Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καλα αν την παρω θα ενημερωσω. Αλλα πρωτα θα δοκιμασω το πιπινι απεναντι στο 27Α 3η βαρδια.
Καλα αν την παρω θα ενημερωσω. Αλλα πρωτα θα δοκιμασω το πιπινι απεναντι στο 27Α 3η βαρδια.
Για την Λαουρα λες και εσυ;
[size=11pt]Καπότα, ρίξε μια ματιά στις κριτικές:Η Μπονα η Αλβανιδα στο Μεταξι ειναι καλη εντος του δωματιου γιατι στο σαλονι ειναι καυλα και λεει οτι τα κανει ολα.
ανυπομονω να γυρισει η ρενατα κατω στο μαγαζι,μου εχει μεινει η κωλαρα της στο μυαλο μου..
[size=11pt]Επιρρεπή, μήπως έχεις πετύχει την Όλγα από τον πρώτο όροφο?Στο Κολωνού 30 2ος όροφος η μουναροπιπίνα Μόνικα,άμα την πετύχω μόνη της θα τη δοκιμάσω,και η Ντάνα η καυλονταρντάνα,τα θετικά σημάδια στην υποδοχή δεν με διέψευσαν για τη συνέχεια,καυλώνω άγρια όταν φέρνω τις κοπέλες σε κατάσταση να θέλουν να γαμηθούν σαν να'ναι με τον γκόμενό τους!
(Picker,μην πεταχτείς να πεις ότι οι πελάτες είμαστε και οι γκόμενοι των κοριτσιών...).
Την έχω πετύχει πρόσφατα στον πρώτο όροφο στη νυχτερινή βάρδια.[size=11pt]Επιρρεπή, μήπως έχεις πετύχει την Όλγα από τον πρώτο όροφο?
Την έχω απεριόριστη ανάγκη! [/size]
................................
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο ήταν κοπέλα,λεπτή,νοστιμούλα,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Πολύ καλά Ελληνικά,ανακοινώθηκε σαν Ελληνίδα.Νομίζω εργάζεται σαν Άννα στο μαγαζί αυτό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
[size=11pt]Διδάσκαλε και Φανούρη, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενημέρωση που προσφέρετε!....................
149) Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο), μόλις είχε τελειώσει η 'Αννα η "μύτη".
παιδια πηγα εχτες στην βικυ στο πιπινου 118 ακουγοντας διθυραμβους (μοντελο, απιστευτο γαμησι, τρεχτε να προλαβεται γιατι θα παει σε στουντιο, μαλιστα ενας εγραψε οτι και μονο που χυνεις στο στομα εναν τετοιο αγγελο αξιζει)
και εχοντας στο μυαλο μου την αννα την σερβα ,που ΔΕΝ ειχα προλαβει στο 25ευρω και τελικα την πληρωσα 100 (και τα αξιζε 1 προς 1), και πηγα
λοιπον [size=20pt]ΜΑΛΑΚΙΕΣ[/size]
προσωπο ομορφουλα για καθημερινη κοπελα
σωμα οτι να ναι απλα αδυνατη αβυζη ακωλη
αλλα λεω μπορει μεσα να ειναι μπομπα
προγραμμα πιπα ατεχνη μηπως χυσεις και φυγει γρηγορα
γαμησι με το που μπαινεις υπερβολικα βογγητα λες και την σφαζουν
με λιγα λογια ουτε καν VFM στο 20αρικο
στην κατηγορια της η γιαννα η βαλβιδορουφιχτρα ειναι καλυτερη σε ολα
και απορω απο που και ως που τοσος ντορος;;
Όντως2 εβδομάδες τώρα που περνάω απο αυτό το μαγαζί αυτήν την κοπέλα που λες βλέπω.Σίγουρα δεν είναι η Άννα με το τατού πεταλούδα αλλά διαφορετική κοπέλα που τις μοιάζει.Μάλιστα πλασάρεται για Ελληνίδα.[size=11pt]Διδάσκαλε και Φανούρη, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ενημέρωση που προσφέρετε!
Σήμερα πέρασα από το Κολωνού 32 υπόγειο, όπου ο κυρ Γιάννης μου επιβεβαίωσε ότι η Άννα εγκατέληψε το πορνικό λειτούργημα.
Αντ' αυτής ήταν μια κοπέλα, εν ονόματι Μαρία, που μοιάζει ομολογουμένως αρκετά στην Άννα...
Τα σέβη μου! [/size]
Για τους συναγωνιστες που σχολιασαν την εμφανιση της Ιζαμπελας απο Φυλης 84, οντως εμφανισιακα υστερει σε πολλα σημεια, αλλα ρεφαρει σε service και το μονο που δεν προσεχεις ειναι οι ατελειες του κορμιου της...
Προσωπικα θα ξαναπαω γιατι μου εβγαλε πολλα "γουστα", κι αυτο νομιζω ειναι το ζητουμενο...
Καλο βραδυ σε ολη την παρεα...
Η κοπελα ειναι καλη δηλαδη τιμια ευχαριστωΣυμφωνω φιλε με οσα λες
Επισης για καποιον που εγραψε κατι αρλουμπες πως τα σημαδια στην κοιλια που εχει ειναι απο μαχαιρια και αλλες ανοησιες : Η κοπελα εκανε λαπαροσκοπικη αφαιρεση χολης που σημαινει 2 μικρες ουλες στην κοιλια της