ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δεν προλαβαινα ειχα δουλειες εχω μελετη για τα δυο παιχνιδια του τσαμπιονσ λιγκ
η λεστερ χρεαζοταν το γκολ για το πρωταθλημα η χεταφε χρειαζοταν τη νικη για να σωθει η σιτι σημερα επαιζε με δευτερη ομαδα εναντιον σαουθαμτον και η λιβερπουλ ηταν κουρασμενη απο το ουεφα με το ματσ με την βιγιαρεαλ
Ο κόσμος που θα έχεις θα συμπεριλαμβάνει και από τα εργαζόμενα κορίτσια?οχι διοτι θα εχω κοσμο απο τριτη θα ειμαι στην τσαρκα για την δευτερη καταθεση
Χρονια μας πολλα συναδελφε!! παρεμπιπτοντως πριν λιγο γυρισα απο φυλης οπου αναζητουσα απεγνωσμένα τη τζουλιαννα για ενα εορταστικο τσιμπουκι αλλα ματαια...δεν δουλευε...Εν το μεταξύ ψυχη στη πιατσα.. και κατεληξα αλκιβιαδου στη νταρντανοισαβελλα για αδειασμα οπου στο μικρο σαλονι ηταν στην αναμονη δυο πορνοπαππουδες 70+ Και παλι χρονια πολλα!!!θελω να πω χρονια πολλα σε ολους τους γιωργηδες του σαιτ και στον ευατο μου να εχουμε υγεια και πολλες γυναικες
Λάιβ ενημέρωση στα κεντρικά παρέα με τον μέγιστο Κόμπρα
Φυλής:
40 Κατερίνα ξανθιά μπαμπάτσικη με φουλ του κώλου
54β Χριστίνα μελαχρινό στυλιάρι με 69
56 Νάντια
66 Κατερίνα μέτρια ξανθιά
Φωκαίας:
17 Αρίνα μελαχρινάκι μέτριο
19 Γκαμπυ μουνάρα με φουλ του πρόγραμμα
25 Άννα πολωνέζα με 69
27 υπόγειο Κατερίνα ξανθιά ομορφούλα
27 Ισόγειο Σιμόνα Φόλα
27 όροφος Χριστίνα Βουλγάρα με φουλ του κωλου
Το ξανθο πιπινακι η Αννα εφυγε? :-Πριν από καμιά ώρα στο Μετάξι είδα μερικά:
Ιάσονος 10 κάτω η παιχνιδιάρα μελαχρινή μπαμπάτσικη Νικόλ,κάποια φορά ίσως τη δοκομάσω.
εισαι ωραιος. ευχαριστουμε για ενημερωσηΠριν από καμιά ώρα στο Μετάξι είδα μερικά:
Ιάσονος 1α η μελαχρινή milf Κατερίνα με την μπυροκοιλίτσα και τις βυζάρες!
Ιάσονος 2 πάνω η ευτραφής Μόνικα.
Ιάσονος 10 κάτω η παιχνιδιάρα μελαχρινή μπαμπάτσικη Νικόλ,κάποια φορά ίσως τη δοκομάσω.
Ιάσονος 36 μια ξανθιά γεματούλα με γαλανά μάτια,με ακά τελειωτικό και ''69'',σαλονάρισε μόνη της βγαίνοντας από δωμάτιο,καλούτσικα Ελληνικά,ίσως έπρεπε να δοκιμάσω.Ξέρετε κάτι γι'αυτήν και τις επιδόσεις της;
Ιάσονος 31 η Τσέσικα και η Ελένη ''Πετράκη'',δεν είχα όρεξη για παραπάνω βόλτα και μπήκα στη δεύτερη.
Κολωνού 48 η Αντριάνα,έφυγα πριν τη δω.
Κολωνού 47 κάτω ένα θωρηκτό,Τζούλια νομίζω.Στο πάνω η συμπαθητική γεμάτη milf Μόνικα,συναγωνιστής έδινε ξυλίκια μέσα!
Χρόνια μας πολλά στους Γιώργηδες!
εισαι ωραιος. ευχαριστουμε για ενημερωση
πλακα μας κανεις ρε γιωργο ετσι το παμε και μεις και δεν πιανουμε βαλσαμωμενο καρχαρια σε μπανιερα !!!