Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (26 μέλη και 274 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Με την ευκαιρία να πω πως (σύμφωνα με την μελαχρινή συμπαθή υπηρεσία) η Ροντίκα σε τρεις βδομάδες θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας! :dancing:

Με την ευκαιρία,αυτό το έγραψες μόνο εδώ ή κάνεις επιλογές σε αυτά που ανεβάζεις, πού τα ανεβάζεις;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εξαιρετικες ενημερωσεις !!!

ενα μεγαλο μπραβο στους ενημερωτες !!!

ο ντιουντης στο σ/κ κανει ρεπο λογω φανουρη και προφεσορ ! :P

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Μόλις τώρα είχε θέμα στην τηλεόραση του Σκάι για τους λαθρό στην γεμάτη πλατεία Βικτωρίας.
Εκεί έπινε τον καφέ του ο καράφλας τσάτσος του Καλύμνου 36 και τον ρώτησαν να τους πει την άποψη του για το πρόβλημα! :kneel: :kneel: :kneel:
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σηκώσω το βιντεάκι σε λίγο που θα ανέβει! :grin:

Με την ευγενικη χορηγεία του John_Fystikis!  :dancing:
o τσατσος του Καλυμνου 36 εμφανιζεται στο 33:52  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μπράβο σε όλους για τις σημαντικές ενημερώσεις επίσης μπράβο και σε νέα μέλη που συμετέχουν.Καλή διασκέδαση αν έχετε βγει για ποτο παίζει κόσμος έξω καμία σχέση με παλιά βέβαια.Τι διαλο γίνεται πλατεία Βικτωρίας δραματική ή κατάσταση προχτες μεσανυχτα για μένα υπηρξε η αποκαλυψη καθως στην Αγιου κωσταντινου ειδα μπροστα μου το ροδο της Ανατολης ενα πανεμορφο μωρό που για μια στιγμή στάθηκε έβγαλε την γαμημενη μαντήλα και κοντό στάθηκε απέναντι από το ξενοδοχείο σταμάτησα δίπλα της της είπα just moment please με κοίταξε την κοίταξα για λιγα δεύτερα και μετά έφυγε την τράβηξε η μάνα της από το χέρι ή μάτια της με σημάδεψε μετά από αυτή την συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατευθυνθηκα  προς Βεργας3 όπου κατέθεσα στην μιλφ Αννα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Μπράβο σε όλους για τις σημαντικές ενημερώσεις επίσης μπράβο και σε νέα μέλη που συμετέχουν.Καλή διασκέδαση αν έχετε βγει για ποτο παίζει κόσμος έξω καμία σχέση με παλιά βέβαια.Τι διαλο γίνεται πλατεία Βικτωρίας δραματική ή κατάσταση προχτες μεσανυχτα για μένα υπηρξε η αποκαλυψη καθως στην Αγιου κωσταντινου ειδα μπροστα μου το ροδο της Ανατολης ενα πανεμορφο μωρό που για στιγμή στάθηκε έβγαλε την γαμημενη μαντήλα και κοντό στάθηκε απέναντι από το ξενοδοχείο σταμάτησα δίπλα της της είπα just moment please με κοίταξε την κοίταξα για λιγα δεύτερα και μετά έφυγε την τράβηξε η μάνα της από το χέρι ή μάτια της με σημάδεψε μετά από αυτή την συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατευθυνθηκα  προς Βεργας3 όπου κατέθεσα στην μιλφ Αννα

"Η στιγμή που ποτέ δεν πιάνεται" φίλε Αόρατε....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

acid.gif

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
"Η στιγμή που ποτέ δεν πιάνεται" φίλε Αόρατε....
Όντως συναγωνιστή Zero είναι που ποτέ δεν πιάνονται το έχει πει και ο Πάριος στιγμές που δεν πνίγονται ούτε σε αλκοόλ ούτε σε πουτανες ούτε σε μουνακια που διψανε για καλοπέραση και ματαιοδοξία Βλέπω μπροστά μου όλες αυτές τις Μαλακιές τέλος πάντων καλά να περνάτε....

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
ζηταω απο τους/τον ιδιοκτητη του ιασωνος 31 νεο οπου εργαζεται η ελενη, να κανει σοβαρη επιπληξη ή και να διωξει την τσατσα/γρια η οποια ειχε απρεπη - αναρμοστη συμπεριφορα στο ατομο μου χωρις καποιον λογο. προσωπικα θεωρω οτι ειναι καθηστεριμενη. θα περιγραψω την εμπειρια μου. Σημερα 13/9 ημερα κυριακη 11 το πρωι μπηκα στο καταστημα και περιμενα στο σαλονι εμφανιζεται η τσατσα μου παρουσιαζει την ελενη,εχω 2 κοπελες μου κανει η μια δεν περνει αλλοδαπους μονο ελληνες οποτε φυγε μου κανει... ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ της κανω ελληνας ειμαι, μου απανταει απο που εισαι, της κανω καθηστεριμενη εισαι? πισω μου εισερχεται πακιστανος και τον αρχηζει με τα σεις-και με τα σας--τι κανετε καθηστε 2 κοπελες εχω... πραγματικα ζηταω εκληση να διωξετε την τσατσα απο το ιασωνος 31 ηταν εριστικη υβριστικη και προσβλητικη στο ατομο μου. δεν μιαζω αλλοδαπος ,στην πραγματικοτητα θεωρω οτι μοιαζω ελληνας απο καθε αλλον...ειμαι 29 χρονων εργαζομαι σε delux bar cafe σαν σερβιτος και σας το εγγυομαι αυτο....ηταν απολυτα προσβλητικο το ολο σκηνικο...πρωτη φορα μου συμβαινει στα 3 χρονια που ερχομαι στα μαγαζια του μεταξουργειου

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Γραφτειν στα @@@δια σου μην ασχολησαι καν δεν αξιζει.Υπαρχουν αρκετες τσα2 που ειναι για κλωτσες  :s&m_1:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Λυπηρό,η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι για κλωτσιές!Θα περάσω το μεσημέρι έτσι κι αλλιώς,θα φροντίσω να την αγριέψω,"όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος!"

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ζηταω απο τους/τον ιδιοκτητη του ιασωνος 31 νεο οπου εργαζεται η ελενη, να κανει σοβαρη επιπληξη ή και να διωξει την τσατσα/γρια η οποια ειχε απρεπη - αναρμοστη συμπεριφορα στο ατομο μου χωρις καποιον λογο. προσωπικα θεωρω οτι ειναι καθηστεριμενη. θα περιγραψω την εμπειρια μου. Σημερα 13/9 ημερα κυριακη 11 το πρωι μπηκα στο καταστημα και περιμενα στο σαλονι εμφανιζεται η τσατσα μου παρουσιαζει την ελενη,εχω 2 κοπελες μου κανει η μια δεν περνει αλλοδαπους μονο ελληνες οποτε φυγε μου κανει... ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ της κανω ελληνας ειμαι, μου απανταει απο που εισαι, της κανω καθηστεριμενη εισαι? πισω μου εισερχεται πακιστανος και τον αρχηζει με τα σεις-και με τα σας--τι κανετε καθηστε 2 κοπελες εχω... πραγματικα ζηταω εκληση να διωξετε την τσατσα απο το ιασωνος 31 ηταν εριστικη υβριστικη και προσβλητικη στο ατομο μου. δεν μιαζω αλλοδαπος ,στην πραγματικοτητα θεωρω οτι μοιαζω ελληνας απο καθε αλλον...ειμαι 29 χρονων εργαζομαι σε delux bar cafe σαν σερβιτος και σας το εγγυομαι αυτο....ηταν απολυτα προσβλητικο το ολο σκηνικο...πρωτη φορα μου συμβαινει στα 3 χρονια που ερχομαι στα μαγαζια του μεταξουργειου
Γιαυτό λέμε να πηγαίνετε με κουστούμι και γραβάτα τύπε υπάρχει συγκεκριμένο dress code  :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom