Καλοκαιρινή μέρα σήμερα αν και πιάσαμε τα μέσα του Οκτώβρη , ότι πρέπει για καφεδάκι παρέα με Πορνίδη ... γεμάτο το καφέ με νυμφίδια , ξαναβγήκαν τα τζιν σορτσάκια στη φόρα . Αφού χαλαρώσαμε είπαμε να ξεκινήσουμε μια βολτίτσα στα μέρη του πληρωμένου έρωτα . Αρχή στο υπέροχο
Μεταξουργείο , λουσμένο στο μεσημεριανό φως που έβγαζε στη φόρα τα πρεζόνια που βάραγαν ενέσεις στα αρχίδια τους σε κοινή θέα .
-Ιάσωνος 1α . Βερόνικα , ελαφρώς χοντρούλα , μελαχρινή , αδιάφορη . Νορμάλ σεξ .
-Ιάσωνος 2α. Αλεξάνδρα η πρώην τσατσά . Ξανθιά μιλφ με μονοκόμματο σώμα , ελευθ. στοματικό.
-Ιάσωνος 2β. Μαργαρίτα , ξανθιά προγκιλφ , ευτραφής με κωλάρα , ελ.στοματικό τελειωτικό .
-
Ιάσωνος 19α (το κάτω). Ντιάνα , κοντή , αδύνατη μελαχρινή κοπέλα . Νορμάλ.
-Ιάσωνος 20α . Γκαμπριέλα , ψηλή μελαχρινή κοπέλα με χυμώδες κορμί . Νορμάλ .
-Ιάσωνος 30β. Δυο κοπέλες , μια χοντρή ξανθιά και μια κοντή μελαχρινή , εντελώς αδιάφορες .
-Ιάσωνος 37 ισόγειο. Αντελίνα , συμπαθητική μελαχρινή κοπέλα .
-Ιάσωνος 44 αριστερό . Λίλι , ξανθιά αδιάφορη κοπέλα . Ελ.Στοματικό.
-Ιάσωνος 44 δεξί . Μελαχρινή κοπέλα , είναι καιρό εκεί . Αδιάφορη.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 15 . Η Καίτη , μέσ'την καλή χαρά για να ρουφήξει κορδωμένες ψωλές . Χυμώδης ξανθιά με πολύ κοντό μαλλί , μπουτάρες, κωλάρα . Της κατέθεσα το σπέρμα μου το οποίο ρούφηξε ευχαρίστως.
-Μεγ.Αλεξάνδρου 28α. Μια αρκετά εμφανίσιμη ξανθιά κοπέλα , με όμορφα μεγαλούτσικα βυζιά. Δεν την είχα ξαναδεί . Εδώ ήταν ένας μπάρμπας στο σαλόνι και έκανε απανωτά παζάρια με την τσατσά και την πουτάνα ... τι κάνει μέσα , πόσο κάνει , γιατί το κάνει ... τις είχε ζαλίσει. Να σημειώσω πως το κόμιστρο που εζητήθη ήταν στα 15 ευρώ .
-Κολωνού 48 . Αντζελα και Λύδια . Μεταμιλφ και οι δυο , νορμάλ πρόγραμμα (ας πούμε..)
-Κολωνού 53 . Η θηριώδης Πάολα . Μελαχρινή κρεβατογεμίστρα . Οτι σπέρμα έμεινε από την Καίτη μου το ρούφηξε αυτή .
-Βιργινίας Μπενάκη 31. Αργά το μεσημέρι που περάσαμε η μέσα πόρτα ήταν κλειστή όπως και τα φώτα .
-Παιανιέων 24. Ενα ξανθό γκιλφ της συμφοράς . Δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι γνωστή , με περάσματα από Διδύμου (παλιά) και Κολωνού 47 εκτός των άλλων . Κοντή με μπυροκοίλι , απαράδεκτη εμφάνιση. Ελ.στοματικό τελειωτικό. Εντάξει δεν σχολιάζω το εικοσάρι που ζητούσε ... δεν το καίω καλύτερα , έλεος.
-Κων/λεως 166α. Δυο κοπέλες . Σοφία , μελαχρινή με ελ.στοματικό και Μαρία , ξανθιά τόφαλος με κοντό μαλλί και βατραχίσιο περπάτημα ,ελ.στοματικό... σαν να βγήκε από ταινία Ilsa She Wolf . Χάλι .
-Κων/λεως 166β. Λίζα . Ηταν στο δωμάτιο με πελάτη και δεν την περιμέναμε μιας και την ξέρουμε . Πρωκτικό ...
Μετά τραβήξαμε για Λιοσίων ....
-Λιοσίων 76β. Η παλιά γνώριμος Αντριάνα από τα τσιπουράδικα της διδύμου . Από τις ένδοξες παρουσίες στο χώρο της πίπας . Το πρόσωπό της έχει πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή αλλά το σώμα διατηρείται σε σχετικά αποδεκτά επίπεδα .
-Λιοσίων 79β. Αλεξάνδρα με ελ.στοματικό τελειωτικό .
-Εξηκίου 18 το πρώτο στα δεξιά . Μια παντελώς αδιάφορη ευτραφής μελαχρινή . Ελ.στοματικό .
-Εξηκίου 18 όροφος . Η Αλεξάνδρα . Χυμώδης ξανθιά μεταμιλφ με έντονη χυσόφατσα . Η τσατσά με φάτσα από τα βάθη της σοβιετίας ελεγε πως τα κάνει όλα σπέσιαλ .. . Πάντως ήταν πολύ ώρα μέσα με πελάτη και δεν χτύπησε πόρτα . Μπράβο .
-Εξηκίου 18 στο αριστερό . Σοφία , ελληνίδα . Ευτραφής , ξανθωπό μαλλί , αδιάφορη .
-Βέργας 3 αριστερό . Δυο κοπέλες . Η μια , μελαχρινή μεταμιλφ με αποδεκτό σχετικά σώμα και μάπα έκανε φουλ του κώλου . Η άλλη κοπέλα σε νορμάλ . Δεν συγκράτησα όνομα , την έχω ξαναδεί εκεί.
-Βέργας 3 δεξιά. Δυο κοπέλες , Στέλλα και Ρενάτα . Ξανθιά , μεγαλόσωμη και αδιάφορη η πρώτη , κοντή και μπάζο η δεύτερη . Νορμάλ πρόγραμμα .
-Παιωνίου 47 . Ελληνίδα μεταμιλφ , κοντή , εμφανίστηκε με κάτι σαν ρόμπα . Ανοιχτή στο ύψος του ντεκολτέ για να αναδείξει τα βυζιά της . Μακρύ μπουκλωτό μαλλί . Η πλάκα είναι πως στην αρχή την περάσαμε για την υπηρεσία και δεν της δώσαμε σημασία ... "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ !!" . Εντάξει ...
Μετά συνεχίσαμε για τα τσιπουράδικα της Διδύμου . Εδώ πρέπει να πω πως περνάμε στην
απογευματινή βάρδια .
-Διδύμου 7β. Αλεξάνδρα , ευτραφής κοπελίτσα , είχε βάλει τέρμα τη μουσική και δεν καταλαβαίναμε χριστό . Κάτι μου έλεγε η φατσούλα της , θα'θελα να της την πιτσιλίσω . Επίσης Τζώρτζια που γαμιόταν στο δωμάτιο .
-Διδύμου 8β. Βερόνικα και Ειρήνη . Στο δωμάτιο και οι δυο οπότε την κάναμε χωρίς να τις δούμε .
-Διδύμου 16α . Βερόνικα , γκιλφ , ξανθό καρέ μαλλί περούκα . Μας κοίταξε πονηρά και μας έκλεισε το μάτι τραβώντας άλλη μια ρουφηξιά από το τσιγάρο της . Σπέσιαλ ανακοίνωσε η τσατσά .
-Διδύμου 18α . Αλιόνα εξτρα υπερτουρμπο . Ανετα σου'βγαζε κανα μάτι το βυζί της όπως πεταγοταν μπροστά . Νορμαλ . (πλάκα κάνω). Να πω κάτι - κάποιος φίλος από δω μέσα νομίζω είχε σχολιάσει την τσατσά σαν άκρως γαμεύσιμη . Κααααααλή ήταν .. ξανθό κοντό μαλλί , μπούτια κ' κώλος έδειχναν χορταστικά . Για μια πίπα στα όρθια να μας στεγνώσει στην κουζίνα θα λέγαμε ναι .
-Διδύμου 18β. Μπέτυ . Κοντή μελαχρινή ,μικροκαμωμένη κοπέλα. Τελειωτικό . Εδώ πρέπει να πω κάτι .. Μέσα ήταν (ντυμένη βέβαια)και η Καρολίνα που ετοιμάζονταν να φύγει . Μου έχει κολλήσει πως κάπου ,κάποτε, κάπως την ξέρω. Αλλά από που ?
-Διδύμου 20. Μαρία . Αδύνατη , μελαχρινή με σχετικά κοντό μαλλί , κανονικού αναστήματος κοπέλα. Αδιάφορη παρουσία . Ελ. στοματικό τελειωτικό .
-Διδύμου 22. Εβελίνα , κοντό ξανθό μαλλί , όμορφο αδύνατο σώμα . Ελ. στοματικό . Δεν είχα ξαναμπεί σε αυτό το μαγαζί . Ωραίος χώρος !
-
Διδυμου 27 , στο σπίτι του Ντρακούλ . Κατερίνα , ψηλή σχετικά όμορφη κοπέλα . Ο τσάτσος δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα .
-Φυλής 40 . Σάντρα . Ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα και εντυπωσιακό κώλο που τόνιζε με το στρινγκ. Πρωκτικό. Δεν είχα data για δαύτη ειδάλλως θα γούσταρα να την σοδομίσω .
-Φυλής 66α. Ρενάτα. Γυναικάρα ... Ισως να λέω μαλακία αλλά έτσι όπως την είδα , σαν να μοιάζει λίγο στη μάπα με τη ..μπουμπούκα. Νορμάλ πρόγραμμα .
-Φυλής 65β. Ελλη , αρκετά ψηλή κοπέλα με καστανά μεσαίου μήκους μαλλιά .Μιλάμε για γυναικάρα. Κωλάρα , μπουτάρες . Εφτιαχνε τα μαλλιά της και τράβαγε το στριγκ στη σωστή θέση ενώ κοιταγονταν στον καθρέπτη λέγοντάς μου ταυτόχρονα "ελα να μπούμε τώρα που έχει ησυχία , θα σου ρουφήξω ακάποτα τον πούτσο , δεν θα το μετανιώσεις" . Αν δεν είχα αδειάσει νωρίτερα και τις δυο μπάλες μου θα είχα μπει χαλαρά , θα την γαμούσα μέχρι να βγάλει ραγάδες το καβλί μου.
-Φυλής 71α. Μαίρη ,όμορφη μελαχρινή κοπέλα , σωματάρα με κάποια τατού . Νορμάλ πρόγραμμα.
-
Φυλής 72. Ελένη , γλυκιά ξανθιά κοπέλα , σχετικά ψηλή με ωραίο καβλοσώμα. Ελ.στοματικό.
-
Φυλής 74 . Στο δεξιά η Μαρία , μικροκαμωμένη με μακριά μαύρα μαλλιά , στο αριστερό η Μαρίνα , πιο τροφαντή . Εδιναν και οι δυο απλόχερα τον κώλο τους.
-Αγκύρας 12α. Ελενα , σχετικά κοντή ξανθιά κοπέλα , αποδεκτό σώμα . Μέσα στα χαμόγελα ήταν. Επίσης ήταν κι άλλη κοπέλα , στο δωμάτιο , δεν συγκρατήσαμε όνομα.
-Αγκύρας 12β ήταν κλειστό.
-Φωκαίας 19. Πωλίνα με υπερφουλ του φουλ . Σήμερα που ήρθε πολύ κοντά μου και κοιταχτήκαμε στα μάτια σαν .. ερωτευμένοι , ομολογώ πως μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά ενώ την προηγούμενη φορά την είχα θάψει ελαφρώς . Προσεχώς θα της τον δώσω ...
-Φωκαίας 27 υπόγειο . Χριστίνα , ξανθιά κοπέλα με Ελληνα μπαμπά και Ουκρανή μαμά όπως μας είπε η υπηρεσία . Η ίσως και το ανάποδο . Φουλ εκτός από χύσιμο στο στοματάκι της .
-
Φωκαίας 27Β(λίγα σκαλοπάτια). Τζενίνα , ξανθιά , σχετικά ψηλή κοπέλα με μάλλον ωραίο πρόσωπο . Χυμώδες καβλοσώμα. Ελ.στοματικό.
-Φωκαίας 27 το πάνω πάνω . Δυο κοπέλες . Σιμόνα και Γκαμπριέλα . Η πρώτη σχετικά ψηλή , κορμάρα , η δεύτερη κι αυτή με καλούτσικο σώμα , πιο κοντή , με χαρακτηριστική εξωτροπία στους οφθαλμούς . Εδώ περάσαμε καλά ... το μαγαζί είχε γίνει κέντρο διερχομένων , κόσμος έμπαινε και έβγαινε και οι κοπελιές χαριεντίζονταν στο σαλόνι . Η Γκαμπριέλα με το ένα χέρι μαλάκιζε τον πούτσο μου έχοντας επιτύχει πλήρης στύση ενώ με το άλλο χάιδευε εναν μπάρμπα . Την είχαμε σχεδόν αγκαλιάσει και οι δυο ... ο μπάρμπας αρκετά σεμνός , εγώ είχα χώσει όλο το χέρι μέσα στο στριγκάκι κάνοντας παιχνίδι . Ο πορνίδης πείραζε την Σιμόνα πιο κει. Λυπάμαι αλλά ούτε πρόγραμμα ακούσαμε ούτε τίποτα λόγω .. περιπτύξεων . Αφού δεν τις πήραμε μεσ'το σαλόνι να γελάει ο κόσμος πάλι καλά.
Στα μικρά νούμερα της Φωκαίας , απέναντι από το θέατρο , έχουμε : Στο ισόγειο μια νταρντάνα μελαχρινή με κατσαρα μαλλιά που ανακοίνωσε κώλο .
Στο υπόγειο-καταφύγιο σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής στο δεξί μαγαζί μας παρουσιάστηκε η Βουλγάρα Εμυ η οποία μας είπε για ελ.στοματικό τελειωτικό με την κάπως ψευδή φωνή της . Ο τρόπος που μας προσέγγισε και μας μίλησε μύριζε ξεπέτα από μακριά.
Στο άλλο μαγαζί στο βάθος ήταν μια γλυκιά ξανθιά κοπελίτσα με νορμάλ πρόγραμμα . Ελένη στο όνομα.
Είχαμε σκοπό και για άλλο μπουρδέλιασμα αλλά θέλαμε να πάμε για μπύρες και να δούμε τον αγώνα αλλιώς ακόμα εκεί θα τριγυρνάγαμε .
Μερικές παρατηρήσεις .... πολλά μαγαζιά δεν έχουν συναίσθηση της ποιότητας του προιόντος που προσφέρουν , ειλικρινά δεν μπορούν να στηρίξουν το εικοσάρικο . Θεωρώ πως έχει έρθει προ πολλού ο καιρός για μειωμένες τιμές στη Φυλής και στα πέριξ . Τελοσπάντων έχει γίνει πολλές φορές αυτή η κουβέντα και άκρη δεν βγήκε .
Αυτά από μένα , καλές βόλτες σε όλους .