haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
καμια πολύ χοντρη αλλά πιτσιρίκα υπάρχει και να κάνει φουλ πρόγραμμα;Περγαμου στην πλατεια Αττικης ειναι η Ευα..Γκρανυ και Χοντρη αρκετα!!
καμια πολύ χοντρη αλλά πιτσιρίκα υπάρχει και να κάνει φουλ πρόγραμμα;Περγαμου στην πλατεια Αττικης ειναι η Ευα..Γκρανυ και Χοντρη αρκετα!!
Σημερα το απογευμα στο αρχοντικο της Διδυμου 20 ηταν η Ειρηνη.
Οι μπουρναζογκομενες εχουν επανω τους την φτηνια,την προστυχια,τη δηθεν μαγκια.
Αυτη εχει προσωπο καθαρο,σωμα ελαφισιο.
Βγηκε στο σαλονι και αναμεσα σε σαλιαρηδες γεροντες,λιγουρηδες νεαρους,πειναλεους ξενους επαιξε μπαλλα οπως επαιξαν οι Αντετοκουμπο στην Γκραβα.
Αερινο πλασμα που ομως ολοι το απεφυγαν με χαμηλωμενο βλεμμα γεματο κομπλεξ για κατι που το βλεπουν στον υπνο τους αλλα ξερουν μεσα τους οτι δεν μπορουν να το εχουν ή να το τιθασευσουν ουτε για 10 λεπτα μπουρδελοχρονου.
Παίδες ξέρουμε που γυρνοβολάει η γυρολόγος Σακίρα-Αλεξάνδρα κ.α. τον τελευταίο καιρό?
Μικρή σημερινη ( 20.00'-21.30' ) βόλτα στους λατρευτούς μου οικους απωλείας . Μεταξουργείο, Ιάσονος τα απομακρυσμένα νουμερα ,τα δυο διώροφα με ψιλομπάζα νεαρής ηλικίας. Λεωνιδου και Ιάσονος στο υπερυψωμενο ισόγειο ,μια ξανθιά κοπέλλα με καλο σώμα, εξελθούσα από το δωματιο εντελώς γυμνή.απεχώρησα,ομού μετα των αλλοδαπών νεαρών που είχα εισέλθει . Μπήκα μετα στα μεσαία, το πρασινο,ενα άλλο διπλα του ,και μετα κατεληξα στο Μ. Αλεξάνδρου 22, οπου η τσατσα και η ξερακιανη με μαυρο περιεργο μαγιώ κοπέλλα ειχαν εντονες συνομιλίες στα τηλεφωνα τους,προφανώς για τά κάργκο από το Μόντε Κάρλο προς Αδριατική. Στα υπολοιπα που μπήκα, μπάζα. καθολική η δυσοσμια και η εγκατάλειψη εντος των οικων,πραγμα που συν τα ερείπια των διπλανων πρωην μονοκατοικιών,προσελκύει τυπους όπως ο Έντγκαρ Πόε. Οι διαδοχικοι ..
ουτε ο Πόε δεν θα έγραφε έτσι...
n.smirni76 σ' εσέβομαι, γιατί σε κάθε περιγραφή κάθε γυναίκας, δεν παραλείπεις να σημειώνεις το μέγεθος βυζιών.τωρα live
...
Προ ολίγων ωρών
...
Ενώ τη γαμούσα, η Λίλη σχολίαζε ότι που και που κάποιος συναγωνιστής κατρακυλάει κουτρουβαλώντας τη μεγάλη μαρμάρινη σκάλα, ενώ η ίδια κάποιες φορές έχει βγάλει τους κοθόρνους και έχει κατέβει ξυπόλητη για να βοηθήσει.
Εκεί έχυσα.
Φεύγοντας, ρώτησα την επιστάτρια εάν το κουτρουβάλιασμα είναι συχνό.
Εκείνη είπε ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά, σε κάποιον που ήταν εντελώς μεθυσμένος.
Είτε η επιστάτρια είπε ψέματα, επειδή θεώρησε ότι είμαι εκτιμητής επικινδυνότητας μπουρδέλων, είτε η Λίλη είπε ψέματα, προκειμένου να μου προβάλλει ένα αλτρουιστικό προφίλ της.
Καλησπέρα παιδιά
Πριν κάποιες μέρες κατέβηκα για στοχευμένη κατάθεση στην Ντιάνα στο Μαραθώνος 59 στον όροφο
όντας 3 μέρες άχυστος. Εμφανισιακά έχει πάρει κάποια κιλά στην κοιλιά αλλά είναι το ίδιο
ναζιάρα και καυλιάρα Το πρόγραμμα περιείχε γλωσσόφιλα ακά πίπα με piercing στην γλώσσα
και χύσιμο στο στόμα της. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω 20 λεπτά. Το είχα ανάγκη
Ελπίζω να είστε καλά http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bye/bye-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]ακα και πίρσινγκ επικινδυνος συνδυασμος.....
Αγαπητέ υπάρχει και ακόμα μια επιλογή:Φεύγοντας, ρώτησα την επιστάτρια εάν το κουτρουβάλιασμα είναι συχνό.
Εκείνη είπε ότι έχει συμβεί μόνο μια φορά, σε κάποιον που ήταν εντελώς μεθυσμένος.
Είτε η επιστάτρια είπε ψέματα, επειδή θεώρησε ότι είμαι εκτιμητής επικινδυνότητας μπουρδέλων, είτε η Λίλη είπε ψέματα, προκειμένου να μου προβάλλει ένα αλτρουιστικό προφίλ της.