό εκείνη σταυροκοπίθηκε!!.
Ιάσωνος36-μια χοντρή ξανθιά , η Αλεξάνδρα. Εκανε απλό πρόγραμμα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γι αυτο είναι αυτα τα κορίτσια,για να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και να ενδιδουμε μέχρι τέλους σε όλους τους πειρασμούς
Δεν χρειάζεται να ξεφύγεις αλλα να εξαντλήσεις λοιπόν όλα τ αποθέματα επιθυμίας και πόθου για την κοπέλα δίχως φόβο και δίχως άγχος
Σωστά επομένως κινείται και ο Γασπαρης
Εξαιρετική επιλογή και η Τζούλια,έχεις πολυ καλό γουστο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom