Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (9 μέλη και 154 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά! Ενημερώνομαι εδώ και κάποιο διάστημα που έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα σπιτάκια από αυτό το site. Θέλω να πω ευχαριστώ για την βοήθεια που παρέχεται εδώ και βοηθάτε αυτούς που μένουν μακριά και δεν έχουν την δυνατότητα να είναι κοντά σε αυτούς τους χώρους! Κάνετε πραγματικά ένα λειτούργημα. Το λογαριασμό μου τον φτιάξαμε με τον παλιό, καλό μου φίλο Ζεν Κρεμπιέ που με έχει βάλει στα κόλπα! Χαιρετώ με τη σειρά μου τους εξής κυρίους: τον υπεύθυνο Crazy Ivan, Πιτσιλιστή, Πλανητάρχης, Spougenas, Milepetrozza, Γιώργος Γάσπαρης, mimikos2000, Chevallier Fidele, Parakmiakos, N. Smyrni76, Γραψαρχίδης. Εγώ χθες πέρασα με την Άννυ στο Φιλλιπίδου 11Α στον καινούργιο οίκο που άνοιξε στον όροφο. Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός καθώς διαθέτει και σκαμπό στο σαλόνι και μοιάζει με μπαρ. Το δωμάτιο πολύ καθαρό και είχε και μια ντουζιέρα μέσα, αλλά δεν την χρησιμοποίησα. Η Άννυ είναι πολύ καλή κοπέλα. Ξανθιά ψηλή και Ελληνίδα. Μου έκανε πίπα χωρίς καπότα πολύ καλή και τον έβαζε μέσα στο στο λαρύγγι της. Ανέβηκε από πάνω μου στην συνέχεια ιεραποστολικό και τελείωσα στα τέσσερα. Πολύ καλές υπηρεσίες σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Πιστεύω ότι αξίζει. Δυστυχώς δεν είμαι μόνος, και η είσοδος στο site είναι κάτι δύσκολο όπως και οι βόλτες στα σπιτάκια για αυτό ίσως να γράφω κάπως αραιά. Καλή σας Κυριακή.

Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζεται κάποια άλλη κοπέλα που να παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες με αυτές της Άννυ και να δουλεύει Σ/Κ ? Ευχαριστώ και πάλι.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Η  Χριστίνα  μελαχροινη Ρωσίδα καινούργια από  Φυλής  66  και  Φ 54,  νομίζω  μοιάζει στο  πρόσωπο  με μια  έλλενα  απο φυλης 40  πρίν 2 χρόνια.
Aυτή εδώ είναι.  
Έχεικανείς  άποψη?

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά! Ενημερώνομαι εδώ και κάποιο διάστημα που έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με τα σπιτάκια από αυτό το site. Θέλω να πω ευχαριστώ για την βοήθεια που παρέχεται εδώ και βοηθάτε αυτούς που μένουν μακριά και δεν έχουν την δυνατότητα να είναι κοντά σε αυτούς τους χώρους! Κάνετε πραγματικά ένα λειτούργημα. Το λογαριασμό μου τον φτιάξαμε με τον παλιό, καλό μου φίλο Ζεν Κρεμπιέ που με έχει βάλει στα κόλπα! Χαιρετώ με τη σειρά μου τους εξής κυρίους: τον υπεύθυνο Crazy Ivan, Πιτσιλιστή, Πλανητάρχης, Spougenas, Milepetrozza, Γιώργος Γάσπαρης, mimikos2000, Chevallier Fidele, Parakmiakos, N. Smyrni76, Γραψαρχίδης. Εγώ χθες πέρασα με την Άννυ στο Φιλλιπίδου 11Α στον καινούργιο οίκο που άνοιξε στον όροφο. Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός καθώς διαθέτει και σκαμπό στο σαλόνι και μοιάζει με μπαρ. Το δωμάτιο πολύ καθαρό και είχε και μια ντουζιέρα μέσα, αλλά δεν την χρησιμοποίησα. Η Άννυ είναι πολύ καλή κοπέλα. Ξανθιά ψηλή και Ελληνίδα. Μου έκανε πίπα χωρίς καπότα πολύ καλή και τον έβαζε μέσα στο στο λαρύγγι της. Ανέβηκε από πάνω μου στην συνέχεια ιεραποστολικό και τελείωσα στα τέσσερα. Πολύ καλές υπηρεσίες σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Πιστεύω ότι αξίζει. Δυστυχώς δεν είμαι μόνος, και η είσοδος στο site είναι κάτι δύσκολο όπως και οι βόλτες στα σπιτάκια για αυτό ίσως να γράφω κάπως αραιά. Καλή σας Κυριακή.

Ξεροχυνουμε αυστηρα με γλυφαδιωτη.καλως ηρθες πορνε  :wanker: :wanker: :wanker:

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μυστη γλυφαδιωτη παρεα ειμασταν εχθες  :2funny: :2funny:

εκανα ενα περασμα και εγω
περα απο την αννυ που ολοι την ξερουμε να πουμε λιγο για το σπιτακι

ειναι νεο ανοιξε χθες πρωτη μερα και ειναι επιπεδου στουντιο

μεσα εχει μπαρ και σκαμπο και στο δωματιο με την ντουζιερα που ειπε ο τζον απο πανω εχει και καναπε

η αννυ ειπε ομως οτι οταν βαλουν και ντουζιερα μπρος γιατι προς το παρον δεν δουλευει, ειναι στην αρχη, θα εχουμε αλλες τιμολογιακες πολιτικες

ποσο δεν ξερω ακομη
αλλα της ειπα οτι θα γινονται ωραια γαμησια στην ντουζιερα

οποτε βλεπω ενα στουντιο στην φυλλης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
3η βαρδυα
:orchestra:
φωκαιας 27 υπογα 2 τυπισσες με παρτουζα στα 30 ελ στοματικο κτλπ εκτος κωλου
ισογειο γκαμπυ νομιζω
πανω η αντζυ ελληνιδα τιμηθηκε πολυ καλη δινει και κωλο καλο μωρακι γαμιεται ωραια ,μιλαει κιολας ,γενικα οι ελληνιδες μιλανε οταν τις γαμας ,πιπα με καποτα ομως ,ολα τα αλλα τα κανει
απεναντι το μιλφακι η αγαπη
ανεβαινοντας ειχαμε την ανκα, στο 17 οροφο την ελενη την φαραω και μια καινουργια αδιαφορη ρουμανα

διπλα στο ισογειο ειχαμε μια μελαχροινη καλο βυζακι ονομα δε θυμαμαι

στη φυλλης ειδα εμμανουελα τη ποντικοφατσα,την ελενη την ελληνιδα μια νταρντανα διπλα,την αντινα,διπλα την μονικα μια μελαχροινη ρουμανα ψιλομαπα μεσα

επισης στο 59 τη βανεσα με ελ στοματικο παρεα με μια αλλη

φιλιππιδου εκτος απο αννυ πορνοσταρ  διπλα ηταν η λιζα και αυτη ελληνιδα νομιζω την δουλευει ο κυρ αρης ολα εκτος κωλο αυτη

α επισης ειδα και την αλινα φοραγε μια ρομπα,την αλινα με την κωλαρα εννοω
διπλα στην αλινα δουλευε μια κατερινα καλο μουνακι απ οτι ειδα νομιζω θελει μια δοκιμη

ειχε κοσμο η φυλλης κλασσικα σαββατο παρεες πιτσιρικαδες κλπ

ρε αμα ηταν κανεις εχθες φυλλης ειδε μια παρεα νεους με εναν τεραστιο ευσωμο και ψηλο και εναν μαλλια μεταλα???πολυ νερντ φαση οι τυποι,μηπως ειναι μελοι εδω και δεν τους ξερω?? :think:

αυτα  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Με φτιαξατε με το καινουργιο σπιτι θελω να καλωσορισω το νεο μελος τζονυ γλυφαδιωτη η αννυ θα την σκισω γαματα στο νεο χωρο

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Γρήγορη πρωινή τσάρκα, για να πάει καλά η μέρα.
Βασικά, έψαχνα τις Άντζυ-Σάρα, αλλά ατύχησα.

Κλειστά τα : Φ.65 1ος, Φ.86 1ος, Φ.84 1ος, φιλ. 11, Φωκ. 17 1ος, Φωκ. 25 ισ.

Μπήκα στα:

Φωκ.9 αρ.: Μια ξανθιά τσούρκα, κοντή αλβανόφατσα, πολύ άγαρμπη στο σαλόνι, με φούλ.
Φυλ. 72: η Σόνια πλέον πρωινή.
Φωκ. 24: η Ρομπέρτα (μάλλον). Νεαρή με μαύρο μαλλί κότσο, λεπτόσαρκα χείλη, στητό στήθος.
Φωκ. 27 1ος: η Χριστίνα η μελαχρινο-μελαμψή
Φωκ. 27 ισ.: η Καρολίνα
Φωκ. 27 υπ.: η Χριστίνα η Ουκρανέζα & η Τζανίνα.
Φωκ. 19: Σόνια από Φ.65.Το υπέροχο κορμί της και το ζεστό χαμόγελο της με παρέσυραν στα ενδότερα. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Έχει βελτιωθεί αρκετά.

Αυτές που δεν βελτιώνονται, αλλά αντιθέτως χειροτερεύουν, είναι οι τσατσάδες & κορασίδες της αλυσίδας Φωκ.24-27.
Πολύ πιεστικές και φορτικές για το τίποτα.
Με το να τραβολογάς τον άλλον στο δωμάτιο ή να τον ειρωνεύεσαι, το μόνο που κερδίζεις είναι : να τον χάσεις από πελάτη!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Με φτιαξατε με το καινουργιο σπιτι θελω να καλωσορισω το νεο μελος τζονυ γλυφαδιωτη η αννυ θα την σκισω γαματα στο νεο χωρο

:2funny: :2funny:

στο καναπε την εβαλα μυστη μου

κατσε να ανοιξουν την ντουζιερα να γινουν ωραια γαμησια

να πω κατι για την αννυ τωρα

οταν περναει η ωρα κουραζεται και φαινεται
βεβαια ακομα και ετσι ειναι καλυτερη απο αλλες αλλα μερικες φορες μου την σπαει η κλαψομουνιαση της

καλυτερα να πηγαινεις στην αρχη σε αυτη
εχει και πολυ κοσμο που περναει με αυτην ειδικα χθες μαγκες αφηστε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Το ξερω. Φιλε εγω την γαμαω την αννυ στην αρχη η αννυ σε εμενα δεν μου λεει τιποτα ειναι για εμενα στανταρακι η ανζυ μου αρεσει το κολαρακι της και η σαρα μου αρεσει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το ξερω. Φιλε εγω την γαμαω την αννυ στην αρχη η αννυ σε εμενα δεν μου λεει τιποτα ειναι για εμενα στανταρακι η ανζυ μου αρεσει το κολαρακι της και η σαρα μου αρεσει

αντζυ πολυ καλη πηρα χθες ειναι φιλεναδα της ανυ
βαλτε τες να δουλεψουν παρεα τα μουνακια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Πολυ ωραιο διδυμο θα ηταν για πολλα γαμησια η αννυ ειναι καλη φιλη και με την αντζυ εχω καλες σχεσεις

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
να πω κατι για την αννυ τωρα
οταν περναει η ωρα κουραζεται και φαινεται
βεβαια ακομα και ετσι ειναι καλυτερη απο αλλες αλλα μερικες φορες μου την σπαει η κλαψομουνιαση της

καλυτερα να πηγαινεις στην αρχη σε αυτη
εχει και πολυ κοσμο που περναει με αυτην ειδικα χθες μαγκες αφηστε
Ωπ!..αλλάζουν τα δεδομένα.Και ότι έλεγα να πάω.Πρέπει να την πετύχεις τη σωστή στιγμη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Το ξέρω.Αυτό είναι ακραίο.Μιλάω για το μεσοπέλαγος του επταώρου της.Μεσοπέλαγα, μπατάρει αν έχει κόσμο, είπες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Φιλε αν πας στο τελος της βαρδιας ειναι ευθυνη του πελατη εγω την γαμω νωρις παντα την αννυ και νυχτα την εχω γαμησει την αννυ ειναι ανωμαλιαρα

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Καλώς.Ρίχνω ένα χέσιμο και βγαίνω μια βόλτα προς τα κει να δω τι υπάρχει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom