Εύχομαι καλά όμορφα στενά μουνακια και ροδελιτσες
στις πουτσες μας και το 2016, και να έχουμε μπόλικα
20αρικα και 10αρικα να γλενταμε τα ανατολικά πουτανακια
που ήρθαν Ελλάδα για να κονομησουν... χεχεχε
Εύχομαι καλά όμορφα στενά μουνακια και ροδελιτσες
στις πουτσες μας και το 2016, και να έχουμε μπόλικα
20αρικα και 10αρικα να γλενταμε τα ανατολικά πουτανακια
που ήρθαν Ελλάδα για να κονομησουν... χεχεχε
Καλη χρονιά φανούρη με υγεία και εβδομαδιαίες υπερτσάρκες.
Τί εννοείς ότι η Νατάσσα πληρώθηκε, αλλά δεν πληρώθηκε?
Ίσως να είναι η μοναδική κοπέλα αυτή την περίοδο με σταθερές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Καλή χρονιά κι από μένα!
Μήπως δεν έμεινε ευχαριστημένος για κάποιον λόγο,και ζήτησε τα χρήματά του πίσω; αφού η ίδια η Βέρα εγγυάται την επιστροφή χρημάτων αν δεν μείνεις ευχαριστημένος.
Καλη χρονια σε ολους τους συναγωνιστες.
Ερωτηση κρισεως παιχτες.
Σημερα,τωρα,ποια κ σε ποιο ιδρυμα,μπορει να κανει "ποδαρικο" στο ξενυχτισμενο ραβδι μας?
Καλη χρονια σε ολους τους συναγωνιστες.
Ερωτηση κρισεως παιχτες.
Σημερα,τωρα,ποια κ σε ποιο ιδρυμα,μπορει να κανει "ποδαρικο" στο ξενυχτισμενο ραβδι μας?
ΜΑΚΡΙΑ απο την Τανια απο τα μπουρδελακια Αχιλλεως, Μαραθωνος.
0 προκαταρκτικα, καποτα σε πεσμενη πουτσα, αθλια πιπα με πολυ δοντι, ξινη, κακο στησιμο, ψευτικες δυνατες κραυγες "ηδονης" που μονο εναν 14χρονο η καποιον εγκεφαλικα αναπηρο τυπου Picker θα ξεγελαγαν, μη το ενα μη το αλλο και με παρατησε πριν το 10 λεπτο αχυστο και σηκωθηκε και εφυγε.
Άχυστε πυρφοράκο εγώ μπορεί να βάζω σάλτσες στο μπουρδελιάρικο μενού μου και να πηγαίνω φτηνά λουλούδια και σοκολατάκια στις πουτάνες αλλά θεωρώ αποτυχία να δώσω πάνω από 10 ευρώ για να γαμήσω - πόσο μάλλον να δώσω 20 ευρώ και να μη χύσω. Έχω την ικανότητα να γαμάω και να χύνω στις πιο αντίξοες συνθήκες.