Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (4 μέλη και 139 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Ναι στο δεξια η σαρα στο δωματιο ειναι τιμια δεχεται χουφτωματα δινει φιλια γαμιεται εκεινη απο πανω γαμιεται μουνακι και.  Πισωκολητο την χυνεις στα βυζια σημερα το παρακαναμε διοτι ειχε να με δει μια εβδομαδα το μειονεκτημα ειναι!οτι εχει μικρο βυζακι

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Ναι στο δεξια η σαρα στο δωματιο ειναι τιμια δεχεται χουφτωματα δινει φιλια γαμιεται εκεινη απο πανω γαμιεται μουνακι και.  Πισωκολητο την χυνεις στα βυζια σημερα το παρακαναμε διοτι ειχε να με δει μια εβδομαδα το μειονεκτημα ειναι!οτι εχει μικρο βυζακι

Ευχαριστώ για την απάντηση τύπε..  :hi:

Η άλλη η 'Αντζυ του ίδιου οίκου καλή ειναι; Την έχεις πάρει;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Η αντζυ κανει φουλ προγραμμα εγω περναω καλα μαζι της ειναι καυλιαρικο μωρο

ΠΚαποτας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
62
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολη την πορνοπαρέα ξέρετε αν η Άννυ η πορνοστάρ ειναι ακόμα Φωκαίας και σε ποια βαρδυα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
...και μια πληροφορία που ίσως ενδιαφέρει κάποιους:Ρώτησα την τσατσά για τη Ρωσίδα Βίκυ,που εμφανίζεται κι εξαφανίζεται σαν κομήτης,και μου είπε ότι αύριο το πρωί θα δουλεύει στον όροφο.
Μπήκα πριν από λίγο στο Ιάσονος 2 όροφος,έχουμε βρει τα πατήματά μας τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών,και πέφτουν γαμησάρες όταν την πετυχαίνω στη χάση και στη φέξη!(Ποιοί είναι αυτοί οι τυχεροί ρε πούστη μου,που γαμάνε τέτοιες γκόμενες στην... πραγματική ζωή)!Το μόνο μείον είναι το γενικευμένο καρκίνωμα που ακούει στο όνομα ''τσατσάδες'' με το χρονόμετρο στο χέρι,λες και θα πέσει έξω το μαγαζί για πέντε λεπτά παραπάνω,όταν το 90% το διερχομένων μπαίνει να πάρει μάτι,και ίσως δουλειά για το σπίτι...  :jerking:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Στο καλό και να μας γράφει!!!! Τα έλεγα εγώ ότι δεν πρόκειται να φτουρήσουν οι απατεώνισσες!!!Σειρά της Μάγιας τώρα!!! Και η Λάουρα μόνο αν δώσει κώλο όπως παλιά θα δει κανένα φράγκο αλλιώς τα χαιρετίσματά μας και σε αυτή!!!
Ακριβώς φίλε, να πάρει πούλο και η Μάγια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν ξερω φιλε ακομα ποια οδος θα εχει σειρα αλλα η φιλιππιδου μου ανηκει

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Έχω ξεροχύσει με Playboy Γιώργο Γάσπαρη  :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αντικουζινική εντοπιστική επιχείρηση στην 3η βάρδια, μαζί με εξωθεσμικό Ταγματάρχη  :police:
ταγμένο στον οδοκαθαρισμό και στην εξυγίανση της πιάτσας από σκουπίδια, ναυάγια και κουζινάκιδες  :knuppel:

Δεληγιώργη 30: Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπουρδέλο ανοιχτό. Χτυπήσαμε το κουδούνι και
ξεπρόβαλε πίσω από τα κάγκελα της πόρτας μια κατά πάσα πιθανότητα τρανς με φτιαγμένο μεγάλο
βυζί άνω των 35 καστανή που μας μίλαγε Ισπανικά. Περίεργα πράγματα.

Λεωνίδου 6: Κατερίνα, μαυρομάλλα με καρέ μαλλί και άσχημο πρόσωπο για τα δικά μου γούστα,
γυμνασμένο κορμί και απειροελάχιστο βυζί σε κανονικό πρόγραμμα με 69.

Μ. Αλεξάνδρου 25: Στο αριστερό μπουρδέλο ήταν η Βίκυ. Αλβανίδα μπαμπάτσικη-χοντρούλα κοπέλα
με μαύρο μαλλί και cluboβάψιμο και μεγάλα νερουλιασμένα βυζιά. Αρκετά καυλαντιστική όπως πάντα.
Για τους μερακλήδες φίλους μας να πω ότι έχει και τρίχα στο μουνάκι η Βίκυ.
Στο δεξί μπουρδέλο ήταν η Σάντρα. Τσιγγανορουμάνα μάλλον, καστανή με περίεργο σώμα, πιστεύω ότι στο δωμάτιο
θα είναι αδιάφορη, δεν την έχω δοκιμάσει.

Φυλής 54Β: Αουρόρα, το γνωστό βυζοκωλομουνάκι, τίγκα στο σολάριουμ. Φόραγε κάτι ροζ εσώρουχα με μαύρους φιόγκους,
με καύλωσε άσχημα. Πρόγραμμα κανονικό δυστυχώς, με έξτρα το χύσιμο στα βυζιά. Προσέξτε γιατί το κραγιόν της είναι άγριο πράμα.

Φυλής 66: Άννα, ωραία ξανθιά γκόμενα ότι πρέπει να βραδινή έξοδο. Τώρα στο δωμάτιο, το πορνοραντάρ μου, μου είπε
ότι δε θα κάνει και πολλά πράγματα. Πάντως θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Φυλής 67: Αντίνα, η ξανθιά με τις πλαστικές βυζάρες, σήμερα σε ροζ σύνολο. Νομίζω ότι η αποκριάτικη στολή του FBI της
πάει περισσότερο.

Φιλιππίδου 11: Στον όροφο μια καστανή κοπέλα, δε θυμάμαι το όνομα της, κανονικό ύψος με καλούτσικο κώλο και βυζιά
σε ελεύθερο στοματικό τελεωτικό. Στο ισόγειο η Λουίζα, μια ιέρεια του σεξ όπως την αποκάλεσε ο κύριος Άρης. Δεν την είδα
ποτέ, περιμέναμε τουλάχιστον 15 λεπτά στο σαλόνι.

Φωκαίας 25Β: Ένα πιροσκί με πόδια, μαύρα μαλλιά και ωραίο κωλαράκι. Σαλονάρισε γυμνή έπειτα
από πολύ ώρα που ήταν στο δωμάτιο. Να τα λέμε και αυτά.

Φωκαίας 27: Στο υπόγειο η Αλεξία, μαυρομάλλα κοπέλα αδύνατη, με πολύ ωραίο σώμα. Βυζί πολύ μικρό. Αισθησιακά μάτια
και κώλος που σε υπνωτίζει.
Στον όροφο ήταν η Γκαμπριέλλα η Γκάμπυ, έχει ένα θεματάκι στα μάτια της, πολύ καυλαντιστική υπνώτιζε τους χύστες
στο σαλόνι με τα κωλοτριψίματα της. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Την έχω δοκιμάσει και αποτελεί μια καλή επιλογή
και με άνεση χρόνου. Μαζί της δούλευε άλλη μια μπαμπάτσικη ψηλή καστανή κοπέλα που το όνομα της δεν ανακοινώθηκε.

Φωκαίας 24: Η Αγάπη, ξανθιά μετα-μιλφ με πολύ όμορφο πρόσωπο, φορούσε ένα πολύ ωραίο μαύρο συνολάκι
και λικνιζόταν στον στύλο καυλαντίζοντας μας. Καλή στο δωμάτιο, αν και πετάει κάτι Ρώσικα που μόνο αυτή
τα καταλαβαίνει. :boff:

Ρομαντική φωτογραφία αφιερωμένη στον πορνο-Σμύρνη

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
Τώρα το μεσημέρι στην Ιάσωνος
2 όροφος βικυ,ψηλη υπεροχη μελαγχροινη με φοβερό σέξι κανονικό κορμί πάνω στα ψηλοτάκουνα
Πρόκειται για την βικυ από μαραθωνος,γνωστή επίσης απο φυλής 109 και 134 με τ όνομα λολιτα

1 ισόγειο δυο κοπέλες,η μελαγχροινη μαρίνα με κανονικό κορμί και φουλ πρόγραμμα ,παρηκμασμένη mlf και η ξανθιά κοντοπουτανη γεματουλα Βερόνικα
1 όροφος αριστερά τανια,λεπτή ξανθιά κοπέλα μέτριου αναστήματος,ξεθωριασμένης εμφάνισης αν και επιδέχεται βελτίωσης
1 όροφος δεξιά Καρινα,μελαγχροινη bbw ρωσιδα με πολυ γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο
Για τους λάτρεις των πληθωρικων γυναικών ειναι πολύ ενδιαφέρουσα
,αννα,μελαγχροινη κοντοπουτανη με αντιαισθητική περιφέρεια και μπούτια

10 ισόγειο αννα,λεπτή ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο κορμάκι με καμπύλες στα σωστά σημεία,γλυκό πιπινακι
10 όροφος Χριστίνα,μινιόν λεπτό μελαγχροινο πιπινακι με γλυκο πρόσωπο,ωραία πράσινα μάτια,εξαιρετικο

19 όροφος λεπτή καστανή κάπως άγουρη αλλά νόστιμη κοπελα,15 ευρώ
19 ισόγειο αννα,το κερασάκι στην τούρτα αυτό το μελαγχροινη κοντοπουτανο μινιόν εκδοχή της Χριστίνας της καζακστανης όσον αφορά το χαμόγελο και την θετική αυρα στο σαλονι αλλά και με χαρακτηριστικά αμιδρως εξωτικά στο πρόσωπο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Τώρα το μεσημέρι στην Ιάσωνος
19 ισόγειο αννα,το κερασάκι στην τούρτα αυτό το μελαγχροινη κοντοπουτανο μινιόν εκδοχή της Χριστίνας της καζακστανης όσον αφορά το χαμόγελο και την θετική αυρα στο σαλονι αλλά και με χαρακτηριστικά αμιδρως εξωτικά στο πρόσωπο

Συγνώμη για το σχόλιό μου,καλούλα είναι,αλλά μην μπερδεύουμε τη βούρτσα με την πούτσα...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εκτακτη εξορμηση-εφοδεία, πριν από δυο ωρίτσες περιπου, για να δω κι εδώ το νέο "αιμα" στο "αγαπουλοσπιτο"(Ιασωνος 10).
Εγω θα πρωτοτυπήσω σε σχεση με τη μεχρι στιγμης περιρρεουσα ατμοσφαιρα που εχει διαμορφωθεί, και θα πω, ότι το αστερακι είναι στον οροφο, και όχι στο ισογειο. Εκφραζω παντα τη προσωπικη μου αποψη, και μονο αυτή.
Στο ισογειο ηταν η Αννα, με μετριο κατ' εμε προσωπο, και με καλα πιασιματα παντως. Δε θα 'λεγα ότι είναι κατι το πολύ σπουδαιο. Μαλιστα βγηκε και πολύ σοβαρη, και με γκλάμουρατο υφος από το δωματιο, χωρις καποια θετικη αυρα.
Αντίθετα στον οροφο, η Χριστινα, είναι ένα γλυφιτζουρι να γλείφεις, να γλείφεις, και να μη λειωνει που λενε. Είναι κοντουλα, με μακρια μαυρα μαλλια, ωραια φατσουλα, ωραια ματια, βλεμμα πολλα υποσχομενο, και πολύ ωραιο σωματακι. Μου εκανε αυτοματως δηλαδή το κλικ που λεμε. Μπηκε ηδη ψηλα στη λιστα μου, και θα τιμηθεί λιαν συντομως.
Επ' ευκαιρια της καθοδου μου, στη περιοχη, ειδα και μερικα αλλα σπιτακια, οπου είχαμε τα εξης :

Ιασωνος 37 : Η γνωστη Καρινα.
Ιασωνος 19 ισογειο : Η Αννα, κοντουλα κι αυτή, με αρκετα ωραιο προσωπο, αλλα μ' ένα περπατημα, λες και είναι σε κατσικοδρομο.
Ιασωνος 19 οροφος : Νεα φρεσκια κοπελα κι αυτή, ψιλη, με μεγαλο για το σωμα της στηθος, αυτή τη φορα με σουτιεν, και τ΄ονομα της κατά ένα περιεργο λογο, να παραμενει επτασφραγιστο μυστικο....Ο χοντροτσατσος ειχε "μουλαρωσει", και δεν ελεγε ονομα.
Ιασωνος 20α : Η Βανεσσα, με κορμι λαμπαδα, με ξανθια αλογοουρά, δυαρι βυζακι, και νοστιμουλα θα ελεγα.
Ιασωνος 20β : Η ξανθια ΦΟΛΑ Αντελινα, που πρωτοτυπησε αυτή τη φορα, και ανεβηκε και στον οροφο.....
Ιασωνος 20γ : Η Τζωρτζια από Κεραμεικου 15 ισογειο, και ανακτορο, ωραιο σωμα κι αυτή με μαυρα μαλλια, συνεχως βελτιουμενη κάθε φορα που τη βλεπω.

Κολωνου 23 ανακτορο : Η Κορινα, η ξανθια.
Κολωνου 27 υπογειο : Η μικρουλα χαριτωμενη μελαχρινη Ελενα.
Κολωνου 27 ισογειο : Η Νατασα(Λενα Παπαληγουρα)
Κολωνου 32α : Η Αγνη. Ξανθια κοπελα, τιποτα το ιδιαιτερο.

Αυτά προς το παρον. Καλο απόγευμα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Να συμπληρώσω για την Ιάσονος στο 30 όροφο μέτρια κοπέλα με κοιλιά (προς στιγμήν νόμισα ότι είναι έγκυος) έβγαλε και το στηθόδεσμο μην και δελεάσει τον συναγωνιστή - εγώ ξέφυγα
αλλά και να συμφωνήσω με τον Εκλεκτικό για το 10 όπου η Χριστίνα του ορόφου είναι κατ'εμέ εμφανισιακά καλύτερη της Αννας του ισογείου (με χάλασε λίγο η κοιλίτσα της Άννας) .... στο δωμάτιο όμως η Χριστίνα με απογοήτευσε με την βιασύνη της (θα ακολουθήσει κριτική). Επίσης συναγωνιστής όσο περίμενα να εμφανιστεί η Άννα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ανέβηκα έμπαινε και με την Χριστίνα στο καπάκι!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
:offtopic:  Καλό είναι καμιά φορά να βλέπουμε τα πράγματα κι απ'τη σκοπιά των κοριτσιών! Χθες για παράδειγμα έτυχε να σαλονάρουν οι κοπέλες του Ιάσονος 10 πάνω και κάτω σε ομάδα Πακιστανών,ένας εκ των οποίων,όνταςλιγούρης και χλιμίτζουρας, τις αγκάλιαζε,τις χούφτωνε και τις σήκωνε στον αέρα,εγκωμιάζοντας τις επιδόσεις τους... :jerking: Δεν νομίζω ότι στα κατσικοχώρια τους είχαν αυτήν την πολυτέλεια, ήρθαν εδώ  που βρίσκουν και τα κάνουν...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δυο ενδιαφερουσες μιλφ ειδα στην πρωινη βαρδια του Βεργας 3. Αριστερα την Βερονικα (ή Βικτωρια) που συνεργαζεται με την σιτεμενη Ελλη. Στον οροφο τη Μαρινα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η πρωινή κοπέλα στο Ιάσωνος 19 όροφος κατά τη γνώμη μου είναι ξανθός άγγελος. Καμία σχέση με τις υπόλοιπες καινούριες που αναφέρθηκαν. Τα 15 ευρώ όμως, λόγω ιδεολογίας, δεν τα δίνω.

Η κατάθεσή μου έγινε απέναντι στη Βανέσα, με καταγωγή από τη Μολδαβία και τη Σικελία. Είναι single mother και πριν έρθει εδώ δούλευε στην Ελβετία. Είναι έμπειρη στο σεξ και ξέρει πώς να σε καυλώσει. Για κάποιον που θέλει τη γυναίκα καυλιάρα και συμμετοχική είναι ό,τι πρέπει. Εμένα, που δεν με ενδιαφέρει η συμμετοχή και ερεθίζομαι από τη νεανική αθωότητα και τη φρεσκαδούρα, δεν με ενθουσίασε. Την εγκρίνω όμως για εσάς.

Ακόμα το μυαλό μου είναι στον ξανθό άγγελο που ήταν απέναντι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom