Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (8 μέλη και 204 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλα αν την παρω θα ενημερωσω. Αλλα πρωτα θα δοκιμασω το πιπινι απεναντι στο 27Α 3η βαρδια.

ΠΚαποτας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
62
Πόντοι
1
Η Μπονα η Αλβανιδα στο Μεταξι ειναι καλη εντος του δωματιου γιατι στο σαλονι ειναι καυλα και λεει οτι τα κανει ολα.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Η Μπονα η Αλβανιδα στο Μεταξι ειναι καλη εντος του δωματιου γιατι στο σαλονι ειναι καυλα και λεει οτι τα κανει ολα.
[size=11pt]Καπότα, ρίξε μια ματιά στις κριτικές:

Και, γενικότερα, να έχεις εμπιστοσύνη στα πορνοραντάρ!  :rockon:[/size]

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
ανυπομονω να γυρισει η ρενατα κατω στο μαγαζι,μου εχει μεινει η κωλαρα της στο μυαλο μου.. :fuck1: :jerking: :jerking:

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
ρε μαγκες η βικυ απο πιπινου 118 ειναι σημερα πρωινη γιατι την προηγουμενη εβδομαδα δεν καταφερα να την πετυχω.. στην πρωτη βαρδυα .....και δεν βρισκω και τηλεφωνο απο το τσαρδι μην κατεβαινω τσαμπα......

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 30 2ος όροφος η μουναροπιπίνα Μόνικα,άμα την πετύχω μόνη της θα τη δοκιμάσω,και η Ντάνα η καυλονταρντάνα,τα θετικά σημάδια στην υποδοχή δεν με διέψευσαν για τη συνέχεια,καυλώνω άγρια όταν φέρνω τις κοπέλες σε κατάσταση να θέλουν να γαμηθούν σαν να'ναι με τον γκόμενό τους!
(Picker,μην πεταχτείς να πεις ότι οι πελάτες είμαστε και οι γκόμενοι των κοριτσιών...).

ΠΚαποτας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
62
Πόντοι
1
ανυπομονω να γυρισει η ρενατα κατω στο μαγαζι,μου εχει μεινει η κωλαρα της στο μυαλο μου.. :fuck1: :jerking: :jerking:

Φιλε προχθες το βραδυ την πετυχα απ΄εξω απο το μπουρδελακι που δουλευει με τα πολιτικα της ρουχα.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Στο Κολωνού 30 2ος όροφος η μουναροπιπίνα Μόνικα,άμα την πετύχω μόνη της θα τη δοκιμάσω,και η Ντάνα η καυλονταρντάνα,τα θετικά σημάδια στην υποδοχή δεν με διέψευσαν για τη συνέχεια,καυλώνω άγρια όταν φέρνω τις κοπέλες σε κατάσταση να θέλουν να γαμηθούν σαν να'ναι με τον γκόμενό τους!
(Picker,μην πεταχτείς να πεις ότι οι πελάτες είμαστε και οι γκόμενοι των κοριτσιών...).
[size=11pt]Επιρρεπή, μήπως έχεις πετύχει την Όλγα από τον πρώτο όροφο?

Την έχω απεριόριστη ανάγκη!  :kissass:[/size]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τωρα live

Κολωνου 11α οροφος Μαρια καστανοξανθη λεπτη με μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 11α ισιγειο Ντιανα εγινε γυρολογος και αυτη, ξανθια, κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 11β Κορινα ξανθια κανονικο σωμα 2_2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 15α Κατια ξανθια χοντρη με 2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 15β Τζουλια/Νικολ ξανθια χοντρουλα με 2.5-3αρια βυζια, απλο πρόγραμμα με τελειωτικο στα βυζια και Χριστινα ξανθια κορμαρα λεπτη κωλος ποιημα βυζι 2αρι στητο ποιημα επισης μικρα τατου, απλο προγραμμα, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη, πιο φολα και απο την συνονοματη της απο Κολωνου 53 αλλα κορμαρα.

Κολωνου 23 Μικη το μελαχρινο αδιαφορο κοντο πιπινι, κανονικο σωμα μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 23β Νάταλι ξανθο γκρανι με πιασιματα 2_2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Κολωνου 27β Λυδια μελαχρινή μιλφ με κοντο μαλλι χοντρουλα με 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.

Κολωνου 27γ Αγνη ξανθιά με κατσαρο μαλλι μεχρι τους ωμους κανονικο σωμα 2αρι βυζι πολλές κοκκινιλες, απλο προγραμμα.

Κολωνου 27α μια καινούρια κοπελα Βιβη μελαχρινο μπιμπελο ζυμαρακι με ωραιο κορμι 2_2.5αρι βυζι μετριο προσωπο , απλο προγραμμα μπηκε στα προσεχως και αν δεν είχα περασει με την Χριστινα σιγουρα θα την δοκιμαζα

Κολωνου 30α Νταρια ξανθια κανονικο σωμα 2_2.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 30β πρώτος οροφος Νικη μελαχρινη με πιασιματακια κυριως στην κοιλια 1.5-2αρι βυζι τατου, απλό προγραμμα.

Κολωνου 30β δευτερος οροφος Μονικα καστανη με το μαλλι αλογοουρα με ωραιο μοντελε κορμι 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα και Ντανα η νταρντανα που λεει η υπηρεσία αλλα εινσι χοντρη με 2.5-3αρια βυζια, απλό πρόγραμμα με τελειωτικο στα βυζια, κανουν και παρτουζα.

Κολωνου 32α Νικη καστανη πιτσιρικα με ισιο μαλλι πολύ κοντη πολύ λεπτη με μικρο βυζι, απλο προγραμμα.

Κολωνου 48 Αντζελα ξανθια με κοντο μαλλι κανονικο σωμα 1.5-2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
[size=11pt]Επιρρεπή, μήπως έχεις πετύχει την Όλγα από τον πρώτο όροφο?

Την έχω απεριόριστη ανάγκη!  :kissass:[/size]
Την έχω πετύχει πρόσφατα  στον πρώτο όροφο στη νυχτερινή βάρδια.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
παιδια πηγα εχτες στην βικυ στο πιπινου 118 ακουγοντας διθυραμβους (μοντελο, απιστευτο γαμησι, τρεχτε να προλαβεται γιατι θα παει σε στουντιο, μαλιστα ενας εγραψε οτι και μονο που χυνεις στο στομα εναν τετοιο αγγελο αξιζει)

και εχοντας στο μυαλο μου την αννα την σερβα ,που ΔΕΝ ειχα προλαβει στο 25ευρω και τελικα την πληρωσα 100 (και τα αξιζε 1 προς 1), και πηγα

λοιπον [size=20pt]ΜΑΛΑΚΙΕΣ[/size]

προσωπο ομορφουλα για καθημερινη κοπελα
σωμα οτι να ναι απλα αδυνατη αβυζη ακωλη
αλλα λεω μπορει μεσα να ειναι μπομπα
προγραμμα πιπα ατεχνη μηπως χυσεις και φυγει γρηγορα
γαμησι με το που μπαινεις υπερβολικα βογγητα λες και την σφαζουν
με λιγα λογια ουτε καν VFM στο 20αρικο

στην κατηγορια της η γιαννα η βαλβιδορουφιχτρα ειναι καλυτερη σε ολα

και απορω απο που και ως που τοσος ντορος;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
ρε τυπε δεν ξέρω τι διαβάζεις.... υπάρχουν 7 κριτικές γι αυτήν, οι 6 μιλούν για μέτρια γενικά σε υπηρεσίες, σε ομορφιά λίγο πάνω από τον μέσο όρο και μάλιστα τόσο στην δική μου όσο και στου tomy λέμε για τις υπερβολές που γράφτηκαν για την εμφάνιση της και μόνο μια κριτική υπάρχει που την βγάζει εξαιρετική.... παρακαλώ αν έχω διαβάσει λάθος περιμένω τις ενστάσεις σου...

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
................................
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο ήταν κοπέλα,λεπτή,νοστιμούλα,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Πολύ καλά Ελληνικά,ανακοινώθηκε σαν Ελληνίδα.Νομίζω εργάζεται σαν Άννα στο μαγαζί αυτό.Σε κανονικό πρόγραμμα.

....................
149) Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο), μόλις είχε τελειώσει η 'Αννα η "μύτη".
[size=11pt]Διδάσκαλε και Φανούρη, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενημέρωση που προσφέρετε!  :kneel:

Σήμερα πέρασα από το Κολωνού 32 υπόγειο, όπου ο κυρ Γιάννης μου επιβεβαίωσε ότι η Άννα εγκατέληψε το πορνικό λειτούργημα.

Αντ' αυτής ήταν μια κοπέλα, εν ονόματι Μαρία, που μοιάζει ομολογουμένως αρκετά στην Άννα...

Τα σέβη μου!  :hi:[/size]

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Φίλε μάλλον λόγω του ντόρου όπως λες και συ και κατά συνέπεια υψηλής πελατείας έκαψε φλάντζες. Εγώ δύο φορές που πήγα ήταν εξαιρετική αλλά ήταν στις τρεις πρώτες μέρες που είχε αρχίσει να δουλεύει. Μάλλον τη θάμπωσε το πολύ μαρούλι  :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
παιδια πηγα εχτες στην βικυ στο πιπινου 118 ακουγοντας διθυραμβους (μοντελο, απιστευτο γαμησι, τρεχτε να προλαβεται γιατι θα παει σε στουντιο, μαλιστα ενας εγραψε οτι και μονο που χυνεις στο στομα εναν τετοιο αγγελο αξιζει)

και εχοντας στο μυαλο μου την αννα την σερβα ,που ΔΕΝ ειχα προλαβει στο 25ευρω και τελικα την πληρωσα 100 (και τα αξιζε 1 προς 1), και πηγα

λοιπον [size=20pt]ΜΑΛΑΚΙΕΣ[/size]

προσωπο ομορφουλα για καθημερινη κοπελα
σωμα οτι να ναι απλα αδυνατη αβυζη ακωλη
αλλα λεω μπορει μεσα να ειναι μπομπα
προγραμμα πιπα ατεχνη μηπως χυσεις και φυγει γρηγορα
γαμησι με το που μπαινεις υπερβολικα βογγητα λες και την σφαζουν
με λιγα λογια ουτε καν VFM στο 20αρικο

στην κατηγορια της η γιαννα η βαλβιδορουφιχτρα ειναι καλυτερη σε ολα

και απορω απο που και ως που τοσος ντορος;;

τα εχω γραψει και εγω τυπε μερικες σελίδες πιο πίσω για την βικυ την ουρανοκατεβατη θεα....  τρεις λεξεις χαρακτηριζουν αυτους που τα λενε τοσο χοντρα...

αγαμητοι - προμοτορες - πιρφοροαγαπουληδες

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[size=11pt]Διδάσκαλε και Φανούρη, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενημέρωση που προσφέρετε!  :kneel:

Σήμερα πέρασα από το Κολωνού 32 υπόγειο, όπου ο κυρ Γιάννης μου επιβεβαίωσε ότι η Άννα εγκατέληψε το πορνικό λειτούργημα.

Αντ' αυτής ήταν μια κοπέλα, εν ονόματι Μαρία, που μοιάζει ομολογουμένως αρκετά στην Άννα...

Τα σέβη μου!  :hi:[/size]
Όντως2 εβδομάδες τώρα που περνάω απο αυτό το μαγαζί αυτήν την κοπέλα που λες βλέπω.Σίγουρα δεν είναι η Άννα με το τατού πεταλούδα αλλά διαφορετική κοπέλα που τις μοιάζει.Μάλιστα πλασάρεται για Ελληνίδα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Για τους συναγωνιστες που σχολιασαν την εμφανιση της Ιζαμπελας απο Φυλης 84, οντως εμφανισιακα υστερει σε πολλα σημεια, αλλα ρεφαρει σε  service και το μονο που δεν προσεχεις ειναι οι ατελειες του κορμιου της...

Προσωπικα θα ξαναπαω γιατι μου εβγαλε πολλα "γουστα", κι αυτο νομιζω ειναι το ζητουμενο...

Καλο βραδυ σε ολη την παρεα...

Συμφωνω φιλε με οσα λες
Επισης για καποιον που εγραψε κατι αρλουμπες πως τα σημαδια στην κοιλια που εχει ειναι απο μαχαιρια και αλλες ανοησιες : Η κοπελα εκανε λαπαροσκοπικη αφαιρεση χολης που σημαινει 2 μικρες ουλες στην κοιλια της

Επισκέπτης
Συμφωνω φιλε με οσα λες
Επισης για καποιον που εγραψε κατι αρλουμπες πως τα σημαδια στην κοιλια που εχει ειναι απο μαχαιρια και αλλες ανοησιες : Η κοπελα εκανε λαπαροσκοπικη αφαιρεση χολης που σημαινει 2 μικρες ουλες στην κοιλια της
Η κοπελα ειναι καλη δηλαδη τιμια ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom