Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (20 μέλη και 297 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
άλλο ενα live σφυνακι

Κωνσταντινουπολεως 166β Νικολ μελαχρινη με ποκυ ωραιο λεπτο κορμι 2αρι στητο βυζι, με κωλο.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μονικα μελαχρινη κατσαρομαλλα κανονικο καλο κορμι 22-2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και Τζινα η Ντινα η "κορεατισα"μελαχρινη μιλφ με πιασιματα 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.

Ιωαννινων 3οροφος (το ισογειο κλειστο)  Βανεσσα/Βικυ η ξανθια χοντρουλα ελληνιδα με 2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο Λιζα μελαχρινη μικφ χοντρουλα απο τον Άγιο Δομινικο με 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Κρυσταλ επισης από Άγιο Δομινικο μελαχρινη μικφ με κανονικο σωμα λιγη κοιλιτσα 2αρι στητο βυζι, με ακα τελειωτικο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη

Συνημμένα

• IMG_20160328_202254.JPG
    IMG_20160328_202254.JPG
    399,8 KB · Εμφανίσεις: 49

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνουν τα Πιπίνου 118 και Άγκυρας 12Α;

Έχω μια τεράστια όρεξη για Λάνα, αλλά νομίζω πως αυτά τα δυο παίζουν μόνο μέχρι το απόγευμα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνουν τα Πιπίνου 118 και Άγκυρας 12Α;

Έχω μια τεράστια όρεξη για Λάνα, αλλά νομίζω πως αυτά τα δυο παίζουν μόνο μέχρι το απόγευμα.

πριν της 10.30-11.00 μου φαινεται πολυ δυσκολο να κλεινουν

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
Καλησπερα συναγωνιστες εκανα τσαρκα στην οποια ειχαμε τρεις καταθεσεις η πρωτη εγινε πριν τελειωσει η πρωινη βαρδια εγινε στο μωρακι αννυ πορνοσταρ φιλιππιδου 11 α μετα συνεχισα απογευματινη βαρδια ειδα φυλης 71 τζινα και λολιτα μου αρεσουν και οι δυο μετα πηγα Φυλής 67 μαιρη η ξανθια στο 69 χρυσα και μαρια μετα πηγα φυλης 86 οσογειο τινα στον ορωφο ειχε την μονικα μετα φυλης 84 ορωφο η ρωσσιδα ιζαμπελα στο ισογειο η κατερινα μετα πηγα φιλλιπιδου α ηταν η αντζυ που φορουσε μαυρα εσωρουχα την εσκισα με χαρα και στο τελος γαμησα πρωτη φορα στο!καινουργιο της φυλλιπιδου β την αννυ πορνοσταρ το σπιτι!καλο εχει μπαρ ντουζιερα εχει καναπε το δωματιο και ενα πινακα και τσοντα ειχε στην τηλεωραση

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γιώργη προσοχή στους δρόμους. Περίεργα πράγματα γίνονται τώρα τελευταία να ξέρεις........

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Καλησπερα συναγωνιστες εκανα τσαρκα στην οποια ειχαμε τρεις καταθεσεις η πρωτη εγινε πριν τελειωσει η πρωινη βαρδια εγινε στο μωρακι αννυ πορνοσταρ φιλιππιδου 11 α μετα συνεχισα απογευματινη βαρδια ειδα φυλης 71 τζινα και λολιτα μου αρεσουν και οι δυο μετα πηγα Φυλής 67 μαιρη η ξανθια στο 69 χρυσα και μαρια μετα πηγα φυλης 86 οσογειο τινα στον ορωφο ειχε την μονικα μετα φυλης 84 ορωφο η ρωσσιδα ιζαμπελα στο ισογειο η κατερινα μετα πηγα φιλλιπιδου α ηταν η αντζυ που φορουσε μαυρα εσωρουχα την εσκισα με χαρα και στο τελος γαμησα πρωτη φορα στο!καινουργιο της φυλλιπιδου β την αννυ πορνοσταρ το σπιτι!καλο εχει μπαρ ντουζιερα εχει καναπε το δωματιο και ενα πινακα και τσοντα ειχε στην τηλεωραση

Μύστη γάσπαρη πραγματικό ποίημα η ενημέρωσή σου  :wanker: :wanker: :orchestra:,τους ισοπέδωσες όλους τους υπόλοιπους  :rockon: :rockon:.Ρίξε όμως και μια ρομαντική ενημέρωση για άννυ πορνοσταρ,δεν γίνεται,τουλάχιστον ένα ακα γαμήσι το έχετε ρίξει  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.058
Πόντοι
14.615
Πόσες φορές γάμησες την Άννυ την πορνοστάρ;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.339
Πόντοι
216
τωρα live σφυνακι

Αλκιβιαδου 16γ Γκαμπι μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι τατου στο αριστερο χέρι, με ακα τελειωτικο και κωλο, τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη.

Αλκιβιαδου 16α Πατριτσια ξανθια μιλφ χοντρη με μεγαλο κωλο 2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.

Ιουλιανου 71 Τζουλια καστανη θηριοδεις μιλφ ψηλη χοντρη με 2.5αρια βυζια, με ακα και κωλο, σε ρολο υπηρεσιας η Γκαλινα απο Μεταξουργείο, περναει σε παρτουζα με 30 ευρω.

Φωκαιας 22 πηγα για την Μαιρη αλλα εχει περιοδο, δούλευε η Εβελινα και ηταν δωματιο.

Φωκαιας 20 Ιωαννα καστανη χοντρη με 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο στο σωμα.

Φωκαιας 18β Αντριαννα μελαχρινη χοντρη με 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Μάλον έγινε λάθος.  Ο συναγωνιστης ενοεί  Διδύμου  αντι Φωκαίας?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα στο Μετάξι κατά τις 3:

Κολωνού 27 υπόγειο:  Έλενα, είναι τόσο μικροκαμωμένο και τόσο αθώο αυτό το κορίτσι που νιώθω πλέον τύψεις που το γαμάω.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σήμερα στο Μετάξι κατά τις 3:

Κολωνού 27 υπόγειο:  Έλενα, είναι τόσο μικροκαμωμένο και τόσο αθώο αυτό το κορίτσι που νιώθω πλέον τύψεις που το γαμάω.

Πικερ πέρασες σήμερα από το Μ. Αλεξάνδρου 22 κατά τις 17:00 ++ ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εν τω μεταξύ, επειδή βλέπω άλλη μια νέα κριτική για τη Ρίτα στο Ιάσωνος 1 θέλω να επαναλάβω ότι η κοπέλα δεν είναι απλά φόλα. Είμαι σίγουρος πλέον ότι κάνει ό,τι μπορεί για να μη γαμηθεί. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια περίπτωση σε μπουρδέλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Ναι, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται κάτι ακόμα πιο κουλό να σε αποτελειώσει. Δύο πρόσφατα δικά μου περιστατικά στην Κολωνού. Δυστυχώς δεν συγκράτησα ούτε σπίτι ούτε όνομα. Μαλακία, γιατί κάτι τέτοιες πρέπει να τις μαυρίζουμε να βάλουν μυαλό

1) Γιαλατζί ελληνίδα (φεύγοντας την άκουσα να μιλάει ρουμάνικα) αφού έριξε άκυρο στην κίνησή μου να την πιάσω στα γλειψίματα και τα φιλάκια, έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μου φόρεσε διπλή καπότα!!  :headbang: :o :idiot: Γιατί; Και καλά ότι είναι πολύ φτηνές οι καπότες με κίνδυνο να σπάσουν. Βρε ζωντόβολο! Έτσι είναι ειδικά που αυξάνεις την πιθανότητα να σπάσουν. Ιερόδουλη διπλοκαποτάκιας πρώτη φορά! Τέλος πάντων ακολούθησε ένα ξενέρωτο αποστειρωμένο γαμήσι που ούτε εγώ ξέρω πώς κατάφερα να καυλώσω, αφού δεν ένιωθα τίποτα από τις δύο στρώσεις πλαστικού. Με τα πολλά μου έβγαλε το το διπλοκάποτο και με άφησε να τελειώσω πάνω της. Και τότε πετάχτηκαν κάτι δυνατές πιτσιλιές που της περιέλουσαν απαξιωτικά τη μάπα. Το είχε μέγιστη ανάγκη, για να πάρει ένα μάθημα και να ξεφολέψει.  :rockon:

2) Ωραίο μωρό εμφανίστηκε στο σαλόνι με τα ρούχα της χωρίς την τσατσά, μιας και μόλις είχε πιάσει βάρδια. Με κάβλωσε το σκηνικό, οπότε χωρίς πολλή σκέψη έδωσα το κόκκινο εισιτήριο και πέρασα (παρ' τα μαλάκα). Πήγα να τη φιλήσω στο λαιμό, στην αρχή με άφησε, μετά με έσπρωχνε και είπε να μη τη φιλήσω στο στόμα που ούτε το είχα πλησιάσει. Της χουφτώνω τα βυζιά πάνω από το σουτιέν και δε με αφήνει. Τη ρωτάω "δε θα το βγάλεις;" Λέει όχι. -Γιατί; -Γιατί είμαι μαμά και βγάζουν γάλα.  :uglystupid: :headbang: :headbang: :S Ξενέρωσα και φυσικά δε μου σηκώθηκε. Άλλος στη θέση μου αμέσως μετά το φάουλ με το σουτιέν θα είχε απαιτήσει τα λεφτά του πίσω. Μάλιστα μου έκανε και παρατήρηση ότι δεν έχω πολλές κάβλες και χρειάζομαι μια κοπέλα.  :idiot: Της κάνω "είχα πολλές κάβλες αλλά μόλις μου πέρασαν". -Εδώ είναι μπουρδέλο αγόρι μου, δεν κάνεις ό,τι με την κοπέλα σου. -Όλα τα μπουρδέλα δεν είναι ίδια, ξέρεις.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Με τα πολλά μου έβγαλε το το διπλοκάποτο και με άφησε να τελειώσω πάνω της. Και τότε πετάχτηκαν κάτι δυνατές πιτσιλιές που της περιέλουσαν απαξιωτικά τη μάπα. Το είχε μέγιστη ανάγκη, για να πάρει ένα μάθημα και να ξεφολέψει.  :rockon:

Τεράστιο ΠΟΡΝΟ-ΡΙΣΠΕΚΤ στο μύστη vril που τιμώρησε την διπλοκαποτού φόλα με ΑΤΑΚΤΟ φλοκοπιτσίλισμα !!! :kneel: :kneel: :kneel:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μικρή έκτακτη απογευματινή εξόρμηση

ΦιλιΠΗΔΟΥ 11Α Άτζυ, με κώλο

ΦιλιΠΗΔΟΥ11β , επίπεδο στούντιο, στο μπαράκι που είναι για μόστρα φυσικά, ο κύριος Άρης κ βάρδια, μόλις ξεκινούσε, Άννυ, το βαθύ λαρύγγι, στο παρελθόν έχει τιμηθεί

Φυλής 74 δεξιά η ξανθιά Μαρίνα

Φωκαίας 7 τέμενος κάτω αριστερά με διχτυωτό, κλασσικά ξυπόλητη η όμορφη Έλενα, δεν έχει τιμηθεί και δεν πρόκειται μέχρι να φορέσει παπούτσι, έστω διχαλωτή σαγιονάρα, το να περπατάς μουνίτσα μου γλυκιά όλο το 7ωρο-8ωρο στα πλακάκια και στα στρώματα, δεν με ''φτιάχνει'', καθαριότητα πάνω απ`όλα

Στο δεξιά η Έμυ αν και δεν μπήκα αφού το μπλα-μπλα του τσάτσου, με ύφος σερβιτόρου σε κωλόμπαρο, ευγενής όμως, δεν μου άφηνε χρόνο για να χάσω πάλι με την πολυλογία της κ το άτεχνο τσιμπούκι που προσπαθεί να βελτιώσει. 3 ευκαιρίες της έδωσα, αν δεν μπορεί να πιπώσει σωστά ας το αφήσει..

Στο 61 κάτω η teen αλβανίδα Μαρσέλα, κωλάρα, μελαχροινή, στενό μουνάκι

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Φυλής και ψηλά Φωκαίας στο ύψος της Φυλής, με κορδέλα από το 65 και μετά ο δρόμος, λιγοστή κίνηση.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ναι, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται κάτι ακόμα πιο κουλό να σε αποτελειώσει. Δύο πρόσφατα δικά μου περιστατικά στην Κολωνού. Δυστυχώς δεν συγκράτησα ούτε σπίτι ούτε όνομα. Μαλακία, γιατί κάτι τέτοιες πρέπει να τις μαυρίζουμε να βάλουν μυαλό

1) Γιαλατζί ελληνίδα (φεύγοντας την άκουσα να μιλάει ρουμάνικα) αφού έριξε άκυρο στην κίνησή μου να την πιάσω στα γλειψίματα και τα φιλάκια, έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μου φόρεσε διπλή καπότα!!  :headbang: :o :idiot: Γιατί; Και καλά ότι είναι πολύ φτηνές οι καπότες με κίνδυνο να σπάσουν. Βρε ζωντόβολο! Έτσι είναι ειδικά που αυξάνεις την πιθανότητα να σπάσουν. Ιερόδουλη διπλοκαποτάκιας πρώτη φορά! Τέλος πάντων ακολούθησε ένα ξενέρωτο αποστειρωμένο γαμήσι που ούτε εγώ ξέρω πώς κατάφερα να καυλώσω, αφού δεν ένιωθα τίποτα από τις δύο στρώσεις πλαστικού. Με τα πολλά μου έβγαλε το το διπλοκάποτο και με άφησε να τελειώσω πάνω της. Και τότε πετάχτηκαν κάτι δυνατές πιτσιλιές που της περιέλουσαν απαξιωτικά τη μάπα. Το είχε μέγιστη ανάγκη, για να πάρει ένα μάθημα και να ξεφολέψει.  :rockon:

2) Ωραίο μωρό εμφανίστηκε στο σαλόνι με τα ρούχα της χωρίς την τσατσά, μιας και μόλις είχε πιάσει βάρδια. Με κάβλωσε το σκηνικό, οπότε χωρίς πολλή σκέψη έδωσα το κόκκινο εισιτήριο και πέρασα (παρ' τα μαλάκα). Πήγα να τη φιλήσω στο λαιμό, στην αρχή με άφησε, μετά με έσπρωχνε και είπε να μη τη φιλήσω στο στόμα που ούτε το είχα πλησιάσει. Της χουφτώνω τα βυζιά πάνω από το σουτιέν και δε με αφήνει. Τη ρωτάω "δε θα το βγάλεις;" Λέει όχι. -Γιατί; -Γιατί είμαι μαμά και βγάζουν γάλα.  :uglystupid: :headbang: :headbang: :S Ξενέρωσα και φυσικά δε μου σηκώθηκε. Άλλος στη θέση μου αμέσως μετά το φάουλ με το σουτιέν θα είχε απαιτήσει τα λεφτά του πίσω. Μάλιστα μου έκανε και παρατήρηση ότι δεν έχω πολλές κάβλες και χρειάζομαι μια κοπέλα.  :idiot: Της κάνω "είχα πολλές κάβλες αλλά μόλις μου πέρασαν". -Εδώ είναι μπουρδέλο αγόρι μου, δεν κάνεις ό,τι με την κοπέλα σου. -Όλα τα μπουρδέλα δεν είναι ίδια, ξέρεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:thn prωτη την πηρες στο κολωνου 47 και την δευτερη στο κολωνου 23 ονοματα δεν θυμαμε... ΚΑΡΜΠΟΝ η φαση!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16

2) Ωραίο μωρό εμφανίστηκε στο σαλόνι με τα ρούχα της χωρίς την τσατσά, μιας και μόλις είχε πιάσει βάρδια. Με κάβλωσε το σκηνικό, οπότε χωρίς πολλή σκέψη έδωσα το κόκκινο εισιτήριο και πέρασα (παρ' τα μαλάκα). Πήγα να τη φιλήσω στο λαιμό, στην αρχή με άφησε, μετά με έσπρωχνε και είπε να μη τη φιλήσω στο στόμα που ούτε το είχα πλησιάσει. Της χουφτώνω τα βυζιά πάνω από το σουτιέν και δε με αφήνει. Τη ρωτάω "δε θα το βγάλεις;" Λέει όχι. -Γιατί; -Γιατί είμαι μαμά και βγάζουν γάλα.  :uglystupid: :headbang: :headbang: :S Ξενέρωσα και φυσικά δε μου σηκώθηκε. Άλλος στη θέση μου αμέσως μετά το φάουλ με το σουτιέν θα είχε απαιτήσει τα λεφτά του πίσω. Μάλιστα μου έκανε και παρατήρηση ότι δεν έχω πολλές κάβλες και χρειάζομαι μια κοπέλα.  :idiot: iΤης κάνω "είχα πολλές κάβλες αλλά μόλις μου πέρασαν". -Εδώ είναι μπουρδέλο αγόρι μου, δεν κάνεις ό,τι με την κοπέλα σου. -Όλα τα μπουρδέλα δεν είναι ίδια, ξέρεις.
ναι η Κατερίνα ινε πάντα στο τέλος τα Μπέρνι στη μάπα κ ενίοτε στα Μάλια για κοντισιονερ ! έχω κάνει κ θρεατ
Τα ρομανικα Κάμει φροντιστήριο λιγκουαφων ! ελινιδα είναι

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Έκανα κοπεί πεηστ

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Να είσαι καλά! Όσον αφορά τώρα την διαφορά της τιμής, η Άννα είχε πέσει αρκετά σε αποδόσεις όταν εργαζόταν στο δεκάρικο.Όταν ήταν καινούρια ήταν πολύ καλή μέσα.Και στο εικοσάρικο συνέχισε να είναι.Αλλά όταν έπεσε πάλι στο δεκάρικο οι επιδόσεις της δεν ήταν τόσο καλές για αυτό και δεν την ξαναπήρα. Στο Διδυμου 27 στο εικοσάρικο πιστεύω θα κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο δωμάτιο. Για εμένα ο ιδιοκτήτης κάνει πολύ καλή δουλειά που απαιτεί οι κοπέλες να συμμορφώνονται με κάποια πρότυπα συμπεριφοράς.Το εικοσάρικο στις μέρες μας βγαίνει δύσκολα.

Κάποια στιγμή η κοπέλα σίγουρα θα επιστρέψει και στο δεκάρικο,άλλωστε έχει ξαναεργαστεί.Άλλωστε πολλές κοπέλες κάνουν κύκλους εναλλασόμενες σε στούντιο,μπουρδέλα,σε γραφεία και όπου "πιάσουν" παραμένουν.
[size=11pt]Διδάσκαλε, θα ήθελα τη γνώμη σου για κάτι. Έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές η τιμή τις περισσότερες φορές είνα απλά ονομαστική, έτσι? Αυτό που παίζει ρόλο αποτελεί η φιλοτιμία της κοπέλας και η χημεία που αναπτύσσεται μεταξύ πελάτη-πόρνης.

Έχω περάσει απίστευτα με 10ρικο και ξεπετέισον με 20ρικο. Η Άννα είναι εντελώς ανάγωγη στη συμπεριφορά στο σαλονάρισμα, αλλά στο δωμάτιο το πρωκτικό της είναι λυσσαλέο.  :zfuck:

Επίσης, να προσθέσω ότι στις αρχές της καριέρας έκανε και ΕΞΤΡΑΚΙΑ, τα οποία έκοψε στην πορεία....
:hi:
[/size]

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
πολυ συντομο περασμα χθες πριν τις 10 απο Ιωαννινων 5 και απο κωνσταντινουπολεως 166 δεξια

Στο πρωτο για να δω τη Λαρισα, η οποια και απουσιαζε και με ενημερωσε η υπηρεσια οτι χθες (δηλαδη προχθες) ηταν η τελευταια μερα της. Τσατσαδες δεν πιστευουμε οπως ειπαμε ομως, οποτε περιμενουμε. Αντι για αυτην ηταν 2 αλλες ωριμες κυριες, ωπου τη δευτερη καπου τη θυμαμαι απο τα παλια χρονια στο Μεταξουργειο. Αθλιες εμφανισιακα για τα γουστα μου.

Στο δευτερο πηγα για να συναντησω την Νικολ στο δεξι, αλλα ηταν κλειδωμενη πορτα με αναμενο φωτακι, οποτε και πηγα στο αριστερο ωπου συναντησα μια κοπελα μελαχροινη με ασιατικα χαρακτηριστικα, και μια ξανθια μαλλον αδιαφορη. η υπηρεσια μου ανεφερε οτι ηταν και οι 2 ρωσιδες.

Εν τελει δεν πετυχα τιποτα απο αυτα που ηθελα να δω και εφυγα να συνεχισω τις δουλειες μου

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Ξερει κανεις εαν θα ειναι στη λιοσιων η Νικολ εαν παω το βραδυ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom