Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (37 μέλη και 276 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να εκφράσω τη διαφωνία μου για το μωράκι τη Βίκυ από
Πιπινου 118, όχι και καθημερινή κοπέλα ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!

Πολύ όμορφο μωράκι,  μοντελε (εγώ ως γνωστόν γουστάρω
αδυνατα μωράκια), πολύ όμορφο κορμάκι με ωραίο λευκό
δέρμα φυσική ξανθιά με υπέροχα πατουσάκια δαχτυλακια
που εγλυψα όσο είχα τις ποδαρες της στους ώμους μου.

Εγώ την πέτυχα ξεκούραστη με άδειο μαγαζί, και αφού
της έκανα ένα τελειωτικο ρεκτιφιε με ανταμειψε με
μια πολύ ωραία γυμνή πιπα εγώ όρθιος κι αυτή στην
άκρη του κρεβατιου.

Το μόνο φάουλ τα ίσως λίγο περισσότερα βογκητα,
αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά γιατί πριν
με το ρεκτιφιε είχε τελειώσει στο στόμα μου,  
οπότε ήταν καβλωμενο το μωράκι.

Υ.Γ. Χάλια όπως λέμε το χαβιαρι μαύρο,
      το τυρί (ροκφορ) μουχλιασμενο... χεχεχε

Και στην τελική καλύτερα να μην τη γαμανε πολλοί
      για να είναι ξεκούραστο το μωράκι... χεχεχε

Εγγρ.
8 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εχω γινει γραφικος αλλα δεν μ δινεται τα φωτα σας ενδιαφερομαι για την αντριανα απο διδυμου σ.ο.σ παρακαλω που την βρισκω και ωρες εργασιας :wanker: :wanker: :wanker:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Απογευματινή βόλτα
-Αχιλλέως και Μαραθώνος η Ιλόνα
-Μαραθωνος 59Α η Μαίρη
-Μαραθώνος μεσαίο μαλλον η Κορίνα πρώην Πωλίνα
-Βέργας 3 πάνω η Μαρίνα και το ποντικάκι η Μαργκώ
-Διδύμου 22 η Μαίρη, έχει καλές συστάσεις από τον N. Smirni που σημαίνει ότι ως προς την απόδοση θα είναι μπόμπα φτάνει βέβαια να σας αρέσει το καπως lesbo look με τα πολλά τατού και τα κοντά μαλλιά.
-Διδύμου 20 δύο πιπινάκια μπουρναζίου ξανθό και μελαχρινό, ελεύθερο τελειωτικό στο στήθος αλλά όχι γλείψιμο αρκιντάκι. Το μελαχρινό πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν ρισκάρισα.
-Αλκιβιάδου 16Γ η Γκάμπυ τα πάντα όλα.

Ως προς την Βίκυ από Πιπίνου 118, επειδή με πήραν κι εμένα τα σκάγια, να πω ότι εμφανισιακά την βρήκα πολύ όμορφη, δεδομένου ότι παίζει και ξηρασία τον τελευταίο καιρό. Σαν πρόγραμμα έγραψα και τις δυο φορές ότι ήταν διεκπαιρεωτική. Όμως τα νιάτα και το ωραίο σώμα σε συνδυασμό με το ότι προσφέρει τελειωτικό στο στόμα και μάλιστα σε ένα οίκο που δεν είναι χρέπι της έχουν ανεβάσει την επισκεψιμότητα. Όλα τα υπόλοιπα περι προμοτόρων και αγαπούληδων είναι μπούρδες. Θα κάνει κι αυτή τον κύκλο της όπως και οι υπόλοιπες που πρόσφεραν χύσιμο στο στόμα θα την βαρεθούμε κι αυτή και θα πάμε για άλλα. Έτσι έγινε και με την Καίτη, και με τη Μαρίνα και με τη Γκάμπυ και με την Όλγα στο Φωκαίας κλπ κλπ. Μην ξεστομίζετε έτσι εύκολα κατηγορίες στους συναγωνιστές μπουρδελιάρηδες. Ο καθείς με τα γούστα του με τα πάθη του και με τα λάθη του.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.767
Πόντοι
41.129
δε θα επανελθω στο θεμα για να μη το κουραζουμε.. οποιος θελει παει και βλέπει και κρινει αυτους που του τη λενε θεα και εμενα που τη λεω απλη κοπελα και με καλυτερες επιλογες στο 20ρικο. Ωστοσο η εφαρμογη του νομου του πικερ με γαμησι μερα παρα μερα σε διαφορετική πουτανα και οχι μια στο τοσο και στην ιδια,θα διευρυνει και θα κανει πιο ορθολογικη και αντικειμενικη την αποψη σας για το ωραιο και για τις υπηρεσιες.
καλο βραδι και καλα γαμησια.  :hi:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
καλησπερα εχω γινει γραφικος αλλα δεν μ δινεται τα φωτα σας ενδιαφερομαι για την αντριανα απο διδυμου σ.ο.σ παρακαλω που την βρισκω και ωρες εργασιας :wanker: :wanker: :wanker:
φίλτατε, έως αρκετά πρόσφατα δούλευε στο Βέργας6 (ημιόροφος) στην απογευματινή βάρδια. έχω κάποιο διάστημο γενικά να περάσω, οπότε μη σε πάρω κ στο λαιμό μου, αλλά εκεί δούλευε καθημερινά για πολύ μεγάλο διάστημα έως πριν 2-3 βδομάδες που δεν έχω ξαναπεράσει να τσεκάρω

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να εκφράσω τη διαφωνία μου για το μωράκι τη Βίκυ από
Πιπινου 118,  . . . . .

Εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία "γητευτή του 69", Σκορπιέ.

Με το παιχνιδιάρικο κεντρί σου ξέρεις να ξεκλειδώνεις θησαυρούς.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Θα συμφωνησω κι εγω με τους συναγωνιστες HotVenom, και hellover, οσον αφορα τη Βικυ.
Θα εκφρασω τη προσωπικη μου αποψη, και μονο αυτή.
Για μενα η κοπελλα από αποψης εμφανισης και μονο(δε την εχω παρει), είναι άλλο επιπεδο.
Ξεφευγει από τα συνηθισμένα που βλέπουμε στις τσαρκες μας ο καθενας. Ευκολα κανει τη διαφορα. Και μονο που μπορει καποιος να  χυσει αυτό το μωρο στο στομα, αυτό από μονο του για μενα είναι όλα τα λεφτα. Και να πω και κατι ακομα. Πιστευω οτι είναι κατι το οποιο για μενα δε το χε και αναγκη. Θα μπορουσε ανετα να μη το εχει στο πρόγραμμα της.
Αλλα αφου το προσφερει, μιλαμε για μια καθαρα περιπτωση vfm  :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ωραιες, τεκμηριωμενες και σεβαστες οι αποψεις των πολυ καλων συναγωνιστων
HotVenom
heelover
dmtrsxxx
Εκλεκτικος

Για την Βικυ του Πιπινου 118
Ολες οι γνωμες πρεπει να ακουγονται, ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια και στανταρτς  και αυτο βοηθα ολους τους υπολοιπους να σχηματισουν αποψη.
Αυτη ειναι η ουσια και η δυναμη του φορουμ.

Τακουνακια εξαιρετικη η απογευματινη σου ενημερωση, μιας και μας εχεις συνηθησει πιο πολυ σε πρωινες!  :thumbsup: :cool2:

peponolatris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια κανενα νεο απ την ορορα φυλης 54 την εχω χασει εδω και λιγο καιρο ξερει κανεις τι παιζει ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ειδα  και εγω την βικυ απο  το πιπινου  118 πολυ ωραια κοπελα ειναι  βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο διοτι ο καθενας εχει το δικο του γουστο και διαφερουμε  στα γουστα  αλλα το θεμα ειναι αν κανει σωστα την δουλεια της και να αξιζει το 20 ευρω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
-Διδύμου 20 δύο πιπινάκια μπουρναζίου ξανθό και μελαχρινό, ελεύθερο τελειωτικό στο στήθος αλλά όχι γλείψιμο αρκιντάκι. Το μελαχρινό πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν ρισκάρισα.
το μελαχρινο ειναι παλιοτερο μάλλον ως τζουλια,το ξανθο ειναι παιδαρος και τη λένε Μπιάνκα,δε το εχω ξαναδει νομιζω,μεσα δε κάνει πολλα,τα βασικα,αλλα απο εμφανιση τα σπάει

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
311
Πόντοι
21
εχει καποιος φιλος υποψην που δουλευει η τζουλιανα απο αλκιβιαδου με την πισω πορτα ανοιχτη?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ρε τυπε δεν ξέρω τι διαβάζεις.... υπάρχουν 7 κριτικές γι αυτήν, οι 6 μιλούν για μέτρια γενικά σε υπηρεσίες, σε ομορφιά λίγο πάνω από τον μέσο όρο και μάλιστα τόσο στην δική μου όσο και στου tomy λέμε για τις υπερβολές που γράφτηκαν για την εμφάνιση της και μόνο μια κριτική υπάρχει που την βγάζει εξαιρετική.... παρακαλώ αν έχω διαβάσει λάθος περιμένω τις ενστάσεις σου...
:hi: :hi: :hi:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
[size=11pt]Διδάσκαλε και Φανούρη, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενημέρωση που προσφέρετε!  :kneel:

Σήμερα πέρασα από το Κολωνού 32 υπόγειο, όπου ο κυρ Γιάννης μου επιβεβαίωσε ότι η Άννα εγκατέληψε το πορνικό λειτούργημα.

Αντ' αυτής ήταν μια κοπέλα, εν ονόματι Μαρία, που μοιάζει ομολογουμένως αρκετά στην Άννα...

Τα σέβη μου!  :hi:[/size]
κ τωρα τι κανμοθμε ποθ θα βαζοθμε τον μποθτοζν μασ σε ποια ντριπα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Οι πρωινές καύλες εκτονώθηκαν λίγο νωρίτερα στη Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 πάνω,με εκατέρωθεν σπασμούς και ανταλλαγή σωματικών υγρών!Είναι από τη γενιά των Σλαβομίλφ που σε... σκλαβώνουν με τη συμπεριφορά τους και τις υπηρεσίες τους,σε βαθμό που να νοιώθεις και κάποιες ενοχές όταν για κάποιον λόγο τις ξεχάσεις για καιρό... (Στο συγκεκριμένο σπίτι τυχαίνει να αποκτούν επιπλέον πόντους οι κοπέλες αν θέλουν να χαιρετίσουν κάποιον πελάτη ιδιαίτερα,λόγω του παράθυρου της κουζίνας που βλέπει στο κλιμακοστάσιο).

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Συμφωνω φιλε με οσα λες
Επισης για καποιον που εγραψε κατι αρλουμπες πως τα σημαδια στην κοιλια που εχει ειναι απο μαχαιρια και αλλες ανοησιες : Η κοπελα εκανε λαπαροσκοπικη αφαιρεση χολης που σημαινει 2 μικρες ουλες στην κοιλια της
Πράγματι σε χθεσινή επίσκεψη διαπίστωσα το ίδιο και εγώ. Δεν είναι μαχαιριές απο νταβαντζή , αλλά απο νυστέρι χειρουργού για λαπαροσκοπική αφαίρεση χοληδόχου κύστεως , όταν υπάρχει χολολιθίαση. Με την μέθοδο αυτή γίνονται δύο-τρείς τομές 2 εκατοστών σε συγκεκριμένα σημεία για να εισαχθούν ειδικά εργαλεία και ενδοσκοπική κάμερα για την επέμβαση. Με την μέθοδο αυτή η ανάρρωση είναι 2-3 ημέρες, για αυτό και επανήλθε σύντομα κοντά μας.
Εύγε στον κ.Zero Tolerance που έκανε σωστή παρατήρηση !  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Απορώ πώς σας αρέσει να μπαίνετε με πουτάνες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Το θεωρώ ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Απορώ πώς σας αρέσει να μπαίνετε με πουτάνες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Το θεωρώ ό,τι πιο σιχαμερό υπάρχει.

Εμένα η Καίτη στο Πιπίνου 118 ήθελε να μου δώσει και φιλάκι στα χείλη ενώ τα είχε στο στόμα της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom