Τζόνυ Γλυφαδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδιά! Ενημερώνομαι εδώ και κάποιο διάστημα που έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα σπιτάκια από αυτό το site. Θέλω να πω ευχαριστώ για την βοήθεια που παρέχεται εδώ και βοηθάτε αυτούς που μένουν μακριά και δεν έχουν την δυνατότητα να είναι κοντά σε αυτούς τους χώρους! Κάνετε πραγματικά ένα λειτούργημα. Το λογαριασμό μου τον φτιάξαμε με τον παλιό, καλό μου φίλο Ζεν Κρεμπιέ που με έχει βάλει στα κόλπα! Χαιρετώ με τη σειρά μου τους εξής κυρίους: τον υπεύθυνο Crazy Ivan, Πιτσιλιστή, Πλανητάρχης, Spougenas, Milepetrozza, Γιώργος Γάσπαρης, mimikos2000, Chevallier Fidele, Parakmiakos, N. Smyrni76, Γραψαρχίδης. Εγώ χθες πέρασα με την Άννυ στο Φιλλιπίδου 11Α στον καινούργιο οίκο που άνοιξε στον όροφο. Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός καθώς διαθέτει και σκαμπό στο σαλόνι και μοιάζει με μπαρ. Το δωμάτιο πολύ καθαρό και είχε και μια ντουζιέρα μέσα, αλλά δεν την χρησιμοποίησα. Η Άννυ είναι πολύ καλή κοπέλα. Ξανθιά ψηλή και Ελληνίδα. Μου έκανε πίπα χωρίς καπότα πολύ καλή και τον έβαζε μέσα στο στο λαρύγγι της. Ανέβηκε από πάνω μου στην συνέχεια ιεραποστολικό και τελείωσα στα τέσσερα. Πολύ καλές υπηρεσίες σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Πιστεύω ότι αξίζει. Δυστυχώς δεν είμαι μόνος, και η είσοδος στο site είναι κάτι δύσκολο όπως και οι βόλτες στα σπιτάκια για αυτό ίσως να γράφω κάπως αραιά. Καλή σας Κυριακή.