Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (25 μέλη και 279 επισκέπτες)

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ηλια εκλαψες εεε !!!! :grin: :grin: :grin:.

ξερουμε ρε μαγκες εαν ειναι ανοιχτο το μαραθωνος 48 β και αν βρισκεται εκει το καινουργιο πιπινακι ιλονα που κατεγραψε ο σκαουτερ ιβαν ?  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Χρονια μας πολλα συναδελφε!! παρεμπιπτοντως πριν λιγο γυρισα απο φυλης οπου αναζητουσα απεγνωσμένα τη τζουλιαννα για ενα εορταστικο τσιμπουκι αλλα ματαια...δεν δουλευε...Εν το μεταξύ ψυχη στη πιατσα.. και κατεληξα αλκιβιαδου στη νταρντανοισαβελλα για αδειασμα οπου στο μικρο σαλονι ηταν στην αναμονη δυο πορνοπαππουδες 70+  :rockon: :rockon: :rockon: Και παλι χρονια πολλα!!!

Izabellara rules
Αντεξαν οι παπουδες?? :2funny:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
[size=20pt]ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΡΕΚΤΕΣ[/size]

[size=11pt]1) Σήμερα, πήγαμε με τον Κόμπρα στην Καλύμνου 48 για  κρεμπιέ στην Πωλίνα.

Δυστυχώς, αυτή έλειπε και αντ' αυτής ήταν μια Κατερίνα (?) μιλφ, που απαξιώσαμε.

Η τσα2 δε γνώριζε πότε θα επιστρέψει η Πωλίνα. Ελπίζω να μη χαθεί από την πιάτσα μια τόσο ρομαντική μεγαλοκοπέλα....

2) Τις προάλλες, εξωθεσμικός συναγωνιστής μπήκε για κατάθεση στη Μιρέλα από Κολοκυνθούς, η οποία του έκανε πρόταση για ΑΚΑ γαμήσι στο δωμάτιο.  :zfuck:

Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα, καθώς τον καβλάντιζε ήδη από το σαλόνι.

Δυστυχώς, ο συναγωνιστής δεν ενέδωσε λόγω της αντιαισθητικής κολποπής της  :vomit:[/size]

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γιατί ρε ??? Έπρεπε να την δοκιμάσει. Μετά θα λέγαμε ότι πήγε από Μιρέλα  :priest:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Izabellara rules
Αντεξαν οι παπουδες?? :2funny:
Ο ενας βγηκε σιγουρα ζωντανος αν και παραπαταγε.. :zombie:...Ο αλλος βγηκε μετα απο μενα λογικα...ποιος ξερει..μπορει και να μην αντεξε την υπερτατη υδονη του θωρηκτου-ισαβελλα.. :priest: :priest: :priest:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Γιατί ρε ??? Έπρεπε να την δοκιμάσει. Μετά θα λέγαμε ότι πήγε από Μιρέλα  :priest:
Αν ακολουθούσε τη συνταγή του Τζούνη δε θα πάθει τίποτα από κανένα Σ.Μ.Ν.  :rockon:

Ας κάνουμε μια ορθή επανάληψη στη συνταγή της ακάποτης προστασίας.

Η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:

• [li]2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.[/li]

• [li]2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.[/li]

• [li]1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.[/li]

• [li]1 αναβράζον δισκίο  Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.[/li]

• [li]2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν.[/li]

• [li]Προαιρετικά:
    1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.[/li]

WP_20160131_12_21_50_Pro.jpg

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ΞΕΡΟΧΥΝΩ με συνταγή παρανομης προφυλαξης από Junis... χεχεχε

Εγγρ.
8 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες η αντριανα απο διδυμου ξερεις καποιος σιγουραπου θα τν πετυχω και ποιες ωρες δουλευει ευχαριστω.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
:think:το σπαθολαδο πο θα το βρωμε ?επισης αφέτη η κοντή Ελένη φώκιας 27 ιπογιο η γιφτισα έχει πάη κανίς να με πη τι καμη μέσα αναλιτικα ?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ρε παιδες η αντριανα απο διδυμου ξερεις καποιος σιγουραπου θα τν πετυχω και ποιες ωρες δουλευει ευχαριστω.
καπου στην οδο βεργας αν θυμαμαι καλα ειχε γραφτει οτι ηταν..αλλα εχω να περασω καιρο απο κει...ισως καποιος που περασε πιο προσφατα σε διαφωτισει

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ηλια εκλαψες εεε !!!! :grin: :grin: :grin:.

ξερουμε ρε μαγκες εαν ειναι ανοιχτο το μαραθωνος 48 β και αν βρισκεται εκει το καινουργιο πιπινακι ιλονα που κατεγραψε ο σκαουτερ ιβαν ?  :hi:
Τωρα ειναι στο Βεργας 3 αριστερα! :hi:

Ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με ομορφο γλυκο προσωπο :smitten: , μικρα φυσικα βυζια , λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα , καστανοξανθο σγουρο μαλλι πανω απο τους ωμους και μοντελε κορμι με καλοσχηματισμενο κορμι! :cum: Φορουσε λευκα εσωρουχα και λευκη καλτσοδετα! :wanker: Εχω ξεροχυσει! Δεν θυμαμαι ακριβως τι προγραμμα ειπε ο τσατσος γιατι κοιτουσα το μωρο! :rockon: Νομιζω απλο + 69 :wanker: κανει. Δεν ειναι καραμουναρα αλλα ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης του 20ρικου.Εγω βαζω στην εμφανιση της ενα 8ρακι! :rockon:

Αν την παρεις γραψε κριτικη! :knuppel:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Τωρα ειναι στο Βεργας 3 αριστερα! :hi:

Ειναι μια νεαρη Ρωσιδα με ομορφο γλυκο προσωπο :smitten: , μικρα φυσικα βυζια , λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα , καστανοξανθο σγουρο μαλλι πανω απο τους ωμους και μοντελε κορμι με καλοσχηματισμενο κορμι! :cum: Φορουσε λευκα εσωρουχα και λευκη καλτσοδετα! :wanker: Εχω ξεροχυσει! Δεν θυμαμαι ακριβως τι προγραμμα ειπε ο τσατσος γιατι κοιτουσα το μωρο! :rockon: Νομιζω απλο + 69 :wanker: κανει. Δεν ειναι καραμουναρα αλλα ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης του 20ρικου.Εγω βαζω στην εμφανιση της ενα 8ρακι! :rockon:

Αν την παρεις γραψε κριτικη! :knuppel:
ωραιος ο tommy ,αν δεν παω σημερα να σαι σιγουρος οτι θα γραψω οποτε παω  :hi:
ειναι καλη μεσα tommy ,ξερεις ?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
ΠΟΡΝΟ ΑΛΕΡΤ τώρα live φυλης 71 ισόγειο
       μια που μοιάζει πολύ στο πρόσωπο με την
       Ολγα Κεφαλογιαννη, στο πιο αδύνατο σε κορμί
       με κρεμαστες βυζαρες 2+.
       Όποιος έχει άχτι με το Ολγακι θα την καταβρει.

Φωκαιας 27 υπόγειο μια ξανθοβαμενη με στητους βυζους
και λατιν κωλο μοιάζει ρωσιδοφατσα, το χριστινακι θα
είναι από αύριο.

Φυλης 66 με παρκαρισμενο τουτου πιθανότατα η Αννουλα.
Πηγα κι εγω να δω αυτή που μοιαζει με την Ολγα Κεφαλογιαννη, μιας και μου αρεσει σα γυναικα. Θα εφιστουσα τη προσοχη οσον αφορα, τη παρατηρητικοτητα καποιων συναγωνιστων.
Η συγκεκριμενη κοπελα, είναι η Μαιρη που δουλευει εκει καπου 4 μηνες, καθως και στο παραδιπλανο 69β εκ περιτροπης καποιες φορες. Θα 'λεγα ότι της φερνει λιγο στο προσωπο, και στο χτενισμα που ειχε σημερα, αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας. Ψυχραιμια.

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Πριν 2 ωρες περασμα απο μεταξουργειο με φουλ κοσμο περισσοτερους αλλοδαπους..τετοιο κοσμο εχω πολυ καιρο να δω...
αφου στα μισα μπουρδελακια δεν χωρουσες να περασεισ...

επισησ cult σκηνικο στο ιασωνος 30 υππογα τυπος αστεγος με εμφανη τρελλα-  ραστα μαλλι απο τη βρωμα - γνωστη φυσιωγνωμια στην αθηνα
μπουκαρε μεσα αμιλητος και πηγαινε αφρεναριστος κατευθειαν για το κουζινακι.. εφτασε μεχρι την κουτινα και τον πεταξε εξω η εξαλλη τσατσα..κολλησα και σηκωθηκα για φασαρια...τελικα του ανοιξα την πορτα και εγινε καπνοσ..
η υπηρεσια παρουσιασε δυο αδυνατες κοπελες με μικρα βυζια ενα ξανθο με ωραιο προσωπο και μια αλλη μετρια που δεν ειδα και καλα..

Κατεληξα κολοκυνθους 28 υπογα και γαμησα μια  περιεργη τυπισα (κοκκαλο πρεπει να ειναι συνεχεια) δεν θυμαμαι ονομα.

Πορτοκαλι μαλλι , μικρο βυζακι, λεπτη για τσιγγανακι μου εμοιαζε..πιπα με λαστιχο και γαμησι στα τεσσερα..απλο..

καλο για ξεμπουκωμα@

χρονια πολλα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Πηγα κι εγω να δω αυτή που μοιαζει με την Ολγα Κεφαλλογιαννη, μιας και μου αρεσει σα γυναικα. Θα εφιστουσα τη προσοχη οσον αφορα, τη παρατηρητικοτητα καποιων συναγωνιστων.
Η συγκεκριμενη κοπελα, είναι η Μαιρη που δουλευει εκει καπου 4 μηνες, καθως και στο παραδιπλανο 69β εκ περιτροπης καποιες φορες. Θα 'λεγα ότι της φερνει λιγο στο προσωπο, και στο χτενισμα που ειχε σημερα, αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας. Ψυχραιμια.

ειναι η μαιρη που δουλευε και φυλης 80 παλια?????

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σήμερα το πρωί πήρα για πρώτη φορά την Λυδία από Κολωνού 27 όροφος. Προς το τέλος έπαιξε ακάποτος κρεμπιές  :erection:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα το πρωί πήρα για πρώτη φορά την Λυδία από Κολωνού 27 όροφος. Προς το τέλος έπαιξε ακάποτος κρεμπιές  :erection:

Το γανοδερμα κοφι σε έχει μετατρέψει σε death squad Πορνε μου...χεχεχε

Υ.Γ. το ξέρω Πορνε μου, αλλά σε πειράζω... χεχεχε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom