ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ειδα και εγω την αννυ την πορνοσταρ στο φωκαιας 24 πολυ καυλα το μωρο θ
Live τώρα, τώρα live απογευματινή βάρδια
Αλκιβιάδου16 αριστερά Πατρίτσια με τον τεράστιο κώλο
:
Κατόπιν καταδρομικής εφόδου επί της Φωκαίας κατεγράφησαν τα κάτωθι...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Χριστίνα η γνωστή ξανθιά Ελληνοουκρανέζα με το αδύνατο κορμί και το φουλ πρόγραμμα...
Την περιμέναμε να βγει από δωμάτιο επί 17 λεπτά παρότι είχε κόσμο για να πάρει σειρά!
Κιχ δεν έβγαλε η κυρία Βάσω,η γηραιά υπηρεσία της - να τα λέμε όλα παιδιά!
Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Βιολέτα...
Η μελαχροινή ζουμερή Μολδαβή με το γλυκό πρόσωπο...
Με υπερφούλ πρόγραμμα αυτή!
▪Φωκαίας 24:
Η Άνυ η πορνοστάρ...
Κλασσικά γυμνόστηθη αλλά και με ένα μαύρο στρινγκοειδές εσώρουχο που τόνιζε την νεανική κωλάρα της...
▪Φωκαίας 27 όροφος:κλειστό.
▪Φωκαίας 25β:
Η Άννα η Πολωνή ψιλομουτρωμένη λόγω αναδουλειάς...
▪Φωκαίας 25α:κλειστό.
▪Φωκαίας 19:
Η Πωλίνα...
Η ψηλή μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και τα ανοικτόχρωμα μάτια-και με ωραία θαλασσί εσώρουχα!
Με φουλ πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 17β:
Η Μικαέλα...
Μελαχροινή,γλυκιά,ψιλοάχρωμη σαν πρώτη (οπτικά) εντύπωση...
Με όχι άσχημο σωματάκι και με πρόσωπο περίεργα χαμηλοβλεπούσικο!
Με ωραία κιτρινόμαυρα εσώρουχα.
▪Φωκαίας 17α:
Η Πωλίνα...
Η ψηλή μελαχροινή νταρντανοκοπέλα με τις βυζάρες και την τροφαντή κωλάρα που προσπαθούσε να καλύψει ένα μαύρο στρινγκ φαρδιάς ιδιοκατασκευής-καλύπτεται όμως αυτή η κωλάρα;;;
εχουμε αναγκη γλωσσόφιλα σερπικάκι μου.....Δοκιμάστηκε χθές στην απογευματινή βάρδια στο Φυλής 86α η Αλίνα η μελαχρινή τσιγγανορουμάνα με το φούλ πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε με παθιασμένα γλωσσόφιλα και άγριο δαχτύλιασμα στην υγρή μουνάρα της, ακολούθησε ένα μέτριο ελεύθερο τσιμπούκι, αισθησιακό γαμήσι σε ιεραποστολική στάση και έπειτα γύρισμα στα 4 και πρωκτικό όπου και έχυσα. Η κωλοτρυπίδα της είναι αρκετά στενή και στην αρχή ήμουνα ήρεμος και προσεκτικός αλλά στην πορεία γάμαγα δυνατά και ασταμάτητα για πάνω απο 5 λεπτά. Είναι μια πολύ τίμια πρόταση και θα την ξαναεπισκεπτώ σύντομα.
Ιδιαίτερα με κοπέλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό...εχουμε αναγκη γλωσσόφιλα σερπικάκι μου.....
Σωστός,σαν την Γιάννα-γλειφωκωλιάστρα...βαλβιδορουφήχτρα ...Ιδιαίτερα με κοπέλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό...
Κατόπιν καταδρομικής εφόδου επί της Φωκαίας κατεγράφησαν τα κάτωθι...
respect dude
Όσο για την Αθηνά...
Ειρήνη υμίν πορνοτέκνα μου!
Αύριο το πρωί θα είναι στη θέση της!
Οπότε παρακαλώ όπως την υποδεχθείτε με αγάπη με στοργή και με....
Δοκιμάστηκε χθές στην απογευματινή βάρδια στο Φυλής 86α η Αλίνα η μελαχρινή τσιγγανορουμάνα με το φούλ πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε με παθιασμένα γλωσσόφιλα και άγριο δαχτύλιασμα στην υγρή μουνάρα της, ακολούθησε ένα μέτριο ελεύθερο τσιμπούκι, αισθησιακό γαμήσι σε ιεραποστολική στάση και έπειτα γύρισμα στα 4 και πρωκτικό όπου και έχυσα. Η κωλοτρυπίδα της είναι αρκετά στενή και στην αρχή ήμουνα ήρεμος και προσεκτικός αλλά στην πορεία γάμαγα δυνατά και ασταμάτητα για πάνω απο 5 λεπτά. Είναι μια πολύ τίμια πρόταση και θα την ξαναεπισκεπτώ σύντομα.
Πατείς με πατώ σε θα γίνει πάλι... :SΌσο για την Αθηνά...
Ειρήνη υμίν πορνοτέκνα μου!
Αύριο το πρωί θα είναι στη θέση της!
Οπότε παρακαλώ όπως την υποδεχθείτε με αγάπη με στοργή και με....
Πατείς με πατώ σε θα γίνει πάλι... :S
Καλό θα ήταν να υπάρχει σειρά προτεραιότητας με χαρτάκι, όπως στο ταχυδρομείο ή στα κρέατα - τυριά στο super market.
Πριν λίγες ώρες...
Κων92 δεξιά
Μελαχρινή με ωραίο σώμα, και πρόσωπο ινδιάνου από την Κάτω Ζούγκλα (6/10)
Β. Μπενάκη
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, ένας συφοριασμένος σκύλος (0/10) με γάβγιζε όσο πιο απειλητικά μπορούσε.
Τον μάζεψε η γριά σακατεμένη βοηθός, λέγοντάς μου ¨δεν έχουμε κοπέλα".
Να υποθέσουμε ότι έστηνε κώλο ο σκύλος;
Μπουρδέλο για κτηνοβάτες;
Ξέρουμε ότι οι Αφγανοί γαμάνε αιγοπρόβατα. Την είδαν γκουρμέ με το σκύλο;
Τροφωνίου 11 ανώγειο
Μια τρομακτική ημεδαπή, που όσο πιο ευγενικά φερόταν, τόσο πιο πολύ με τρόμαζε (2/10)
Μαραθώνος αριστερά
Η δεσποινίς ήταν απασχολημένη στο άρμεγμα.
Η βοηθός την είπε "Μαρσέλα" (η αλήθεια είναι ότι αρχικά άκουσα "Μασέλα").
Απλά παρατηρωντας , διαπιστωσα οτο τουλαχιστον στην κοιτιδα του πορνοπολιτισμου - βλεπε Ματαξουργειο- εχει εκλείψει η μια βαρδια! Τα σπιτακια δηλαδη εχουν μονο 2 βαρδιες σαν να λεμε 9πμ-9μμ και 9μμ-9πμ.Αυτη είναι η ανάπτυξη που μας ταζανε?Βεβαια υπαρχουν πολλοι πολυ πιο μαχιμοι ενημερωτες και να πεφτω εγω εξωΚαλημερα συναγωνιστες..Τι ωρα υποτιθεται πως ξεκιναει η πρωινη βαρδια στη φυλης-φωκαιας ρε παιδια;
Ωραια ενημερωσηΠριν λίγες ώρες...
Ευνειδών
Ώριμος συναγωνιστής (70φεύγα), χτύπαγε επιμόνως το κουδούνι, αλλά δεν του άνοιγαν, προφανώς λόγω face control.
Δεν ανοιγει το πρωι
Κων92 δεξιά
Μελαχρινή με ωραίο σώμα, και πρόσωπο ινδιάνου από την Κάτω Ζούγκλα (6/10)
Στελλα
Κων92 μεσαίο
Αντζέλικα, καστανή νεαρή με πλούσιες βυζάρες - κωλάρες (8/10)
Άντζι, μελαχρινή ψηλή ξεραικιανή άβυζη (6/10)
Πολύ ευχάριστος και επικοινωνιακός ο ομοφυλόφιλος νεαρός βοηθός.
Κωνσταντινουπολεως 94
Αλκα117
Άννα, που έβγαινε με άλλο όνομα στο Αλκα113, μιλφ (6/10
Η Βανεσσα απο διδυμου 16α αρχικα και αλκαμενους 113 στη συνεχεια