Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (27 μέλη και 303 επισκέπτες)

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπερα ξερει κανεις τι ωρα ξεκιναει το πρωι η Πωλινα Καλυμνου 48??

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
τυποι που ειναι η καιτη απο μ αλεξανδρου και η αλιοναρα????τις εχω και τις 2 πελωρια αναγκη

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Ωρε παλλικαρια.η καρολινα απο διδυμου με την λαρυγγοτσιμουκαρα επεστρεψε?η μηπως εχει παρει κανενος το ματι την Ιββανα απο ρεμουνδου 21?ΑΑΑΑΛΛΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ...ρε δε μπορω να βρω εμφανισιμη τσιμπουκομανα με τπτ τον τελευταιο καιρο....

...δυστυχως αυτα τα δυο τεμαχια που ανεφερες θα λειψουν απο ολους μας.Δεν νομιζω να ξαναεμφανιστουν στα μαγαζακια της ηδονης....

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
εχτες εζησα μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις στης πορνικη μου καριερα γνωρισα την ειρηνη απο διδυμου!!!

εμφανισιακα μιλαμε για κοπελα που δεν βρισκεις με τιποτα στο 20αρικο! ειναι πανεμορφη με τελειο σωμα αδυνατη με σφιχτο κωλαρακι και σφιχτα μικρα βυζακια και προσωπο απο αλλο πλανητη!!!!

ηταν αδυνατον να μην μπω αμεσως στο δωματιο να γαμησω αυτο το μωρακι, αλλα δυστυχως ειναι επιπλο απο τα λιγα πιπα ακα πολυ χαλαρη ισα που ενιωθα τα χειλια της να αγκαλιαζουν τον πουτσο μου και μετα γαμησι ικεα και 120 μαζι ανευρη ακουνητη με κατι τραγικες φωνουλες τεσπα δεν αξιζει!!

κριμα γιατι οι πιππινολαγνοι δεν θα ξαναεχουν ευκαιρια να γαμησουν τετοιο μουνακι στο 20αρικο

τωρα λογο εμφανισης και μονο πιστευω οτι αξιζει να την παρουν ολοι οσοι γουσταρουν τα ομορφα μουνακια εστω μια φορα

αυτα τα λεμε

(εμφανισιακα η βικυ απο πιπινου ειναι για να της πλενει τα στριγκακια!!!)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εχτες εζησα μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις στης πορνικη μου καριερα γνωρισα την ειρηνη απο διδυμου!!!

εμφανισιακα μιλαμε για κοπελα που δεν βρισκεις με τιποτα στο 20αρικο! ειναι πανεμορφη με τελειο σωμα αδυνατη με σφιχτο κωλαρακι και σφιχτα μικρα βυζακια και προσωπο απο αλλο πλανητη!!!!

ηταν αδυνατον να μην μπω αμεσως στο δωματιο να γαμησω αυτο το μωρακι, αλλα δυστυχως ειναι επιπλο απο τα λιγα πιπα ακα πολυ χαλαρη ισα που ενιωθα τα χειλια της να αγκαλιαζουν τον πουτσο μου και μετα γαμησι ικεα και 120 μαζι ανευρη ακουνητη με κατι τραγικες φωνουλες τεσπα δεν αξιζει!!

κριμα γιατι οι πιππινολαγνοι δεν θα ξαναεχουν ευκαιρια να γαμησουν τετοιο μουνακι στο 20αρικο

τωρα λογο εμφανισης και μονο πιστευω οτι αξιζει να την παρουν ολοι οσοι γουσταρουν τα ομορφα μουνακια εστω μια φορα

αυτα τα λεμε

(εμφανισιακα η βικυ απο πιπινου ειναι για να της πλενει τα στριγκακια!!!)

επειδη εμενα δεν με ενδιαφερουν και πολυ οι υπηρεσιες αλλα να μπορω να πηδηξω μια γκομενα που υπο αλλες προυποθεσεις θα ηταν αδυνατον ... μπορεις να μου πεις βαρδια και σε πιο σπιτι τη βρισκω ;

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
πηγαινε τωρα διδυμου 22 παροτι νομιζω δουλευει και διδυμου 20

φιλε ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

ειναι οτι πρεπει για εσενα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ευχαριστω φιλος, θα την δοκιμασω σιγουρα αν ειναι τοσο ομορφη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Η Μαιρη δεν ηταν παντα απόγευμα Διδυμου 22;Δεν είναι πια;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τώρα δουλεύουν η Μπιανκα και η Ειρήνη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Χαράματα κατά τη διάρκεια της τρίτης βάρδιας,στο Κολωνού 30 2ος όροφος η καστανόξανθη Μελίνα, λανθασμένα την είχα αναφέρει ως Μελίσα,στον 1ο όροφο η πιπίνα Αλίνα και η Βικτώρια,προσπάθησε να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Συνάδελφοι επειδή δεν έχω καταλάβει καλά, η Μαρίνα στο Φυλής 109 είναι η ρωσσοκορεάτισσα από το Μιχαλακοπούλου 99;

gus76

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Η Τζουλια απο Φυλης 69 τι ωρες δουλευει; :)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινές καύλες και όρεξη για δοκιμές στις καινούργιες παρουσίες του αγοραίου έρωτα.

Οι επισκέψεις - καταθέσεις είχαν μελετηθεί αναλυτικά , ύστερα από τις αναφορές άξιων & αξιόπιστων συναγωνιστών.
Οι στόχοι κλειδώθηκαν και . . . . . . . φύγαμε ! ! !

http://[URL unfurl="true"]www.f-16.net/g3/var/resizes/f-16-photos/album39/album32/93711.JPEG?m=1371917352[/img[/URL]]

Πρώτα-πρώτα ,στην Μαρίνα του Φ.109: λυγερόκορμο ξανθό ΜΙΛΦακι, το οποίο κουνιέται στο σαλόνι αρκετά πειστικά & καυλιάρικα.
Δροσερό το δωμάτιο, με τον κλιματισμό του, δροσερό-λείο-καθαρό το δερματάκι της κορασίδας.
Ναζιάρικο, χαδιάρικο, το πλασματάκι, παιχνιδιάρικα τα ματάκια του.
Αφού με πίπωσε (άνευ) και την περιποιήθηκα και εγώ, με έβαλε κάτω και με καβάλησε. Φιλιά, αγκαλιές , αναστεναγμούς.
Την γυρνάω ανάσκελα και την παρατηρώ καλύτερα. Άρχισε κάτι μορφασμούς , όπου μου θύμισε ένα καρτούν:

[img]https://pbs.twimg.com/media/BGy5ztDCUAAfEbb.jpg

Κάπου εκεί, αλλά και η επιθυμία μου να ακολουθήσω  το πρόγραμμα δοκιμής, έχασα το "ενδιαφέρον" μου.
Έπρεπε να κρατήσω δυνάμεις και για μετά. Δεν είμαι "γάσπαρης" ο πολυ-οργασμικός.

Την διώχνω ευγενικά υποσχόμενος ρεβάνς στο μέλλον, και συνεχίζω το ταξίδι μου, ώς άλλος Μάρκο Πόλο.

Πάω, λοιπον, καρφί στο Διδ.22, για να δω τα μπουρναζοπιπινάκια.
Όντως, πολύ δυνατά κομμάτια και τα δύο: η νεαρότερη ψηλή μελαχρινή Ειρήνη και η ξανθιά ναζιάρα Μπιάνκα.
Μαγεύτηκα από το νεαρό της ηλικίας και τα μοντελέ κορμιά, που δεν μας έχει συνηθίσει η οδός Διδύμου.
Αν και δεν ήθελα να ξανοιχτώ οικονομικά, τελικά με "κατάφεραν" να χάσω τον προϋπολογισμό της εβδομάδας,
ενεργοποιώντας τον κόφτη για τα έξοδα της επόμενης . .(είναι και επίκαιρο)!

Πρώτα πήρα την πιπίνα Ειρήνη, με τις φολο-αναφορές.Πράγματι, η κοπέλα δεν το έχει. Μπορεί να έχει το τέλειο σώμα, αψεγάδιαστο, στήθος γεμάτο νεανικό σφριγηλό που κοιτάει στο ταβάνι, κοιλιακοί φέτες, ποπάκι σαν νεκταρίνι, αλλά . . . . . .  δεν το έχει. Δεν σε αφήνει να την φιλήσεις πουθενά αλλού πλην του στήθους γιατί γαργαλιέται, δεν φιλάει, δεν συμμετέχει. Είναι ένα άνευρο, άχρωμο, άοσμο πλάσμα, κάτι σαν πλαστική κούκλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την έδιωξα ευγενικά και της ζήτησα να στείλει την άλλη κοπελίτσα.
Την Μπιάνκα, η οποία είναι η μέρα με την νύχτα. Τι νάζια, τι αναστεναγμοί, τι φιλιά στο λαιμό/σώμα, τι χάδια.
Με κατακαύλωσε η πουτάνα. Όσο η Ειρήνη απαθέσταταη, τόσο η Μπιάνκα παθιάρα.
Αφού με καβάλησε και με έφτασε στο παραπέντε, γυρνάει στα 4, βάζει και το μαξιλάρι από κάτω και αρχίζει ένα δυνατό γαμήσι για να πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Απίθανο το μικρό. Θα μεγαλουργήσει, αν συνεχίσει έτσι.

Αυτά τα ολίγα.

Σας ευχαριστώ όσους μας τις σύστησαν.
Άξιζαν την δοκιμή τους.

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες.κατεβενω κεντρο σε λιγο...κανα granny ζουμερο παιζει ξερετε καμια??

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Πρώτα-πρώτα ,στην Μαρίνα του Φ.109: λυγερόκορμο ξανθό ΜΙΛΦακι, το οποίο κουνιέται στο σαλόνι αρκετά πειστικά & καυλιάρικα.
Δροσερό το δωμάτιο, με τον κλιματισμό του, δροσερό-λείο-καθαρό το δερματάκι της κορασίδας.
Ναζιάρικο, χαδιάρικο, το πλασματάκι, παιχνιδιάρικα τα ματάκια του.
Αφού με πίπωσε (άνευ) και την περιποιήθηκα και εγώ, με έβαλε κάτω και με καβάλησε. Φιλιά, αγκαλιές , αναστεναγμούς.
Την γυρνάω ανάσκελα και την παρατηρώ καλύτερα. Άρχισε κάτι μορφασμούς , όπου μου θύμισε ένα καρτούν:

BGy5ztDCUAAfEbb.jpg

Κάπου εκεί, αλλά και η επιθυμία μου να ακολουθήσω  το πρόγραμμα δοκιμής, έχασα το "ενδιαφέρον" μου.
Έπρεπε να κρατήσω δυνάμεις και για μετά. Δεν είμαι "γάσπαρης" ο πολυ-οργασμικός.

Την διώχνω ευγενικά υποσχόμενος ρεβάνς στο μέλλον, και συνεχίζω το ταξίδι μου, ώς άλλος Μάρκο Πόλο.
Έχει συμβεί και σε μένα να ξεκαυλώσω και να μην θέλω να χύσω,καθεμιά αντιδρά διαφορετικά.Οι φόλες σηκώνονται και φεύγουν χωρίς να πουν τίποτα,οι ευσυνείδητες άλλες σε κοιτάζουν με απορία αναζητώντας απάντηση στο εννοούμενο ερώτημα αν έκαναν κάτι λάθος και προσπαθούν να σε μεταπείσουν να το συνεχίσετε,άλλες σε κοιτάζουν έντρομες μήπως τις ''δώσεις'' στην τσατσά και έχουν τραβήγματα μετά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom