Metal P
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τα μπουρδέλα και η εκκλησία στην Ελλάδα είναι θεσμοί, δεν τολμάει να τα πειράξει κανείς.
Έτσι!!! Respect στους θεσμούς!!!
Τα μπουρδέλα και η εκκλησία στην Ελλάδα είναι θεσμοί, δεν τολμάει να τα πειράξει κανείς.
υπαρχουν και κανονες!μην τα ισοπεδωνεις ολα στο ονομα της ηδονης του κλαρινετου της βαλεριας που μαλλον το χες πελωρια αναγκηΡε τύποι, αυτές οι τσατσάδες έχουν πάθει βραχυκύκλωμα ?
Χθες στο Κολωνού 48 οπού μπήκα για ένα κλαρίνο στη Βαλέρια
η τσατσά χτύπησε τη πόρτα στο 9ο λεπτό. Το σαλόνι? άδειο
Στο δρόμο? κανένας... Είναι τελείως ηλίθιες?
Διδυμου 18 υπογειο. Εμιλυ Πολωνεζα κ πολυ δυνατη στο δωματιο. Δουλευει μαζι με την Καρολινα επισης Πολωνεζα κ καλη στο κλαρινο..Καλημέρα σε ολους σας παιζει καποιο δυνατο μιλφ τωρα στην πρωινη,αν ξερει καποιος ας μου πει ευχαριστω εκ τον προτερων...
ναι παιδιά και εγώ θέλω να μου πείτε
μετα τις 3 το μεσημερι ειμαι ελεύθερος...δηλαδη 1-2 βάρδια
Αυτή ειναι φοβερό μωροΦωκ. 7 υπ.: την Έλενα την ξυπόλυτη ξανθιά νεαρά
Στη χθεσινή τσάρκα με θεσμικούς στη β' βάρδια ανέβηκα στο Κολωνού 30 2ος όροφος,δούλευαν η Νατάσσα και [size=10pt]η Λώρη,[/size]της... πουτάνας στα δωμάτια και στο σαλόνι,σήμερα το μεσημέρι μία από τα ίδια, μπήκα στη Γωγώ στο Κολωνού 27 υπόγειο,η υπηρεσία μού έδωσε αβάντζο στο χρόνο,και πέρασα ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό τεταρτάκι.Οι φανατικοί μύστες μπορεί να διαμαρτυρηθούν ότι χαλάω τις πουτάνες που έχουμε για σκληρό πόρνιασμα...
Άψογα...Δοκίμασε:
Φωκ. 7 υπ.: την Έλενα την ξυπόλυτη ξανθιά νεαρά
Φωκ. 9 αριστ.: την Σιμόνα.
Κα(υ)λά παιδιά και τα δύο . . .
1η βάρδια κυρίως
Η Λώρη έχει καστανοκόκκινο μαλλί και γεμάτες βυζάρες?
Ποιό 17 ρε παιδιά αφου στον καταλογο υπάρχουν μόνο 11 και 13 ?.......
......... Μπέττττττυ Τροφωνιου 17..... & Έγκυμονούσα στόν πέμπτο !!