Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (21 μέλη και 297 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
  Πηρα μετα τις πιττες μου από τους πακιστανους , με 0,40  τη σακκουλα με 8 πιττες (τρεις την ημερα τρωω) , και μπηκα στην επιχειρηση (λαχανικα - ειδη προικος) που ειχα αφησει σε πάροδο και επεστρεψα στο τσαρδι μου. Να πώ ότι στη γωνια Αχαρνών και Σουρμελή (το δρομο που κοβει για Λιοσιων) , στεκοντουσαν κάτι τυποι με μαυρα κοστούμια ,σαν κορακια από γραφεια κηδειών ,ή το πιθανώτερο,μελη καποιας μασονίας  .

Δοκιμασες απο τα τριγωνικα πιτακια που πουλανε πλανοδιως;

Πριν ξεκινήσω για τα μαγαζιά, εβαλα αντηλιακό στο πρόσωπο.
Μέσα στο μπουρδελο, με το Black Light φαινομουν σαν λεπρος.

Κανει τετοιο εφε το black light?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Καλησπέρα παιδιά  :sunglasses:
Πριν  κάποιες μέρες κατέβηκα για στοχευμένη κατάθεση στην Ντιάνα στο Μαραθώνος 59 στον όροφο
όντας 3 μέρες άχυστος. Εμφανισιακά έχει πάρει κάποια κιλά στην κοιλιά αλλά είναι το ίδιο
ναζιάρα και καυλιάρα  :rolleyes: Το πρόγραμμα περιείχε γλωσσόφιλα ακά πίπα με piercing στην γλώσσα
και χύσιμο στο στόμα της. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω 20 λεπτά. Το είχα ανάγκη  :wanker:
Ελπίζω να είστε καλά http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bye/bye-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]που χαθηκες εσυ ρε μουνι? :s&m_2:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Οι κορασίδες του Ιάσονος 10,Νικόλ κάτω και Άννα πάνω,έχουν κοινό σύμβουλο μόδας με τα ράστα μαλλιά που εμφανίζονται.Πήρα τη Νικόλ βρίσκοντάς την ψιλοεύκαιρη ανάμεσα σε ορδές μαυριδερών πιτσιρικάδων,έμεινα και πάλι ικανοποιημένος.Δούλευε επίσης η αδύνατη milf Άννα.
Στο Κολωνού 30 2ος όροφος δούλευαν η όμορφη μουνίτσα Μόνικα και η πιο νταρντανοειδής Μελίσα,δεν έχω πάρει καμία από τις δύο,όποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία,ας ενημερώσει.Η new comer Βικτώρια θα έρχονταν μετά τις 11 μ.μ., επανακάμπτοντας από ένα μικροατύχημα που είχε.Για μένα,όποιος ενδιαφέρεται για τις κοπέλες που δουλεύουν τρίτη βάρδια,ας αποφύγει τις ώρες πριν τις 12-1π.μ.,ειδικά τώρα το καλοκαίρι,κι ας το αναβάλλει για αργότερα μέχρι να ''κόψει'' η κίνηση και η περατζάδα.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Οι κορασίδες του Ιάσονος 10,Νικόλ κάτω και Άννα πάνω,έχουν κοινό σύμβουλο μόδας με τα ράστα μαλλιά που εμφανίζονται.Πήρα τη Νικόλ βρίσκοντάς την ψιλοεύκαιρη ανάμεσα σε ορδές μαυριδερών πιτσιρικάδων,έμεινα και πάλι ικανοποιημένος.Δούλευε επίσης η αδύνατη milf Άννα.
Στο Κολωνού 30 2ος όροφος δούλευαν η όμορφη μουνίτσα Μόνικα και η πιο νταρντανοειδής Μελίσα,δεν έχω πάρει καμία από τις δύο,όποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία,ας ενημερώσει.Η new comer Βικτώρια θα έρχονταν μετά τις 11 μ.μ., επανακάμπτοντας από ένα μικροατύχημα που είχε.Για μένα,όποιος ενδιαφέρεται για τις κοπέλες που δουλεύουν τρίτη βάρδια,ας αποφύγει τις ώρες πριν τις 12-1π.μ.,ειδικά τώρα το καλοκαίρι,κι ας το αναβάλλει για αργότερα μέχρι να ''κόψει'' η κίνηση και η περατζάδα.
η μελισα που λες ειναι αυτη που δουλευε στο 32ισογειο με 15 ευρω?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε μεταξυ μονος μου τριτη βαρδια δεν πηγαινω φυλης  πηγαινω τριτη βαρδια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
η μελισα που λες ειναι αυτη που δουλευε στο 32ισογειο με 15 ευρω?
Όχι,δεν είναι αυτή,μάλλον για καινούργια φουρνιά πρόκειται.Έχει δυναμικό περπάτημα και σε προδιαθέτει ότι αντέχει στη σκληρή χρήση...

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Αυτό δεν το ξέρω.Εκεί με τις βάρδιες πάνω και κάτω γίνεται τουρλουμπούκι...

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Προ ολίγων ωρών
(α) Βίκυ, μπανταλεμένο σώμα, κοντό μαλλί, βυζί 1,5, βγήκε από δωμάτιο συνουσιών με το στόμα μπουκωμένο από ψωλοχύματα, είπε "γειά σας" μέσα από τα δόντια προσπαθώντας να μη τρέξουν τα ψωλοχύματα στο σαγόνι, μπήκε βιαστικά στο λουτρό για να παροχετεύσει τα ψωλοχύματα
Καλημέρα,
γιατί να μην τα έφτυνε στον νεροχύτη του δωματίου; Βγήκε από το δωμάτιο που βλέπουμε «καρφί» μόλις μπαίνουμε;
Από πρόσωπο δεν μ'αρέσει η Βίκυ αλλά λένε οτι είναι καλή.

Φ71 άνω, Λίλη, εύσαρκη Ουκρανή, μακρύ μαλλί, βυζί 4ρι, φυσικότατο, μαλακό, ωραίο πρόσωπο, παχάκια.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, ένας συναγωνιστής είδε την απαστράπτουσα Λίλη και μαγεύτηκε.
Φεύγοντας κουτούλησε στην εξώπορτα.
Ταυτόχρονα, η επιστάτρια και η Λίλη του είπαν μεγαλόφωνα να προσέξει μη τσακιστεί στη σκάλα.
Ενώ τη γαμούσα, η Λίλη σχολίαζε ότι που και που κάποιος συναγωνιστής κατρακυλάει κουτρουβαλώντας τη μεγάλη μαρμάρινη σκάλα, ενώ η ίδια κάποιες φορές έχει βγάλει τους κοθόρνους και έχει κατέβει ξυπόλητη για να βοηθήσει.
Εκεί έχυσα.
Φεύγοντας, ρώτησα την επιστάτρια εάν το κουτρουβάλιασμα είναι συχνό.
Εκείνη είπε ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά, σε κάποιον που ήταν εντελώς μεθυσμένος.
Είτε η επιστάτρια είπε ψέματα, επειδή θεώρησε ότι είμαι εκτιμητής επικινδυνότητας μπουρδέλων, είτε η Λίλη είπε ψέματα, προκειμένου να μου προβάλλει ένα αλτρουιστικό προφίλ της.
Μάλλον η Λίλη τα λέει σωστά.Θυμάσαι το πρόγραμμα της Λίλης;

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Σημερα το απογευμα στο αρχοντικο της Διδυμου 20 ηταν η Ειρηνη.

Οι μπουρναζογκομενες εχουν επανω τους την φτηνια,την προστυχια,τη δηθεν μαγκια.
Αυτη εχει προσωπο καθαρο,σωμα ελαφισιο.

Βγηκε στο σαλονι και αναμεσα σε σαλιαρηδες γεροντες,λιγουρηδες νεαρους,πειναλεους ξενους επαιξε μπαλλα οπως επαιξαν οι Αντετοκουμπο στην Γκραβα.

Αερινο πλασμα που ομως ολοι το απεφυγαν με χαμηλωμενο βλεμμα γεματο κομπλεξ για κατι που το βλεπουν στον υπνο τους αλλα ξερουν μεσα τους οτι δεν μπορουν να το εχουν ή να το τιθασευσουν ουτε για 10 λεπτα μπουρδελοχρονου.
Θέλει αρετή και τόλμη...
Η Ειρήνη είναι η αδύνατη με τα κοκκάλινα γυαλιά που έκανε βάρδια μαζί με την Μπιάνκα;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
..... Στο Κολωνού 30 2ος όροφος δούλευαν η όμορφη μουνίτσα Μόνικα και η πιο νταρντανοειδής Μελίσα,δεν έχω πάρει καμία από τις δύο,όποιος συναγωνιστής έχει εμπειρία,ας ενημερώσει..........

Είναι ωραίο κομμάτι η Μόνικα, δεν έχω δει σχόλιο συναγωνιστή και δεν μου δίνει "σήμα" για το αν είναι/δεν είναι φόλα. Τείνω προς το φόλα ...

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
καλημερα. ξερουμε αν η καιτη απο πιπινου ειναι ακομα εκει?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Είναι ωραίο κομμάτι η Μόνικα, δεν έχω δει σχόλιο συναγωνιστή και δεν μου δίνει "σήμα" για το αν είναι/δεν είναι φόλα. Τείνω προς το φόλα ...
Την Μονικα την ειχα παρει στο Ιασωνος 10.Φολαρα!!! :birdman: :birdman: :birdman: και Βιαστικη! :headbang: Μηδεν προκαταρκτικα! :headbang: Εχω γραψει κριτικη :hi:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Αυτό δεν το ξέρω.Εκεί με τις βάρδιες πάνω και κάτω γίνεται τουρλουμπούκι...
τελικα περασα κατα τις 5 και ειχε σχολασει...στη θεση τους ηταν η αλινα και μια αλλη...κατεβηκα στο κατω οροφο και δοκιμασα τη βικτωρια για πρωτη φορα και μου αρεσε πολυ...τοχει....οπως και η αννιτα που εχεις γραψει....τη δικιμασα προχθες κε αριστες εντυπωσεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στην αρχη της Ιασονος. Στο δεξι σου χερι συναντας λιγο πριν βγεις για αλκιβιαδου ενα υπερυψωμενο ισογειο οπου διαθετει δυο δωματια, ενα δεξια και ενα αριστερα. Ποιο ειναι;
Βασικα ρωταω για να μαθω το ονομα της κοπελας, που την συνανταω δευτερη βαρδια, και ειναι 1,60 μαυρα μακρια μαλλια, που συνηθως τα κανει κοτσιδα, και σου παρουσιαζεται με ενα χαμογελο παντα. Εχει και μεγαλα φυσικα νομιζω στηθη. Φοραει και κατι σαν μινι μαυρη φουστα, οπου προκειται επι της ουσιας για μια μικρη λωριδα απο υφασμα.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Δοκιμασες απο τα τριγωνικα πιτακια που πουλανε πλανοδιως;

Όχι, αυτές που λεω εγω είναι οι ιδιες που παλάνε τα σουπερ μαρκετ ,αλλα εκει με 1,00 - 1,20 , οι αχορταγοι. Τις τριγωνικες που λες,δεν τις ξερω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Πριν ξεκινήσω για τα μαγαζιά, εβαλα αντηλιακό στο πρόσωπο.
ππππςς νομίζω αφήνοντας κουστούμια πουκάμισα κλπ και φορώντας ένα καπρι όπου θα σας πηγαίνει λόγω αναστηματος θα είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές μπουρδελοεξορμησεις...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom