Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 334 άτομα (27 μέλη και 307 επισκέπτες)

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Σημερα το απογευμα στο αρχοντικο της Διδυμου 20 ηταν η Ειρηνη.

Οι μπουρναζογκομενες εχουν επανω τους την φτηνια,την προστυχια,τη δηθεν μαγκια.
Αυτη εχει προσωπο καθαρο,σωμα ελαφισιο.

Βγηκε στο σαλονι και αναμεσα σε σαλιαρηδες γεροντες,λιγουρηδες νεαρους,πειναλεους ξενους επαιξε μπαλλα οπως επαιξαν οι Αντετοκουμπο στην Γκραβα.

Αερινο πλασμα που ομως ολοι το απεφυγαν με χαμηλωμενο βλεμμα γεματο κομπλεξ για κατι που το βλεπουν στον υπνο τους αλλα ξερουν μεσα τους οτι δεν μπορουν να το εχουν ή να το τιθασευσουν ουτε για 10 λεπτα μπουρδελοχρονου.

Σωστός  :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κωνσταντινουπολεως 166β Αντζελα ξανθια με πιασιματάκια μπουτου 2.5αρια βυζια, απλό προγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μονικα μελαχρινη με κανονικο σωμα 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Πιπινου 65 Κατερινα ξανθια μιλφογκιλφ με πιασιματα 3αρι πεσμενο στηθος, με ακα τελειωτικο και κωλο και Άννα Μαρια μελαχρινη μιλφ λεπτή με μικρό βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 134α Αννα καστανη μιλφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 109β Λολιτα πρωην Αλεξανδρα κοκκινομαλλα λεπτή με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.

Φυλης 109α Τζουλια ξανθια λεπτη με 1.5-2αρι βυζι, με ακα και κωλο.

Φυλης 136,134β,134 κλειστά. 

Φυλης 71α Μαιρι η καστανη νταρντανα με υπέροχη κωλαρα 2.5αρια βυζια, απλό προγραμμα και Χρυσα/Χριστινα καστανοξανθη με κανονικό ωραίο κορμί 2αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 69β Στέλλα ξανθια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε και κωλος.

Φυλής 67 Αντινα η ξανθια μιλφ με τα σιλικονατα στο δωματιο, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65β Ιουλια δηλαδη η "Γερμανιδα" Τζουλια ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο κοτσο λεπτο ωραιο κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 65α Εμμανουελα στο δωματιο, απλό πρόγραμμα συν δωράκι...

Φυλης 71,86β,86α,84β και 84α κλειστά.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Μικρή σημερινη ( 20.00'-21.30' ) βόλτα στους λατρευτούς μου οικους απωλείας . Μεταξουργείο, Ιάσονος τα απομακρυσμένα νουμερα ,τα δυο διώροφα με ψιλομπάζα νεαρής ηλικίας. Λεωνιδου και Ιάσονος στο υπερυψωμενο ισόγειο ,μια ξανθιά κοπέλλα με καλο σώμα, εξελθούσα από το δωματιο εντελώς γυμνή.απεχώρησα,ομού μετα των αλλοδαπών νεαρών που είχα εισέλθει . Μπήκα μετα στα μεσαία, το πρασινο,ενα άλλο διπλα του ,και μετα κατεληξα στο Μ. Αλεξάνδρου 22, οπου η τσατσα και η ξερακιανη με μαυρο περιεργο μαγιώ κοπέλλα ειχαν εντονες συνομιλίες στα τηλεφωνα τους,προφανώς για τά κάργκο από το Μόντε Κάρλο προς Αδριατική. Στα υπολοιπα που μπήκα, μπάζα.  καθολική η δυσοσμια και  η εγκατάλειψη εντος των οικων,πραγμα που συν τα ερείπια των διπλανων πρωην μονοκατοικιών,προσελκύει τυπους όπως  ο Έντγκαρ Πόε. Οι διαδοχικοι πουστοδημαρχοι,αντι να διαθεσουν λιγα χρηματα να ανακαινισουν αυτους τους ιστορικους και ανεπανάληπτους δρόμους της παλιάς Αθήνας,προτιμούν να ριχνουν δισεκατομμύρια σε Ισπανούς,Σερβους και βελγους ή Γαλλους και λοιπους απατεώνες "καλλιτεχνες" του κώλου. Εννοείται ότι βουτάει και η κλικα το νομιμο ποσοστο της ,περι το 12 0/0  . Βγηκα μετα στο σταθμο Λαρίσης,και κατευθυνθηκα στη Διδυμου ,οπου στο 22 δουλευε μια καλης εμφανισεως καστανη κοπέλλα,αδυνατη στο σωμα,μοντελε , ονοματι Μπιάνκα. Μη ουσα του τυπου μου, εφυγα ευχομενος καλες βαρδιες και ότι θα επανακάμψω προσεχώς . Διπλα στο 18 ισογεςο , μια παχουλουτσικη μετρια κοπέλλα,και στο υπογειο του 18,μια ψηλη νταρντανα,τυπου ρουμανας . Στο 16 η μονιμη εκει κατοικος Ειρήνη. Πηρα μετα τις πιττες μου από τους πακιστανους , με 0,40  τη σακκουλα με 8 πιττες (τρεις την ημερα τρωω) , και μπηκα στην επιχειρηση (λαχανικα - ειδη προικος) που ειχα αφησει σε πάροδο και επεστρεψα στο τσαρδι μου. Να πώ ότι στη γωνια Αχαρνών και Σουρμελή (το δρομο που κοβει για Λιοσιων) , στεκοντουσαν κάτι τυποι με μαυρα κοστούμια ,σαν κορακια από γραφεια κηδειών ,ή το πιθανώτερο,μελη καποιας μασονίας  .

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
συντομη απογευματινη σημερα με σκοπο να βρω την Αννιτα στο λ28, και τη Χριστινα στο Ι10 πανω, αλλα και να δω και το νεαρο πιπινι στο κολωνου 27 ισογειο. Αποτυχια καθως το Λ28 πανω ηταν κλειστο, στο Ι10 δεν ηταν η Χριστινα, και το κ27 ηταν επισης κλειστο. Να σημειωσω οτι της Αννας της Ρωσιδουλας απο το Ι10 πανω, της πανε πολυ τα πλεξουδακια.

Επισκέπτης
  Μικρή σημερινη ( 20.00'-21.30' ) βόλτα στους λατρευτούς μου οικους απωλείας . Μεταξουργείο, Ιάσονος τα απομακρυσμένα νουμερα ,τα δυο διώροφα με ψιλομπάζα νεαρής ηλικίας. Λεωνιδου και Ιάσονος στο υπερυψωμενο ισόγειο ,μια ξανθιά κοπέλλα με καλο σώμα, εξελθούσα από το δωματιο εντελώς γυμνή.απεχώρησα,ομού μετα των αλλοδαπών νεαρών που είχα εισέλθει . Μπήκα μετα στα μεσαία, το πρασινο,ενα άλλο διπλα του ,και μετα κατεληξα στο Μ. Αλεξάνδρου 22, οπου η τσατσα και η ξερακιανη με μαυρο περιεργο μαγιώ κοπέλλα ειχαν εντονες συνομιλίες στα τηλεφωνα τους,προφανώς για τά κάργκο από το Μόντε Κάρλο προς Αδριατική. Στα υπολοιπα που μπήκα, μπάζα.  καθολική η δυσοσμια και  η εγκατάλειψη εντος των οικων,πραγμα που συν τα ερείπια των διπλανων πρωην μονοκατοικιών,προσελκύει τυπους όπως  ο Έντγκαρ Πόε. Οι διαδοχικοι ..
ουτε ο Πόε δεν θα έγραφε έτσι...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πριν ξεκινήσω για τα μαγαζιά, εβαλα αντηλιακό στο πρόσωπο.
Μέσα στο μπουρδελο, με το Black Light φαινομουν σαν λεπρος.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλύτερα να φαίνεσαι σαν λεπρος παρά να έχεις πρόβλημα που για να τακροποιηθεί θα χρειαστεί επέμβαση.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

ουτε ο Πόε δεν θα έγραφε έτσι...

[/quote]

Φιλε μου,μάλλον παρεξήγησες  το χιούμορ μου. Δεν παριστάνω τον Πόε,ούτε με ενδιαφέρει να το παιξω "λογοτέχνης". Προσωπικά, πάντως, επειδή εχω κανει κάποιες σπουδες στο θέμα,γνωρίζω πολύ καλά ποιοι ΕΙΝΑΙ λογοτέχνες ή ποιητές (γι αυτό και δεν διανοούμαι καν να γράψω ποτέ κάτι "λογοτεχνικό") όχι βέβαια τα ψωνισμένα σούργελα και γελοία υποκείμενα που χαρακτηρίζουν έτσι εαυτούς και αλλήλους,και αποτελούν το 99 0/0 των σκουπιδιών που προμοταρουν τα Πάμπλικ και παρομοιοι οίκοι...Αυτά και ελπιζω να εξηγηθηκα για να μην παρεξγούμαι.Την πλάκα μας κανουμε εδώ ,κυριως. Ευχαριστώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κωνσταντινουπολεως 206 Ερρικα ξανθια χοντρή με 2αρι βυζί, απλο προγραμμα.

Πιπινου 118 Βικυ ξανθια με κανονικό σώμα ωραίο προαωπακι 1.5αρι βυζι και Χριστινα ξανθια κανονικό σώμα αλλά πιο ψηλη από την Βικυ και λιγο πιο γεματη 1.5αρι βυζι, αμφοτερες με ακα, κανουν και παρτουζα.

Αλκαμενους 113 Συλβια με ξανθοπλατινε κοντο μαλλι μιλφ με κανονικό σώμα 2 αρι βυζι και Νίκη μιλφογκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλι σωμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλο προγραμμα ανακοινώνεται.

Περγαμου 27 Εύα ξανθο πολυ χοντρό γκρανι με 3αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Ντιαννα καστανο κατσαρομαλλικο μιλφ με πιασιματα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, είχε πρώτο εμφανιστεί πριν κάνα μήνα στο Διδυμου 16.

Αλκαμενους 117 Μονικα το γκρανι που πήρα πρόσφατα, ήταν δωματιο, με ακα τελειωτικο και μασάζ.

Ρεμουνδου 21α Αλινα ξανθια με κοντο μαλλι πια κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τα πάντα εκτός κωλου.

Ρεμουνδου 21 Μαγδα/Μαγδαλινη καστανοξανθη πολυ χοντρη Ελληνίδα από Κρητη... με 3.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και μασάζ.

Ρεμουνδου 20 Λωρη το ξανθο κοντο ζυμαρακι κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα, βγήκε ξηπολτη απο το δωματιο...

Περγαμου 1 Αιντα ξανθια νταρντανα μιλφ με 4αρια βυζια, απλό προγραμμα με τελειωτικο στο στήθος.

Αγιου Πετρου 7 Τανια μελαχρινη νταρντανα με 3.5αρια βυζια, με τατου, απλο προγραμμα ανακοινώνεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τύπουλες έχει δει κανείς πρόσφατα τη Τζούλια στο Πιπίνου 65? Πριν κάνα διβδόμαδο ήταν η κατερίνα στη θέση της 3η βάρδια..

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ρε παιδες αξιζει να παω Βιργινιας Μπενακη για τη θεια Λιζα;;;  Μηπως δουλευε παλια Ιουλιανου η καμια σχεση;;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Προ ολίγων ωρών
Φ134 υπόγειο, Κατερίνα, μελαχρινή, καλοστεκούμενη, μαζεμένο μαλλί, 2ρι βυζί.
Φ134 ισόγειο, Τζέσικα, ξανθοκάστανη Βουλγάρα, πλαστικό 2ρι βυζί, καλή παρουσία.
Φ134 άνω, Ελένη, ξανθοβαμμένη μελαχρινή, 3ρι βυζί, βραχύσωμη, παριστάνει τη μικρή, ενώ είναι μιλφ.
Φ109 άνω, Μαρίνα, κουτσή
Φ109 ισόγειο, δύο κατσανόξανθες σοβιετικές:
(α) Βίκυ, μπανταλεμένο σώμα, κοντό μαλλί, βυζί 1,5, βγήκε από δωμάτιο συνουσιών με το στόμα μπουκωμένο από ψωλοχύματα, είπε "γειά σας" μέσα από τα δόντια προσπαθώντας να μη τρέξουν τα ψωλοχύματα στο σαγόνι, μπήκε βιαστικά στο λουτρό για να παροχετεύσει τα ψωλοχύματα
(β) Νατάσα, νεαρά, σεμνοπρεπής παρουσία, μακρύ μαλλί, βυζί 1,5
Φ71 άνω, Λίλη, εύσαρκη Ουκρανή, μακρύ μαλλί, βυζί 4ρι, φυσικότατο, μαλακό, ωραίο πρόσωπο, παχάκια.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, ένας συναγωνιστής είδε την απαστράπτουσα Λίλη και μαγεύτηκε.
Φεύγοντας κουτούλησε στην εξώπορτα.
Ταυτόχρονα, η επιστάτρια και η Λίλη του είπαν μεγαλόφωνα να προσέξει μη τσακιστεί στη σκάλα.
Ενώ τη γαμούσα, η Λίλη σχολίαζε ότι που και που κάποιος συναγωνιστής κατρακυλάει κουτρουβαλώντας τη μεγάλη μαρμάρινη σκάλα, ενώ η ίδια κάποιες φορές έχει βγάλει τους κοθόρνους και έχει κατέβει ξυπόλητη για να βοηθήσει.
Εκεί έχυσα.
Φεύγοντας, ρώτησα την επιστάτρια εάν το κουτρουβάλιασμα είναι συχνό.
Εκείνη είπε ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά, σε κάποιον που ήταν εντελώς μεθυσμένος.
Είτε η επιστάτρια είπε ψέματα, επειδή θεώρησε ότι είμαι εκτιμητής επικινδυνότητας μπουρδέλων, είτε η Λίλη είπε ψέματα, προκειμένου να μου προβάλλει ένα αλτρουιστικό προφίλ της.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Το'χω πάθει κι εγώ να κοντέψω να τσακιστώ όταν δούλευε εκεί η Καζακστανή... Πράγματι,είναι εντυπωσιακή γυναίκα,κι εμένα μου πέσαν τα σαγόνια όταν την είδα σε μια πρόσφατη βόλτα!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Προ ολίγων ωρών
...
Ενώ τη γαμούσα, η Λίλη σχολίαζε ότι που και που κάποιος συναγωνιστής κατρακυλάει κουτρουβαλώντας τη μεγάλη μαρμάρινη σκάλα, ενώ η ίδια κάποιες φορές έχει βγάλει τους κοθόρνους και έχει κατέβει ξυπόλητη για να βοηθήσει.
Εκεί έχυσα.
Εκείνη είπε ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά, σε κάποιον που ήταν εντελώς μεθυσμένος.
Είτε η επιστάτρια είπε ψέματα, επειδή θεώρησε ότι είμαι εκτιμητής επικινδυνότητας μπουρδέλων, είτε η Λίλη είπε ψέματα, προκειμένου να μου προβάλλει ένα αλτρουιστικό προφίλ της.

Εμείς, θα θέλαμε να πιστέψουμε σε ένα πραγματικά αλτρουιστικό προφίλ της Λίλης, διότι συναισθανόμαστε την επίδρασή του στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Σκεφτόμαστε σοβαρά να τη γαμήσουμε.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παιδιά  :sunglasses:
Πριν  κάποιες μέρες κατέβηκα για στοχευμένη κατάθεση στην Ντιάνα στο Μαραθώνος 59 στον όροφο
όντας 3 μέρες άχυστος. Εμφανισιακά έχει πάρει κάποια κιλά στην κοιλιά αλλά είναι το ίδιο
ναζιάρα και καυλιάρα  :rolleyes: Το πρόγραμμα περιείχε γλωσσόφιλα ακά πίπα με piercing στην γλώσσα
και χύσιμο στο στόμα της. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω 20 λεπτά. Το είχα ανάγκη  :wanker:
Ελπίζω να είστε καλά
URL]]

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Καλησπέρα παιδιά  :sunglasses:
Πριν  κάποιες μέρες κατέβηκα για στοχευμένη κατάθεση στην Ντιάνα στο Μαραθώνος 59 στον όροφο
όντας 3 μέρες άχυστος. Εμφανισιακά έχει πάρει κάποια κιλά στην κοιλιά αλλά είναι το ίδιο
ναζιάρα και καυλιάρα  :rolleyes: Το πρόγραμμα περιείχε γλωσσόφιλα ακά πίπα με piercing στην γλώσσα
και χύσιμο στο στόμα της. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω 20 λεπτά. Το είχα ανάγκη  :wanker:
Ελπίζω να είστε καλά http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bye/bye-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]ακα και πίρσινγκ επικινδυνος συνδυασμος.....

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αγαπητέ υπάρχει και ακόμα μια επιλογή:
Να έχει γίνει συχνότερα, όπως υπερασπίζεται η Λίλη αλλά να ήταν με άλλη υπηρεσία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom