You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.453
- Πόντοι
- 46.232
συνεχεια live
Διδυμου 8α Νατάσα μελαχρινη κατσαρομαλλα με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 8β,7α και 7β κλειστά.
Διδυμου 16 Ειρηνη ξανθια μιλφ με κοντο μαλλι πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Βαλερια ξανθια λεπτή μιλφ με 2αρι κοιλιτσα και ψωμάκια, με ακα, κανουν και παρτουζα.
Φυλης 18β Καρολίνα στο δωματιο, με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 18α Χριστινα μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα ανοιχτή περιφερεια 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 20 κλειστο.
Διδυμου 22 είχε πολύ κοσμο στο σαλονι και εφυγα.
Διδυμου 27 Ρενατα με ξανθομελι μαλλι κοντη κανονικο σωμα ωραίο κωλο 2.αρια βυζια τατου στο μπράτσο και στο δεξί κωλομερη, με ακα τελειωτικο, η τσα τσα ανακοινώνει πρωκτικο αλλα αυτό είναι έξτρα...
καλο μεσημέρι.
Διδυμου 8α Νατάσα μελαχρινη κατσαρομαλλα με πιασιματακια 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 8β,7α και 7β κλειστά.
Διδυμου 16 Ειρηνη ξανθια μιλφ με κοντο μαλλι πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο και Βαλερια ξανθια λεπτή μιλφ με 2αρι κοιλιτσα και ψωμάκια, με ακα, κανουν και παρτουζα.
Φυλης 18β Καρολίνα στο δωματιο, με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 18α Χριστινα μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα ανοιχτή περιφερεια 3αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 20 κλειστο.
Διδυμου 22 είχε πολύ κοσμο στο σαλονι και εφυγα.
Διδυμου 27 Ρενατα με ξανθομελι μαλλι κοντη κανονικο σωμα ωραίο κωλο 2.αρια βυζια τατου στο μπράτσο και στο δεξί κωλομερη, με ακα τελειωτικο, η τσα τσα ανακοινώνει πρωκτικο αλλα αυτό είναι έξτρα...
καλο μεσημέρι.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
προσκυνώ. ο τομυ ποιος είναι;
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
ο προφέσορας, ο φανούρης, ο τομυ, ο nsmirni76 και τα υπόλοιπα παιδιά δεν γράφουν μυθηστορήματα, αλλά ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
τέλος!
προφέσορα, Φανούρη και τα υπόλοιπα παιδιά πάντα δύναμη και πάντα στις επάλξεις
Ζεν Κρεμπιέ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Εγω εχω ακριβως αντιθετη αποψη.Ωραίο σωματάκι,απαξιωμένη φάτσα.
Μετριο σωμα(υπερβολικα αδυνατη για τα γουστα μου και αγυμναστη) αλλα το προσωπακι της ειναι ολα τα λεφτα.
Την ειχα γαμησει 2 φορες το 2012 στο Φωκαιας25Β. Τοτε προσεφερε εμπλουτισμενο απλο προγραμματακι και ελευθερο στοματικο αναλογα με τα φεγγαρια της.
Καποιοι συναγωνιστες εχουν αφησει υπονοιες και για παρανομα εξτραδακια.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 25.056
Ιασωνος 31 στο υπογειο ειδα στην απογευματινη αλλαγη μια σχετικα εμφανισιμη για τα επιπεδα του Μεταξιου ξανθια Ρωσιδα προμιλφ.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.Ξερουμε κατι?
Ζεν Κρεμπιέ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Που τη γαμαγατε με 15ευρω μυστη;οχι μονο την γαμουσαμε, την τσιμπουκωναμε ακαποτα και την παρτουζωναμε στα 20 και πιο παλια και στα 15ευρω. αλλα με +10 την χυναμε και στο στομα που τωρα της σκανε 120αρια και δεν το συζυταει καν!!!
τρελαθηκα μολις ακουσα απο φιλο οτι του ειπε οτι δεν το κανει ουτε με εξτρα!!!
Ειχε περασει απο Μεταξουργειο;
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Πιπινου 118 Κριστυ και Λανα η Καιτη καμια εβδομαδα ακομα απουσα,Διδυμου 22 Εβελινα, Φυλης 54 πανω Βαλερια
Ζεν Κρεμπιέ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Α ναι...Έχετε π.μ.
Πολυ καλτ περιπτωση.
Η συγκεκριμενη ηταν στανταρακι καποιου μυστη, νυν πιρφορου της Αλιονας, που παροτι ετρωγε φολες την ειχε αναγκη γιατι "πληρωνε εμφανιση".
Θεος
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
Θέλω να ενημερώσω,τους αρέσκοντες στην Αννούλα απο Διδύμου 18 υπόγειο...μετά από προσωπική ενημέρωση...ότι σταμάτησε τη δουλειά.....διαπαντός.....αν ποτέ είπε ξαναγυρίσει θα είναι το καλοκαίρι...λεπτομέρειες παραπάνω δε γνωρίζω....
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Τελικά η Αλεξάνδρα είναι η Μίρα ή είναι πράγματι φίλες που ομοιάζουν; Αν είναι διαφορετικό πρόσωπο να ανεβάσω και την κριτική. Σύμφωνα με ενημέρωση Φανούρη εχθές το απόγευμα πέτυχε την Μίρα.πριν από μερικά λεπτά τιμησα την μιλφ Αλεξάνδρα στο Φυλής 109β καστανοξανθη λεπτη μιλφ με 2-2.5αρια βυζια, λέει ότι ήρθε από Καστοριά να δοκιμάσει και Αθήνα και ότι πριν δούλευε 8 χρονιά σε στριπτίζ της Συγγρού, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Kαλοσωρίζω στην παρέα μας και τον Ακά Κωλάντερο παλιό διαδυκτιακό γνώριμο και αρκετά εύστροφο ενημερωτή!
οχι μονο την γαμουσαμε, την τσιμπουκωναμε ακαποτα και την παρτουζωναμε στα 20 και πιο παλια και στα 15ευρω. αλλα με +10 την χυναμε και στο στομα που τωρα της σκανε 120αρια και δεν το συζυταει καν!!!
τρελαθηκα μολις ακουσα απο φιλο οτι του ειπε οτι δεν το κανει ουτε με εξτρα!!!
ρε μυστες κατι μου θυμιζει
που δουλευε το κορμι???
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Η Μόνικα Νιάου δούλευε στο Φωκαίας 25 ισόγειο.ρε μυστες κατι μου θυμιζει
που δουλευε το κορμι???
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Και η Καρολινα η κοντη μυριζε. Ειναι χαρακτηριστικο της αλυσιδας.Καλα πλακα κανετε?και εγω εχω να πω πως μυριζε χυσουλιν η Oλγα.επειδη ομως μονο μια φορα εχω παει μαζι της δεν θελω να τη βαλω στο ιδιο καλαθι με τισ αλλες.αλλα καμελια.χριστινα ελληνοουκρανη και βιολετα απο τον ιδιο οικο μιλαμε εχουν βγαλει δικια τους κολωνια.χυσουλιν τζαμπε μυριζουν
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.362
- Πόντοι
- 14.615
Όχι.[size=11pt]Μύστη Άκα,
Το Άκας προέρχεται από το ''ακάποτος'', έτσι δεν είναι? [/size]
Ακαταλόγιστος.
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Όχι.Όχι.
Ακαταλόγιστος.
Ακαριαίος πρωκτοκρεμπιές. [/size]
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.881
- Πόντοι
- 42.697
Θέλω να ενημερώσω,τους αρέσκοντες στην Αννούλα απο Διδύμου 18 υπόγειο...μετά από προσωπική ενημέρωση...ότι σταμάτησε τη δουλειά.....διαπαντός.....αν ποτέ είπε ξαναγυρίσει θα είναι το καλοκαίρι...λεπτομέρειες παραπάνω δε γνωρίζω....
λεπτομεριες φρεσκιες και φοβερες εχει ο global πορνορεποστερ yorkie!!!
θα τις γραψει πιστευω!
μιλαμε παντα για την Αννα σαντουιτς
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις