Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (34 μέλη και 282 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύπε η Μάγια έχει βγάλει όσα έχουν ολα τα μέλη του σαιτ μαζί..   :rockon:

Και καθόλου δε με απασχολεί όμως!!!Από μένα μια φορά δεν έχει βγάλει ούτε δεκάρα και ευχαριστώ το σάιτ γι' αυτό!!!

Δεν έχω τίποτα προσωπικο με καμία από τις κοπέλες, ούτε τις ξέρω ούτε με ξέρουν.Αυτή η απατεωνιά και το υφάκι όμως και των τριων αυτών στο στομάχι μου κάθεται!!!

Να αραιώνουμε σιγά σιγά...λίγες και καλές!!!Να φεύγει η σαβούρα να μη μπερδευόμαστε!!!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Και καθόλου δε με απασχολεί όμως!!!Από μένα μια φορά δεν έχει βγάλει ούτε δεκάρα και ευχαριστώ το σάιτ γι' αυτό!!!

Δεν έχω τίποτα προσωπικο με καμία από τις κοπέλες, ούτε τις ξέρω ούτε με ξέρουν.Αυτή η απατεωνιά και το υφάκι όμως και των τριων αυτών στο στομάχι μου κάθεται!!!

Να αραιώνουμε σιγά σιγά...λίγες και καλές!!!Να φεύγει η σαβούρα να μη μπερδευόμαστε!!!

Αφού πυρφορογαμάνε τις πουτάνες και μετά τη βλέπουν κάποιες τα τσόφλια..  :lheel:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αφού πυρφορογαμάνε τις πουτάνες και μετά τη βλέπουν κάποιες τα τσόφλια..  :lheel:

Άμα καβαλήσεις το καλάμι είναι δύσκολο να κατέβεις!!!Κι αυτές το είχαν καβάλησει πολλά χρόνια τώρα και δεν είχαν καταλάβει ότι έσπασε!!!!

Τελοσπαντων να μη σπαμάρουμε και στην ενημερωση...

Στο καλό τα κορίτσια και καλά να τους πάνε όλα..μακρυά από δώ όμως!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
τη Μαγια/Μπαρμπορα με τη λορδωση την πηδαω απτο '11 ...σιγουρα εχει αλλαξει απο τοτε,αλλα ειναι απο τα πιο καλα μουνια της οδου...οπως ηταν και η κατριν που εφυγε και παει λεγοντας...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
[size=11pt]Διδάσκαλε, θα ήθελα τη γνώμη σου για κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές η τιμή τις περισσότερες φορές είνα απλά ονομαστική, έτσι? Αυτό που παίζει ρόλο αποτελεί η φιλοτιμία της κοπέλας και η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ πελάτη-πόρνης.

Έχω περάσει απίστευτα με 10ρικο και ξεπετέισον με 20ρικο. Η Άννα είναι εντελώς ανάγωγη στη συμπεριφορά στο σαλονάρισμα, αλλά στο δωμάτιο το πρωκτικό της είναι λυσσαλέο.  :zfuck:

Επίσης, να προσθέσω ότι στις αρχές της καριέρας έκανε και ΕΞΤΡΑΚΙΑ, τα οποία έκοψε στην πορεία....
:hi:
[/size]
Ως γνωστόν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουν απο μία. Η δική μου γνώμη είναι ότι πολλές φορές ισχύει ο γενικός κανόνας "ότι πληρώνεις παίρνεις". Όμως όπως πολύ σωστά διαπίστωσες και μόνος σου υπάρχουν και κάποιοι υποκειμενικοί παράγοντες που μπορεί να επηρρέασουν την συνουσία προς όφελος του πελάτη όπως είναι η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ ιεροδούλου και πελάτη αλλά και αντικειμενικοί όπως πχ αν η κοπέλα είναι φιλότιμη αρκετά, αν είναι νυμφομανής,αν θέλει να πιάσει σταθερούς πελάτες, αν δεν έχει μάθει όλα τα κόλπα της δουλειάς κ.ο.κ.Οπότε στο δεκάρικο καμία φορά μπορεί να πέσεις σε γαμισάρες ενώ στο εικοσάρικο να φας την φόλα σου.

Η Άννα όπως είπα και παραπάνω στις αρχές τις καριέρας της ήταν άπαιχτή και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.Μετά καβάλησε λίγο καλαμάκι και έγινε ανάγωγη και απότομη ιδίως αν δεν έμπαινες στο δωμάτιο.Oπότε θα συμφωνήσω μαζί σου.Για το κωλαράκι δεν έχω άποψη μιας και σπάνια δοκιμάζω.

Wanderman35

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
10_5.jpg

[/quote]

Αγαπητέ, από την καρέκλα ως το κρεβάτι και τούμπαλιν ξυπόλητος πήγες?  :S

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Σήμερα στην πρωινή
Ιάσωνος 44 δεξιά μελαχρινή με πιασίματα και 2,5άρι στήθος και η δεύτερη κοπέλα με το τουρλωτό κολάκι βγήκε πάλι χωρίς το βρακάκι της βιαστική όπως και την προηγούμενη φορά
Ιάσωνος 44 αριστερά μία ξανθιά κοπέλα μέτρια σε όλα της αδιάφορη κοινώς με απλό
Ιάσωνος 37 δεξιά Καρίνα μελαχρινή μοντελέ κορμί ψηλή ωραία γυναίκα σε απλό
Ιάσωνος 37 πανω με φουλ πρόγραμμα χωρίς ακα μελαχρινή μετρίου αναστήματος με λίγο τραχύ πρόσωπο και στήθος 1,5
Ιάσωνος 19 κάτω μελαχρινή κοπέλα κοντή με 2αρια στήθη – όχι η Ντιάνα
Ιάσωνος 19 πάνω ξανθιά με λεπτο σωματάκι και 3αρια στήθη να ξεχειλίζουν στα € 15
Κολωνού 23 ισόγειο ξανθιά προμιλφ με γυαλάκια μέτρια
Κολωνού 23 υπόγειο η γκιλφ Ναταλι το λαρρυγγωτό τσιμπούκι
Κολωνού 27 ισόγειο ξανθιά με βυζί «σπυρί» και δυσανάλογα μεγάλη περιφέρεια φουλ στην κυτταρίτιδα
Κολωνού 32 υπόγειο μελαχρινή σκίνι μικρόσωμη κοπέλα με 69
Κολωνού 32 & Λεωνίδου ξανθιά με 2αρι στήθος αδιάφορη απλό στα €10

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τώρα το απόγευμα στην φυλής
59 ισόγειο βανεσα,skinny καστανόξανθη κοντοπουτανη κοπέλα
65 όροφος ντιανα,πρώην μπιανκα,απο φυλής 80,ξανθιπης 2 αλλά και στούντιο αφού η εμφάνιση της το δικαιολογεί απόλυτα
Γλυκιά,σχετικά ψηλή και λεπτή με ωραίο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο
65 ισόγειο η σονια από φωκαιας 19,άλλη φοβερή παρουσία
Ψηλή λεπτή μελαγχροινη με ωραίο χαμόγελο,καταπληκτικό αδύνατο σώμα
69 ισόγειο μονικα,ψηλή μελαγχροινη τσιγγανορουμανα με κορμί παρόμοιο της σονιας,πιο πλούσιο στήθος
84 όροφος Κατερίνα,ψηλή μελαγχροινη με ωραίο σέξι πληθωρικό σώμα με καμπύλες,κάπως αντίστοιχο της Μαρίας της ποντιας απο φυλής 80 παλιότερα
86 όροφος μονικα,καστανή κοπέλα με κανονικό κορμί αλλά αρκετά ενδιαφέρον βλέμμα
86 ισόγειο τινα,μελαγχροινη κοπέλα με φοβερό κορμί με καμπύλες,πολυ θηλυκό και σεξουαλικο,ωραίο στήθος
Έχει δουλέψει στον όροφο και φωκαιας 25 ισόγειο

Φιλιππιδου
11 όροφος μαρια,καστανόξανθη αρκετά σέξι κοντοπουτανη κοπέλα
11 ισόγειο αντζι,ξανθιά λεπτή κοντοπουτανη κοπέλα,αρκετά έκφυλο και σέξι στα πρότυπα της κοπέλας που πλασάρεται ως γιατρός σε τσόντα της sirina

Άγκυρας 12
Α δυο mlf,Έλενα η ξανθιά μπαμπατσικη και μαρια,η ψηλή μελαγχροινη με το κοντό μαύρο μαλλί και τις πλούσιες βυζαρες
Β ελιζα,μελαγχροινη κοντοπουτανη πολύ ζουμερή κοπέλα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η Άννα όπως είπα και παραπάνω στις αρχές τις καριέρας της ήταν άπαιχτή και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.Μετά καβάλησε λίγο καλαμάκι και έγινε ανάγωγη και απότομη ιδίως αν δεν έμπαινες στο δωμάτιο.
Ο Θεός να σε φυλάει από καινούριο έμπορο και από παλιά πουτάνα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
τωρα live

Ιασωνος 2α Αλεξανδρα ξανθια χοντρη μιλφ με 2αρι βυζι, με ακα στα δεκα ευρω.
...και μια πληροφορία που ίσως ενδιαφέρει κάποιους:Ρώτησα την τσατσά για τη Ρωσίδα Βίκυ,που εμφανίζεται κι εξαφανίζεται σαν κομήτης,και μου είπε ότι αύριο το πρωί θα δουλεύει στον όροφο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:thn prωτη την πηρες στο κολωνου 47 και την δευτερη στο κολωνου 23 ονοματα δεν θυμαμε... ΚΑΡΜΠΟΝ η φαση!
ναι η Κατερίνα ινε πάντα στο τέλος τα Μπέρνι στη μάπα κ ενίοτε στα Μάλια για κοντισιονερ ! έχω κάνει κ θρεατ
Τα ρομανικα Κάμει φροντιστήριο λιγκουαφων ! ελινιδα είναι

Thanks συναγωνιστή που τις ταυτοποίησες! Βασικά πάνω στα βυζιά της έφηνε τελείωμα αλλά έφτασαν αδέσποτες μέχρι τη μάπα και τα σεντόνια.  :2funny:
Αυτό με το λιγκουαφόν ακούγεται πολύ μούφα. Εσένα τι σου φαίνεται πιο λογικό, να είναι ελληνίδα που μαθαίνει ρουμάνικα ή Ρουμάνα που να μαθαίνει ελληνικά; ;)

Όσο για το περιστατικό με τη θηλάζουσα, ακόμα δεν έχω συνέλθει από την ξενέρα. Σε κάτι τέτοια δεν ξαναχαρίζομαι. Αμέσως τα λεφτά πίσω!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Σημερα γαμησα τρεις φορες πρωτα την σαρρα στην πεωινη βαρδια φιλλιπιδου 11 α μετα καμελια φιλιππιδου 11 β και στην δευτερη βαρδια το καυλιαρικο μωρο την μαρια φιλλιπιδου β

pipinolagnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
546
Πόντοι
81
99% στο  Ρεμούνδου 21 ισογειο Βικτωρια από Φωκαιας υπογειο με άλλο ονομα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σημερα γαμησα τρεις φορες πρωτα την σαρρα στην πεωινη βαρδια φιλλιπιδου 11 α μετα καμελια φιλιππιδου 11 β και στην δευτερη βαρδια το καυλιαρικο μωρο την μαρια φιλλιπιδου β
Εγώ πάντως Φιλιππιδου δυσκολα θα περνάω.  Εσυ το πας δρομο -δρόμο το πήδημα.  Αυριο ποιά οδός εχει σειρά ?
:2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Δεν ξερω φιλε ακομα ποια οδος θα εχει σειρα αλλα η φιλιππιδου μου ανηκει

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796

Τύπε εσύ ήσουν 30 λεπτά στο δωμάτιο σήμερα μεσημέρι μέχρι που έφυγα γιατί βαρέθηκα να περιμένω;   :huh:

(με τη Σαρα στο Φιλλιπιδου)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom