Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Είναι σα να φοβόμαστε ότι θα κλείσουν τα νοσοκομεία.γιωργο σε εχει πιασει κρυος ιδρωτας μην κλεισουν?
Κλείνουν τα νοσοκομεία;
Είναι σα να φοβόμαστε ότι θα κλείσουν τα νοσοκομεία.γιωργο σε εχει πιασει κρυος ιδρωτας μην κλεισουν?
Είναι σα να φοβόμαστε ότι θα κλείσουν τα νοσοκομεία.
Κλείνουν τα νοσοκομεία;
με δικό της χώρο στη Νίκαια. αύριο μεσημεράκι θα πάρω να μάθω
βαλε ταξη ρε ταξιαρχετο θέμα εδώ λέγεται
[size=10pt] Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! [/size]
Περασμα απο Διδυμου 27 το πρωι οπου συναντησα την ογκωδη Ολγα,η οποια λογικα εγκατελειψε το Αλκαμενους 117 και ξαναγυρισε,και μια αλλη κοπελιτσα πολυ γλυκουλα,δεν συγκρατησα ονομα.
Απογευμα η Κατερινα με τις σουπερ σιλικονατες βυζαρες και το υπεροχο προσωπο(Διδυμου 20,Βεργας 6)
ναι παιδιά και εγώ θέλω να μου πείτεκαλημερα να ρωτησω κατι ρε παιδια γνωριζετε κανενα πουτανακι μικρο αδυνατο
.......Καλημέρα σε ολους σας παιζει καποιο δυνατο μιλφ τωρα στην πρωινη,αν ξερει καποιος ας μου πει ευχαριστω εκ τον προτερων...
καλημερα να ρωτησω κατι ρε παιδια γνωριζετε κανενα πουτανακι μικρο αδυνατο που να κανει παρτουζα να παω να τη παρω "σαντουιτς " με ενα φιλαρακι μου;
παλιοτερα ειχαμε βρει ενα ρουμανακι μαρια στο ιασωνος 44 αλλα εχει χαθει πολυ καιρο και δε τι ψαξαμε απο τοτε τη δουλεια δε μιλαγε ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα και της τστσας λεγαμε οτι ο ενας της το δινει πιπα και ο αλλος απο μουνι ή κωλο αλλα μεσα αλλα καναμε πρωτα τη πιπωναμε και μετα τη περναμε ταυτοχρονα ο ενας απο μπρος και ο αλλος απο πισω μια χαρα τη βγαζαμε τωρα υπαρχει τετοιο πιτσιρικι για τετοιο σκηνικο;