- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
λεπτομεριες φρεσκιες και φοβερες εχει ο global πορνορεποστερ yorkie!!!
:o :o :o :o
τι θέλει ο yorkie με την Αννούλα;
:o :o :o :o
τι θέλει ο yorkie με την Αννούλα;
τι θελει η Αννουλα στην ....Αυστρια????
Μη δίνεις σημασία.Στην προκείμενη περίπτωση φταίει ο βάτραχος και όχι ο σκορπιός ...
...
θα τις γραψει πιστευω!
μιλαμε παντα για την Αννα σαντουιτς
τι θελει η Αννουλα στην ....Αυστρια????
Πρωί
Αλίνα και Τατιάνα
Μπήκα λίγο πριν από ένα συναγωνιστή ο οποίος ήτανε 80φεύγα χρονώνε (δεν υπερβάλλω).
Τραγιάσκα, πατομπούκαλα στα μάτια, ακουστικά - κουμούτσες στ΄αυτιά, βηματισμός πολύ αργός.
Την ώρα της επίδειξης ήμουν μπροστά του. Μόλις είδε την Αλίνα, αναστατώθηκε, με προσπέρασε, άρχισε να τη δείχνει με τρεμάμενο δάχτυλο και μίλαγε ακαταλαβίστικα.
Όλοι καταλάβαμε ότι ήθελε να τη γαμήσει.
Παραμερίσαμε 4 άτομα (Αλίνα, Τατιάνα, βοηθός κι εγώ) για να περάσει ο συναγωνιστής στο δωμάτιο συνουσιών.
Θαύμασα την Αλίνα, για την εμψύχωση που έδινε στο συναγωνιστή, τις στιγμές που εκείνος βάδιζε αργά προς το δωμάτιο συνουσιών.
Του χαμογελούσε πλατιά και εγκάρδια, έβγαλε τα βυζιά της και έτριβε τις ρώγες της, του έλεγε λογάκια...
[size=20pt]Από το 90 και μετά, με τις Ρωσίδες καταλάβαμε τι θα πει γυναίκα.[/size]
παιδια ακουσα οτι φ59 οροφος ειναι η σορινα απο θησεως,ισχυει?Τώρα το βράδυ στην Φώκαιας
17 ισόγειο ρωξανη,υπέροχο καστανο ολόγυμνο τουμπανακι με θηλυκό σέξι κορμι με καμπύλες
17 όροφος ξενια,μελαγχροινο κοντοπουτανο με παρόμοια χαρακτηριστικά,γνωστή κοπέλα με ποικίλη παρουσία στη φυλής,στη Φώκαιας ,σε στούντιο,ακόμη και αγ Πέτρου
19 Χριστίνα,ψηλη λεπτή ξανθιά σέξι κοπέλα γνωστή ως αννα μαρια έχω την εντυπωση
25 ισόγειο νταρια,λεπτή μελαγχροινη κοπελα κανονικού ύψους με τσιγγανορουμανικα χαρακτηριστικά
27 υπόγειο Χριστίνα,η ξανθιά λεπτή ελλήνοουκρανεζα με φουλ πρόγραμμα
27 ισόγειο δυο κοπέλες,σιμονα,η μελαγχροινη σέξι ψηλή κοπέλα και σοφία,λεπτη καστανόξανθη mlf από Αχαρνών 85 παλιότερα με φουλ πρόγραμμα
27 όροφος αννα,η ξανθιά πορνοσταρ προφανώς
24 δυο κοπέλες,αντριαννα,ξανθια με θηλυκό κορμί,γνωστή από φυλής 109 ισόγειο και βέργας 2 έχω την εντύπωση και η ρομπερτα,πιο λεπτή μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπέλα
Φυλής
59 ισόγειο η αντινα,σέξι λεπτό κοντοπουτανο mlf
59 όροφος υπέροχο ξανθό μωρο με όμορφο θηλυκό κορμι
65 όροφος εμμανουελα,η λεπτή μελαγχροινη ολόγυμνη τσιγγανορουμανα
65 ισόγειο Ελενη,εκφυλο μελαγχροινο νταρντανομωρο για άγρια γαμησια
67 δυο κοπέλες,λαουρα η ψηλή λεπτή μελαγχροινη κοπέλα με το πλούσιο στήθος και κλαουντια,ξανθια γλυκιά λεπτή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο
Ωραιος ο παππούς ,μέχρι τελευταίας πνοής ειναι στον αγώνα και δεν εγκαταλείπειΑλκα113
Αλίνα και Τατιάνα
Μπήκα λίγο πριν από ένα συναγωνιστή ο οποίος ήτανε 80φεύγα χρονώνε (δεν υπερβάλλω).
Τραγιάσκα, πατομπούκαλα στα μάτια, ακουστικά - κουμούτσες στ΄αυτιά, βηματισμός πολύ αργός.
Την ώρα της επίδειξης ήμουν μπροστά του. Μόλις είδε την Αλίνα, αναστατώθηκε, με προσπέρασε, άρχισε να τη δείχνει με τρεμάμενο δάχτυλο και μίλαγε ακαταλαβίστικα.
Παραμερίσαμε 4 άτομα (Αλίνα, Τατιάνα, βοηθός κι εγώ) για να περάσει ο συναγωνιστής στο δωμάτιο συνουσιών.
Θαύμασα την Αλίνα, για την εμψύχωση που έδινε στο συναγωνιστή, τις στιγμές που εκείνος βάδιζε αργά προς το δωμάτιο συνουσιών.
Του χαμογελούσε πλατιά και εγκάρδια, έβγαλε τα βυζιά της και έτριβε τις ρώγες της, του έλεγε λογάκια...
Από το 90 και μετά, με τις Ρωσίδες καταλάβαμε τι θα πει γυναίκα.
Ισχυειπαιδια ακουσα οτι φ59 οροφος ειναι η σορινα απο θησεως,ισχυει?
Αισθησιακε μου Χιλνικ η Ρωξανη εχει γινει πραγματι πολυ ενδιαφερουσα.Τώρα το βράδυ στην Φώκαιας
17 ισόγειο ρωξανη,υπέροχο καστανο ολόγυμνο τουμπανακι με θηλυκό σέξι κορμι με καμπύλες
Ενα μεγαλο ρισπεκτ στον ρομαντικο ΠορνοπαππουΜπήκα λίγο πριν από ένα συναγωνιστή ο οποίος ήτανε 80φεύγα χρονώνε (δεν υπερβάλλω).
στα 109 πέρασα και πήρα στο πάνω την Αντζελα την Τσεχα,εχω ανεβάσει κριτική.τωρα live
Φυλης 109β Αλεξάνδρα καστανο-ξανθο λεπτο μιλφ με 2-2.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο.
Φυλης 109α Τζουλια ξανθια με καρε μαλλι λεπτη με 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κωλο και αυταρχικο.
Φυλης 61 Μαρσελα μελαχρινη αδιαφορη με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, απλο προγραμμα.
Φυλης 59 κατω Βανεσα κοκκινομαλλα λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ακα.
Φυλης 59 οροφος Βανεσα η φίλη της Κατερίνας που θα λείπει για λίγο καιρό,ξανθια με λίγα πιασιματακια που δεν την χαλανε 2αρι βυζι, απλο ανακοινώθηκε.
Φυλης 74 αριστερα Χριστινα μελαχρινη λεπτη κοντη με 1.5αρι βυζι, με κωλο.
Φυλης 74 δεξια Μαρια καστανοξανθη κοντη κανονικο σωμα 2αρι βυζι, με ακα και κωλο.
Φυλής 72 Αλεξανδρα μελαχρινο στιλιαρι με 1.5αρι στητό βυζί, απλό πρόγραμμα.
Στο Παρ 36 πέρσι πέρασε συναγωνιστής σιγουρα 85- 90 χρονών, υποβασταζόμενος απο > Τσα 2 Μόνικα και Μ Τρελοκοτσιδού - το τι συνέβη εις την κατάβασν της σκάλας δεν το γνωρίζω ...