Αυτή την ώρα, σερβίρονται τα εξής:
Φ40, Μόνικα, νεαρή, μαυρομαλλούσα μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, 2,5ρια, κώλος, γυμνό τσιμπούκι (6,5/10)
Φ54 άνω, Φλώρα, νεαρή, μακρύ μαύρο μαλλί, καλό πρόσωπο, 1,5ρια, ευτραφής κώλος (6,5/10)
Φ54 κάτω, Ξένια, νεαρή, μαζεμμένο ξανθοβαμμένο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, καλή κορμοστασιά, 2ρια (7,5/10)
Φ58, Νάντια, νεαρή, μαυρομαλλούσα μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, 2ρια, ευτραφής κώλος (7/10)
Φω17 άνω, δύο πουτσομεζέδες: Η Αμαλία, λεπτή μαυριδερή νεαρή, μακρύ μαύρο μαλλί, καλό πρόσωπο, 1ρια (7,5/10) και μια άλλη νεαρή, μαυρομαλλούσα μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, 2ρια (6,5/10)
Φω17 κάτω, Εβελίνα, εύσωμη νεαρή, εκρηκτικά βυζιά και κωλομέρια, μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τον αυχένα, γυμνό τσιμπούκι (7,5/10)
Με τις ημεδαπές μεσήλικες βοηθούς, διημείφθησαν γλαφυρές κουβέντες...
Φ54 κάτω: Η Ξένια αργούσε να προσέλθει στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, γιατί έπλενε το μουνί της.
Η - γνωστή σε όλους - ασπρομάλλα βοηθός, προς στιγμήν νόμισε ότι εγώ την πέρασα για γριά πουτάνα, οπότε έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: "...τώρα θα βγει η κοπέλα, εγώ ξέρετε, είμαι εδώ για τις συστάσεις...".
Έχουμε λοιπόν, τσατσά = διαμεσολαβητής.
Φω17 κάτω: Η βοηθός συστήθηκε ως Ελενίτσα, και κατά τη διάρκεια επίδειξης της Εβελίνας, παρακινούσε τους παρευρισκόμενοπυς να μπουν να γαμήσουν, διαβεβαίωνοντας ότι η Εβελίνα συμμετέχει, είναι καλή, κτλ.
Αφού εγάμησα για μια ακόμη φορά την Εβελίνα, είχαμε τα εξής με την κα Ελένη:
- Πως πέρασες λοιπόν;
- Ωραιότατα.
- Είδες που σου τα 'λεγα; Να με ακούσεις λοιπόν όταν ξανασυναντηθούμε και να πεις σε όλους τους φίλους σου ότι ο λόγος της Ελενίτσας είναι εγγύηση.
- Ανεξάρτητα του πόσο καλή είναι η κοπέλα στο κρεβάτι, το εάν περάσει καλά ο πελάτης, εξαρτάται περισσότερο από τον ίδιο, και λιγότερο από τις επιδόσεις της κοπέλας.
- Ναι, έτσι είναι, πραγματικά.
- Αυτό ισχύει για όλους, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τα συναισθήματα προκαλούνται κυρίως από το κεφάλι του καθενός, ανεξάρτητα από τα εξωτερικά ερεθίσματα.
Εκεί η κα Ελένη μαρμάρωσε, με κοίταγε στα μάτια, άνοιξα την πέρτα, το φως της μέρας έπεσε στο πρόσωπό της.
Δεν ανοιγόκλεισε τα μάτια, μέχρι που έκλεισα την πόρτα πίσω μου.