Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (33 μέλη και 261 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
τιμηθηκε η ιλονα απο βεργας 3 αριστερα με καλες εντυπωσεις και αφου εδωσα το λογο μου στον tommy αυριο θα ακολουθησει κριτικη .

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη

Φυλης 136 ΤΖΕΣΙΚΑ 7/10 η ξανθια φολα :s&m_3: απο το Μεταξουργειο

Φυλης 71 ισογειο ΜΑΙΡΗ 7/10 Μια μελαχρινη με μετρια φατσα , μακρυ μαυρο μαλλι και σωμα με πιασηματα.Νοστιμουλα , αλλα οχι και σαν την Ολγα Κεφαλογιαννη!!! :2funny:

Φιλιππιδου 11α ισογειο ΑΝΤΖΥ 7/10 η ξανθια που μοιαζει λιγο με την Αφροδιτη Αδαμη :grin:.Ξανθο κοντοπουτανο. ΦΟΥΛ ανακοινωθηκε

Φιλιππιδου 11β οροφος ΗΛΕΚΤΡΑ 7/10 η μελαχρινη σγουρομαλλα Ελληνιδα με το συμπαθητικο προσωπο και το καλο κορμι.Μεσα δεν λεει πολλα! :- ΦΟΥΛ ανακοινωθηκε.

Φωκαιας 17α ισογειο ΜΙΧΑΕΛΑ 7/10 η μελαχρινη Μολβαδεζα με το γλυκο προσωπο.Σαν να πηρε κιλα σε σχεση με τοτε που την ειχα παρει! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Φωκαιας 17β οροφος ΕΛΕΝΗ η Αιγυπτια! :2funny: 7/10 ΑΠΛΟ

Φωκαιας 19 ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ 7/10 μια μελαμψη με γλυκο προσωπο , μεσαιο στηθος και μοντελε κορμι.ΦΟΥΛ ανακοινωθηκε

Φωκαιας 27α υπογειο ΚΑΤΕΡΙΝΑ 5/10 ΦΟΥΛ τα παντα ολα! Η ξανθια αδιαφορη Ρωσιδα

Φωκαιας 27 οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 η μελαμψη με το καλο κορμι :zfuck: ΦΟΥΛ και η ΓΚΑΜΠΥ 5/10 απο το Μεταξι :sunglasses: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Φωκαιας 24 Μια κοντη αδιαφορη :vomit: , μαλλον αλβανιδα 5/10

Φυλης 66δ αριστερα ΕΛΕΝΗ 7/10 η ξανθια φολα ΦΟΥΛ :s&m_3:

Διδυμου 8α οροφος Η Ουκρανεζα μιλφαρα ΚΡΙΣΤΥ 5/10 Απο τις καλυτερες πιπες!  :pipa2:Μετρια φατσα και παχουλο σωμα.

Αλκιβιαδου 16β μεσαιο ΣΟΝΙΑ 5/10 Μια παχουλη  μελαμψη προμιλφ με μετρια φατσα και παχουλο σωμα ΦΟΥΛ

Αλκιβιαδου 16γ δεξια ΓΚΑΜΠΥ 7/10 η ψηλη μελαχρινη πιπινα με το μοντελε κορμι! :zfuck: ΦΟΥΛ τα παντα ολα!

Βεργας 3 δεξια ΕΥΑ 5/10 η  κοντη αδιαφορη και μια αδιαφορη ΕΙΡΗΝΗ 5/10  :badair:

αριστερα η μουναρα ΙΛΟΝΑ 8/10 Μαλλον η πιο ομορφη που ειδα αποψε!  :smitten: :cum: :wanker: :erection:

οροφος η ξανθια προμιλφ Μοσχοβιτισα :2funny: ΜΑΡΙΝΑ 7/10 με ΦΟΥΛ  :zfuck:

Χωματιανου 11α κλειστο :rolleyes:

Χωματιανου 11β οροφος μια αδιαφορη ξανθια μιλφ η ΝΑΤΑΛΙΑ 5/10 Νομιζω εκανε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και η μουναρα ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ 8/10 Φορουσε κατι ζαρτιερες και ηταν μεσα στη καυλα το κοντοπουτανο πιπινακι! :smitten: :cum: :wanker: :erection: Δυστυχως ειναι επιπλο στο δωματιο! :-

Αχιλλεως 48 ΜΑΙΡΗ 6/10 Μια μελαχρινη με καρε μαλλι και σωμα με πιασηματα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

Μαραθωνος 59 δεξια ΤΑΝΙΑ 6/10 η μελαχρινη Ρωσιδα με την αδιαφορη φατσα και το αγαλματενιο στηθος! Φολα!

:hi: :hi: :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η αντζυ εχει σταθερη αποδοση μαζι μου η ηλεκτρα  πολυ κρυα την κατερινα την εχω παρει δεν μου αρεσε

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Τωρα ειναι στο Βεργας 3 αριστερα! :hi:

Καλησπέρα, σήμερα γύρω στις 9 παρά το βραδάκι πήγα να βρω αυτήν την Ιλόνα στην Αχιλλέως & Μαραθώνος, τελικά δούλευε στον όροφο Μαραθώνος 59. Τώρα διαβάζω ότι στις 8 το βράδυ ήταν Βέργας 3 αριστερά. Υπάρχουν 2 Ιλόνες; Η κοπέλα που πήρα είναι καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, σχετικά ψηλή, μοντελέ σώμα με ένα tribal tattoo πάνω από τον κώλο στο ύψος της μέσης και δήλωσε 21 ετών όταν τη ρώτησα. Μέσα στο δωμάτιο ήταν σκέτη φωτιά και με έκανε να λαχανιάσω! Με το που μπήκε μέσα ήρθε και με γράπωσε στα γλωσσόφιλα και γαμήθηκε σα να μην υπάρχει αύριο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Όμως τώρα προβληματίστηκα, αν πήρα την κοπέλα που είχε πρωτοαναφέρει ο Ivan.

flingz

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους! Τα θερμα μου ευχαριστω σε ολα τα παιδια και στους ρεπορτερ για το ανιδιοτελη τους εργο, πραγματικα ειναι ανεκτιμητης αξιας!

Μια ερωτηση: Γνωριζουμε που χαθηκε η Ολγα απο Φωκαιας 24 (με τα ψιλο σχιστα ματια)?? Θα επιστρεψει? Η να την ξεγραψουμε και αυτην?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μεταμεσονύκτιες καύλες,κατά τις 3 π.μ.
Ιασονος 20γ με το ασανσέρ η μελαχρινή Αντριάνα με απλό στα 15€,το 20α το Κορινόσπιτο που είχα στόχο κλειστό.
Ιάσονος 10 πάνω  η νέα μελαχρινή Ρωσίδα πιπίνα Χριστίνα, καυλάντιζε στο σαλόνι με συμπατριώτες της.
Στο Κολωνού 23 υπόγειο  η μιλφογκίλφ με τις πολλές διορθωτικές επεμβάσεις στο πρόσωπο Αντριάνα,με "69" και ακά τελειωτικό παντού,νομίζω πως είναι αυτή από τη Διδύμου που την αναζητά συναγωνιστής.
Κολωνού 30 1ος όροφος η μετονομασθείσα μιλφ Άννα σε Νατάσα,στον 2ο η Ρωσίδα Βικτώρια που τελικά πέρασα,εκνευρίστηκε με την πιτσιρικαρία που μπήκε μόνο για φασαρία,νέα είναι στο Μετάξι και δεν έχει μάθει ακόμα...

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6

Φωκαιας 27α υπογειο ΚΑΤΕΡΙΝΑ 5/10 ΦΟΥΛ τα παντα ολα! Η ξανθια αδιαφορη Ρωσιδα

Φωκαιας 24 Μια κοντη αδιαφορη :vomit: , μαλλον αλβανιδα 5/10

Αλκιβιαδου 16γ δεξια ΓΚΑΜΠΥ 7/10 η ψηλη μελαχρινη πιπινα με το μοντελε κορμι! :zfuck: ΦΟΥΛ τα παντα ολα!

Για την Κατερίνα μου ανακοινώθηκε ακα τελειωτικό χωρίς κώλο. Στο 24 η Μαρία. Η Γκάμπυ στο 16Γ τελικά κάνει κώλο ?

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
εχτες 3η βαρδια μονο στα φωκαιας 27 αναζητοντας την σιμονα βρηκα

φωκαιας 27 πανω κλειστο

φωκαιας 27 υπερ. ισογειο η σαρα αφησε φρατζα και εγινε χαλια εμφανισιακα. λογικα απλο προγραμμα.. θα εδινα 3 συμβουλες στην κοπελα
να μην πειραζει τα μαλια της ειναι ωραια ισια, να πλακωθει στο φαι να βαλει λιγο κωλο και να αρχισει τα ακαποτα και τα χυσιματα στο στομα και την μουρη αν με ακουσει θα κονομισει αλλιως θα ειναι αλλη μια απο τις πολλες

φωκαιας 27 υπογειο η ΓΚΑΜΠΥ που ειναι ο λογος που γραφω την ενημερωση!! δεν την εχω παρει ποτε!! και οχι μονο αυτο επειδη μπαινω συνεχεια στα 27αρια την βλεπω συνεχεια και δεν μπαινω ή μπαινω με την αλλη κοπελα, και η κοπελα καθε μερα ευγενικοτατη δεν λεει τιποτα. οχι σαν κατι καριολες που κραζουν συνεχεια ή κατι τσατσαδες που εχεις μπει απειρες φορες με κοπελες στην βαρδια τους και οταν δεν μπαινεις σε κραζουν!!!
αυτο και μονο μου δειχνει οτι ειναι τιμια αν μου αρεσε εστω και λιγο εμφανισιακα θα την επαιρνα σιγουρα μια φορα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
φωκαιας 27 υπογειο η ΓΚΑΜΠΥ που ειναι ο λογος που γραφω την ενημερωση!! δεν την εχω παρει ποτε!! και οχι μονο αυτο επειδη μπαινω συνεχεια στα 27αρια την βλεπω συνεχεια και δεν μπαινω ή μπαινω με την αλλη κοπελα, και η κοπελα καθε μερα ευγενικοτατη δεν λεει τιποτα. οχι σαν κατι καριολες που κραζουν συνεχεια ή κατι τσατσαδες που εχεις μπει απειρες φορες με κοπελες στην βαρδια τους και οταν δεν μπαινεις σε κραζουν!!!
αυτο και μονο μου δειχνει οτι ειναι τιμια αν μου αρεσε εστω και λιγο εμφανισιακα θα την επαιρνα σιγουρα μια φορα

Σωστός ο συναγωνιστής. Πολύ ευγενική κοπέλα η Γκάμπυ. Όσο χάνει φατσικά άλλο τόσο και παραπάνω κερδίζει
σε συμπεριφορά. Έτσι πιστεύω εγώ  :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Χθεσινή καταδρομική στη Φυλής μεταμεσονύχτια βάρδια. Κάμποσα κλειστά, με αδιάφορες ή γνωστές στα υπόλοιπα που δεν είχα ανάγκη να τις ξαναπάρω. Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να φυτιλιάσω το 20ρικο με τη λιγότερο χειρότερη, ο δρόμος μου με έφερε στο Φωκαίας 27 ισόγειο, όπου δούλευε η Σάρα. Ήταν δεύτερη φορά που περνούσα, γιατί την πρώτη είχε κόσμο, και ήμουν έτοιμος να ξαναφύγω, αλλά η ευγενέστατη τσατσά με συγκράτησε. Μου έλεγε τα καλύτερα για την κοπέλα, όπως είναι η δουλειά της άλλωστε, οπότε, δε γαμιέται, είπα ας περιμένω λίγο να μου φύγει η περιέργεια. Η Σάρα είναι μια καινούργια κοπέλα (τουλάχιστον εγώ δε την έχω ξαναδεί), λεπτή, με μαλλί ίσιο βαμμένο μαύρο, ολίγον τι αδιάφορη σε φάτσα, αλλά μου έβγαλε μια κάβλα. Έτσι πήρα απόφαση να καταβάλλω το γαλάζιο πορνοπαράβολο. Στο δωμάτιο έπαιζε μια τσόντα με BBW, ακόμα πιο καβλωτική. Είχε πολύ κόσμο και εκεί και παντού, οπότε συνολικά στον οίκο παίζει να περίμενα ίσαμε 45 λεπτά. Η αναμονή όμως άξιζε με το παραπάνω. Ξάπλωσε δίπλα μου και φιληθήκαμε, λες και χαμουρευόμουν με την κοπέλα μου. Μοσχοβολούσε και φρόντιζε να είναι μια ευχάριστη παρουσία χωρίς σημάδια εκνευρισμού ή βιασύνης. Στην αρχή ήρθε από πάνω και μετά αλλάξαμε σε ιεραποστολική στάση, ενώ συνέχεια ήμασταν σε ρομαντικές περιπτύξεις. Δεν άργησε να έρθει το τέλος με μια σπερματοεκτόνωση απίστευτα ανακουφιστική. Πραγματικά ξεπρήστηκαν τα αρχίδια μου! Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που μπόρεσα και τελείωσα μέσα σε μουνί. Ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες ακόμα και χαιρετηθήκαμε. Προφανώς η κοπέλα, επειδή είναι καινούργια, είχε σαφείς οδηγίες από την τσατσά να περιποιηθεί καλά τους πελάτες, στους οποίους και ήταν γενναιόδωρη με το χρόνο. Αυτό είναι ένα περίτρανο παράδειγμα πως όταν ένας οίκος θέλει να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος, μια χαρά μπορεί και το καταφέρνει. Χωρίς ειρωνίες, χωρίς κραξίματα, χωρίς περιττές γκρίνιες. Καλά γαμήσια σε όλους.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
η μαρινα από φωκαιας 19 ξερει κανεις τι εχει απογινει??????

kormaki

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά αγωνιστες.
εχει να προτεινει καποιος ενα καλο gilf να επισκεφτω το απόγευμα που θα ειμαι πρωτεύουσα??

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Σωστός ο συναγωνιστής. Πολύ ευγενική κοπέλα η Γκάμπυ. Όσο χάνει φατσικά άλλο τόσο και παραπάνω κερδίζει
σε συμπεριφορά. Έτσι πιστεύω εγώ  :)

Η Γκάμπυ είναι καλή περίπτωση. Την έχω πάρει 2-3 φορές και έχω μείνει ευχαριστημένος. Μόνο πρόβλημα αυτό με τα μάτια της. Εμένα πάντως δεν με πειράζει.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η Γκάμπυ είναι καλή περίπτωση. Την έχω πάρει 2-3 φορές και έχω μείνει ευχαριστημένος. Μόνο πρόβλημα αυτό με τα μάτια της. Εμένα πάντως δεν με πειράζει.

Και εγώ το ίδιο  :thumbsup:

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Καλησπέρα, σήμερα γύρω στις 9 παρά το βραδάκι πήγα να βρω αυτήν την Ιλόνα στην Αχιλλέως & Μαραθώνος, τελικά δούλευε στον όροφο Μαραθώνος 59. Τώρα διαβάζω ότι στις 8 το βράδυ ήταν Βέργας 3 αριστερά. Υπάρχουν 2 Ιλόνες; Η κοπέλα που πήρα είναι καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, σχετικά ψηλή, μοντελέ σώμα με ένα tribal tattoo πάνω από τον κώλο στο ύψος της μέσης και δήλωσε 21 ετών όταν τη ρώτησα. Μέσα στο δωμάτιο ήταν σκέτη φωτιά και με έκανε να λαχανιάσω! Με το που μπήκε μέσα ήρθε και με γράπωσε στα γλωσσόφιλα και γαμήθηκε σα να μην υπάρχει αύριο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Όμως τώρα προβληματίστηκα, αν πήρα την κοπέλα που είχε πρωτοαναφέρει ο Ivan.

δεν πρεπει να πηρες αυτην που ειπε ο ιβαν .

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

Φιλιππιδου 11α ισογειο ΑΝΤΖΥ 7/10 η ξανθια που μοιαζει λιγο με την Αφροδιτη Αδαμη :grin:.Ξανθο κοντοπουτανο. ΦΟΥΛ ανακοινωθη

Θα διαφωνησω ... επειδη εχω μεγαλη καυλα με το αφροδιτακι πηγα να την δω και μονο στο χρωμμα του μαλλιου εμοιαζε κατα τη γνωμη μου και σε τιποτα αλλο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom