Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 416 άτομα (55 μέλη και 361 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
μολις ελυσα την απορια μου, γιατι η Μαρια  αποκαλειτε και φυλακοβια... :2funny: :grin: !! Η περιπετειωδη ενημερωση του Ακα ξαναξυπνησε το ενδιαφερον μου-απορια  γιαυτο το καλτ παρατσουκλι :humpleg: οποτε βγηκα για μια σκοπευτικη. Το βλεμα της ηταν σκετο :s&m_3:, το κορμι πετρα, το μουνη τριχωτο :wanker: , η ανασα απαλα σκορδατη :erection:  με ζαλιζε ευχαρισατα κατα ενα περιεργο τροπο :think: :gay: .  Εφερε αεροθερμο για να μου ζεστανει τα χερια και το σωμα :kneel: ! Εκτιλυχθηκαν σκηνες σχεδον σαν να γαμιετε καποιος με την σχεση του μετα απο πιτογυρα :rolleyes: :wanker: , με παρακαλεσε να λυπηθω το κωλαντερι της και το σεβαστικα....  Αν μαζευε κανα φραγκο να φτιαξει τα δοντια της για να χαμογελαει ανετα και απεφευγε το σκορδο εν ωρα εργασιας θα γινοταν το ελα να δεις απο κοσμο.

Καποια στιγμη θα γυρισω για το κωλαντερο της!
                                                                                  :hi:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ένα τρανταχτο παράδειγμα η Μόνικα - νιάου

δείτε πόσο την πληρώνουν, ενώ εμείς τη γαμούσαμε με ένα 20αρικάκι
και όχι μόνο για 20 αλλά έκανε και μεταξουργείο στο Ιάσωνος 46Β για 10 ευρώ και τα πάκια περίμενα ουρά

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
Τελικα παει το πιπινι στο διδυμου 20;; μας το εξαφανισαν πριν ακομα ερθει;; Ουτε να το δουμε δεν προλαβαμε.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Επίσης χθες το πρωί (ενδεχομένως και σήμερα), είχαμε στο Βέργας 6 άνω την ημιπαράφρονα Μπάρμπορα, και στο υπόγειο τη Σόνια με τσιμπούκι σε αυστηρό πρωτόκολλο.
Επίσης, στο Βέργας 2 άνω η Καίτη, αριστερά η Έλλη και δεξιά η νεαρή με το μπικίνι που πιάνει απ' τ' αρχίδια όποιον μπαίνει μέσα.
Εξηκίου 18Γ Σοφία, χονδρή μεταμιλφ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

giwrgooss7494

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
μαγγες κατι πολυ σημαντικο .. τη παρασκευη πηγα και πηδηξα στο μεταξουργιο στην μεγαλου αλεξανδρου μια μιλφαρα με ωραιο κολο καιτη την ειπε η τσατσα.. καθως περασα στο δωματιο και την γαμουσα εσπασε η καποτα.. δεν το καταλαβα και συνεχιζα να την γαμαω στην ιδια σταση και βγηκα για να μου τον παιξει να χυσω και μου λεει εσπασε η καποτα μπραβο... κιτρινησα απ τον φοβο μου.. τι πεζει με τη συγκεκριμενη? ξερετε να μου πειτε? μου εδειξε κατι χαρτια οτι ειναι αρνητικη σε ηπατιτιδα και aids αλλα στα χαρτια εγραφε ονομα τατιανα.... πιο πριν απ αυτην ειχα παει σε αλλη μια που στο δωματιο μου προτεινε να της δωσω αλλα 10 ευρω και να τη γαμησω ακαποτα.. πηγα στο νοσοκομειο και ακολουθησω αντιρετροικη αγωγη παρολο που ο γιατρος μου ειπε ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες αλλα επειδη ειμαι 21 χρονων δεν θελω να το ρισκαρω... απλα θελω να μου πειτε για την συγκεκριμενη αν την ξερει καποιος ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να εχει aids ???

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παιδιά η Ζάνα πού βρισκεται;σταματησε;

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
μαγγες κατι πολυ σημαντικο .. τη παρασκευη πηγα και πηδηξα στο μεταξουργιο στην μεγαλου αλεξανδρου μια μιλφαρα με ωραιο κολο καιτη την ειπε η τσατσα.. καθως περασα στο δωματιο και την γαμουσα εσπασε η καποτα.. δεν το καταλαβα και συνεχιζα να την γαμαω στην ιδια σταση και βγηκα για να μου τον παιξει να χυσω και μου λεει εσπασε η καποτα μπραβο... κιτρινησα απ τον φοβο μου.. τι πεζει με τη συγκεκριμενη? ξερετε να μου πειτε? μου εδειξε κατι χαρτια οτι ειναι αρνητικη σε ηπατιτιδα και aids αλλα στα χαρτια εγραφε ονομα τατιανα.... πιο πριν απ αυτην ειχα παει σε αλλη μια που στο δωματιο μου προτεινε να της δωσω αλλα 10 ευρω και να τη γαμησω ακαποτα.. πηγα στο νοσοκομειο και ακολουθησω αντιρετροικη αγωγη παρολο που ο γιατρος μου ειπε ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες αλλα επειδη ειμαι 21 χρονων δεν θελω να το ρισκαρω... απλα θελω να μου πειτε για την συγκεκριμενη αν την ξερει καποιος ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να εχει aids ???
[size=11pt]...KEEP CALM AND ΓΚΑΜΑ ΜΠΟΤΑΝΕΣ... (το Πουλί)[/size]

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλημέρα γνωρίζουμε η ισαβελλα από αλκιβιαδου και παλιά από ελλης που δουλεύει και τι βαρδια?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Φίλε η κάθε πουτάνα και ο κάθε μπουρδελιάρης έχουν 50/50 πιθανότητες να έχουν hiv μέχρι να κάνουν εξετάσεις. Αλλά και πάλι αυτό το ποσοστό παραμένει ακόμα και μετά την εξέταση, γιατί για να σου δείξει το τεστ αν έχεις κάτι, πρέπει να περάσει ένα διάστημα και μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχουν και άλλες επαφές. Το Τατιάνα προφανώς είναι το κανονικό της όνομα και το Καίτη το ψευδώνυμο με το οποίο δουλεύει. Στο Μεταξουργείο από την προσωπική μου εμπειρία βρίσκεις εύκολα ακάποτα ρομαντικά γαμήσια...Τέλος πάντων, αφού πήρες αγωγή τότε όλα είναι οκ και τσάμπα αγχώνεσαι. Ακολούθα και τις συνταγές που έχουν γραφτεί εδώ και μετά θα ψάχνεις από μόνος σου για ακάποτα  :grin:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Που τη γαμαγατε με 15ευρω μυστη; :think:
Ειχε περασει απο Μεταξουργειο; :huh:
εννοειται στις αρχες αρχες ξεκινησε με μια αλλη που μιαζανε.. ηταν και οι 2 δροσερα καβλιαρικα πιπινια (τοτε) στο φωκαιας 25
μετα πιγε και δουλευε στα ιασονος 44 46 και μαλιστα την ειχα παρτουζωσει με αυτη την ποντικομουρα που τωρα δουλευει στο ελλης.
και μαλιστα στα 15 με ακα!!!!
μετα ξαναγυρισε στο 25 και εμεινε για καιρο με μικρα διαλιματα στα 84-86αρια
παντα απο τις αγαπημενες μου για παρτουζα μου αρεσε να βλεπω το δροσερο πιπινακι με το αψεγαδιαστο κορμι να τσιμπυκωνει παρακμιακους γερους και ασχημους τυπους και να την χυνουν στο στομα.
κριμα που εφυγε αλλα τι να κανουμε

giwrgooss7494

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
την ξεκινησα την αγωγη την παρασκευη που πηγα τρεχοντας στο γεννηματα στις λοιμωξεις.. ο γιατρος μου ειπε δεν εχεις τπτ.. αν γαμουσες κολο μου λεει θα ταν αλλιως τα πραγματα αλλα κολπικα οι πιθανοτητες ειναι 1 στισ 1000 .. επισης μου προτεινε να κανω την αγωγη για να καλυψω και αυτες τις ελαχιστες πιθανοτητες.. ηταν πολυ καθυσηχαστικος μου λεει εχω 30 χρονια εδω ξερεις ποσους σαν εσενα βλεπω μερα παρα μερα.. ο αλλος ο γιατρος που πηγα σημερα μου λεει στη θεση σου δεν θα εκανα την αγωγη γιατι εχει και παρενεργειες.. οντως ειναι βαρετα χαπια και σκεφτομε να την κανω 2 βδομαδες αντι ενα μηνα και να σταματησω ../

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547

τυπε η καιτη ειναι καθαρη σα γκομενα ψιλα γραμματα θα μου πεις και ισχυει αν το πεις. αφου πηρες αγωγη μην ανησυχεις....οσο για το τατιανα να ξερεις οτι ολες οι κοπελες δουλευουν με ψευδη ονοματα προς τους πελατες ο λογος προφανες....

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
[size=11pt]Φυλής[/size]

18:28-20:06

Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η κοντοστούπα (τατουάζ δεξιά στην ωμοπλάτη) 'Ανκα, με ίσιο  μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, πεταχτό κωλαράκι. Σε 69.

Συνάδελφε...αυτή η ΑΝΚΑ είναι η γνωστή που πριν από καιρό δούλευε στο ΦΩΚΑΙΑΣ 27-πάνω όροφο εκεί όπου βρίσκουμε την Καμέλια συνήθως? Μήπως θυμάσαι?

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Παιδιά η Ζάνα πού βρισκεται;σταματησε;

Δύο φορές που πέρασα στις αρχές της απογευματινής βάρδιας από Κολωνού 47,
δεν το είδα να ανοίγει.
Το όνομα Ζάνα το είδα να αναφέρεται στο Έλλης 3, αλλά δεν ξέρω αν πρόκει-
ται για την Ζάνα την τσιμπουκομάνα.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Δύο φορές που πέρασα στις αρχές της απογευματινής βάρδιας από Κολωνού 47,
δεν το είδα να ανοίγει.
Το όνομα Ζάνα το είδα να αναφέρεται στο Έλλης 3, αλλά δεν ξέρω αν πρόκει-
ται για την Ζάνα την τσιμπουκομάνα.
Ευχαριστώ. Κάποιος αλλος;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Σήμερα άλλαξα το μενού, και από milf που το'χω "γυρίσει" τελευταία,μπήκα στο Ιάσονος 19 πάνω για το ξανθό κοντούλι αματούρικο πιπίνι,την Ανέλια,με κορμί κανονικό με λίγη κοιλίτσα,με τα γαλάζια μάτια,το σεμνό και συνεσταλμένο χαμόγελο.Δεν επιδίωξα υπηρεσίες, αρκέστηκα στο να αφεθεί στη γλώσσα μου,και στο αδιαμαρτύρητο σφυροκόπημα σε νεανικό και σχετικά στενό ακόμα μουνάκι!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μίνι ενημέρωση αλλά μέγιστη σε αξία πριν από λίγο
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο η Κατερίνα Οξαποδώ
Ψηλη,λεπτή κομψη αρχοντικη κοπελα
Η Ελένα Ναθαναηλ σε καστανή εκδοση
Ιωαννίνων 5 υβον,φοβερή μιλφαρα με κορμι θηλυκό με καμπύλες,γεμάτο χυμούς.
Ωραίο σώμα γυναικείο και ερωτικο απο Ρεμούνδου 21

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Συνάδελφε...αυτή η ΑΝΚΑ είναι η γνωστή που πριν από καιρό δούλευε στο ΦΩΚΑΙΑΣ 27-πάνω όροφο εκεί όπου βρίσκουμε την Καμέλια συνήθως? Μήπως θυμάσαι?

αυτη ειναι μονο που εχει παρει κιλακια .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom