black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Τα δικά σου ή του προηγούμενου; Καθαρές πουτάνες μόνο. Ρίξτε μαύρο στις βρωμιάρες!
τα δικά μου.
μεταξύ πελατών κάνει γαργάρες με αντισηπτικό
Τα δικά σου ή του προηγούμενου; Καθαρές πουτάνες μόνο. Ρίξτε μαύρο στις βρωμιάρες!
μολις πριν λιγο γυρισα απο γαμησι με την γνωστη καμελια απο φιλιππιδου 11 α η κοπελα αυτη με εφταιξε πολυ ασχημα ηταν πολυ καλο γαμησακι και το αγαπημενο πραγμα με την καμελια ειναι το κολαρακι της μου αρεσει να τον γαμαω ωραια ενημερωση σμυρνη την διαβασα ολη και πηγα καυλωμενος στην καμελια
συντροφοι η ανδριαννα απο δυδημου ποτε εινε στο κολονου 23β οσες φωρες εχω περαση (και χτες απογευμα) δεν την εχω πετηχη εκει αν γνορηζη καπιος ας ενημεροση.
συντροφοι η ανδριαννα απο δυδημου ποτε εινε στο κολονου 23β οσες φωρες εχω περαση (και χτες απογευμα) δεν την εχω πετηχη εκει αν γνορηζη καπιος ας ενημεροση.
Ε, τι άλλο να περιμένει κανείς από έναν άνδρα και μία γυναίκα....
Θα κάνει κι αυτή τον κύκλο της όπως και οι υπόλοιπες που πρόσφεραν χύσιμο στο στόμα θα την βαρεθούμε κι αυτή και θα πάμε για άλλα. Έτσι έγινε και με την Καίτη, και με τη Μαρίνα και με τη Γκάμπυ και με την Όλγα στο Φωκαίας κλπ κλπ. ...
...
Όντως φοβερή κωλάρα!!! Έχασα και εγώ τα ίχνη της εδώ και καιρόΡε παιδια αυτη η Νικολ απο βεργας με την κωλαρα που χαθηκε?
Δύο φορές που την έχω βρει δουλεύει 11 μ.μ-8π.μ. Κάνε μια βόλτα αυτές τις ώρες αφού την έχεις τόσον μεγάλον καημό!συντροφοι η ανδριαννα απο δυδημου ποτε εινε στο κολονου 23β οσες φωρες εχω περαση (και χτες απογευμα) δεν την εχω πετηχη εκει αν γνορηζη καπιος ας ενημεροση.
Ναι ρε μαν...δυστυχως παιζει να εφυγε...Η μονη που ξερω στα επιπεδα της ειναι η ανκα στη φωκαιας..δεν εχω ψαξει βεβαια παραπανωΌντως φοβερή κωλάρα!!! Έχασα και εγώ τα ίχνη της εδώ και καιρό
Θα συμφωνησω κι εγω με τους συναγωνιστες HotVenom, και hellover, οσον αφορα τη Βικυ.
...............................................
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής το ωράριο εργασίας της Βίκυς?
Πότε δουλεύει πρωινή και πότε απογευματινή ?
Πήγα να την δω και εγώ ο άμοιρος σήμερα το πρωί και τελικά ήταν οι Λάνα/Χριστίνα.
Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ. για να ρωτήσω πριν ξανακατέβω?
Ευχαριστώ