:oΛυπηρό,η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι για κλωτσιές!Θα περάσω το μεσημέρι έτσι κι αλλιώς,θα φροντίσω να την αγριέψω,"όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος!"
ζηταω απο τους/τον ιδιοκτητη του ιασωνος 31 νεο οπου εργαζεται η ελενη, να κανει σοβαρη επιπληξη ή και να διωξει την τσατσα/γρια η οποια ειχε απρεπη - αναρμοστη συμπεριφορα στο ατομο μου χωρις καποιον λογο. προσωπικα θεωρω οτι ειναι καθηστεριμενη. θα περιγραψω την εμπειρια μου. Σημερα 13/9 ημερα κυριακη 11 το πρωι μπηκα στο καταστημα και περιμενα στο σαλονι εμφανιζεται η τσατσα μου παρουσιαζει την ελενη,εχω 2 κοπελες μου κανει η μια δεν περνει αλλοδαπους μονο ελληνες οποτε φυγε μου κανει... ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ της κανω ελληνας ειμαι, μου απανταει απο που εισαι, της κανω καθηστεριμενη εισαι? πισω μου εισερχεται πακιστανος και τον αρχηζει με τα σεις-και με τα σας--τι κανετε καθηστε 2 κοπελες εχω... πραγματικα ζηταω εκληση να διωξετε την τσατσα απο το ιασωνος 31 ηταν εριστικη υβριστικη και προσβλητικη στο ατομο μου. δεν μιαζω αλλοδαπος ,στην πραγματικοτητα θεωρω οτι μοιαζω ελληνας απο καθε αλλον...ειμαι 29 χρονων εργαζομαι σε delux bar cafe σαν σερβιτος και σας το εγγυομαι αυτο....ηταν απολυτα προσβλητικο το ολο σκηνικο...πρωτη φορα μου συμβαινει στα 3 χρονια που ερχομαι στα μαγαζια του μεταξουργειου
Μάλλον δεν είναι τρέντυ η γριά,μαν...