Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (28 μέλη και 220 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τωρα live απο τα κεντρικα της Φυλης.

Φυλης 66α κλειστο.

Φυλής 66δ Αντζελα μελαχρινη κανονικο σωμα μικρο βυζι με κωλο.

Φυλής 72 Σονια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα.

Φυλης 74 δεξια Μαρίνα ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 74 αριστερα Χριστινα καστανή λεπτη 1.5αρι βυζι, με κωλο.

Φυλης 59 πανω και κάτω κλειστα.

Φυλης 61 κλειστα.

Φιλιππιδου 11β Μαρια ξανθια κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φιλιππιδου 11α Καμελια μελαχρινη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο παντου και κωλο.

Φυλης 84α Μονικα μελαχρινη μαυριδερη με πολύ ωραιο κορμί 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φυλης 84β Ιζαμπελα ξανθια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι με ακα τελειωτικο στο σωμα, τιμηθηκε θα ακολουθήσει κριτικη, οι τομες όντως δεν είναι από μαχαιρι, είναι μικρες δεξια χαμηλα.

Φυλης 86α κλειστο.

Φυλης 86β Γκαμπι μελαχρινη χιντρουλα 2.5αρι βυζι και Τίνα μελαχρινη κανονικό σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι, αμφοτερες με ακα τελειωτικο στο σωμα, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.

Φυλης 65α Τζούλια ξανθιά κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλης 65β Αντζελινα ξανθια κανονικο σωμα 2αρι σικικονατο βυζι, απλο προγραμμα.

Φυλής 67 Μαρια μελαχρινη λεπτό κορμι μικρο βυζι, με κωλο.

Φυλης 69α Τζουλια ξανθια με πιασιματα 2αρι συν βυζι, με ακα τελειωτικο στο σωμα κωλο ατραρχικο και ποδολαγνεια.

Φυλης 69β Στέλλα ξανθια κανονικό σωμα 1.5αρι βυζι, απλο πρόγραμμα.

Φυλης 71 Λιλη κατσαρομαλλα νταρντανα μιλφ με 3αρια πεσμενα βυζια με κωλο και τελειωτικο στα βυζια.

Φυλης 71α Χριστινα καστανη με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι και Μαιρι μελαχρινη νταρντανα με κωλαρα ωραία 2.5αρι βυζι ωραιο προσωπο, αμφοτερες σε απλο προγραμμα, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
και ένα σφυνακι live μιας και βρεθηκα σε ένα κρυφο μασατζιδικο της περιοχης

Δροσοπουλου 97 Ντιανα ξανθια χοντρη μιλφ με 2.5αρια βυζια τατου χαμηλα στην μεση, με ακα τελειωτικο και κωλο στα 25 ευρω.

Λελας Καραγιαννη 35 Μιρελα μελαχρινη με το μαλλι αλογοουρα παχουλη με 2.5αρι βυζι, μαλλον ψαχνουν κοροιδα... διαβάστε προγραμματα, απλο προγραμμα 30 ευρω, 69 ή ισπανικο ή μασάζ 40 ευρω, ελευθερο στοματικο 50 ευρω, φουλ χωρίς να διευκρινιζει τι συμπεριλαμβανει 60 ευρω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 23: Μίκι. Για το Νεοσμυρνιώτη είναι αδιάφορη. Για μένα είναι απλά η ομορφότερη στο Μετάξι.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι τα γούστα στο αντίθετο φύλο είναι τελείως - μα τελείως - υποκειμενικά.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
για την βικυ επειδη ειδα οτι εγινε θεμα
τα πραγματα ειναι οντως υποκειμενικα αλλα επιμενω οτι απο μοντελο δεν εχει περασει ουτε απ'εξω ειναι μια ομορφουλα αδυνατη κοπελα με μετριο προγραμμα. το σωμα της δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο ειναι απλα αδυνατο και το προγραμμα της ειναι μετριο αν δεν εκανε τελειωτικο θα ελεγα οτι ηταν πεταμενα λεφτα

μουναρα με τρελο κορμι ειναι π.χ. η λιζα απο φ59 αν και δεν ειναι πιπινε το μωρο αλλα ειναι εντυπωσιακο.
ή η αννα η σερβα ηταν μουναρα με απιστευτο προγραμμα...

βεβαια αν οντως σε καποιους αρεσει καλα κανουν και πηγαινουν εγω δεν λεω το αντιθετο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Λαιβ απο την πιατσα. Θα πω μονο για αυτες που μου αρεσαν. Στο Φ59 μια ψηλη λεπτη με λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου μαλλια πιασμενα σε κοτσο. Στο Φωκαιας 17 μια Ελενα κοντη μελαχρινη πιπινι αλλα ξεπετοφατσα. Στα μοντελαδικα Ναντια και Βαλερια.

Γενικα το επιπεδο ελλεεινο. Ας κανουν μεταγραφη κανα πιπινι απ το Μεταξουργειο. Δεν εχει αξια να παταει κανεις για αυτες τις κοπελες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μολις πριν λιγο  γυρισα απο γαμησι με την γνωστη καμελια απο φιλιππιδου 11  α η κοπελα αυτη με εφταιξε πολυ  ασχημα  ηταν πολυ καλο γαμησακι και το αγαπημενο πραγμα με την καμελια ειναι το κολαρακι της μου αρεσει να τον γαμαω  ωραια ενημερωση  σμυρνη  την διαβασα ολη και πηγα καυλωμενος στην καμελια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μολις πριν λιγο  γυρισα απο γαμησι με την γνωστη καμελια απο φιλιππιδου 11  α η κοπελα αυτη με εφταιξε πολυ  ασχημα  ηταν πολυ καλο γαμησακι και το αγαπημενο πραγμα με την καμελια ειναι το κολαρακι της μου αρεσει να τον γαμαω  ωραια ενημερωση  σμυρνη  την διαβασα ολη και πηγα καυλωμενος στην καμελια

μπραβο καλη κοπελα αυτη

και η αντζυ που πας ειναι καλη τα εχουμε ξαναπει αυτα  :hi:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτη η Νικολ απο βεργας με την κωλαρα που χαθηκε?

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
συντροφοι η ανδριαννα απο δυδημου ποτε εινε στο κολονου 23β οσες φωρες εχω περαση (και χτες απογευμα) δεν την εχω πετηχη εκει αν γνορηζη καπιος ας ενημεροση.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
συντροφοι η ανδριαννα απο δυδημου ποτε εινε στο κολονου 23β οσες φωρες εχω περαση (και χτες απογευμα) δεν την εχω πετηχη εκει αν γνορηζη καπιος ας ενημεροση.
:offtopic:
Φίλε μας πέταξες τα μάτια έξω...

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1

Γαμώ την ορθογραφία!  :kneel: :kneel: :kneel:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το μεσημέρι
Φ109 κάτω, Νικόλ, καστανή μιλφ, χαριτωμένη. Υπήρχε συμφόρηση μεταξύ εισερχομένων - εξερχομένων, λόγω πληρότητας των δωματίων.
Φ109 άνω, Τζούλια, ξανθοβαμμένη νεαρά, με λεπτό σώμα και μεγάλα βυζιά.
Φ134 άνω, μια αλλοδαπή που είναι μιλφ αλλά παριστάνει την παιδούλα. Ξανθοβαμμένη. Την έχω γαμήσει καναδυο φορές, αλλά δε θυμάμαι πως τη λένε.
Φ134 κάτω, Τζέσικα, ξανθή μιλφ, που είχε ενδιαφέρον πριν χρόνια, όταν έστηνε μουνί στο Περγάμου 1.
Μαγνησίας 11, (α) Σούζη, μελαμψή, κοντοπόδαρη, μιλφογκιλφ, με ασιατικά χαρακτηριστικά, και (β) Έλενα, νεαρή, μελαμψή, κοντοπόδαρη, γυφταριό, με στενό μουνί, κάπως αλλόκοτη συμπεριφορά στην κλινοπάλη, όχι ενοχλητική, μάλλον χαριτωμένη.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
Θα κάνει κι αυτή τον κύκλο της όπως και οι υπόλοιπες που πρόσφεραν χύσιμο στο στόμα θα την βαρεθούμε κι αυτή και θα πάμε για άλλα. Έτσι έγινε και με την Καίτη, και με τη Μαρίνα και με τη Γκάμπυ και με την Όλγα στο Φωκαίας κλπ κλπ. ...
...
Ε, τι άλλο να περιμένει κανείς από έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δύο φορές που την έχω βρει δουλεύει 11 μ.μ-8π.μ. Κάνε μια βόλτα αυτές τις ώρες αφού την έχεις τόσον μεγάλον καημό!

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Όντως φοβερή κωλάρα!!! Έχασα και εγώ τα ίχνη της εδώ και καιρό
Ναι ρε μαν...δυστυχως παιζει να εφυγε...Η μονη που ξερω στα επιπεδα της ειναι η ανκα στη φωκαιας..δεν εχω ψαξει βεβαια παραπανω

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Θα συμφωνησω κι εγω με τους συναγωνιστες HotVenom, και hellover, οσον αφορα τη Βικυ.

...............................................

Ξέρει κάποιος συναγωνιστής το ωράριο εργασίας της Βίκυς?
Πότε δουλεύει πρωινή και πότε απογευματινή ?

Πήγα να την δω και εγώ ο άμοιρος σήμερα το πρωί και τελικά ήταν οι Λάνα/Χριστίνα.

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ. για να ρωτήσω πριν ξανακατέβω?

Ευχαριστώ

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής το ωράριο εργασίας της Βίκυς?
Πότε δουλεύει πρωινή και πότε απογευματινή ?

Πήγα να την δω και εγώ ο άμοιρος σήμερα το πρωί και τελικά ήταν οι Λάνα/Χριστίνα.

Μήπως υπάρχει κάποιο τηλ. για να ρωτήσω πριν ξανακατέβω?

Ευχαριστώ

Αγαπητέ μερακλη πιπινο-69-ρη τραγανιστη Αμαντεους, εγώ το γλυφιτζουρακι
τη Βίκυ την πήρα απόγευμα στη 2η βαρδια την Κυριακή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom