amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Προφανώς η φόλα ξινή Μαργαρίτα από Φυλης 134 όροφος παλιά.
το έχουμε ανάγκη το μιλφ αυτό ΠΛΕΠΗ μου
Πως την βρίσκετε με αυτήν την παγοκολόνα ? ? ?
το έχουμε ανάγκη το μιλφ αυτό ΠΛΕΠΗ μου
Αυτή η Σάντρα στο Φυλής 40 τι λέει? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Η Μόνικα δεν είναι πιά εκεί?
Πως την βρίσκετε με αυτήν την παγοκολόνα ? ? ?
Στο επανω...μου εμφανιστηκε ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα . Με εκραξε επειδη δεν περασα ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.
Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Οι συνάδελφοι που σχολίασαν θετικά, πέρασαν όντως καλά. Τα γούστα διαφέρουν. Επίσης, τυχαίνει ορισμένες να μην έχουν ταλέντο στο σχετικό αντικείμενο εργασίας, με αποτέλεσμα στην πορεία να χειροτερεύουν. Επιπροσθέτως, η πολλή δουλειά, αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης, επιδεινώνει την κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αρνητικές κριτικές είναι σωτήριες, αφού προειδοποιούν τους συναγωνιστές για την εξέλιξη της κατάστασης, για την κόπωση, αρνητική διάθεση και τα υπόλοιπα εμφανιζόμενα συμπτώματα που καταλαμβάνουν την "πολλά υποσχόμενη" κοπέλα.
Τα μεγάλωσε κι αλλο η Αλιονα? εχω να τη δω κανα3μηνο..Μετά συνεχίσαμε για τα τσιπουράδικα της Διδύμου . Εδώ πρέπει να πω πως περνάμε στην απογευματινή βάρδια .
-Διδύμου 7β. Αλεξάνδρα , ευτραφής κοπελίτσα , είχε βάλει τέρμα τη μουσική και δεν καταλαβαίναμε χριστό . Κάτι μου έλεγε η φατσούλα της , θα'θελα να της την πιτσιλίσω . Επίσης Τζώρτζια που γαμιόταν στο δωμάτιο .
-Διδύμου 8β. Βερόνικα και Ειρήνη . Στο δωμάτιο και οι δυο οπότε την κάναμε χωρίς να τις δούμε .
-Διδύμου 16α . Βερόνικα , γκιλφ , ξανθό καρέ μαλλί περούκα . Μας κοίταξε πονηρά και μας έκλεισε το μάτι τραβώντας άλλη μια ρουφηξιά από το τσιγάρο της . Σπέσιαλ ανακοίνωσε η τσατσά .
-Διδύμου 18α . Αλιόνα εξτρα υπερτουρμπο . Ανετα σου'βγαζε κανα μάτι το βυζί της όπως πεταγοταν μπροστά . Νορμαλ . (πλάκα κάνω). Να πω κάτι - κάποιος φίλος από δω μέσα νομίζω είχε σχολιάσει την τσατσά σαν άκρως γαμεύσιμη . Κααααααλή ήταν .. ξανθό κοντό μαλλί , μπούτια κ' κώλος έδειχναν χορταστικά . Για μια πίπα στα όρθια να μας στεγνώσει στην κουζίνα θα λέγαμε ναι .
Ελπίζω να μην ''καει'' από την πολλή δουλειά!Χθες για παράδειγμα πέρασα κατά τις 12 το μεσημέρι,ήταν μόνη της χωρίς τη Λώρη,όλα τα δωμάτια γεμάτα,έφυγα,ξαναπέρασα μετά τις 3,μία από τα ίδια,τελικά μπήκα,ήρθε εξουθενωμένη και ανέλαβα χαλαρωτική δράση,παρόλα αυτά το πάλεψε να με ικανοποιήσει!να σαι καλα φιλε μου.
η νατασα απο κολωνου 30 οροφος ειναι πολυ καλη περιπτωση.την εχω τιμησει αρκετες φορες.τιμια και απο οτι φαινεται γουσταρει αυτο που κανει+ οτι σε φτιαχνει πολυ το εκφυλο βλεμμα της.
ωραια εικονα αβαταρ
Να σου πει ο Σπουγκένας.Μιλάμε για φόλα.Πως την βρίσκετε με αυτήν την παγοκολόνα ? ? ?
Παρασκευή που πέρασα από Φυλής δούλευε 2 βάρδια στο 54βΕκεινη η Αουρορα που δουλευε Φ.54 ή Φ.56 τι εγινε;;Πηγα τον τελευταιο μηνα 5-6 φορες και μου ελεγε η τσα κατι για ταξιδι στην Αγγλια και τετοια... αν και εχω να παω μαζι της σχεδον δυο χρονια θα θελα να ξαναζουλαγα τα μεμε της.Ξερει κανεις τιποτα;
Παρασκευή που πέρασα από Φυλής δούλευε 2 βάρδια στο 54β
την καρολινα θα την τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια.Όντως, το έκφυλο βλέμμα της είναι κατά κάποιο τρόπο αυτό που με συνεπαίρνει, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει την τάση να περνά κι εκείνη καλά.
Τσέκαρε και την Καρολίνα στο Διδύμου 18Β, πρωϊνή βάρδια. Αν το στυλάκι της σου αρέσει, θα περάσεις καλά...
Το άβαταρ δεν το έχω αλλάξει εδώ και χρόνια. Αυτό που θα ήταν σκόπιμο πλέον ν' αλλάξω είναι το ψευδώνυμό μου εδώ. Εκτιμώ ότι δεν μου ταιριάζει πλέον: συχνά βρίσκω τη χαρά μου σε πιο ώριμες γυναίκες!
παντα ελλοχευει αυτος ο κινδυνος.παντως πρεπει να μαζευει πολυ χαρτι και μαγκια τηςΕλπίζω να μην ''καει'' από την πολλή δουλειά!Χθες για παράδειγμα πέρασα κατά τις 12 το μεσημέρι,ήταν μόνη της χωρίς τη Λώρη,όλα τα δωμάτια γεμάτα,έφυγα,ξαναπέρασα μετά τις 3,μία από τα ίδια,τελικά μπήκα,ήρθε εξουθενωμένη και ανέλαβα χαλαρωτική δράση,παρόλα αυτά το πάλεψε να με ικανοποιήσει!
. Εκει επαθα την πλακα μου με την ωραια ρωσιδα τστατσα (για τα γουστα μου,παντα), αλλα η παρουσια της Σονιας και καποιου βλαχοπαππου δεν μου επετρεψε να της καμω καποια σοβαρη προταση. Θα ξαναπάω όμως αυριο να δω αν γινη κατι με την τσατσα. Στο πολυκατάστημα του Βεργας δεν μπηκα,διοτι εκει οι ασχημες αυρες με φερνουν πονοκεφαλο.Ειμαι σιγουρος ότι εκει υπηρξαν ανθρώπινες τραγωδιες . Φευγω και κατευθυνθηκα προς η Ρεμούνδου,οπου ηλπιζα να βρω τη Λαρισα αυτή που ντορος πολυς γινεται εσχάτως. Δυστυχως,στο ισογειο ηταν η κοντο- Καρλα ,με νέο βυζι σιλικόνης και αερα διεθνους σταρ ,τρομαρα της. Μαζι της ,Λαουρα, πιο σεμνη, και με πολύ ενδιαφεροντα κώλο,ισως οι λατρεις και ο ιμυημενοι θα εκτιμησουν αυτό το προσον. Στο επανω...μου εμφανιστηκε ο Καρνάβαλος,και αναρωτηθηκα μηπως εχουμε μπει στο Φλεβαρη. ητοι μια 60αρα κοντη γιαγια ρωσιδα . Με εκραξε επειδη δεν περασα ,και εφυγα χαμογελώντας με καλωσυνη κατεβαίνοντας της κοινωνιας τα σκαλια δυο-δυο, πριν μου ριξει κανα μπουγελο. Αυτά,καλη Κυριακη και καλα Χριστούγεννα.