το νουμερο της φανελας του stephen curry φιλαρακι...
Σε ευχαριστώ φιλε
το νουμερο της φανελας του stephen curry φιλαρακι...
αμα λεσ μια κοντοθλα τη μικι εμενα κ σιμμετεχι κ ιπιρεσιεσ μ ε καμει αρκετεσ κ γοθσταρη καθε φορα ινε καλι κ πολι καλοσ χαρακτιρασ την ξερο κερο τορα !δεν καμει πισω ντριπα αλλα καμει αλλα πραματα!Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 37 κάτω: Μίκι. Άλλαξε το χρώμα στο μαλλί, της πάει κι αυτό. Αν θέλετε συμμετοχή και υπηρεσίες, δεν κάνει για εσάς. Αν θέλετε να γαμάτε ωραίες γυναίκες χωρίς καμία προσπάθεια και σχεδόν τζάμπα (όπως θέλω εγώ), είναι αυτό που ζητάτε.
τιποτα αλλο καλο παιζει????Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 37 κάτω: Μίκι. Άλλαξε το χρώμα στο μαλλί, της πάει κι αυτό. Αν θέλετε συμμετοχή και υπηρεσίες, δεν κάνει για εσάς. Αν θέλετε να γαμάτε ωραίες γυναίκες χωρίς καμία προσπάθεια και σχεδόν τζάμπα (όπως θέλω εγώ), είναι αυτό που ζητάτε.
Αγκυρας 12
εχυσα τη ζανα στους μπροστινους κοπτηρες και λιγο πηγε προς τους τραπεζητες!!
κυλησε λιγο χυσι και στο μαγουλο!!
τσιμπουκι καλο βαθυ απαλο και στεγνο!!
πιανεις τρυφερο μουνι μεταξενιο!!!
επισης επαιξα λιγακι με ρογες!!
με εγλυψε σαν παγωτο καιμακι χωνακι!!!
![]()
πρίν απο λίγο βόλτα στη φυλής μετά απο κανα 2-3 χρόνια. όλες με καβαλούσαν σαν σε πριβέ χορό και δεν με άφηναν να φυγω. μια χοντρή ξανθια μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και μου τον ψιλοέπεξε. την ψιλοσιχάθηκα μου έκοψε την όρεξη. πολύ αναδουλεία πρέπει να έχει πέσει για να κάνουν τέτοια καραγκιοζιλίκια
Φυλης 109α Μαρινα μια ξανθια το μαλλι αλογοουρά λεπτη με μικρο βυζι, με ακα και αυταρχικο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
ωραιοι εγω κατα την διαρκεια του τελικου θα παω
Περγαμου στην πλατεια Αττικης ειναι η Ευα..Γκρανυ και Χοντρη αρκετα!!Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κάποιος που υπάρχουν υπέρβαρα κορίτσια; Και σε ποια βάρδια τις έχουν πετύχει. Εκτός από την Κωνσταντίνα στο Παιωνίου 47 πρωι. Για τους λάτρεις του είδους...