Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (27 μέλη και 358 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
:s&m_3:καλησπερα συναδελφοι.επειδη δεν ειμαι απο αθηνα και εχω καιρο να κανω τσαρκα θα ηθελα να μου πει καποιος ποιες κανουν cim ,σκοπευω να ερθω σε λιγες μερες για να κανω στοχευμενη καταθεση!ειναι τελικα επικυνδινο να χυνεις σε ενα στομα ??που το χυνει ο καθενας που μπορει να ειναι και βρωμιαρης και τι αλλο ακομαα η οχι και τοσο?εχει παθει κανεις κατι?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Την προσέξαμε κι εμείς και ομολογώ πως μας .. αναστάτωσε . Ωραίο κορμί και φατσούλα , στο στυλ φοιτητριούλας .
Την σοδόμισες ?

όχι, δεν μου πήγαινε η καρδιά. μου είπε και η κυρία τσατσά να την προσέξω γιατί ήταν η πρώτη της μέρα και είπα να είμαι κόσμιος. τέτοιο λουλουδάκι, σαν τα κρύα τα νερά... δαχτυλάκι δέχθηκε εκατέρωθεν ευχαρίστως πάντως. την πήρα ιεραποστολικώς αφού πρώτα της έτριψα το μουνάκι και της δαχτύλιασα το κωλαράκι για κάνα 10λεπτο. τα υπόλοιπα εκτυλίχθηκαν σε gfe κλίμα.

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
παίδες καλησπέρα, πριν  δυόμιση βδομάδες περίπου πήρα μία ρουμάνα ( όνομα δεν θυμάμαι ) στο Διδύμου 20 πρωινή βάρδια, μιλάω για μία Ρουμάνα ( όπως είπε ) με υπέροχες βυζάρες, με καστανόξανθο μαλλί ίσιο ίσα να ακουμπάει τους ώμους η οποία σαλονάρει γυμνόστηθη . Σε ερώτηση μου κάθε πότε δουλεύει μου είπε πρωί στο συγκεκριμένο μαγαζί και κάθε Κυριακή ρεπό. Το θέμα μου είναι ότι απο τότε δεν την έχω ξανά πετύχει, έχω κάνει δύο προσπάθειες αλλά τίποτα, σε επίσκεψη μου προ ολίγου πάλι δεν την πέτυχα, ρώτησα την ευγενική τσατσά η οποία δεν γνώριζε και μου είπε να ρωτήσω και το δίπλα μαγαζί γιατί είναι του ίδιου ιδιοκτήτη, το οποίο όμως ήταν κλειστό...    τι γίνεται έχετε πετύχει καμία με παρόμοια χαρακτηριστικά ?

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
παίδες καλησπέρα, πριν  δυόμιση βδομάδες περίπου πήρα μία ρουμάνα ( όνομα δεν θυμάμαι ) στο Διδύμου 20 πρωινή βάρδια

Καλησπέρα φίλε, μάλλον λες την Ιωάννα, ψηλή νταρντάνα κοπέλα με πλούσιο στήθος. Την πέτυχα Παρασκευή ή Σάββατο πρωί στο Αγκύρας 12Β, δε θυμάμαι ποιά μέρα ακριβώς. Πάντως αυτές τις μέρες στο Διδύμου 20 δουλεύει η Άννα η μυστήρια.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.129
Πόντοι
3.091
Την προσέξαμε κι εμείς και ομολογώ πως μας .. αναστάτωσε . Ωραίο κορμί και φατσούλα , στο στυλ φοιτητριούλας .
Την σοδόμισες ?

όχι, δεν μου πήγαινε η καρδιά.
...

Μην ανησυχείτε, ψωλαρχία αναγνώρισης! Θα αναλάβω εγώ αυτό το δυσάρεστο καθήκον. Τι βάρδια δουλεύει;  :grin: :grin: :grin:

tumblr_nhgxj0lYLg1r3iafjo1_500.gif

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Αυτή η Σάντρα  στο Φυλής 40 τι λέει?  Την έχει δοκιμάσει  κανείς?  Η Μόνικα δεν είναι πιά εκεί?

είναι ωραίο στυλιάρι η Σάντρα, με piercing στο άνω χείλος είναι καυλα το μωρό

notis1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε, μάλλον λες την Ιωάννα, ψηλή νταρντάνα κοπέλα με πλούσιο στήθος. Την πέτυχα Παρασκευή ή Σάββατο πρωί στο Αγκύρας 12Β, δε θυμάμαι ποιά μέρα ακριβώς. Πάντως αυτές τις μέρες στο Διδύμου 20 δουλεύει η Άννα η μυστήρια.

σ ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση, θα περάσω αύριο πρωι να τσεκάρω Αγκυρας 12...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936

Αννα μυστηρια???Γυρισε η γρια???Ωραια!!!Τι βαρδια παιζει???

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σημερα ξσναγαμησα την αννυ την πορνοσταρ με αυτη την κοπελα εχω βρει την τελεια χημεια  την γαμησα με πολυ διαθεση και ανανεωσαμε  ραντεβου για νεα συναντηση μολις κατεβηκα απο το φωκαιας 24 ειδα την σιμονα που πηγαινε να δουλεψει στο φωκαιας 27 το ισογειο ηταν στην δευτερη βαρδια την γαμησα και αυτη εχω πολλες καυλες

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πέρασα από Σαντρα, σημερα είχε κόψει τον κωλο και από κρεβάτι λίγα πράγματα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
σημερα ξσναγαμησα την αννυ την πορνοσταρ με αυτη την κοπελα εχω βρει την τελεια χημεια  την γαμησα με πολυ διαθεση και ανανεωσαμε  ραντεβου για νεα συναντηση μολις κατεβηκα απο το φωκαιας 24 ειδα την σιμονα που πηγαινε να δουλεψει στο φωκαιας 27 το ισογειο ηταν στην δευτερη βαρδια την γαμησα και αυτη εχω πολλες καυλες
Όρμα παιχταρά μου και μην αφήσεις τίποτα όρθιο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Γιώργος (ΓΑΣΠΑΡΗΣ) είναι πονηρός (και πολύ καυλιάρης)!!!  :grin: :grin: :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σ ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση, θα περάσω αύριο πρωι να τσεκάρω Αγκυρας 12...
Και γω δε πανε λιγες μερες που την ειχα πετυχει την Ιωαννα Διδυμου 20 πρωινη  αλλα οπως σου λενε Αγκυρας 12 αριστερα πρωινη δοκιμασε μια και τα μπουρδελα αυτα σχετιζονται.Δε μας ειπες ομως,πως ηταν στο δωματιο;Και για οσους ενδιαφερονται,στο Αγκυρας 12 δεξια,η Λανα αυτη την εβδομαδα ειναι απογευμα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μη τα θελουμε ολα ετοιμα. Να ψαχνουμε και εμεις λιγο.

Μα δεν είναι όλα έτοιμα... και ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι που επιβαρύνει αυτούς που γράφουν...ούτε στο ... ψάξιμο στο πεδίο ούτε στην ενημέρωση... Απλά ας πούμε "διευκολύνεται" η ενημέρωση...

τες πα...μια ιδέα είπα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μήπως γνωρίζει  κάποιος τι παίζει Λεωνίδου 6 3η βάρδια ?  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom