Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ακούγεται ενδιαφέρουσα πάντως!!
Εγω δεν καταλαβαινω τι της βρισκετε..για μια φορα καλη ειναι..ε ρε η δυναμη του διαδικτυου!!!ρεμουνδου 21! ενταξει εχει καταντησει αηδια με τη λαρισα!πριν ξεκινησω κατα τις 17.30 παιρνω κ ρωταω το εξυπνοπουλι τη τσατσα αν θα ειναι κ τι ωρα!ναι μου λεει σιγουρα σημερα μετα τις 18.00! 18.15 ημουν εκει κ βλεπω κοσμο να φευγει!ωχ λεω καποια μαλακια εγινε!μπαινω κ μου λεει το ζωον η τσατσα οτι ειναι αρρωστη!μη σας τα πολυλογω!μαυρο στη τσατσα κ για το κοριτσι ακομα μια ευκαιρια πηγε χαμενη....
πες τα ρε μεγαλε..πηγα και εγω να τη δω και επειδη οταν βγηκε απο το δωματιο που ηταν δεν ακουσα το ονομα της,τη βλεπω και λεω "αποκλειεται να ειναι αυτη που λενε"..αλλα μετα κοιταξα το ταττου που ειπε καποιος οτι εχει στο μπουτι και καταλαβα οτι ειναι αυτη.περιττο να πω οτι τιναχτηκα σαν ελατηριο και εφυγα με τη μια.υποκειμενικα ειναι τα γουστα αλλα σιγουρα δεν αξιζει ολο αυτο το χαμο που εχει γινει,υπαρχουν πολυ καλυτερες!!Εγω δεν καταλαβαινω τι της βρισκετε..για μια φορα καλη ειναι..ε ρε η δυναμη του διαδικτυου!!!
54 οροφος ξενια,η ψηλη λεπτη πολυ γλυκια και χαριτωμενη κοπελα
Και σε αυτη την περιπτωση ισχυουν τα ιδια με την τζεσικα απο αλλη οπτικη γωνια
Ενα χαριτωμενο ομορφο νεο κοριτσι που η ευγενικη της φυσιογνωμια και η φρεσκαδα της νιοτης της δεν φαινεται να κολλαει στον χωρο του αγοραιου ερωτα
ε αυτη τη γαμημενη τη μια φορα κυνηγαω!Εγω δεν καταλαβαινω τι της βρισκετε..για μια φορα καλη ειναι..ε ρε η δυναμη του διαδικτυου!!!
για 20ρικο ειναι αρκετα καληπες τα ρε μεγαλε..πηγα και εγω να τη δω και επειδη οταν βγηκε απο το δωματιο που ηταν δεν ακουσα το ονομα της,τη βλεπω και λεω "αποκλειεται να ειναι αυτη που λενε"..αλλα μετα κοιταξα το ταττου που ειπε καποιος οτι εχει στο μπουτι και καταλαβα οτι ειναι αυτη.περιττο να πω οτι τιναχτηκα σαν ελατηριο και εφυγα με τη μια.υποκειμενικα ειναι τα γουστα αλλα σιγουρα δεν αξιζει ολο αυτο το χαμο που εχει γινει,υπαρχουν πολυ καλυτερες!!
Ακόμα εκεί είσαι? Έχουν φύγει εδώ και χρόνια και δεν ξαναβγήκαν Να ναι καλά ο υπερκαφέςerotiari με τα κονδυλωματα τι εκανες τλκ?
Έριξα 4 γαγήσια σήμερα στην απογευματινή βάρδια...
1ο
Μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις...Συνήθως οι μπουρδελιάρηδες το κρατάνε μυστικό από το συγγενικό περιβάλλον τους ότι πάνε επί πληρωμή ;)Τιτανοτεραστιε,μηπως εχεις συγγενεια με το ΓΑΣΠΑΡΗ ?
μαυρο κατάμαυρο?????Χτες και προχτές απογευματινή βάρδια κανονικά στο πόστο της με την χοντροτσατσά... (Ιασώνος 30 Β)
Καινούργιο μαύρο τεμάχιο στυλιάρι με ελεύθερο στοματικό εθεάθει στο Μ.Αλεξάνδρου 22 (Κάτω) μου την σύστησε η ευγενική τσατσά ως καινούργια.
διπλοκαποτακιας δλδ?[size=10pt]Χθες εγάμησα τη Τζέσικα από Ιάσωνος 31
Νταρντάνα μαυρομάλλα με μεγάλο βυζί όχι νερουλό και καλή κωλάρα.
Καλή ήτανε στο δωμάτιο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο να πω την αλήθεια.
Δάχτυλο δεν δέχθηκε, έκατσε να της γλείψω τις βυζάρες, αερόπιπα και έκατσε να τον φάει αδιαμαρτύρητα.
Καλή συνεύρεση την οποία δε θα ξαναεπιδιώξω [/size]