Αντικουζινική εντοπιστική επιχείρηση στην 3η βάρδια, μαζί με εξωθεσμικό Ταγματάρχη
ταγμένο στον οδοκαθαρισμό και στην εξυγίανση της πιάτσας από σκουπίδια, ναυάγια και κουζινάκιδες
Δεληγιώργη 30: Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπουρδέλο ανοιχτό. Χτυπήσαμε το κουδούνι και
ξεπρόβαλε πίσω από τα κάγκελα της πόρτας μια κατά πάσα πιθανότητα τρανς με φτιαγμένο μεγάλο
βυζί άνω των 35 καστανή που μας μίλαγε Ισπανικά. Περίεργα πράγματα.
Λεωνίδου 6: Κατερίνα, μαυρομάλλα με καρέ μαλλί και άσχημο πρόσωπο για τα δικά μου γούστα,
γυμνασμένο κορμί και απειροελάχιστο βυζί σε κανονικό πρόγραμμα με 69.
Μ. Αλεξάνδρου 25: Στο αριστερό μπουρδέλο ήταν η Βίκυ. Αλβανίδα μπαμπάτσικη-χοντρούλα κοπέλα
με μαύρο μαλλί και cluboβάψιμο και μεγάλα νερουλιασμένα βυζιά. Αρκετά καυλαντιστική όπως πάντα.
Για τους μερακλήδες φίλους μας να πω ότι έχει και τρίχα στο μουνάκι η Βίκυ.
Στο δεξί μπουρδέλο ήταν η Σάντρα. Τσιγγανορουμάνα μάλλον, καστανή με περίεργο σώμα, πιστεύω ότι στο δωμάτιο
θα είναι αδιάφορη, δεν την έχω δοκιμάσει.
Φυλής 54Β: Αουρόρα, το γνωστό βυζοκωλομουνάκι, τίγκα στο σολάριουμ. Φόραγε κάτι ροζ εσώρουχα με μαύρους φιόγκους,
με καύλωσε άσχημα. Πρόγραμμα κανονικό δυστυχώς, με έξτρα το χύσιμο στα βυζιά. Προσέξτε γιατί το κραγιόν της είναι άγριο πράμα.
Φυλής 66: Άννα, ωραία ξανθιά γκόμενα ότι πρέπει να βραδινή έξοδο. Τώρα στο δωμάτιο, το πορνοραντάρ μου, μου είπε
ότι δε θα κάνει και πολλά πράγματα. Πάντως θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Φυλής 67: Αντίνα, η ξανθιά με τις πλαστικές βυζάρες, σήμερα σε ροζ σύνολο. Νομίζω ότι η αποκριάτικη στολή του FBI της
πάει περισσότερο.
Φιλιππίδου 11: Στον όροφο μια καστανή κοπέλα, δε θυμάμαι το όνομα της, κανονικό ύψος με καλούτσικο κώλο και βυζιά
σε ελεύθερο στοματικό τελεωτικό. Στο ισόγειο η Λουίζα, μια ιέρεια του σεξ όπως την αποκάλεσε ο κύριος Άρης. Δεν την είδα
ποτέ, περιμέναμε τουλάχιστον 15 λεπτά στο σαλόνι.
Φωκαίας 25Β: Ένα πιροσκί με πόδια, μαύρα μαλλιά και ωραίο κωλαράκι. Σαλονάρισε γυμνή έπειτα
από πολύ ώρα που ήταν στο δωμάτιο. Να τα λέμε και αυτά.
Φωκαίας 27: Στο υπόγειο η Αλεξία, μαυρομάλλα κοπέλα αδύνατη, με πολύ ωραίο σώμα. Βυζί πολύ μικρό. Αισθησιακά μάτια
και κώλος που σε υπνωτίζει.
Στον όροφο ήταν η Γκαμπριέλλα η Γκάμπυ, έχει ένα θεματάκι στα μάτια της, πολύ καυλαντιστική υπνώτιζε τους χύστες
στο σαλόνι με τα κωλοτριψίματα της. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Την έχω δοκιμάσει και αποτελεί μια καλή επιλογή
και με άνεση χρόνου. Μαζί της δούλευε άλλη μια μπαμπάτσικη ψηλή καστανή κοπέλα που το όνομα της δεν ανακοινώθηκε.
Φωκαίας 24: Η Αγάπη, ξανθιά μετα-μιλφ με πολύ όμορφο πρόσωπο, φορούσε ένα πολύ ωραίο μαύρο συνολάκι
και λικνιζόταν στον στύλο καυλαντίζοντας μας. Καλή στο δωμάτιο, αν και πετάει κάτι Ρώσικα που μόνο αυτή
τα καταλαβαίνει.
Ρομαντική φωτογραφία αφιερωμένη στον πορνο-Σμύρνη